Evime gelen bir teyze "abo kızım sakın gönlünü bir kürde kaptırma kürt, kürtle-türk, türkle evlenir" dedi.Çevreme bakınca bu biraz destekleniyor sizce dogruluk derecesi nedir?
Cevabın nedir?
Nasıl bir zihniyet anlamıyorum ki ya neyse küfür etmicem ederek de sizin seviyenize düşmicem. Her kürt terörist değil bu 1. O terörün anlamını bile Bilmiyosunuz boş boş konusuyosunuz terörün içinde kürtte var türkte ingilizde var bunu bir bilin ilk önce Genelleme yapmayın ben 18 yaşındayım tam 11 amcam var. 11i de askerligi paşa paşa yaptı. Bedelliye tutan da vardı ama gitmedi para yoktur dersiniz şimdi. Bodrumun en işlek restorant ve barına sahibiz. Neyse konu başka yere taşınmasın şimdi gösterişte yaptıgım yok sadece bu zihniyetler böyle konuşmadan anlıyorlar kürt kürt kürt herşeyi kürtler yapıyo zaten hayırdır yaranız mı var? Belliki var. Ama kimse kimseyi sevmek zorunda değil haklısınız ama bizim için kürt türk o şu bu ayrımı yok 80 e yakın personel çalışıyor mekanlarımızda Çoğu bizim aşiretten akraba yani ama türkde var şimdi senin dedigine göre biz bu adamı türk diye işe almayalım? Alla askına kulaktan dolma laflarla gelmeyin buraya 80 insanın evine ekmek gidiyor neredeyse mekanımızda. Amcam tuttu 25 yaşında evlendi konyalı bir bayan ile. Yengem ögretmen memur başı ya şimdi altında son model yarım trilyonluk arabası elinde ıphone6 evleri villa sizce ögretmen başı ile bunları 200 yıl çalıssa alabilirmiydi? Aşk işte..
42 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gönül kimi severse onunla evlenirim.
61 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olduktan sonra fark etmez. Bırsürü Kürt arkadaşım var, severimde Ayrımcılık yapmam kesinlikle bir insanın Irkı Yüzünden ama başka bir Irkı olan biriyle Hayatımı birleştirmek de istemem, ve yine söylüyorum ayrim yapmiyorum ama hayatimi birlestiricwgim insan Türk olsun dilimi konussun istiyorum ve bu da Benim kararim ve görüsüm. Ama olurda asik olursam annem ve babam karsi cikmaz onaylarlar yani
30 Yorumla
+1 yılbenim ailemde öyle kürleri sevmiyorlar ben seviyorum gayet doğal buluyorum allah kuranda kürtler türkler demez ey insalar der allah bile ayrım yapmazken kimin haddinedir bu. kürtçemde vardır türküm ama elin ingilizcesini biliyorum kendi sınırımda yaşayan insanın da dilini bilmek neden anormal olsun
80 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
67Cevap
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. öyle bir ifade denmez tabi ama. genel olarak türkler sevmez kürde kız vermeyi ya da kürt kızla evlenmeyi. ama zaman değişiyor. bugun bile evet ne olcak canım diyenler bile ya normal biri yani türk olaydı daha iyidi diye geçirirler içinden kanımca. ama tabi insan insandır bende. iyi kürt arkadaslarımda oldu. ama cooooook yaramaz adam da tanıdım. o ortamda yetişen çocuk devlet düşmanı oluyor. ama devletin hastanesini kullanmasını maaşını almasını da biliyorlar. benim gibi ılımlı biri bile hala esnememişken tam olarak bence bir neslin gitmesi gerek bu algının kaybolması için
20 YorumlaDiğer konusunda 3b cevap paylaştı. ırkçılık iyi bir şey değil. kürt dediğin laz gibidir ben lazım ama vatan haini değilim her kürt vatan haini değildir ama etrafımda gördüğüm kürtlerin % 70 i destekliyor işlerine geliyorsa burada yargılanması gereken bu sözleri söyleyen ben değil onlardır.
30 Yorumla
+1 yılyıl 2005 2008 arası çok güzel devam eden bir ilişkim vardı, ben malatya kız arkdsm balıkesir derken ailesi öğrendi ilişkimizi kesin ve anlamsız bir şekilde karşı çıktılar neymiş malatya doğuda ve kürtlük vardır diye :) derken türlü olaylar vs. ve tabiki ayrıldık aradan zaman geçti ve öğrendimki memleketi kars olan ve gerçekten pkk lı olan birine vermişler. ÖZET etme bulma dünyası dimi :)
40 Yorumla
+1 yılben Trabzonluyum , kürt gelin getirsem suratıma bakmazlar
98 Yorumla- +1 yıl
:>)
- +1 yıl
Bakkaldan ekmek mi getiriyorsun hamsi kafa?
- +1 yıl
neden zoruna gitti . ben hakaret etmedim , sen neden ediyosun
ne kadar ucuz insanlar olduğunuzu gösteriyorsunuz alkış , hadi durma küfürde et @Bir_Acayip_Adam - +1 yıl
Hamsi kafa hakaret mi? Hepimiz hamsi kafliyuz..
- +1 yıl
peki ben yanlış anladım. kusura bakma usta @Bir_Acayip_Adam . iyi akşamlar.
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSacmalama ya bunun ayrimini yapan beyin yoksunlari birbiriyle evlenir sadece. Ben kimseye turkmusun kurtmusun diye sormuyorum bile insanmi diye bakiyorum
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnem yabancıdır kürtlerle ya da emenilerle araplarla biriyle evlenmemi istemiyor diye Annemin hakkını yemem beni 9 ay boyunca karnında taşınıp dünyaya getirdi. Annem olmasaydı ben dünyada olmazdım yani isteyen evleniyor yani kimisi karşı çıkmadığına göre sorun yok, benim düşüncemi sorarsan tabi ki iyi bir karakteri iyi bir insansa sorun yok ama çevreleri baya problem :(
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalpler anlaştıktan sonra ve elhamdülillah müslüman olduktan sonra nefarkeder ama şöyle bir gerçek var bir türk olarak bir kürtle evlenirsen onlar evde kürtçe konuştuğınunda falan kendini kötü hissedebilirsin ama bu sorunu aşıp evlenen birçok tanıdığım var
40 Yorumla
+1 yılYa düşüncelerinin tek sebebi şu : Kürtleri pkk olarak görüyorlar hepsi cahillikten arkadaş. İnsanlığa bakcan insanlığa onlar şu ilkeyle ilerliyo atla eşek çiftleşince katır olur katır katır. Te Allahım evlen kızım seviyosan bas nikahı bu ne ya yok Kürt yok Türk. İnsan la insan insansa evlen. Ne Türkler var hayvan insan olmayan gidip onla mı evleniceksin?
02 Yorumla- +1 yıl
Ha senin bildiğin duygu değişimi bir tek reglse gel sana eğitim veriyim.. :) insanlara olan haksizliklari kaldiramiyorum
Valla boyle dusunen irkci pisliklerden nefret ediyorum basimiza ne geliyosa bu bolucu irkcilardan geliyo. bence her millet esittir. kurdun turkten farki yoktur. veya baska bir ornek genelde araplara karsi bazi seyler sogleniyo. arabin turkten. bir farki yoktur. ustun veya alcak irk yoktur. ben zengin veya fakir ayriminada karsiyim. benim icin zengin ve fakirinde farki yok. herneyse keske dunyada bircok dil din ulke olmasa keske tek ulke tek dil tek din olsaydi bu benim dusuncem
30 Yorumla- Diğer konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılSıfır sıfır sıfır ben kimle anlaşırsam onunla evlenirim teyzenin miadı dolmuş bence çok konuşturmayın
31 Yorumla Ben kürdüm hic kürt kız arkadaşım olmadı nedense. bu işin türkü kürdü yok İnsan olalım önce..
62 YorumlaAllah'ın yarattığı bir ırktan nasıl nefret edilebilir? Allah'ın yarattığını beğenmemek Allah'ı beğenmemektir.
Irkçı olan kendine Müslüman demesin lütfen. Habeşli Bilal'i, Farisi Selman'ı, Ğıfarili Ebu Zer'i, düşman Evs ve Hazreç kabileleri dost yapıp birbirine bağlayan, herkesi tek bir mescid altında toplayan bir peygamberin ümmeti asla ırkçı olamaz. Irkçıyım diyorsa Müslüman değildir, cenaze namazını kılmak da haramdır. Kimse kendini kandırmasın.10 YorumlaDiğer konusunda 10,7b cevap paylaştı. Burası Türkiye herkes Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yurttaşıdır yeter bölücülük yapmayın. Bu vatan için çalışan dürüst, mert, namuslu her birey benim kardeşimdir hem eşim hem damadım ya da gelinim olabilir.
81 Yorumla- +1 yıl
Adamsin
+1 yılO kadar çok türk-kürt evliliği var ki bu teyze herhalde kürtlere ayrı bir antipatisi var belli.
Ama günümüzde bu evlilik bolca mevcuttur.80 YorumlaBak canım ben türküm ve MHP'liyim fakat yanlis dusunuyorsunuz.. Burasi TURKIYE CUMHURIYETI hepimiz ayni topraklarda yasiyoruz bunlar gönül isleri yeterki kürt bölücülük vatana ihanet etmesin.
50 YorumlaBenim amcam şehit düştü hayatta bir kürtle evlenmem
92 YorumlaToplumda gerçekten bu görüş hakim yani bir bakıma doğruluyor gelenekler farklı oluyor ister istemez görüş ayrılıkları oluyor katılıyorum bende
30 Yorumla
+1 yılGeri kafali zihniyet hep var.. Seven sevenle evlenir ve evlenmeli o kadar. Şu sevgiyi din dil irk mezhep olarakta ayirmasalar iyi insanlar aslinda..
20 Yorumla
+1 yılabo kızım, sakın gönlünü kötü bir insana kaptırma... hangi ırk olursa olsun iyi insan olsun... büyükler hep doğrusunu bilmiyor, inan bana :)
20 Yorumla
+1 yılDoğru söylemişler. İnsanlığını tartışamam kimsenin ama aynı gelenek göreneklerle yetişmiş aynı kültürü paylaştığın insanlarla hayat kurmalısın.
30 Yorumla
+1 yılGerçekten farklılar la. Dili kültürü her bir şeysi farklı. Ben benim dinimden ırkımdan başka birisi ile evlenmeyi düşünmüyorum.
40 Yorumla
+1 yılYok canım ya ne alaka benim yengem kürt dayım türk gayette mutlular çok iyi anlaşıyorlar
40 Yorumla
+1 yılTabiki hayır. Bu tamamen ırkçılık.. İnsanlar birbirini sevdikten sonra hangi milletten olduğunun ne önemi var? Ayrıca bir çok Türk, Kürtlerde daha kötü.. Önemli olan karşılıklı sevgi-saygı ve karakterdir. (Bence ) .. O teyzeye söyle saçmalamasın.
00 Yorumla
+1 yılevet öyle kürt biriyle büyük konuşmak gibi olmasın ama evlenmeyi düşünmem
60 Yorumla
+1 yılhiç bişi anlamadım. kurtlerden uzak dur derim ama. hayatın boyu çocuk yaparsın sonra. surekli fırt fırt cocuk çıkarrsın.
52 Yorumla- +1 yıl
öyle ama %90 kesimi en az 6-7 kardestir. sonun ii olmaz yani. bide bakamadıkları halde opkadar cok yapıoalr. bakabildiklerini dusunme
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/ZD1LAa.jpg Olay bu.
20 Yorumlaöyle bişey yok gönül kimi severse onla evlenirler ve öylede oluyor
40 Yorumla
+1 yılTürkler kürtlerden nefret ediyor içlerinde bir ırkçılık vat niyeyse. Olmayanı da var onlar ırka bakmaz evlenir sonuçta. Senin gibiler kürtlerden nefret ettiği için evlenme olasılığı baya düşük
43 Yorumla- +1 yıl
O kafadasındır diye öyle dedim. O kafada değilsen bilemicem. Herkes kürtlerden nefret ediyor haliyoe nefret etmeyen görmek tuhaf :(
- +1 yıl
Gulucuk olacadu :))))
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani evlenen evleniyo evlenmeyen evlenmiyo o teyze ezki kafalardan maksat yabancı alınmaz gelin damat olarak anladın mı
30 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKürt vardır adam gibi adamdır kürt vardır teröristir yavşaktır torbacıdır dolandırıcıdır haysiyetsizdir adam gibi olanı bulursan sorun n yok anlayacağın ;)
30 Yorumla
+1 yılTeyzenin beynini grup olarak kondiklemişler , bıngıldağından kelepçeleyip ensesine şaplak atmışlar..
Neyin kafası l*n bu..,21 Yorumla
+1 yılBen bilidiğim biriyle evlenirim kurtleti tanımıyorum ve haklarındads iyi şeyler soylrmiyorlar
60 Yorumlahiç yok doğruluk payının . yegenım iralandalıyla evlı kuzenım almanla dayım türkle herkesı yazdıracaksın kızdırma beni))
03 Yorumla- +1 yıl
QAnüsDestroyer, basimiza ne geliyosa bu bolucu irkcilardan geliyo. bence her millet esittir. kurdun turkten farki yoktur. helal kardesim
Gizli Kullanıcı (18-24)
27dak
Kalpler anlaştıktan sonra ve elhamdülillah müslüman olduktan sonra nefarkeder ama şöyle bir gerçek var bir türk olarak bir kürtle evlenirsen onlar evde kürtçe konuştuğınunda falan kendini kötü hissedebilirsin ama bu sorunu aşıp evlenen birçok tanıdığım var
+1 yılben yanlısı değilim kız nekadar iyide olsa ailesinden birileri pkklı cıkarsa kalplerini kırarım
60 Yorumla
+1 yılKendi gözünle görmüşsündür kürtler heryönünden pislik oluyo
40 Yorumla
+1 yılHayır. Kısıtlayıcı, örf-adet düşkünü, ırkçı birisiyle evlenmem.
40 Yorumla
+1 yılGenelde öyle oluyor ama bir çok istisnalar oluyor yeter ki sevgi saygı ve anlaşabilmeli insan.
20 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bizim ev nazi almanyası gibi zaten Kürt bir bayanla evlensem evlatlıktan mahrum bırakır peder ondan önce ben evlenmem zaten :))
40 Yorumla- Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşmayayım ama bir kürt ile evlenmek istemem
40 Yorumla
+1 yılSenin gönlüne kalan birşeydir ama aile kavramı önemlidir evlilikte
10 Yorumla
+1 yılIrkçılık yapmayı bırakın. Ön yargılarınızdan kurtulun ayrım yapmayın..
32 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar ne limon ne de portakaldır.. Zaten bu kavgayı başlatan bu ırkçı düşüncelerdir.. Ama senin dilinden şöyle diyeyim dene bakalım ikisini karıştırıp içmeyi hoşuna gitmezse ben burdayım..
+1 yılYaa şu olayları şu siteye sokmayın kardeşim git naparsan yap bizene
02 Yorumla- +1 yıl
Herşeyi sormakta ozgur değilsin bu sitenin modları cartları curtları boşa mı var ama onlarda düzgün soruları kaldırır boyleleri kalır :) haklısın iyi hatırlattın seni engelleyim bari çok sağol
+1 yılIrkcilik ayrimcilik yapmayin avrupa. yillardir bu catismayi yaratip bolmek. icin ugrasti beceremedi cunku iki halkin özü bunu istemiyor kavga istemiyor ama siz halen bolmeye. calisin
10 Yorumla
+1 yılİnsanı insandan Türk kürt diye ayıramazsınız öyle bir şeyde yok bir sürü örneğini gördüm ayrımcı düşünceler ülkeyi sadece geriye götürecek kaosa sürükleyecektir hassas olmanız dileğiyle iyi akşamlar
10 Yorumla
+1 yılHiç insanla hayvan evlenir mi sorusunu da aklıma getirdi
00 Yorumla
+1 yılBen Kürdüm kendime Papua Yeni Gine'den koca almayı düşünüyorum wtf lan?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkürtler türklerden kız alıyo ama türkler onlardan alamıyo. saçma saçma töreleri var. töreleri batsın... gelinlikle giren anca kefenle çıkar diye saçma saçma şeyler
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılneden öyle dedin
+1 yılGaliba zamanında teyzenin Kürt bir manitası varmış sonradan Kürde gönlünü kaptırmış galiba.
20 Yorumla
+1 yılBen hep şunuda düşünrüm ailelerde bir olsun birbirini sevsin.
10 Yorumla
+1 yılValla resmine bakinca milliyetin onemsizlesiyor gozumde ☺️☺️☺️
10 Yorumla
+1 yılTeyze ırkcı çıktı. Sevdiğimle evlenirim dili ırkı mezhebi umrumda değil.
20 YorumlaNe kadar iğrenç yorumlar var evet bende kürtüm ve kürt erkekle evlenmek istiyorum çünkü türklerde hep bir qyrımcılık var ve bende onları istemiyorum
22 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen aleviyim sevgilim de alevi. Kürt bir kızla da sevgili olabilirdim ama sevgilime çok aşığım bu saatten sonra gözüm ondan başkasını görmez.
10 Yorumla
+1 yılbenim annem türk babam kürt ;) bence önemli değil ✌
10 YorumlaÖyle bir şey yok O teyze bildiğini biliyor. Tamamen kültür ile alakalı.
00 Yorumla
+1 yılAynen oyle sevgilim kurttu ve ailesi turkum diye beni istemedi bence cok sacma bir sey ayrimcilik yapilmasi
20 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir gonule ask girdi mi kürdü türkü dinlemez. Sen bunu anlat teyzene
20 Yorumla Diğer konusunda 832 cevap paylaştı. Gönül kimi severse aşk onda Güzeldir. Aşkta Irkçılık olmaz ^^
20 Yorumla
+1 yılTürk-kürt-alevi genelde hepsi kız alıp, kız vermemek ister.
30 Yorumla
+1 yıl2 öz kuzenim eşleri türk. Artı uzaktan akrabaları saymıyorum : ) bende bir lazla evlenicem. Gocunan varsa kolay gelsin diyorum.
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem