Kücücük bir cizik canımızı cok fazla yakıyor ayagımızı bir yere carpalım acıdan ne yapacagımızı bilmiyoruz intihara kalkısanlar nasıl dayanıyor acıya Aklım almıyor? Hic intihar eden yakınınız oldu mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılçevremde intihar eden 3 kişi oldu. ikisi aşk acısı yüzünden intihar etti ama diğerinin neden intihar ettiğini bilmiyoruz /:
birincisi boğazına silahı dayayıp tetiğe basarak intiharı tercih ederken diğer ikisi ise kendini asarak intihar yolunu seçti..58 Yorumla
Soran+1 yılAllah rahmet eylesin :/ :( intihara meyilli olduklarının farkında mıydınız
- +1 yıl
aşk için intiharmı edilir
- +1 yıl
tam aksine dışarıdan baktığında hepsi neşeli, hayat dolu insanlardı. sürpriz oldu..
- +1 yıl
@mertlord10 şimdi bunu mu tartışalım?
Soran+1 yıl@mertlord edilirmis demek ki. Ailesi yoktur eksikligini onunla tamamlamıstır veya mutsuzdur mutlulugu olmustur ve sonuc olarak sonsuz bir cıkmaza itmistir kardeslerimizi..
genelde cok gülen neseli insanlar yalnız kaldıklarında en cok aglayanlarmıs
Soran+1 yıl@mertlord10
- +1 yıl
@Onur070107 arkadaşımda bir salaklık yaptı 100 tane hap ve açe içti olurmu ya
- 1 yıl
Silahları nerden buluyorlar ya
En İyi Cevaplar
+1 yılburada metronun önüne atladı çocuk kan sıçradı hala şoktayım. Anlamıyorum Allahın verdiği bu canı ne cürretle alırlar öteki taraf dinlenme tesisi falan mı öyle mi düşünüyorlar asıl yaşamak isteyenler ölürken neden böyle tuhaf insanlar var ki etraf doldu melankolik bir kız için cana kıymak nedir
44 Yorumla
Soran+1 yılBenimde bindigim izbanda bir kız atlamıstı ölmüstü ne yapacagımı bilememistim
- +1 yıl
Bir gün çok sevdiğin birisiyle ayrılınca sen de anlayacaksın.
- +1 yıl
allahını * cagla
+1 yılEn güzeli uyku hapıyla intihar etmek acısız tatlı bir uyku bastırıyor sonra gidiosun bir zamanlar bende düşünüosum intihar etmeyi ama öldükten sonra hiçbir şey yok bilincin kaybolup yok olup gitceksin o yüzden korktum sonuçta bir kere yaşıo insan
229 Yorumla
Soran+1 yılUyku hapı kesin cözüm degil diye biliyorum
- +1 yıl
Benim için tam tersi. Ben inancı olan bir insanım. Eğer inancım olmasaydı inan ki 100 milyon kez intihar etmiştim.
- +1 yıl
Uyku hapı öldürmüyo sakat bırakıyo
- +1 yıl
Uyku hapının ismi ne
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
20Cevap
+1 yılEn çok düşündüğüm ve kendimi yakın gördüğüm intihar yöntemi. Genel olarak depresif bir insanım ve psikolojik sorunlarım var ve düzelmiyor hiçbir şey yalnızca daha da iğrenç oluyor. Hayat anlamını yitirince zaten kendi kendine fiziksel acı yaşatmak istiyor insan, en azından bende öyle. Bilek kesmeye gelene kadar çeşitli aşamalar oluyor ama zaten. Önce küçük küçük kesiler atmaya başlıyorsun vücuduna ve sorunlar büyüdükçe kesiler de büyüyor. Bir gün ya gazını alamayıp çok derin bir kesi atıyor intihar edenler bu yolla ya da acımıyor zaten o kadar da diyip kısmen açık bir zihinle, intihar bilinci ile bileklerine kesi atıyorlar. Iki gün önce ben de beni tetikleyen zor bi gün geçirdikten sonra küvette gazımı alamayıp bileğimden jileti hızlıca çektim radial arterime yakın bir yerden kesmiştim fakat kolumu yamuk tuttuğundan tendonuma kadarki kısma jilet değdi. Derinin açıldığı o iğrenç kısımda lannn diyorsun bi fakat fiziksel acıdan değil bu yalnızca şaşkınlıktan. Sonra tam devam edecekken ailemin evde olduğu bilincine vardım ve hemen havlu ile bastırdım bileğimi. Zaten ondan bir hafta önce de kestiğim için bileğim sargı bezi ile sarılı geziyordum. Kanı durdurmak zor oldu biraz hızlıca çektiğim için derinlik ayarlaması yapmamıştım ama hallettim yarık tutturma bantlarıyla ve banyoyu güzelce temizleyip sargı bezini sardım yeniden pek bir şey anlamadılar. Sonrasında yaşadığın adrenalin ve kan kaybı birleşince titreme baş dönmesi feci bir yorgunluk ve üşüme oluyor ama bence En tercih edilebilir intihar yöntemi sadece pişman olurum korkarım vaz geçebilirim yaparken diyenler kesin bitirmek istiyorsa bu yolu tercih etmezler. Geri dönüşü olabilir gibi kesiyi ayarlarsanız ama tabi yalnızca bir deneyeyim dönüşü varmış demeyin b*k yoluna gitme ihtimaliniz de var adrenalinimi yüksekteyim derken. Kendim hariç kimseye intihar tavsiye etmiyorum bencilce belki ama bir de ahirette etkilediğim insanların günahını yüklenmek istemiyorum. Bu hafta içerisinde yarım bıraktığım bu eylemi tamamına kavuşturacağım sanırım. Ama her zaman bir çıkış yolu vardır derler siz iyice bakının o yollara bu yolda hayır yok ben içinde olan biri olarak söylüyorum. Gerekirse hayatınız diğer yolları ararken geçsin ama bu yola girmeyin çıkışı yok gibi ölüm dışında. Allah günahlarımı affetsin, mezara girmek ürpertiyor ama hayat da fazlasıyla korkutucu, dehşete düşürüyor beni.
6322 Yorumla- +1 yıl
@Djdhdb yaşıyorum ama yazımda bahsettiğim gün bileğimi tamamen keemediğim için gerçekten pişmanım. Hayat ciddi anlamda iğrenç bir paradoks gibi. Bir şeylerin iyi olduğunu düşünüyorsunuz ama daha da beter halde başa dönüyorsunuz. Bu hafta içi bitireceğim acılarımı sanırım hala biraz korku var ama kendime bu son bir ayı yaşadığım için olan kızgınlığım onu baskılıyor. Allah günahlarımı affeder umarım. Hayatta kalanlara başarılar diliyorum. Ben denedim ama olmadı, Allah'ım üzgünüm.
- +1 yıl
Merhabalar 👋
Size buradan ulasabildim kusra bakmayın da sizi bu duruma sürükleyen ne varki bazen bende ölmek istiyorum fakat olmuyor size de tavsiye etmem bazen iş o reddeye gelince intihar etmek için insan gözünü bile kirpmiyor fakat neden daha yolun başında bu işe kalkisiyoruz ki hayati tüm bu zorluklara rağmen devam ettirmeliyiz bir gün gelecek ve işte başardım sonunda oldu diyebilelim - +1 yıl
Ben mesela birkaç ay önce sürekli intiharı düşünen birisiydim bunların sebepleri ise
Sevdiğim kızın benden uzaklaşması o sürede ailemin boşanmak istemesi
Borç ve staj bitimi tüm her şey üst üste gelmişti yaşamayı o haftası son buldurtacaktım fakat olmadı ve kendime ikinci bir şans vermeyi ve herşeyin düzelmesi için beklemeye karar verdim çünkü daha yolun başındayım başındayız daha ömrümüz kadar 2 katı daha geçirecegiz ve şimdi ailem boşanmaktan vazgeçti borçlar da bitti
İntihar etmek çözüm değil o yola doğru yürümek de çözüm değil o yolun tersine yurumemiz gerekiyor. - +1 yıl
Bende böyle küçük kesikler hatta çizikler atıyordum koluma ama hepsinin bir anlamı vardı ya da çok gaza galıyordum 2 ya da 3 ay önce serviste bir arkadaşım nasıl yapıyorsun dedi bende hep kırık camlarla çiziyordum kendimi hepte yanımda en az bir rane oluyordu çıkardım küçük bir çizik atacaktım ayarlaman hızlıca koluma bastırdım çektim camı hiç yapmadığım kadar büyük bir yarık oluştu kolumda annemgile de sahneye çarptım dedim izi hala var kolumda
- +1 yıl
Bende bu siyah ve yalnız düşünceler yüzünden buldum kendimi bu sitede ama yazdıklrını okurken kendimi ağlamaktan tutamadım. Lütfen yaşadığını söyle, lütfen hayata umut olduğunu söyle, lütfen bana umut ol ve yaşadığını söyle… lütfen
- +1 yıl
Merhaba ben Fatmanur ben de senin gibi intihar etmeye çalıştım ve hala bazen düşünüyorum bu gece yapcaktim ama sonra senin yazdıklarını gördüm ve çok üzüldüm bende seninle aynı şeyleri yapıyorum kollarımda jilet izleri var ama ben senin yazdıklarını okuyunca sana destek olmak istedim biliyorum kendime bile destek olamıyorum ama senin de ölmeni istemiyorum lütfen bana geri dönüş yap
- +1 yıl
bro sakat kalmadin mi? ben elimden sakat kaldim ölemedik simdi sakat kaldim. Bilegimi kemige kadar kesmistim yani kemigi gördüm. kan azaldi uyusukluk basladi ama olmadi.
- +1 yıl
Umarım mutlu yaşarsın ya da huzur içinde ölürsün. Ben de gerçekten depresyondayım ve intihara meyilliyim. Ben de bileğimi kestim. Sanırım şu anda hepimizin bir doğum lekesi var...
Buradaki herkes de intihara meyilli görünüyor. Birbirimizle konuşabilir miyiz? Veya grup kurabilir miyiz? Veya bir web sitesi yapabilirim. Hayatta beni anlayan kimseyi bulamıyorum. - +1 yıl
@a_boy_I_guess discord ver
- +1 yıl
@sikiyimhayati Ama discord gizlilik dostu değil.
- +1 yıl
- +1 yıl
@a_boy_I_guess bı telegram grubundan oluşturalım hayatın gerçekleri: intihar
- 1 yıl
Bana instagram hesabini verebilir misin seninle bisey konusmak istuyorum bu konuda yardim gerekli en bilgili sensin gibi
- 4 ay
merhaba yazdıklarını okudum ve böylesine aynı düşünmemize şaşırdım. umarım iyisindir ne desem iyi gelir bilmiyorum bende çok denedim ama hiç o kadar cesaret edemedim. bazen ölmeye korkuyorum ama bu şekilde de yaşamak istemiyorum. yine de bir umut işte hani psikiyatrımın verdiği ilaçlar bir gün beni polyanna yaparsa diye bekliyorum. arada geçirdiğim sinir krizleri sonrası verdiğim zararları saymazsak tabii. dün gördüm yazdıklarını ve aklıma takıldı. umarım yaşıyorsundur ve mutlusundur. en azından sen mutluluğu başarmış ol..
+1 yılSana nasıl bileklerini keserek intihar ettiklerini anlatayım. İlk önce duşa veya küvete girerler çünkü su kanın pıhtılaşmasını önler. Sonra ellerine kesici bir alet alırlar. Bileklerine dikey olarak yanaştırırlar. Bir anda bileklerini derince delip son güçleriyle dikey olarak en az 10 santimetre olacak şekilde keserler. İnanılmaz bir acı duyarlar. Aynı işlemi güçleri yettiğince diğer bileklerine de yaparlar ve bileklerini suya doğru tutup ölmeyi beklerler. En fazla 10 dakika sürer ölmeniz. Bu süreçte öyle acı çekeceksiniz ki, öyle kaygı duyup pişman olacaksınız ki ben tarif edemem. Resmen 10 dakikalık cehennem bileti. İntihar bir kaçıştır. Ben de denedim ama başaramadım. 2 kere.
274 Yorumla- +1 yıl
Lan öyle bir anlattın ki ürperdim
- 6 ay
Dün hastaneden taburcu oldum 3 gün önce gece aşırı bunalıma girdim ve o an oldu evdeki bütün depresanlarımı aynı anda içtim mutfakta yere oturdum sırtımı dolaba yasladım ilk sol bileğime attım fazla açılmadığı için içine birdaha vurdum ve o damarı hafif kestim sağ bileğime geldiğimde pek gücüm yoktu jileti olduğu yerde ileri geri yaparak derine sapladım ve bir anda çektim bir anda akan fışkırttı canım hiç acımamış gibi oldum 5 dakika geçti gözüm karardı bütün vucüdüm karıncalandı korktum ilk defa ölümle bukadar yakın yakınaydım birden gözümün önünden sevdiklerim geçti çok pişman oldum sanki Allah beni duyduda yardım etti kendimi kıpırdatacaj hali olmayan ben yerdeki telefondan arkadaşlarımı arayıp yardım istedim ambulans gelmeden karşı komşu eve girdi ayakkabılıkta aanahtarımız hep olur onunla girdi bileklerimi çöp poşetiyle bağladı en son abşm ne yaptın kendine diye bi ses duydum sonra ambulansta açtım gözümü hasta gözünü açtı beni duyuyormusun diye mememi sıkıp büküyordu daha çok uzunda burası kaldırmaz uzun lafın kısası depresan iyi bir şey değil uzak durun yaklaşmayın kimsenin gününü güzelleştirmez..
- 4 ay
@Azızefe07 bütün yazdıklarınızı okudum... Sadece biraz konuşmak istiyorum. Müsait iseniz cevap yazabilir misiniz?
Bende hep bunu düsünurdum insan insan canı yana yana bunu nasil yapabilir ki diyordum. daha dün bunu anladim. insanı hayat oyle bir duruma getiriyor ki yaşasa daha cok canı yanacak bunu ögreniyo. tek bir sefer canı yanacak ama bütün dertlerden bütün acılardan kurtulacak. dün bunu düsündüm bende şaşırmamak lazım
311 Yorumla
Soran+1 yılcok dogru. Aynen bunları düsünüyorum. Ahiret inancını bir kenara koyarsak kurtulus cıkıs yoluymus gibi geliyor.. Dertler yasadıkca cogalıyor cünkü..
+1 yılNeden bileklerini keser intihar için illa bileklerini kesmesi gerekmez ama bu sana kalmış bişey mesela jiletle şah damarını kesersen kan fışkırır ve ölürsün ayrıca bildiğim kadarıyla şah damarını kesersen daha kısa sürede ölürsün ama ölene kadarki acı baya fazladır ve intihar eden olmadı ama etmeye çalışan arkadaşlarım oldu biri apartmanın en üstünden atlayarak intihar etmeye çalıştı ve hafızasını kaybetti.. biri de bileklerini keserek intihar etmeye çalıştı ama şah damarıni kesmedi ve fazla derin kesmediği için ölmedi ve böyle bir sürü var ve ben de intihar girişiminde bulundum ama tuttular beni..
42 Yorumla
+1 yılerkekler değil kadınlarda bileklerini kesebiliyo ben gibi kollarımda da var dövme kapatmıyo bulaşık yıkarken bile kollarımı kapatmak zorundayım bu beni utandırmıyo sakın bu güzel birşeymiş gibi algılamayın sadece günahlarımdan ben sorumluyum sizle değil kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok herkes boş düşüncelerini ve nasihatlarını kendine saklasın ve şunu unutmayın bunlar hep kafaya takmaktan oluyo bi ara 6 7 tane ilaç kullanıyodum günde şimdi bıraktım ve kafamdaki sesler arttı eşime anlatıyorum çok anlayışlı bir insan ama bir yere kadar beni sakinleştirebiliyo şu an kendimi kesmeyi bıraktım ve kafamdaki sesler çok fazlalar fazla yaşayacağımı düşünmüyorum haddi görüşürüz canım YAPIPTA AŞIK OLDUĞUNUZ İNSANLAR İÇİN KENDİNİZİ KESMEYİN KESECEKSENİZ MANTIKLI BİR SEBEBİNİZ OLSUN...
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir insan nasıl bileklerini keser anlatayım mı hayattaki tüm beklentilerinin çöp olduğu zaman en küçük sorunda bile Allah’a ellerini açıp yalvara yalvara dua edip Allah’a dua ettim kabul olacak Emin’im diyip her gün daha fazla dua edip sonra bekleye bekleye Ümit’leri tamamen bittiğinde sevdiği kadın itmiş iş hayatı bozulmuş ailesi iş konusunda her gün baskı yaparken o kişinin ilk önce hayallerini keser sonra bileklerini
464 Yorumla- +1 yıl
Buna ağladım yaşadım ve bunu hala yaşıyorum ne yapacağım bilmiyorum
- +1 yıl
@Seromoni3446 ayni durumdayiz ve kendimi böyle bilek kesen insanlar intahar etmeden önce not yazan insanlarin mesajini okuyorum ve bende hayat biletimi kesicem sayılı günler kaldi
- +1 yıl
Son cümlen yüzüme bir tokat gibi çarpdı
- Diğer konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılanlık olarak 1 saniyelik sürede jileti birden çekersen bileğinden damarı parçalar ve en fazla 9 sn içinde ölürsün.
1 sn lik hata geriya kalan 8 snlik pişmanlık. Acıyı hissetmessin zaten ilk kestiğinde :D410 Yorumla
Soran+1 yılııımn bence 9 snden daha uzun sürer :D
- +1 yıl
Kalp kanı saniyelik sürede 90m yüksekliğe pompalar
Genel olarak insanlarda 5 litre kan vardır. Bilekten atardamar geçer.
Atardamar kesilirse 9-10 saniye gibi bişey sürer fazlası değil.
Sen bu 5 litre kandan 1 litre kaybettiğin zaman zaten sırasıyla
Üşüme
Şok
Kalp krizi
Kalp durmasını yaşıyosun :)
Soran+1 yılGercekten böyle mi oluyor 😩😰
- +1 yıl
evet. 600 gr kan kaybedince üşümeye başlarsın :))
- +1 yıl
gerçekten 8 saniyesi pişmanlıktır ki
Kafa kesildikten sonra bile zihin 8 saniye daha açık kalıyo :)
Soran+1 yılo. o cok korkunc ya😟😟😟
- +1 yıl
Belki de adrenalin dolu :D
- +1 yıl
damarın enine ya da boyuna farkeder mi
+1 yılBen yaşamış biri olarak ailem çok baskı kuruyordu annem bulaşık dizerken sürekli azarliyordu bende dayanamadım bulaşık sepetinde duran bıçağı alıp direk annemin gözünün önünde kestim bileğimi acı hissetmedim sadece korku , kaygı, şok yaşadım ambulans geldi arkamızdan da polis geldi 14 dikiş atıldı izi duruyor Allah isllh affeder beni pişmanım ailem yüzünden kendime zarar verdim ölmeyi düşündüren herkesten uzaklaşmak gerek
61 Yorumla
+1 yılYeni yeni bu işlere kalkışıyorum kendimi çok iyi motive ettim en çok hangi şekilde istek gelirse kendimi o şekilde öldüreceğim var mı fikri olan artık dünyanın gereksiz olduğunu varsa tanrının yanina gidip neden böyle bir dünyada olduğumu sormaya gidiyorum.
87 Yorumla- +1 yıl
Ha bu arada kesinlikle katliam yapıp gitmeyeceğim çünkü silah bulamıyorum. ):
- +1 yıl
katliam diyor... giderken bari erkek şiddetinden mahrum bırak dünyayı aşağılık varlık. senin cinsinin öfkesi ve nefreti yüzünden bu halde dünya. keşke sadece kendi hayatını bitirebilecek kadar naif olabilsen.
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy keşke
- +1 yıl
Kadınlar sütten cıkmıs akkasık erkekler bu hale getirdi hadi lan ordan asıl aşağılık seni.
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy hadi lan ordan bu dünya bu haldeyse erkeklerin olduğu kadar kadınlarında sucu var asıl aşağılık.
- 1 yıl
@Esdeathh1 dikine nasıl elinden aşağı doğru mu
Aslında ölmekten korkan bir insanım ama artık hor görülmekte ya da insanların bana korkmam için pişman olmam için hugün intihar edicem dedikten sonra engelliyorum başka gün yapıcam görüceksin diyor dayanamıyorum o yapmadan ben yapmak istiyorum yaşadığım bildiğim çok güzel ıssız ağaçların arasında ağaç ev var oraya gidip kolumu boydan kesip yavaş yavaş acı çeker uykuya dalmayı çok istiyorum bu arada o sırada (duman-haberin yok ölüyorum) çalıcak ama arkasından ne olacağını bilmemek korkutuyor
51 YorumlaDün hastaneden taburcu oldum 3 gün önce gece 2 bileğimide jilet ile kestim ve sol bileğime 4 sağ bileğime 6 dikiş atıldı bi anlık sinir krizimi geçirdim bilmiyorum ama birsürü depresan verdiler 2 ay önce başlamıştım depresana şu an bu haldeyim depresan iyi bir şey değil kimsenin günü güzel yapmaz 2 ayda beni mahvetti
02 Yorumla- 4 ay
İyi misiniz Şu an ?
- 4 ay
Yasiyor musunuz acaba
Hayat art arda ağır darbeler indirdi ve ölmeye karar verdim. Bir avuç ağır uyku ilacı içtim ve bileklerimi kestim. Sessiz ve acısız uykuda ölmeyi beklerken bir grup polis yatak odama girdi ve beni hastaneye taşıdı. Bu pis hayattan kurtulamadım ve şimdi gene acı çekiyorum.
Bileklerimi yeterince derin kesmedim galiba. Kaç santim derinliğinde kesmek gerekiyor bilen var mı?
Lütfen bilgi verin. Bu hayatı kaldıramıyorum...
Cevabınızı bekliyorum.
Timur
10 YorumlaBen denedim 7 tane çizik attım bardağı kırıp kanım durmadı evde kimse yoktu üstüne kan sulandirici hap içtim sjsjsjj geri sargı beziyle durdurdum bilsem atar damarin ordan keserdim pişman değilim
21 Yorumla
+1 yılOnlarin acisini beyni sağlıklı çalışan insanlar hisseder... psikolojik çöküntü beyni olumsuz etkilediğinden birşey hissetmemesi normal, hele birde madde kullanımı varsa hic birsey hissetmez
40 Yorumla
+1 yılBen de bileğimi kesmiştim damarımı dahi gördüm fakat o an hiç canım acımadı doğrusu hiç pişman olmadım çünkü başlarda sadece bıçak ucuyla kendime zarar verirdim o günden sonra asla yapmadım eğer o gün bileğimi kesmeseydim hâlâ kendime zarar veriyor olurdum
11 YorumlaKüçücük bir çizik mi :) millet uçurumdan atliyor o çizik onun yaninda ne ki.. Evet bir yakinim ve tanidigim intihar etmişti.
13 Yorumla
Soran+1 yılÖldüler mi? :(
Soran+1 yılAllah rahmet eylesin
+1 yılİşte o kadar gözü dönmüş olması lazım. Bende sinirlenince çok kötü olurum kendime zarar vermek böyle yumruk atmak bir şeyleri parçalamak falan isterim ama en fazla bu kadar.
12 Yorumla
Soran+1 yılDimi anlık sinirle dünyaya elveda diyorlar :/
- +1 yıl
Evet öyle oluyor. :/
+1 yılYok ya benim o kadar da acımıyor canım şimdi bardak kırdım elimde kesildi pek bir acı yok :/ Ama çok kan var O_o
01 Yorumla
Soran+1 yılGecmis olsun 😱😲
+1 yılYaşanan acı ağır gelince bu tarz bir acının o acıyı alt edeceğine inanıp yapıyorlar. Ağır depresif anında o acıyı hissetmiyorlar.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenn Kolumu parçalamıştım bir keresinde inan o an acıyı hissetmiyosun içindeki acıdannnn bu ergenlik ya da piskopatlık değil ruh hali sonradan snde farkına varıosn ama iş işten gçmş oluo
05 Yorumla
Soran+1 yılkıyamamm parcaladım derken cok mu derin kestin? Kac yasındaydın :/ sanırım öyle oluyor bende bir kac sene önce psikolojik bnalımda oldugum zaman öyle bisey ypmstın
Soran+1 yılYapmıstm
Cevap sahibi+1 yılhayır ergenlik çağnda değil 22 yaşndayım ve 3 ay önce yaptm biraz derin ama geçiyooo
Soran+1 yılHmmm /:
- +1 yıl
Peki iz kaldı mı merak ettim
+1 yılO acidan çok daha beter acıyordur ruhları o yüzden o acı önemsiz geliyordur ama ben asla yapamam kan görmeye dayanamıyorum:D
23 Yorumla
Soran+1 yılDogru hic bir insan caresiz hissetmedikce öyle bir seye kalkısmaz diye düsünüyorum :/
- +1 yıl
bir çare her zaman bulunur
Soran+1 yılBazen bulunurda insan psikolojisi bir yere kadar dayanabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılO hale gelmiş insan onu mu umursar zaten acı içinde
52 Yorumla
Soran+1 yılSen hic kalkistin mi
Cevap sahibi+1 yılHayır.
+1 yılintihar etmeye insanlar mecbur kalıyo herkes psikoloji farklı bazı en ufak sorunun ustesinden bile gelemiyo hayatı iyi olması gereken sulli simdide goo hara intihar ettiler
80 Yorumla
+1 yılArkadaş lar intaharı düşünmeyin kendi canınızla kıymayın gelin konulaşım dertleşim bu sorunun birlikte üstesinden gelelim mehmetx01_ instagram adresim ne sorunuzun olursa dinlerim yardımcı olurum elimden geleni yaparım
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİntihar etmem de, düşünmemde. Ama kendimi kesmeyi, kan akıtmaktan çok zevk alıyorum. Kendimi bile bıçakladım. bence çok basit, Hatta zevkli bir şey..
22 Yorumla
+1 yılHep derim bilekle uğraşma kes sah damari yiyorsa diye
01 Yorumla
Soran+1 yılbilek dedigim sahdamar yani
Çok zor değil aslında daha dün yaptim o anki seyle hissetmefim bile ama simdi bilegimi her çevirdiğmde kesigin acildigini hissediyorum
22 Yorumlabirazdan bende yapcam ölmez kalırsam birinci ağızdan yaşadığım tecrübeyi paylaşırım yok ölürsemde Allah rahmet eylesin bana yapcak bişe yok
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence iç, acı ufak bir kesikten kat kat daha can alıcıdır.
14 Yorumla
Soran+1 yıldogru. Sen hic kalkıstın mı?
Cevap sahibi+1 yılKendimi öldürecek kadar aptal olmadım
+1 yılCanım acıyor, ama o sırada üzüntüm acıdan daha baskın olduğu için çok da bir etki etmiyor.
00 Yorumla
+1 yılBen ettim desem ettikten sonra tekrst yaşamam için diriltilmr korkusu var
10 Yorumla
+1 yılBen şu an bilkelerimi kestim ilk acımıyor ama sonra çok acıyo
20 YorumlaBen ilk defa bileğimi kestiğimde de çok acımamıştı, sanırm bilek kısmı çok acıtmıyor
11 Yorumla
+1 yılÖlmek ve ölmemek arasındayım
Hem korkuyorum hem istiyorum.
Benimle konuşabilecek?14 Yorumla- +1 yıl
yaşıyor musun
- +1 yıl
Hayatta mısın?
+1 yılValla insan o mutsuzlukla acısını hissetmiyor
30 Yorumla- Diğer konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılDeğişik bir psikolojide oluyorlar bence
00 Yorumla
+1 yılpsikolojik acı daha agır basıyor demek ki.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü ınlar kafayı yemiş
02 Yorumla
Soran+1 yılpsikolojileri bozuk olmasa intihara kalkısmazlar :/
- +1 yıl
Bnde ondan bahsediyorum bunu yapmak bir kişilik bozukluğudur
bir anda oluyor çünkü
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Fiziksel acı ruhsal acıyı dindirir
31 Yorumla
Soran+1 yılöyle oluyor
+1 yılsen hele gel bizim buraları gör eler hepsi jiletli
15 Yorumla
Soran+1 yılNerde yasıyorsun ki
- +1 yıl
mardin
Soran+1 yılneden öyle herkes
- +1 yıl
aşk acısı ya da ayle baskısı yüzünden ölmeyi daha rahat bulur ya da vücüduna zarar vermeyi
bende elime zarar verdim aşk acısından
Soran+1 yılCok mu derin mardinde hayat nasıl bn batıda yasıyorum izmirde kızlara baskıcı davranıyor mu aileler biraz bahseder misin
beyin devre dışı olur
10 Yorumla
+1 yılArkadaşım 200 tane hap birde açe içti olurmu
20 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?