evet su içmiyormuşsun felan.
o ne zaman yapılıyor nasıl yapılıyor bilen var mı?
o ne zaman yapılıyor nasıl yapılıyor bilen var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bn Sana onu anlatim :) adamın biri efendimiz (a. ş. v) ı rüyasinda görmeyi çok istiyorMuş bunun için bir Alime gitmis. Ey allah dostu Ben efendimiz (a. s. v) ı rüyamda görmeyi çok arzu ediyorum bana bir çare. Allah dostu tamam demiş, akşamdan bol tuzlu hamur yoğur ye kesinlikle su içme ve uyu sabah ne gördüğünü gel bana anlat demiş. Adam gitmiş hmm bol tuzlu bir hamur yogurmus yemiş su içmeden uyumuş. Sabah koşa koşa mübareğin yanına gitmiş bn bugün rüyamda sabaha kadar şelaleler nehirler şarıl şarıl akan sular gördüm yandı içim demiş :) mübarek buyurmuş işte efendimiz (a. ş. v) ı gorebilmen için onun aşkıyla böyle yanmak gerek diye :)
peki. ne zaman tutuluyor?
o dediğin şey.
Onu bilmemde bir tane yuzugun icine buyuk harfle f harfi yaziyosun ondan sonra o yuzugun ustune 800 defa ferudun diye okuyosun kaderindeki kisiyi Gormek icin duani et yat Ben yapmistim 've gormustum ama Halen karsima gordugum kisi cikmadi :)
ben de duydum öyle bir şeyler istiare mi iştiare mi ne diyollağ :D :D
Cevap
5Cevap
İkindi vaktinden önce istişare namazı kılıp olmasını istediğin şeyi düşüneceksin cevap alıyorsun. He bunu 1 kere değil devamlı yap hep aynısını görürsen doğrudur.
Kim uyduruyor bunları =/
ne uydurması var öyle bişey.
Rüyanda istediğin şeyi görmen için bilinç altını kontrol etmen gerekir , bu da mümkün aslında , Lucid dream sayesinde.
gerçekte görmek varken neden rüya?
bilmiyorum ama hurafe böyle şeyler
İşeyince göremiyomuşsun filan?
bilemedim ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar