- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılonların ben ta... neyse.. bu durumda bile kızlara suç bulan erkek arkadaşlara lafım... hırsızın bir kabahati yokmuş gibi saçma saçma konuşmayın. bir kadının güvenini kazanmak size basit gelse bile onun nasıl hayaller kurduğunu anlasaydınız zaten bu aptal konuşmaları yapmaz bu piçleride aklamaya çalışmazdınız... erkeğine kendini adayan bir kadına o. pu diyen yavşaklar adam olun adam. erkekseniz hani erkeksiniz ya gururlusunuz ya? söylesenize ben ilişkimde cinsel birliktelik istiyorum? niye diyemiyorsunuz? ileriye yönelik bir evlilik düşünmüyorum şu an desenize? erkekmiş... delikanlılık adam kesmek racon (bu kelimelerden nefret ediyorum) kesmekle olmuyor. çakma polat alemdarlar sizi... kızlarada bu tiplere nasıl bakıyorsunuz diye kızarım her seviyorum diyene inanırsanız sonunuz budur...
dürüst olun dürüst!!!74 Yorumla
Soran+1 yılTeskkr ederim düsüncen icin insan tanıyamyor kimin iyi kmin kötü oldugınu ben suçsuzm demiyrm kesinlikle bende sucluym ama bu iliski zorla oldu gibi hep kactm hep uzak durdm ama olmadi
- +1 yıl
Yaranı deşmek istemem ama başlangıcından bitişine kadar bana bu ilişkiyi anlatırmısın? Bekadar süre beraberdiniz? Not ilişki cinsel anlamda değil genel anlamdadır...
Soran+1 yılYaklasik bir sene birlkte oldk cok iyi bir iliskmiz vardi
- +1 yıl
Geçmiş olsun😪
Cinsel Yaşam konusunda 8,4b cevap paylaştı. Cem Yılmazın vizonteledeki repliğine çok güzel uyarlanabilir..
+ demek sana "evleneceğiz" dedi..
- evet abi..
+ sen de bunu yedin..
- evet abi..
+...
- çay söyliyim mi abi?
+ yok yok sen içeri geç ben başka bişey söyliycem..
(ve sopayı kapıp içeri koşar)00 Yorumla
+1 yılValla eskiden erkeklere kızıyordum ama şimdiki kızlar da pek kanmaya meyilli... Amaçları "-Bekaretimi sana verdim, evlenmek zorundasın.." a getirmek işi ama kimse salak değil... Yapmayacaksın zina bu kadar basit.. Zevk alırken erkek melek sanki, bırakılınca yok efendim beni kullandı yok kandırdı... Günah tek kişiliktir, herkes kendinin Şeytanıdır...
00 Yorumla
+1 yılevlenme vaadiyle kandırmak mı? affedersin ama sen çocuk musun? bu kişinin yaptığı şey kadar senin yaptığın şeyde günah. evlenme vaadini geç nişanlansanız bile bunu evlenmeden önce yapmak büyük bir günahtır. senin içinde o kişi içinde. bunun hiçbir açıklaması olamaz.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
+1 yıldeğildir.. çünkü kendi isteğiyle yapmıştır.. arzularına yenılmıştır.. aslında kendı kendını kandırmıştır! kimse sizi kandırmaz kendı istegınızle yaparsınız, bunu karşı tarafa yukleyıp durmayın! vermek zorundamısınız da verıyorsunuz?
ileride belkı ilişki devam etmeyebılır diye düşündüğünüze emınım, bunları aklınızdan geçirdiğinizi herkez bılıyor. yanı düşündüğünüz, bıldıgınız halde ilişkiye giriyorsunuz yanı kandırılma durumu yok arzularına yenılme durumu var!00 Yorumla
+1 yılBir kiza umut vermek, evlenme hayalleriyle kandirmak, bekaretini almak, yari yolda birakmak.. Adam günahlarin dibine vurmus ya daha nolsun. Tas olur yakinda carpilir öyle yani.
20 Yorumla
+1 yılBaşına gelmiş demek ki insanlardan onun bu günahla cehennemde nasıl yanacağını duyup ferahlamak istiyorsun. Üzüldüm senin adına ama merak etme canım. Allah bunu onun yanına bırakmaz. Sen de bundan sonra daha dikkatli daha açıkgöz olursun.
Görüşe bağlı olacak bir yanı yok bunun. Tartışmasız tüm dinlere ve tüm ahlaklara göre yanlış11 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok caresizim canm yanıo :'(
Evlenme vaadi ile kandırabileceğin bir kız yetiştiren toplum sorunludur. Ayrıca Evlenme vaadi ile bir kızı kandırmakta karaktersizliktir pislik bir insan olmaktır. Böyle insanlada evlenilmez zaten.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Günahını gerçekten geçtim ama bir insanın hayatını karartıp sonrasında nasıl olur da hiçbir şey olmamış gibi yaşamına rahatça devam eder, ben sadece bu kısmı anlayamıyorum.
20 YorumlaAnlaşılan başına geldi... Bu devirde kızlar biraz akıllı olmalı kimseye güvenmiceksin o konuda inanmıcaksın.
00 Yorumla
+1 yıl7 kere ilişkiye girdim ama ben bir kıza ben seni alaçam demedim :) günah mis bir gidin surdan iyi güldüm :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. Hmm, ortada zina var iki tarafta günah işlemiş. Peki adam ne diye çekip gitti? İçeriğini bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Müstehak da olabilir :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. gayri mesru iliskinın hepsi yanlış. diğer yandan bu olaylarda senin suçun var mı yok mu onvda bilmek gerekir.
00 YorumlaBunları geç, evlenmeden bekaretini almak zina sayılır ve zinanın affı yoktur. İster evlensinler sonrasında ister evlenmesinler
00 Yorumlasevap olucak hali yok , kızdada biraz akıl olsa öyle bişey yapmaz diye düşünüyorum
10 YorumlaBir kızın evlenmeden ilişkiye girmesi kadar olmayabilir ama günahtır.
10 Yorumla
+1 yılGünahların en büyüğüdür, hem zina yapmak hemde kul hakkına girmektir. Tutamayacağınız sözleri vermek ayrıca şerefsizliktir.
10 Yorumla
+1 yılkusra bakmayn ama malsınız insanlar ibretlik halde dolanio milyonlarcası sokaklarda hala aynı hatayı yapıp aynı aptal soruyu sormaya devam ediosunuz bundan sonra peter olun yazcam hakediyosunuz ders almak die bişi var
00 Yorumla
+1 yılGünah
Haram
Zina
Yalan soyleme + karaktersizlikte nirvana00 Yorumla
+1 yılAyiptir * ayip gerci simdiki kizlar bekaretini alani bile takmiyor her sey mustahak yani ama duzgun kizlara lafim yok erkegin picligi.
10 Yorumla
+1 yılGünahtır. Ona kanıp evlenmeden önce bekaretini vermekte günahtır.
00 Yorumla
+1 yılkızın yaptığı da günahtır lakin kul hakkı da mevcut kandırılma durumunda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. O kız bilmiyor mu evlenmeden ilişkiye girilmeyeceğini?
O kız bilmiyor mu nikah olmadan ilişkinin haram olduğunu?00 Yorumla
+1 yılKeşke yapmasaydin ama sen burada söylenenlere aldırma kimse günahsız değil onun günahı daha fazla olacak emin ol simdi önemli olan tövbe edip ayni hatayı tekrarlamamak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılYahu teninin değmesi bile günahken sorduğun soruya bak...:
00 Yorumla Şimdi şöyle bir durum var. Neden yarı yolda bırakıldı? Eğer bunu bilirsek aciklama daha kolay olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 814 cevap paylaştı. Hem de büyük günahtır Öyle büyük günah ki iki yakası bir araya gelmez senin gönlünü razi etmeden
00 Yorumla
+1 yılkızın da bu vaadlere kanması çok saçma değil mi artık aklınızı kullanın kızlar ya böyle şerefsizlere inanmayın
00 YorumlaUmut verip güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın Gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin... Hz. Muhammed (s. a. v.)
01 Yorumla
+1 yılSonucunda gerçekten evlenecek olsalar bile günahtır
00 Yorumla
+1 yılzina günahtır başka şeyler uydurma kul hakkı filan yok sende yemişsin o b*ku isteyerek, tecavüz olursa kul hakkı olur..
10 Yorumla
+1 yılne kadar namaz kılarsan kıl, ne kadar oruç tutarsan tut Umut verip güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın Gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin. mevlana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı. Suç sende değil sana bunu yapanda eden bulur artık yapıcak birşey yok
10 Yorumla
+1 yılHala kızlarımız akillanmiyorlar ya ben birşey demiyorum...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. yok sevaptır buda sorumu günah tabii manyakmısn. DASD
00 YorumlaKandırmak mandırmak geç bunları. helalin olmadan öyle bir lekeye bulanmak da bulamak da haramdır. kendinize gelin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGunahtir. Allah baskasinin ahini alani ne bu dunyada ne obur dunyada yuzunu guldurmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElbette günahtır.
Hz. Peygamberin hadisi var " insanların gönülleri ile oynayanın iki cihanda vebali vardır " gibi benzer bir hadisti.00 Yorumla
+1 yılKul Hakkı. Büyük Vebal. Onun Helalliğini Almadıkça Yerinden Kımıldayamaz
10 Yorumla
+1 yılyok sevap canıım senin evlenmeden önce ilişki yaşamanda sevap onun seni bırakmasıda.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılDini olarak günahmı değilmi bilmemde yapılan olay insanlığa sığmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha bunu yapan insan degildir zaten günahtır tabi kızda saflık yapmasaymış yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir insana umut aşılayıp yarı yolda bırakmanın yanına kalacağını sanma. Elbet hak ettiğini bulur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekaretini evlenince vermen gerekiyordu ne kadar da evlenicez desede bekaretini vermek zorunda mıydın? Sen daha çok günahkarsın.
10 Yorumla
+1 yılHer umut verene paketi verirsen günahtan sevaptan medet ararsın kajmer
00 YorumlaTek basinami almis. Kizda vermeseymis? Dusunme yetiniz yok mu
00 YorumlaBüyük sevap, hem de cennetlik. Evlenmeden bekaretini veren kız da en az onun kadar günahkardır. :)
00 Yorumla
+1 yılİlişki kısmı değil de , söz verip de gitmişse o olmadı bak
00 YorumlaGünahtır tabi. Ama Evlenmeden ilişkiye giren kız da bu günaha ortaktır.
00 Yorumlaöyle olcağı belli ki senden hevesi geçince tamam ama yazık valla ne bilim üzüldüm
00 YorumlaGunah degil haram zaten onun gibi insanların Allah lanet etsin ama birazda kızlarda suc var inanmamanız lazım böyle serefsizlere
00 Yorumlabir kıza umut verip evlenme vaadiyle kandırıp bekaretini mi aldın?
01 Yorumla
Soran+1 yılBasima geldigi icin paylsmak istedm
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sorun zekakl seviyeni gosteriyor. Zina haram zaten. Ayrıca fake degil sen sunu soyleyelim kendi düşen aglamaz
00 Yorumla
+1 yılgüvenipte en degerli hazineyi vermek daha günah sanırım
12 Yorumla- +1 yıl
boyle bir dusunceye sahip olmak en ayıbı
- +1 yıl
kime güveneceksin bu devirde. insanlar söz verir sözünü tutmaz geregi var mı geçici birine güvenmeye adam olsa zaten önce evlenmeyi ister önce ilişki degil
Bir kıza umut verip evlenme vaadiyle kandırmadan ve kandırarak bekaretini almak günahtır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorla almadi bekarettini. Iliskiye girmeniz daha cok gunah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo günah bu günah nefes almakta günah olacak yakında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAptallik k. bakma ama
Bunun hesabini hicbiyerde veremez emin ol00 YorumlaSırf bir kızı becermek için bunu yapan piçtir.
40 Yorumlaİkinizde günaha girdiniz.
10 Yorumla
+1 yılSevapta combo yapılmış...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAlma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Buyuk ipnelik yapmıs sana
00 Yorumla
+1 yılOnun ki günahta senin kafa neredeydi pembiş?
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar