*Hayat haksızlıklarla dolu AMA yine de güzel! **Hayat nefrete harcayacak kadar uzun değil! ***Hastalandığında sana işin değil,ailen,arkadaşların bakacak.onlarla ilişkini koparma! **Her tartışmayı kazanacaksın diye bir şey yok,fikir farklılıklarını kabul et! **İlk maaşından başlamak üzere emekliliğine para ayır! **Söz konusu çukulata ise direnmenin hiç bir anlamı yok! **Geçmişinle barış ki bugününün içine etmesin! **Hayatını başkaları ile mukayese etme,onların neler çektiğini bilmiyorsun! **Bir ilişki gizli olacaksa içinde SEN olmamalısın! **Güzel ve yararlı olmayan,seni mutlu etmeyen herşeyi çöpe at.(Düşünce kalıpların dahil!) **Her NE yaşıyorsan seni öldürmediği sürece güçlü kılar! **Hayatta sevdiğin her NE ise,peşinden giderken asla "hayır" sözcüğünü cevap kabul etme! **Mumları yak,değerli yatak takımlarında uyu,kendin için pahalı iç çamaşırları satın al;bunlar için özel fırsatlar bekleme,bugün zaten özeldir! **En önemli sensin ve çok özelsin! **Mutluluğun için senden başka sorumlu yoktur! **Her yaşadığın felaketin ardından kendine şu soruyu sor:"Beş yıl sonra bunun benim için NE önemi olacak?"! **Daima yaşamı seç,herkesi herşeyi affet! **Başkalarının senin hakkında NE düşündüğü seni ilgilendirmez! **Zaman her imkana sahip,ZAMAN tanı! **Mucizelere inan! **Hayatı denetlemeyi bırak,öne çık,kendi hayatını kendin yarat! **İki seçeneğin var "Erken ölmek" ya da "Yaşlanmak"! **Çocuklarınızın başka yaşayacak çocukluk dönemi yok! **Hergün dışarı çık,mucizeler her yerde seni bekler! **Dertlerimizi bir torbaya doldurup,milletinkilerle bir arada görsek,bizimkileri geri toplardık! **Kıskançlık zaman kaybıdır.zaten ihtiyacınız olan herşeye sahipsiniz! **Kendini nasıl hissedersen et,kalk,giyin ve dışarı çık! **Yol ver! **Sonuç ta gerçekten önemli olan sevmiş olmandır! **Hediye paketinde olmasa bile,hayat yine de bir hediyedir! YAŞAMAK DİRENMEKTİR...Yaşam aldığımız nefeslerin sayısı ile değil,nefesimizi tuttuğumuz anların sayısı ile ölçülür...
Evet bu tespitler 90 yaşındaki bir kadının tecrübesine dayanarak yazdığı tespitlerdir. Ben de doğruluğuna inanıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz katılmadığınız yerler var mı?
Evet bu tespitler 90 yaşındaki bir kadının tecrübesine dayanarak yazdığı tespitlerdir. Ben de doğruluğuna inanıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz katılmadığınız yerler var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer