kısa olmanında avantajları var😊😊😊😊
153 boyunda biriyim ben naparsın işte kısayım? ?
kısa olmanında avantajları var😊😊😊😊
Topuklu ayakkabılar bizim için var tatlım ;) 170 kızlar giyemiyorlar ;) giyseler bile 39 numara ayakları var giymeseler daha iyi boyum kısa 36 numara ayakkabı giyiyorum yarım metre topukluyla geziyorum ayakkabılarımı seviyorum boyumu da ;)
Boyum 170 37 numara giyiyorum. Kisa boylunun moralini duzelteceksin diye millete sallamana gerek yok. Adriana 178 catir catir giyiyor topuklulari cok da yakisiyor.
Iyy iğrenç bir buçuk metre boy mu olur çocuk gibi
Ben 170'im en yakinim 150 o kadar tatli bisey ki surekli sarilasim geliyo cok tatli aklima o geldi
Arkadaşlarımda öyle ayakta durduğumuz da yürürken falan hep kolları atıyolar omzuma
Cok tatlisiniz ya bide turkiyedekilerin boy ortalamasi cok degil sonucta
Kisa olsanda fizigin duzgunse pesinden kosturacagin birileri vardir burasi turkey ;)
Burası Türkiye ata bile tecavüz ediyorlar ne fiziği 😀
Cevap
5Cevap
Bende kisayim ve mutluyum shhshd 1.80 olan be var şukretsinler hallerine bosver 😃
Ben 1.50'yim kızım, havan kime? :D
Haha beterin beteri varmış? Milleti boşverse süperiz biz be. arkadaşların eğlence kaynağıyım resmen
Ben memnunum be canım. Düşün bak 19 yaşındayım,15-16 sanıyorlar. İleride hep genç görüneceğim. ;-)
Tüh rekorumu elimden aldın oldu bu şimdi😄😄😄😄😄
Çok kısasın ben olsan depresyona girerdim helal
Hayır mutluyum arkadaşların eğlence kaynağı oluyorum
Ben de uzun sayılmam 170 im ama tabi 153 olup çekici olanlar da var fiziğe bağlı bir de çok tatlı oluyorlar
170 miş nasıl uzun değil 😲😲😲
Ne şirin dimi ufak tefek
Süpersin sen be :))
Yer elmasi o 😂😂
Yer cücesiyim. Güzel avantajları var ama tabi dez avantajları da oluyo ama memnunum
Kısa olmama rağmen topuklu giymem. Garanti düşerim ben yaa
Yere yakin olandan korkun-Arşimed adsfdsdd 😂😂😂
minyonlk iyidir dostum
Kilonla uyumluysa boy sıkıntı yok
Yazıyı beğendim :)
Teşekkürler
Mini mini minyon. En sevdiğim... Kilo kaç?
helal diyorum :D
Bide baliketlisindirr 😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar