Bugün aldım daha. İkiside yavru. Türleri gonzales. Hiç çarkta koşmuyorlar ve su içmiyorlar. Neden acaba. Ayrıca daha büyük bir kafes almayı planlıyorum. Sizin tavsiyeleriniz var mı? Ayrıca kırmızı gözlü hamsterin ismi kauçuk. Diğerinin ismi Ampır. :))
Gonzales hamster aldım. daha yavru ikiside. ne yapmam lazım. tavsiyeleriniz varmı?
fareler yer yaa bu da bir fare cinsi sonuçta :D bu da kemirir :D gerçi hamsterleri severim tatlı oluyorlar kuyrukları küçük hem :) ama yine de ne bileyim yani uyurken kafeste kalsın ne olur ne olmaz :D
atın tamam :) yaa biliyorum çok tatlılar aslında da ne bileyim :/ bir video izlemiştim havuçları ağızlarına öyle bir tıkıyorlar ki yutmadan 4-5 tanesini tıkıyor sonra yiyordu hamster :D ayy çok tatlıydı ama ben genelde beyaz severim :) bu sizin aldıklarınız da çok tatlı ve minicik acaba büyüyecekler boy atacaklar mı?
ayyy valla çok tatlıymış maşaAllah yaaa :):) yumuşacıktır o şimdi :) biri kaba tırmanmaya çalışıyor çok tatlı :D :D peki bakımı zor mu? cinsiyetleri ne biri dişi bir erkekse çiftleşirler :D ben de almak isterdim aslında ama evdekiler kalpten giderler çok tırsıyorlar :/ fareye benzediği için ama gerçekten çok tatlılar yaa :) Allah uzun ömür versin :)
Minicikler ablası. Çok tatlılar. Kırmızı gözlü açık renkli olan biraz asi. Arasıra ısırıyor. Uykudan uyandırılınca daha asi oluyor. Biraz daha büyüsün daha tatlı olurlar. Bakımı hiç zor değil. En temiz hamster cinsi bu. Cinsiyetleri belli değil daha yavru oldukları için. Ömürleri en fazla iki yıl maalesef.
nasıl 2 yıl yaa ! vallahi mi :/ neden ama :( insan alışınca dayanamaz ki ölünce :( :( ve nasıl ısırıyor merak ettim acıyor mu fazla :D benim dişi muhabbet kuşum var sağolsun parmağımı koparıyor :D bence hamster onun kadar ısırmıyordur :D ama az yaşadıklarına üzüldümm belki daha uzun yaşarlar , inşaAllah :)
Bir hamster en fazla üç yıl yaşarmış. Bendeki gonzales türü. Ömrü iki yıl bu türün. Isırıyor ama acıtmıyor. Ama yinede hissettiriyor. Büyük olanlar ısırınca bayağı acıtıyormuş. Büyüyünce ısırmasın diye şimdiden elime alıştırıyorum. 😃😃
Elimle fıstık ve çekirdek veriyorum. Benim elimde duruyor çekirdek ve fıstık. Ön ayaklarıyla parmaklarımı tutuyorlar. Sonra bitince parmağımda kokusu kaldığı için parmağımı ısırıyorlar. Çok şekerler. 😃😃☺☺
En İyi Cevaplar