Yine bir sorum olucak bu sefer teknoloji ile ilgili :)
telefonumun markası samsung ace hattım Türk Telekom numara engellemeyi nasıl yapabılırım ?
telefonumun markası samsung ace hattım Türk Telekom numara engellemeyi nasıl yapabılırım ?
Ace GT S5830'sa modeli engelleme özelliği yok. Birde acenin GT s5830i modeli var onlarda engellenebiliyor. Dış görünüşleri aynı fakat yazılımları farklı i olan model daha kullanışlı...
facebook mu bu telden numarayı nasıl engelleyicen... onu anca müşteri hizmetlerini arayarak sorabilirsin.. oda oluyosa tabii...
nasıl oluyomuş?
numaranın uzerine gel seceneklere bas ya da numranın üzerine basılı tut
rehberdeyken degil son aranan listesi flan varya orada numaranın üzerine gel III tuna bas bak bi menuye bde numaranın ustune basılı tutup bak
ııı tusu varya androitlerde seçenekler menusu çıkar
eet bide linke bak orda da bişey anlatıyorlar
ilave ayarlar da olabilir
onu kurcalama :D:D
pc olaydi 5 dakka da cozerdim tele uzaktan baglanilmiyo ki :D
ykle deneyelim :D
Cevap
9Cevap
operatörden engelleme vardı. karşı tatafa bu numara kullanılmıyor diyordu.
*21*05xxxxxxxxx# olması lazım bi bak googledan
numaranın üstünü tıkla seceneklerden engelle tercihini kullanabilirsin..
Beni engellemede diğer konuya gelirsek numaranın üsüne gel kişiyi engelleyi tıkla sms ve aramayı seç olur.
arama kaydında reddetme listesine ekle var ordan yapabilirsin
seni rahatsız edene aç telefonu bas küfürü kökten kurtul
DroidBlock indirin play store dan
sonra app i acin ve orada blacklist var oraya tiklayip ve sonra add Blackliste basip Call logs ve oradan nummarayi seciyorsunuz ve sonra sag tusa basip save diyorsunuz ve bukadar
sol tus pardon sag tus geriye gitmek icin
özellikler numara engelleme :D
samsung telefon ama modeli ne ?
Telefondan memnunmusun ? banada hedie gelmiş.
annannem almış hiç yoktan yere bi anda odamda gördüm kullanıyom 1 haftadır. samsung s3 alacam. sana kim aldı ki
En İyi Cevaplar