Benim sana duyduğum aşkla kimse seni sevmeyecek. Belki seveni bulabilirsin. Ama benim gibi seveni gerçekten bulamayacaksın. Biraz klasik kaçıyor olabilir sana. Bak tekrar söylüyorum; b u l a m a y a c a k s ı n ! Benim sana gösterdiğim ilgiyi kimsede göremeyecek kadar kör olacaksın. Benim seni özlediğim gibi özlemeyecek kimse seni. Ben sende en çok neyi sevdim biliyor musun? Buluştuğumuzda, bana sarılırdın. Kokun üzerime sinerdi. Eve kokunla dönmeyi çok sevdim. Sen benim nefesim gibiydin. Sevmeyi geçtim, sana benim gibi sarılacak sımsıkı? Sarılsa da doldurabilecek mi sağındaki boşluğu soluyla? Tüm hücrelerimle seviyordum seni ben. Tüm benliğimle.. Ben sevdikçe sen gidiyordun, sen gittikçe.. Benim nefesim kırılıyordu.. Belki bana kızacaksın bunları sana söylediğim için. Kız be.. Kızınca daha çok seviyorum ben seni. Anlamıyor musun nefesim? Ben seni sevmek için bahane arıyorum. Sen gitmek için gerçekleri yok edip, bahaneleri kullanıyorsun. Bense gerçekleri sana yaşatıp, bahanelerle seni sevmeye çalışıyorum. Tabi sende haklısın, kimse sevmedi daha önce seni böyle. Seni de anlamak lazım. Alışık değilsin. Ama benim için söz konusu sen'sen.. Akan sular durmuyor, daha da akıyor. Ben ağladıkça sen gülmedin mi yanındakiyle? Benim duygularım çiğnenmedi mi ayakların altında? Ben yapma bunu bana derken, sen inadına yapmadın mı? Yaptın. Seviyorum dedikçe yapmadığın şey kalmadı. Ben senin beni sevmeyişini bile sevdim nefesim. Seviyorum ya ben, yapmadığın şey kalmaz şimdi. Ama şu söylediklerimi yaz aklının bir köşesine, kimse tarafından bu kadar sevilmeyeceksin.. Ben buna acıyor, buna kanıyor, buna ağlıyorum.. İçimdeki senin zehrini, gözyaşlarımla atıyorum..
Yaşadığım her an'a "SEN" i yazsam. Ve yaşadığım sürece hep o an'ı yaşasam. En sonunda uyanmamak üzere "SEN" li bir rüyaya dalsam. Ve sen bana , Günaydını gözlerinde saklı, iyi geceleri olmayan günleri bende saklasan. İnan uyanmam, inan nefes bile almam. Sadece yanımda bana bakan "SEN" olsan...
Siz yetişkinler, gerçek mutsuzluklarınızı iki yüzlü edasıyla maskeleyin, çünkü onlarla yüzleşmeye kendinizin bile cesareti yok, avutulmak, teselli edilmek için yalandan mutsuzluklar icat edip saçma salak oyunlar oynuyorsunuz. hastalıklara, ölümlere, ayrılıklara acınmak için birer bahane gibi bakıyorsunuz. tarih yalandan mutlulukları yazmadığı gibi yalancı mutsuzları da yazmaz.
Akan kandan etkilenmek. Fazla derin düşünen insanlara özgü bir zayıflıktı belki de. Akan şey kan değil de o insanın ruhuymuş gibi hissederdim çoğu zaman. Bileklerini kesenlerin ruhlarını hapsettikleri kafeslerin kapılarını açık bıraktıklarını, özgürlüğün tertemiz sayfalarına uğursuz, kan kırmızı bir kalemle aktardıklarını hissederdim.
korkuyorsun gözlerimden.. canın yanıyo belki en derinden.. unutmaa.. hayat göz açıp kapamak kadar çok kısadır.. bakarsın ansızın.. kayıp gider ellerinden..
Eğer büyüklere, "Güzel bir ev gördüm, kırmızı tuğlalı, pencerelerinden sardunyalar sarkıyor, damında ise kumrular var," derseniz, nasıl bir evden söz etmekte olduğunuzu bir türlü anlayamazlar. Ne zaman ki onlara, "Yüz milyonluk bir ev gördüm," dersiniz, işte o zaman size, "Oo, ne kadar güzel bir evmiş!" derler gözlerini koca koca açıp. Antoine de Saint-Exupery - Küçük Prens
Hayat bir denize benzer.. Insan ise denizde gemisini yuzduren kaptan Ask bu denizde cikan firtinaya benzer Sevgi ise korunakli bir limana benzer Firtina hep cikabilir Sen sevgi limaninda demirlemeyi sec.
yalnızlık gece ayazında sabah kadar beklemek gibidir. Isınmak için güneşin doğmasını beklersin ama o güneş hiç bir zaman doğmaz. Yalnızlık bulmadığın sevgiyi başka yerlerde aramak gibidir ne yaparsan yap, onu bulamayacağını bilirsin. Ama yine de denemekten vazgeçmezsin.
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur "Yavuz Sultan Selim Han"
Ey nefsim, dunya hayati yalan... yasantimizin bir amaci var, Allah'a kulluk etmek.. Neden buraya gonderildik saniyorsun? Sinav icin.. Dunyanin gecici hevesleine aldanma gonul, hepimiz #ölecegiz... Kacis yok!
Bizi en çok güvendiğimiz insanlar incitti. Çünkü onlar milyonlarca insanın içinden güvenmeyi seçtiklerimizdi, en çok inandıklarımız, en çok sevdiklerimizdi. Ve yine en iyi onlar öğretti. Hiçkimseye sonsuz güvenilmeyeceğini. Sağolsunlar.. -EzginKIlıç
Oy beni vurun, vurun Nedur çektuğum zulüm Şu dünyanun yükini Bir ben mi omuzladım oy! Gün geçer gece olur Gecem geçmez gün olmaz Yalvarırım mevlaya Bir duam kabul olmaz, oy! Oy beni vurun, vurun...
"Bir kadın sevdiği kişiden ilgisini saklarsa, onu elde etme fırsatını kaybedebilir, sonra da aşkından herkesin habersiz olduğuna inanarak kendini avutur..."
HANİ DİYORLAR YA SİZ GİDERKEN BİZ DÖNÜYORDUK... ZİRA BEN HİÇBİRYERE GİTMEDİM DE DÖNMEDİM DE..! OTURDUM GELENLERİ GİDENLERİ İZLEDİM.. SONUÇ MU? GİDERKEN DE AYNI BOKTULAR DÖNERKEN DE!!!
“Daha çok anlat” dedim. “Hoşuna gidiyor mu?” “Çok. Elimden gelse seninle sekiz yüz elli iki bin kilometre hiç durmadan konuşurdum.” “Bu kadar yola nasıl benzin yetiştiririz?” “Gider gibi yaparız."
Yani şimdi Gözleri sana benzeyen bir kızım olmayacak mı Yani şimdi başkaları mı sevecek seni Ben saçlarını okşadığım zaman Ellerin öksüz kalırdı Şimdi gidiyorsun git
'BiIiyorsun, ben hangi şehirdeysem yaInızIığın başkenti orası. Ve yine sevgiIi çocuk, biIiyorsun, kişi tutkuIarıyIa yaInızIığını adIandırıyor o kadar…' Cemal Süreya dan
Sevgilim hiç olmadı onu diyorsan sevdiklerim onlar ailem onları da Allah başımdan eksik etmesin bir yengemi özlüyorum bir kaç ay önce vefat etti başka kimseye de öyle değer vermedim
En İyi Cevaplar