Genc bir kizi evlenmekle kandirmak sonrada aileleri tanistirmak ona evlenecegiz der sonradan kizin bekaretimi bozuyor kizin ilki o erkek ve bir hafta gecmeden aramayi bile cok goren bu kisi sadecw kisa bir mesajla ben evlenmeye hazir degilim daha cok gencim ama istersen senle arkadas oluruz sen cok iyisin ve guzelsin ama ben daha hazir degilim evlilige der
kizin dunyasi basina yikiyor ve bu olanlar ona bir ruya gibi hala ona inadigi icin kendisinden nefret ediyor boyle birini sevdigi icin tiksiniyor resmen kendisinden ya da boyle bir insana bekaretini verdigi icin mi yansin?
Bu insanlik bu nasil bir vicdan insan nasil bu kadar kotu olabilir evlenmeyi istemiyorsan neden benim kizligi bozdun neden benim duygularimla oynadin neden benim hayallerimle oynadin
o kiz benim...
ve suanda o gunden beri ben kendimden nefret ediyorum kendimden utaniyorum boyle birini sevdigim icin
kizin dunyasi basina yikiyor ve bu olanlar ona bir ruya gibi hala ona inadigi icin kendisinden nefret ediyor boyle birini sevdigi icin tiksiniyor resmen kendisinden ya da boyle bir insana bekaretini verdigi icin mi yansin?
Bu insanlik bu nasil bir vicdan insan nasil bu kadar kotu olabilir evlenmeyi istemiyorsan neden benim kizligi bozdun neden benim duygularimla oynadin neden benim hayallerimle oynadin
o kiz benim...
ve suanda o gunden beri ben kendimden nefret ediyorum kendimden utaniyorum boyle birini sevdigim icin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer