• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Diğer

Bayanlar ne zaman hesap ödemeli? Bayanlar hesap ödemeli mi?

gnl-ablaa
gnl-ablaa Takip Et
Bilge Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
bayanlar ne zaman hesap ödemeli ödemeli mi? bu konuda çok kararsızım. sorum erkeklere yorum lütfen
Bayanlar ne zaman hesap ödemeli? Bayanlar hesap ödemeli mi?
Erkek Soruları Yorum Soruları Ödeme Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• fotoğraf
    fotoğraf Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45 , eic 40%
    +1 yıl

Kadın arada sırada ödemeli hep erkeğe yıkmamalı, zira erkek her zaman ödeyen taraf olacaktır. Sen kıytırıktan aman dur ben ödeyeyim desende bu boş erkek olurmu öyle şey deyip yine sana ödetmeyecek kendi ödeyecektir. Yemekten sonra erkeğe dur ben ödeyeyim demek boş laftan ibarettir ve samimi değildir. Bazı erkeklere bu itici bile gelebilir. Şayet bana hesap ödeme esnasında dur ben ödeyeyim diyen bir bayana gıcık olurum. O yüzden bayan hesap ödeme konusunda samimi olmalı yemeğe çıkılmadan önce hesabı kendisinin ödeyeceğini yoksa yemeğe çıkmayacağını söyleyerek ( tatlı dille güler yüzle) bu işin adını yemeğe çıkmadan önce koymalı. Zaten hep erkeğin ödediği bir düzende bir bayan kendini rahatsız hissetmiyorsa o işte bir sorun var demektir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• SudaTerleyenBalık1
    SudaTerleyenBalık1 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.

türk erkeğinin yanında bir bayan kolay kolay hesap ödemez erkek ödetmez ama öyle bir durum olur erkeğin yanında para çıkışmaz yada hazırlıksız gelmiştir o anda bayan ödeyebilir Heryerde erkek kadın eşit deniyor durum maddiyata glincede bence eşitlik olması gerek

0
    0 Yorumla
  • lady_21
    lady_21 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

ya çok samimi değilsek ödemek istediğim halde ödeyemem. ama samimi isek sıkılıp bunalmadan öderim . arkadaşlarımda hep orta hallidir sıkışsınlar istemem. zaten görüştüğüm arkadaşlarımla birbirimizden çekinmeyiz. içini dışını durumunu bilirim yanlarında yoksa çekinmezler hadi öde de gidelim diyen bir arkadaşım bile var :)

0
    2 Yorumla
    • Cikolatalipastam
      Cikolatalipastam
      +1 yıl

Böyle arkadaşlıklar sağlam oluyo :)

Benimde var öyleleri, şanslıyız yani

Yorumla
    • lady_21
      lady_21
      +1 yıl

bencede şanslıyız o bana hepsinden daha değerli çok içten çünkü hepsi dilinde

Yorumla
  • raffaelloo
    raffaelloo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 59%
    +1 yıl

Hesap odemenın yerı ve zamanı oldugunu dusunmuyorum ben asla her yemegı sevgılımın veya arkadasımın odemesıne ıcın vermem bırgun ben odedıysem baska bırgun o odeyebılır anca eger karsımdakı kısının maddı durumu benden dusukse ve gıttıgımız yer bıraz pahalıysa kesınlıkle odemesıne ızın vermem

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

20

Cevap

86

Cevap

• firaxis
    firaxis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

Bugüne kadar yanımdaki hiçbir bayana hesap ödetmedim çok şükür. Böyle konularda eski kafalılık iyidir... "Karısına bakamayan erkek yanında da gezdirmeyecek o zaman" sözleriyle büyüdük.Hayat müşterek lakin biz ataerkil bir toplumuz. Evin reisi erkektir. Evli ol, sevgili ol farketmez.

6
    1 Yorumla
    • zibuzaretta
      zibuzaretta
      +1 yıl

Ataerkil görünen anaerkil bi toplumuz açıkcası

Yorumla
  • suskun_deli
    suskun_deli Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 62%
    +1 yıl

Bayanlar anca nasıl hesap öder biliyor musun, kız yanına yüklü bir para alacak gideceği yere ve yapabilecekleri masraflara göre ve çağırdığı arkadaşına önceden "Bu gün hep bendensin itiraz kabul etmiyorum eğer ödemeye sen koşarsan bir daha da senle konuşmam kalbim de fena kırılır." dersin, anca bu şekilde ödeyebilirsin ben hep böyle yaparım...

2
    3 Yorumla
    • AdnanDr
      AdnanDr
      +1 yıl

ee ne zaman gidiyoruz yemeğe :)

Yorumla
    • cartelerkan
      cartelerkan
      +1 yıl

mantıklı , aynı zamanda erkeğinide fet ediyor :)

Yorumla
    • suskun_deli
      suskun_deli
      +1 yıl

:))

Yorumla
  • Psklgmrtc88
    Psklgmrtc88 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 32%
    +1 yıl

Valla ben yanımdaki bayana hesap ödemek gibi bir huya sahip değilim. Özellikle ilk maaşını alıp yemeğe falan çağırmışsa o zaman onlar ödüyor. Bana göre doğru değil. Ama yanımdaki kız beni kullanmaya çalışırsa işte onun hesabını ödemem. Birlikte bir yere gitmişsek gerek sevgilim olsun gerek arkadaşım ben önderim. Çok zor durumda kalırsam üzerimdeki para çıkmazsa o zaman destek isterim. Onun dışında her türlü ben öderim.

2
    2 Yorumla
    • RoSeeBuD
      RoSeeBuD
      +1 yıl

ama oyle de ıyı degıl. sureklı sızın odemenız. ınsan kendını kotu hıssedıyor. bIRAKIN bıraz da bız odeyelım. kımle cıksam odetmıyor kanser oluyorum. sonra da burda dırdır yapıyorlar bazı erkeklerı goruyoruz.

Yorumla
    • Psklgmrtc88
      Psklgmrtc88
      +1 yıl

Canı çok isterse ödetiriz canım komplekse sokmam zaten o kadar da katı değilim de ben öne çıkarım o çok isterse ve gerçekten ödemek istediğinden emin olursam o zaman ödetebilirim.

Yorumla
  • caneryilmazer
    caneryilmazer Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 40%
    +1 yıl

Bir yere ben davet ettiysem ben ödüyorum karşımdaki davet ettiyse o ödüyor. Ölesine o an olaylar bizi bi mekana yönlendirdiyse genelde paylaşıyoruz hesabı. ( Sevgili olayını soruyorsan onu biliyorum ama sonuçta karşındaki insanada çok yüklenmemek gerek )

2
    0 Yorumla
  • hidaN
    hidaN Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 35%
    +1 yıl

ya kim önce davranıyorsa o yapsın. ne bileyim bunlar da zamanla aşılacak sorunlar gibime geliyor. mesela geçen gün dur bunu da ben ödeyim diye atıldı baktım çantasından cüzdanı çıkarıcak oradan şunu yapıcak bunu verecek felan ohooo oo . hep aynısını yapıyorsun diyerek takıldım hesabı da ben verdim :D kırılmaca gücenmece olmadı. hesabın da lafı olmamalı ya. zor bi soru :)

1
    2 Yorumla
    • RoSeeBuD
      RoSeeBuD
      +1 yıl

evet erkeklerın bu huyuna uyus oluyorum. Madem hesap odememızı ıstıyorlar azcık sabretmeyı bılmıyorlar. sonra hep kendılerı odyolar dıye dırdır yapıyorlar

Yorumla
    • hidaN
      hidaN
      +1 yıl

hayır dırdır yapmadım ben. nasıl da üstüme alındım :) dikkat edersen takıldım diyorum. şaka yaptım yani. en büyük dert bu olsun ya :))

Yorumla
  • AceleCevap
    AceleCevap Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42 , eic 30%
    +1 yıl

2 defa erkek odediyse bi defa da kizlar odesin. yemegi erkek odediyse kahveleri de kizlar odesin bunun gibi.. kiz tekli etmeli hatta israr etmeli, bizim kulturumuzde erkek kiza odetmez kolay kolay ama erkege de cok yuklenilmemeli. bide artik kizlarla erkelerin durumu cok farkli degil, eskiden sadece erkekler calisirdi simdi kizlar da calisiyor dolayisiyla kizlar da elini tasin altina koymali ama erkegi de incitmeden yapmali..

0
    0 Yorumla
  • sonkralice
    sonkralice Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

asla bir erkege hesap ödetmem, gururuma yediremem. bu yüzden manita yaptigimda disarda yemek yemem. ben ödeyecegim, sen ödemeyeceksin kavgasi cikar. sadece evlilikte adama hesabi ödetirim, sevgili ve nisanliyken asla.

4
    5 Yorumla
    • RoSeeBuD
      RoSeeBuD
      +1 yıl

abla on numarasın ya. odetmeyen erkege napmalıyız? nasl daha hızlı olablrm dıye yemek ytedıkten sonra lavaboya gıder gbı yapıp hesabı oduyrm sonra kızıyorla. ama napaym hep onlarn odemesıne uyus oluyrm kendkımı embesıl gbı hıssedıyrm

Yorumla
    • sonkralice
      sonkralice
      +1 yıl

bacim en iyisi disarda birsey yememek sonucta hesabi ödedigimde adamin gururuda var. adam orda kendini mallak gibi hisseder ama onunda ödemesine asla izin vermem. eve davet edip yemek yapmak veya sevgilinle beraber evde yemek yapmak en iyisi.

Yorumla
    • Barbaros_Kontu
      Barbaros_Kontu
      +1 yıl

benimle çıkar mısın ? :D

Yorumla
    • umursamazzzz
      umursamazzzz
      +1 yıl

yemin ediyorum cansın ya valla can :) allah karşıma senin gibi düşüneni çıkartsın artık..

Yorumla
    • deliboy35
      deliboy35
      +1 yıl

örnek alın kızlar :)

Yorumla
  • Sarjax
    Sarjax Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Erkek ve kadın eşittir. (Mekana girip çıkarken önden kapı açma, hesap ödeme, her zaman ilk adımı atan olma, akabinde ilgiyi göstere taraf olma, laf atıldığında karşı taraf kalabalıksa dayak yiyen taraf olma, iş ararken bayanların cazibe kullanıp bir sıfır önde olmaları vs. gibi durumlar hariç :) )

Kısacası o hesabı ödüyoruz biz yav boş verin, yalnız karşılığında çok şey değil en azından bir güler yüz...

1
    0 Yorumla
  • mordecai
    mordecai Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

ben eşitlikçiyim bu konuda. ilk buluşmada benöderim, sonrasındaysa sırayla öderiz, hatun bunu da ben ödiyim dediğinde izin veririm. yalnız benim şöyle bi yaklaşım farkım var, gelir duumumuza göre hesap ödeme oranını biraz değiştiririm. yani hatun benim kadar veya benden çok kazanıyorsa eşit paylaşırız masrafları, ama az kazanan biriyse o zaman hesapları daha çok yüklenmeye çaışırım.

0
    0 Yorumla
  • dananinkuyrugu
    dananinkuyrugu Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 48%
    +1 yıl

Hangi şart ve durumda olursa olsun, erkeğin kadına hesap ödetmesine karşıyım... Parası yoksa erkeğin alsın sevgilisini sittirip gitsin sahilde oturup simit yesinler...

6
    1 Yorumla
    • RoSeeBuD
      RoSeeBuD
      +1 yıl

enteresan

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Başlığı görünce hatırladım hesabı ödemek için kalktığımda kız arkadaşım çelme takmıştı bana hesabı kendisi ödemek için, ben de diğer masanın altına girmiştim haliyle... hesabı kendisi ödedi ama benden de zılgıtı yemişti tabii...

Bu bir kültürdür aslında ama şimdi nesil değişiyor fikirler de değişiyor tabii... Yine de erkek ödemeli... ben ünivde param olmadığında kız arkadaşımdan takviye alırdım ama ben öderdim kasada... şimdi işim var çok şükür ama şimdi de kız arkadaşım yok :/

1
    0 Yorumla
  • ZorluSevdamHoscakal
    ZorluSevdamHoscakal Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    +1 yıl

Bence ödemeli arkadaş

Erkek diyede yüklenilmemeli

parası olmaz sıkıntısı vardır bu düşünmek lazım

hep erkek hep erkek olmamalı bu düşünceyi kafanızda silin ve mantıklı olun..

Buluşma teklif ediyorsunuz ama o erkeğin parası varmı diye düşünmüyorsunuz? öyle değilmi

bu durumda ne oluyor kızlar bencil !

0
    0 Yorumla
  • donnjuan16
    donnjuan16 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

elbette ilk buluşmada erkek öder sonrasında kız erkekten gerçekten hoşlanıyor ve ilişkinin uzun bir geleceği olsun istiyorsa yeri geldiğinde ısrar edip hesabı ödemesi, erkeğe olan bağlılığını gösterir ki bu da bir erkeği kazanmanın,kendine bağlamanın en önemli yollarından biridir,sorumluluk bilinci erkeği can evinden vurur,aşık eder.

0
    0 Yorumla
  • deliboy35
    deliboy35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

ilk buluşmada ödeme bir kaç kere ödeme yapcak gibi bulun ama karsı taraf red etcektir sakın üstüne gitme inat etme erkeği küçük düşürmüş olursun ama fazlada yüksek hesap getirtme ikinci buluşmada geçen hesap senden şimdiki benden diye ısrar et erkek anlayış göstercektir

1
    2 Yorumla
    • RoSeeBuD
      RoSeeBuD
      +1 yıl

neden kı? benım hesabımı ben oderım sonucta ben yedım yanı. öyle kabadayılık taslayanlara uyuz oluyrm.

Yorumla
    • deliboy35
      deliboy35
      +1 yıl

kabadayılık değil gelenek görenek hukuku diye bişey vardır zaten erkek ilk buluşmada hesabı ödeyeceğini bilerek gerekli parayı ayarlamıştır bırak ödesin :)buradaki anafikir şu bu hesabı ben ödedim bidahakini sen öde yani yine buluşalım manasındadır ;)

Yorumla
  • tragent
    tragent Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

eğer tanıştıktan sonra başbaşa geçirdiğiniz ilk bir kaç ay görüşmelerinde ise hesabın sana kalan kısmını paylaş.gerçekten sevginizi biribirinize belli ettiğinizde zaten böyle birşey yapmaya gerek duymayacaksın. böylece para peşinde bir kız olmadığını anlatmış olursun.

1
    1 Yorumla
    • RoSeeBuD
      RoSeeBuD
      +1 yıl

mantıklı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Benim erkek arkadaşım hiç ödetmiyor şu ara çalışmıyorum diye sanırım ama gerçekten çok mahçup oluyorum. acaba yemeğe gideceğimiz bir gün ben önceden görüşüp para üstünü yemekten sonra almak üzere hesabı ödesem sonra beraber oraya yemeğe gitsek bana çok kızar mı yanlış yapmış olur muyum? ya da önceden hesabı ödemesem bile çalışanlarla anlaşsam da hesabı benden alsalar sadece?

1
    2 Yorumla
    • hayal-et
      hayal-et
      +1 yıl

kızınç bi durum . ama tabiki denemek bedava.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hadi ya.. yok kızdırmak istemem ama ödeme konusundaki samimiyetimi de bilsin istiyorum

Yorumla
  • MrBigCock
    MrBigCock Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

Tabi ki ödemeli.En azından ödemeyi teklif etmeli.Ben yanımdaki bayana hesap ödetmem ama en azından teklif etmesini beklerim.Yoksa kendimi kullanılmış gibi hissediyorum,öyle bir bayanla ciddi düşünemiyorum.

1
    0 Yorumla
  • sibelleyaşam
    sibelleyaşam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 32%
    +1 yıl

ben bakar anlarım zaten sıkıştıysa ve gün içinde çok fazla para gittiyse derim dur ben ödycem :) ama yok efendim paylaşalım filan erkek dediğin biraz centilmen olmalı :)

2
    0 Yorumla
  • alico82
    alico82 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

çooooook çoook ekstra bi durumda borç olarak alınmadığı bi durumda bayanların hesap ödemesi hoş değil bence

5
    2 Yorumla
    • RoSeeBuD
      RoSeeBuD
      +1 yıl

nerde gorsem erkekler '' bayanlar da ellerını ceplerıne atsınlar '' dıyolar ama. sen hos degl dıyorsn

Yorumla
    • alico82
      alico82
      +1 yıl

aynen öyle hiç hoş değil hemde. o zaman türk aile yapısınıda değiştirelim erkekler çocuk baksın ütü çamaşır bulaşık kadında çalışsın para kazansın :) böyle bi mantığı kabul etmem kendi açımdan imkansız

Yorumla
  • ottoman_empire
    ottoman_empire Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

bence hiç bir zaman çünkü erkeklik illa organla olmuyo ben herzaman yanımdaki erkek bayana derim cebimde param yoksa oturmam oturursamda kimseye ödettirmem

3
    0 Yorumla
  • AdnanDr
    AdnanDr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 48
    +1 yıl

bayanlar hesap ödememeli bence. bi sürü salak erkek varken ne gereği var :)) şaka bi yana erkek müsait olduğu sürece bayan hesap ödememeli bence.

3
    4 Yorumla
    • gnl-ablaa
      gnl-ablaa
      +1 yıl

müsait olup olmadığını nasılanlayacağız ki

Yorumla
    • AdnanDr
      AdnanDr
      +1 yıl

benim yanımda para yok sen öder misin derim ben :)

Yorumla
    • RoSeeBuD
      RoSeeBuD
      +1 yıl

e herkes senın gbı demez kı

Yorumla
    • marian
      marian
      +1 yıl

+++++

Yorumla
  • cıvıkbabamafedersin
    cıvıkbabamafedersin Takip Et
    Yoda Yaş: 109 , eic 45%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 982 cevap paylaştı.

hesap ödemek kardak krizine dönüşmemeli.misal o yemek ısmarladıysa akabinde sen ona kahve ısmarlayabilirsin.yada o bira alıp geldiyse sen de çaktırmadan birer tekila güzelliği yapabilirsin.o

1
    0 Yorumla
  • JeffreyDahmer
    JeffreyDahmer Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Çok basit cevabı;

Kim çıkarıyorsa yemeğe o öder hesabı,sen mi çıkarıyorsun,teklifte bulunuyorsun yemek için vs? Sen ödersin,ya da karşı taraf mı çıkarıyor yemeğe o öder.Beraber şuraya gidelim diye karak mı aldınız?Herkes kendi hesabını öder.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

yalnız gidilirse zaten sinema cafe falan olur zaten hani bir alışverişte tabi kız kendininkini öder ama o kadar pahalı nereye gidilir ki çok nadir yani bir erkek bi kıza hesap ödetmemli tama ben kızım öderim ödemek isterimde ama erkek ne olursa olsun ödetmemeli

0
    0 Yorumla
  • zibuzaretta
    zibuzaretta Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Kibar bir şekilde Ödemeye çalışırsın fazla ısraar etmeden

Eğer erkek öderse de altta kalmaz bi dahakine bir hediye alırsın sende

Ödeşmiş olursunuz

Hesabı da erkek ödemeli parasız adam gereksiz adam:)

3
    2 Yorumla
    • Elaa35
      Elaa35
      +1 yıl

+1

Yorumla
    • zibuzaretta
      zibuzaretta
      +1 yıl

Yorumlara şaşırdım ama

Ne çok Opportunist köylü kurnazı varmış

Yorumla
  • hayatbiroyun
    hayatbiroyun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

eskiden bir kız arkadaşım vardı. Yemeği ben ısmarlardım sinema biletlerini de o alırdı. Aldığı maaş benden azdı ama. İkimizde çalışıyoruz neden sen ödeyesin ki derdi. Bu güne kadar karşıma çıkan en harbi kız oydu Ama kıymetini bilemedik..

0
    0 Yorumla
  • çatlak_prof
    çatlak_prof Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Ya mesela yemeğe çıktık diyelim yemeğin ücretini ben öderim. Oda kahve ısmarlar mesela. O kadar keşmekeşliğe gerek yok bence Sonuçta her ikimizde para kazanmak için koşturuyoruz. Hayat paylaşınca güzel :D :D :D

0
    0 Yorumla
  • prenspsikolog
    prenspsikolog Takip Et
    +1 yıl

Herşeyin yeri ve zamanı var bir gün gelir ;Erkek öder bir gün gelir Kadın öder.Mesele erkeği ezecek hesap tutarını açmamalı malum kadınlar yemege düşkün

1
    2 Yorumla
    • RoSeeBuD
      RoSeeBuD
      +1 yıl

ben her zmn en ucuzunu yerm yada sveglm ne yerse onu yerm.

Yorumla
    • prenspsikolog
      prenspsikolog
      +1 yıl

RoSeeBuD valla seni alan yaşadı

Yorumla
  • slvr34
    slvr34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

bayannın para ödememe gibi bır lüksü sadece turkıyede var merak edıyorum bu hoşunuza gıdıyormu gururmu duyuyorsunuz ben kadın olsam her seferınde erkegın ödemesını beklemem bu kadar düşürmem kendımı ben ödüyormuyum evet :)

0
    2 Yorumla
    • zibuzaretta
      zibuzaretta
      +1 yıl

Bişey yapıyorda bu durumdan mutsuzsan beklentilerini kkarşılayan olmamıştır

Böyle anlarım ben

Yorumla
    • slvr34
      slvr34
      +1 yıl

he sen benı kendınle kıyasladın herhalde senın beklentılerını bılmem ama herkesı kendın gıbı düşünme

Yorumla
  • ExPapix
    ExPapix Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 66%
    +1 yıl

Erkek varken bayana hesap ödemek düşmez. Onlar uslu olsun efendi olsunlar yeter.

2
    0 Yorumla
  • maksimusua
    maksimusua Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

İçinizden geldiği zaman ödeyin yeter. Sizi zorlamıyoruz hesap ödemek için ama bu konularda artık az da olsa anlayış bekliyoruz;)

1
    0 Yorumla
  • Breakthrough
    Breakthrough Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 43%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 445 cevap paylaştı.

Herkes kendisi ne yeyip ne içtiyse onu ödemeli, en saçma şeylerden biridir başkasının hesabını ödemek.

0
    0 Yorumla
  • WATii-B
    WATii-B Takip Et
    +1 yıl

Bu gune kadar sevgilime hiç hesap ödetmedim ödetmemde. Yemeğe gideriz, biyere kalkar gelirken dondurmaları alır, yada çay kahve, ama yanımdayken ödetmem asla

2
    0 Yorumla
  • eskiraki
    eskiraki Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl
    Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı.

bayan yanımda hesap ödeyince rahatsız oluyorum ben.

4
    0 Yorumla
  • SansasyoneL
    SansasyoneL Takip Et
    +1 yıl

Benim kitabımda bayanlara hesap ödetmek olmaz.

Ödememeli.

4
    4 Yorumla
    • RoSeeBuD
      RoSeeBuD
      +1 yıl

bıraz dusun.tekrar yorumunu beklıyrm.

Yorumla
    • SansasyoneL
      SansasyoneL
      +1 yıl

Peki.

Yorumla
    • SansasyoneL
      SansasyoneL
      +1 yıl

Düşündüm. Sıradan bir insanla bir yerlerde bir şeyler içeceğimi, ya da yemek yiyeceğimi sanmıyorum.

Bunları yaptığım insan, benim için değerli olan insandır.

Bu yüzden kesinlikle hesap ödetmem.

''SansasyoneL, bayana hesap ödettirmiş'' dedirtmem.

Yorumla
    • marian
      marian
      +1 yıl

+++++

Yorumla
  • cengizerden66
    cengizerden66 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

bayanlar eğer erkeğin hesap ödemeyeceğini anlarsa ödemeye başlamalı. bir kez sormalı eğer baktın biz burun kırın ediyoruz siz ödemelisiiz..

0
    0 Yorumla
  • tuqba94
    tuqba94 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

bence ödemeli . ben eksikleniorum her zaman erkek ödedi mi. rahatsız oluorum. erkek reddetsede arada bir bayan ödemeli

2
    0 Yorumla
  • zil2tapoz
    zil2tapoz Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.

canı istiyorsa ödeyebilir.. iyi izlenim uyandırır çoğu zaman alman hesabı yapmak isteyen bi daha ki sefere sen ısmarlarsın diyen kızlar..

1
    2 Yorumla
    • RoSeeBuD
      RoSeeBuD
      +1 yıl

puf alman hesabı scma. hesap karıısıyor oyle cok karıstrııcı. ya bır taraf yada dıger taraf.

Yorumla
    • zil2tapoz
      zil2tapoz
      +1 yıl

hahahah alman yapmayı beceremeyenlerde var tabii :D ben becerebiliyorum o yüzden no problemo.. neyse ya benim hesabımı ödeyen kız sayısı 0 a yakın ödesenizde sizi sever erkekler ödemesenizde..

Yorumla
  • soledatgo
    soledatgo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 45%
    +1 yıl

Ödemeli tabii ki kimse fabrikatör değil :) bonkör olmak lazım hep biz hep biz olmaz :)

1
    0 Yorumla
  • Nurialçonunamcası
    Nurialçonunamcası Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Benim 3 yıl boyunca çıktığım bir kız vardı.

Bana milyar lar harcamıştır.

Aynı şekil bende ona.

Hiç bir zaman paranın lafı olmadı en iyisi de bu oluyor emin olabilirsin.

3
    0 Yorumla
  • RuzzgaR
    RuzzgaR Takip Et
    +1 yıl

Aradaki Bağ Ne Durumda Ona Baglı. Sevgili Var Kız Arkadaş Var. ;)

1
    0 Yorumla
  • Omerta
    Omerta Takip Et
    +1 yıl

Erkeğin cüzdanını çektiği zaman şarjorünün boş olduğunu anladığında

1
    2 Yorumla
    • RoSeeBuD
      RoSeeBuD
      +1 yıl

:D

Yorumla
    • Omerta
      Omerta
      +1 yıl

Buralarda adın çok geçiyor

Yorumla
  • xtriples
    xtriples Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Her zaman ödemeli karşı taraf çok ısrarlıysa zorlamanın anlamı yok bi sonraki benden deyip geçiştirilir :D

0
    0 Yorumla
  • klavis
    klavis Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.

eşitlik diye yırtınan bayanlar her zaman baymalı.

her şeyi şartlamayın nan. erkeklerde para s*çmıyor ki.

0
    1 Yorumla
    • klavis
      klavis
      +1 yıl

şuradaki inceliği anlamayacak kadar malsınız la.

Yorumla
  • Ameloss
    Ameloss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

tüm gün erkek hesap ödediyse (sinema,gezmek için yerleri falan ),kızda bi kafede oturduktan sonra olabilir.

Çiftlerin arasındaki bağda bunu etkiler.

1
    0 Yorumla
  • şiddetlenmemişkusur
    şiddetlenmemişkusur Takip Et
    +1 yıl

çok ısrar ederse öde derim, diğer türlü ben öderim

önüme gelenle yemeğe vs çıkmadığım için sorun yok...

3
    0 Yorumla
  • Teddd
    Teddd Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl
    Diğer konusunda 556 cevap paylaştı.

bunun belli bir zamanı olmaz ki.Erkek ısrarla ödetmiyorsa diretme zaten.İlla ödemek, bi kere de ben ısmarlayayım diyosan önceden söylersin olur biter.

1
    2 Yorumla
    • RoSeeBuD
      RoSeeBuD
      +1 yıl

nıye hesap odetmıyorsunuz sız? daha sonradan da hep bız oduyoruz bu kızlar ne zmn ellerını cebıne atcak dıyorlar

Yorumla
    • Teddd
      Teddd
      +1 yıl

sadece hesap değil birşeyler almayı da çok seviyorum.içimden geldiği için yapıyorum ben bunu.kıza ödetti demesinler diye değil.

Yorumla
  • bernocuk
    bernocuk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Alman usulu herkes yedigini ictigini ödesin birine agirlik yapmaya ne gerek var

0
    0 Yorumla
  • rockforewer
    rockforewer Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

"ciddi bir ilişkide" , ödememesinde fayda vardır... (toplumun genel algısı da bu yöndedir)

1
    0 Yorumla
  • Bıyıklı-genç-forvet
    Bıyıklı-genç-forvet Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

her zaman ödemeli erkekler artık ödemeyin şunların yediğini!

2
    0 Yorumla
  • umursamazzzz
    umursamazzzz Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Ara sıra çok ısrar ederek ödeyin lan ne olacak ki :) bende para basmıyorum :D

2
    0 Yorumla
  • deadmanwalking
    deadmanwalking Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

ara sıra alman usulü iyidir. erkeklerde para basmıyor sonuçta:)

1
    0 Yorumla
  • utangaçç
    utangaçç Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

ödemeli tabikide.. hem eşitlik isteyip hemde ödemelimi ödememelimi diye bi soru sormak ilginç. alın işte eşitlik.. :)

0
    0 Yorumla
  • Meditrina
    Meditrina Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.

Ödemeli tabi sevgilime bile para ödetmeme konusunda ısrarlı olurum. Sevmem öyle şeyleri kendi hesabımı kendim öderim

0
    0 Yorumla
  • korjan
    korjan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

fifty fifty eğer o olmaz ise bi yerde ben alırım bı yerde o bu işin bayı bayanı yok. erkeklere bayanlardan daha fazla para vermıyorlar sonucta.

0
    0 Yorumla
  • esmer89ist
    esmer89ist Takip Et
    +1 yıl

bence 2. buluşmada sen ödemelisin bu hem kendini iyi hissetmeni sağlar ve basit bir kız gibi görünmezsin kan emici kızlar yani=)))

0
    0 Yorumla
  • tutkum
    tutkum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45
    +1 yıl

bu zamana kadar hiç bir bayana hesap ödetmedim bu birrr...bundan sonra en kralını yapıp bütün birlikte olduğum kadınların parasını yiyecem bu da iki...

0
    0 Yorumla
  • muradi
    muradi Takip Et
    +1 yıl

ilk defa bulusucaksam ben oderım ama cok eskıysek neyım varsa dokerım onunda bende olmadıgı zamanda yardım etmesı sartıyla zaten oyle olmasa o kadar surmez

1
    0 Yorumla
  • romy89
    romy89 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

herşey eşit olmalı bazen ben öderim bazende o.hep karşı tarafa yüklenmemek lazım:)

0
    0 Yorumla
  • bradbarry
    bradbarry Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

bayan bayana çıktıklarında ödemeli diğer türlü hiçbir zaman ödememeli

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Bayanlar ne zaman hesap ödemeli? Bayanlar hesap ödemeli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınlar hesap ödemeli mi? 9 cevap verildi
Kadınlar hesap öder mi ve ödemeli mi? 19 cevap verildi
Kadınlar hesap öder mi? 10 cevap verildi
Kadınların hesap ödemesi? 11 cevap verildi
Kadın hesap ödemeli mi? 37 cevap verildi
Bir kadın hesap ödeyebilir mi veya ödetir misiniz? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Her şeyin farkında olup, susmayı tercih etmenin nasıl bir duygu olduğunu bilir misiniz?
  • Evlenme krakeriniz nedir acabasıı sayın KS halkı?
  • Hiç yaş incir yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Ahını aldığın birinden af diler miydin?
  • Hanımcı erkek mi yoksa anneci erkek mi?
  • Pekii sizin en son neyiniz bozuldu?
  • Kalpli olan neyi seversin?
  • Aynaya bakınca vücudunuza hayran hayran mı bakıyorsunuz yoksa kusur mu arıyorsunuz?
  • Hangi saç rengi auranızı yükseltir?
  • Bitmeyen vajinal akıntı yaşıyorum, miyom olabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨