Bugün bir fal baktırdım ve şok içindeyim?

Bugün fal baktırdım ve kadın masaya oturur oturmaz, sen neden okulu bıraktın dedi, devam etti annen yurtdışına çıkmış sen de çıkacaksın, okulu tekrar kazanacaksın vs vs derken eski sevgilimden bahsetti. Hala unutamamışsın, hayatına başka biri girmiş ma senin aklın hala onda, o da hala seni seviyor ve şimdi duyacaklarına hazır mısın dedi, evet sayılır dedim, eski sevgilimden haber alacaksın veya karşılaşacaksın dedi, imkanı yok dedim. Neden dedi, çünkü 2 senedir görüşmüyoruz, numaramızı değiştirdik, ortak arkadaşımız yok ve en önemlisi o İstanbul'da yaşanıyor dedim, denemesi bedava dedi. Başka şeyler daha söyledi neyse akşam metroyla eve dönerken tam metrodan merdivenlerden indim ve eski sevgilimi gördüm. Yemin ederim dizlerimin bağı çözüldü, gözlerim doldu. Uzun sure bakıştık ama ne o ne de ben birbirimize bişey soyledik ve kaçar gibi ayrı yönlere gittik. Arkadaşlar bu tesadüf mu yoksa ne bu bana bişey söyleyin yoksa ben kafayı yicem. Korkuyorum cidden. Kadın gerçekten görüyor mu yani? Sizin böyle tanıdığınız gerçek falcılar var mı?
Bugün bir fal baktırdım ve şok içindeyim?