Böyle yüzsüz komşu düşman başına 😤 arkadaşlar ne yapmalıyım?

Annemin kankaları var haftada bir birinde toplanırlar otururlar muhabbet sohbet ederler her neyse o grupta bir kadın var çocuklarının biri 14 biri 12 yaşlarında tahminimce yani büyükler ama okuldan çıkar çıkmaz anaları kimin evindeyse oraya geliyorlar gittikleri evde pasta börek yemek bekliyorlar hani şehirde yaşasak evde tek kalamazlar derim ama köyde yaşıyoruz yani anaları nereye çocukları oraya ayda pasta var desinler nail amstrong olurlar hadi kız olan neyse de 14 yasında kocaman erkek kadınların yanına gelip lak diye oturuyor iyice sinir oluyorum evinde iki salçalı ekmek yapmak zor olmamalı ben onların yasındayken yemek pişirir yerdim bugunku olayda üstüne toz biber oldu anemin grup yine toplandı ama o dedigim kadın saat 4 gibi geldi (çocukları okuldan 2de geliyor) bana da mügecim çocuklara yeemek yedirmedim evde sen ısıtta yemek koy dedi ısıttım koydum ama söve söve yaptım valla bıktım bu karının çocuklarından ne yapmam lazım anneme söylüyorum ben napabilirim diyip sıyrılıyor ben it gibi hizmet ediyorum bıktım
Böyle yüzsüz komşu düşman başına 😤 arkadaşlar ne yapmalıyım?