Kızlar ben türküm konuştuğum kişi kurt ben ondan eminim çokta seviyorum dost dörtlük kalbi var ama bir yandan da korkuyorum aramızda problem oluşturcak bir durum olur mu ailemde akrablarm da Kürt olduğunu duyduğu zaman çok fazla ön yargılı bir şekilde konuşuyorlar , ve 10 kardeşler beş kız 5 erkek kalabalık bir aileler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bir Kürt olarak diğer yorum yapan arkadaşlar gibi mesela bir Türkle evlenmem. Sevgi vs hoş ama bir süre sonra işler çirkinleşirse bu yolun sonunda kişilerden biri ırkçılığa maruz kalabilir. Ama yinede örnyargı kötü bir şeydir ve böyle önemli bir meselenin cevabını 3-5 tanımadığın kişilerden alma ben de buna dahilim.
03 Yorumla- 1 yıl
Kürt kürtle türk turkle evlilik yapsın çok ciddi sıkıntı yaşanıyor. Genelde Trakya tarafından alırlar kız Trakya bölgesi roman ve çingene olur çoğu yerde okuyorum hiç alakası yok örf ve adetlerle iç Anadolu Karadeniz Ege ayrı doğu ayrı. Köle olacak isen git evlen ben hata ettim bir aklım olsa o zamana dönsem bulasmazdim
- 1 yıl
@Plavboy43876 Trakya roman ve çingene olmaz ne saçmalamışsın
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim eşimde doğulu ama gören kimse inanmıyor sanki ege topraklarında yetişmiş gibi çok elit ve ileri görüşlü birisi daha bir kez olsun kılık kıyafetime karışıp, kendi ailesinin benim hayatım hakkında söz sahibi olmasına izin vermiş birisi değildir. Ayrıca çocuk konusuna gelince kızına çok düşkün, asla erkek çocuğu olsun soyu sürsün zihniyetinde biri olmadı. Aksine hep bir kızım olsun kız çocuğu cennettir derdi. Coğrafya kaderdir, elbet bu doğru ama karakter meselesi kişinin ahlaki ve hayata bakış açısı kendisini nasıl yetiştirdiğine bağlıdır.
12 Yorumla- +1 yıl
Aminn ❤️
Kürtler insan yemiyor kızma sebebi ne ailenin ki kürtler daha düskün olur genelde birbirine her konuda kusura bakma ama çoğu kürt o kızıp , aşşagılayan , onlara ön yargılı olan insanlardan daha mert ve insan bence biraz daha içlerine girin ya da taniyin o insanlari oyle yorum yapin... bende o sacma hallere girip ayrim yapanlari sevmem yoksa gayette mert düzgün insanlar ama suda var tabi duzgun dediklerimde birbirinden farklı olur kisilikte ona bir sey diyemem cok normal cunku bu.
22 Yorumla- +1 yıl
Benim ne kadar tanıdığım türk arkadaşım olduysa hep hayran kaldığım kişiliğe sahipler , ben alsa ayrım yapmaksızın değerli görüyorum insanları bu yüzden aşık olduğum kişi bile bir kurt ve beni asla rahatsz etmiyor , tanımadan yargılıyan insanlara açıklama yapmaya çalışmaktan yoruldum. kotu bir şey yapıyormuşum gibi bana imalar yaplmasndan
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın evlenme hayatın kayar. Senin hayatını kayınpederin, kayınvaliden, eşinin ablaları yönetsin istiyorsan, sürekli çocuk doğurup, büyütmek istiyorsan ve o çocukların yetişme tarzında söz hakkın olmasın istiyorsan tabiki evlen. Evlenirken boşanamayacağını boşanmayı denediğinde her türlü tehditle karşılaşacağını da unutma.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDiğer yorumları da okudum. Ablası vasıtası ile tanışmışsınız. Senin neleri sevdiğini nasıl bir hayat görüşün olduğunu anlayıp ona göre kardeşine evlenene kadar şekil vermiştir. Gerçek yüzünü evlenince anlayacaksın. Şimdi bana abartıyor diyeceksin ama evlen, yaşa, öğren. Sonra uyarmadı kimse diye ağlama ama.
- +1 yıl
Ablası aslında öyle yapacak bir kişi değil yapması için bir nedeni de yok tam aksine kardeşi için en iyisini isteyecek birisi , bu zamana kadar konuştuğum kişinin sevgililik hayatı dahi olmamış hep görücü usulü ile evlenmek istemiş. tipi desen yerinde herşeyi dört dörtlük ama sosyal medya dahi kullanmıyor. hayatını sadece Allah'a adamış birisi. Ablasının benimle tanstrmasndaki sebep onun isteyebilcegi kızmısım ince sesli naif kibar hafif utangac , çalışkan iyi birisi oldugum için. ailesi konusunds bende korkuyorum ama onun içinde tesellim biz zaten farklı bir şehirde ikimiz yasicaz hatta Almanya'ya gitme olaslgmz bile yüksek ordan iş teklifleri çok geliyor arkadaşlarından ve beni ne olursa olsun kimseye ezdirmicegini biliyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 268,8b cevap paylaştı.
u +1 yılaşk varsa olur sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnem Türk. Kürt biriyle evlenmiş zamanında kimseyi dinlemeyip. Düşün bak dört kardeşiz birimiz bile baba demiyoruz görüşmüyoruz neler yaşattı bize. Sonra ben de kürt birisiyle ilişkiye başladım evlenicem diyordum. Annem milyon kez uyardı bak sen gördün nasıl olduklarını diye. Hayır hepsi öyle değildir dedim. Hepsi öyleymiş. Kimse gelip yorumumun altında ağlamasın. Onlar bize uygun değiller. Sevgi karın doyurmuyor sevmek birse geriye kalan 99 şey var ya ömrünü tuketiyor. Travmalarinla kalıyorsun. Başlamadan bitir kurtar kendini.
32 Yorumla- +1 yıl
Ama çok iyi birisi ahlaklı namuslu bu zmaana kadar hangi Türkle konuştuysam ben onun gibi iyi birisine bile rastlamadım ki şimdi onun kötü olma ihtimali bile yok diyecek kadar guveniyorum
Cevap sahibi+1 yılSenin kararın karismayiz demek ki yaşaman lazım yoksa anlamıyor insan.
1 yılKurtle evlendim bir kere daha o zamana dönme şansım olsa asla evlenmeyi bırak yanıma yaklastirmam burdaki çoğu kendileri herkesin gozunu boyamaya çalışıyor daga gönderecek çocuk veremem ben onlara. İlk evala bunu bir gözönüne al edildigim tehditimi diyeyim şiddeti mi diyeyim neyi sayayım sana ne istersin! Kadınlara öyle bir davranıyorlarki çok istiyorsan bir ilk evala ondan habersiz doğuya git otelde kal biraz gez 1 hafta boyunca gerçekleri gör düşünürsün. Ben hata ettim inşallah sizler etmezsiniz ırk neyse onla evlen
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKürtler hakkında ne kadar atıp sallayan Kürt düşmanları var hepsi yalan hepsi Kürt düşmanı bunlara inanma ben de Kürdüm artık Kürtler Kafa yapısı olarak baya ilerliyorlar okul eğitim kılık kıyafet medeniyet açısından geliştiler benim çevremde da çok var özellikle de Diyarbakır , Van, Gaziantep ve Şırnak gibi yerlerde tüm Kürtler terörist değildir ben teröristlere karşıyım çoğu Kürtler de öyle her ırkın iyisi ve kötüsü var Allah iyilerine denk getirsin hakkınızda hayırlısı olsun 🙏
011 Yorumla- 1 yıl
Git işine ya yaşayan bilir sen gerçek kadın olsan gerçeği yazarsın hayvandan farkin yok o bölgede kadın isen ne masal anlatiyorsun
Cevap sahibi1 yıl@Plavboy43876 sen iyi misin kimsin ki sana masal geliyor kudurma senden daha zengin ve değerli hayat yaşıyoruz hayvandan farkın yoksa üniversitesi ne işim şu an nerdeyse tüm üniversiteli arkadaşlarım Kürt üstelik şehir dışında işim gücüm senin gibi Kürtler e karşı ırkçılık yapan birine kendimi inanırdırmakla geçirmem sen önce Kürt e karşı ön yargıdan kurtul 1980 li yıllarda değiliz 2024 teyiz hadi selametle
- 1 yıl
Doğu ve zenginlik mi hahahaa zengin olduğunuz için mi kaçak elektirik kaçak su kullanıyorsunuz?
Cevap sahibi1 yıl@inceleddin benim babam müteahhit boş yapma tek bildiğiniz şey insanların hayatlarını bilip bilmeden yargılamak sanki öyle düşününce öyle mi olduk çok LoL
- 1 yıl
Sen şu filintayım diyen kız mısın hahahaa 2 yıllık Türk sevgilim vardı diyordun?
- 1 yıl
Ayrıca Kürtlerin çoğu terörist'e karşı lafın bomboş. Tam tersi çoğu destek veriyor
- 1 yıl
Gaziantepli arkadaşım var Türk orada bile belediyesi AKP'de olmasına rağmen bir sürü pkklı var diyo destekleyenler. Hdpli iller zaten destekliyor Kürt düşmanı varsa da iyi ki varmış bende sevmem kürtleri hatta Kürtler mi gitsin mülteciler mi gitsin deseler sonuna kadar kürtler gitsin derim mülteciler bile teröristleri desteklemiyor
Cevap sahibi1 yıl@inceleddin ne diyorsun ya
Cevap sahibi1 yıl@inceleddin ne filintiası ya
- 1 yıl
burada Kürt bi kız vardı filintayım ben diyodu ve o da böyle konuşuyordu senin gibi aynı
Cevap sahibi1 yıl@inceleddin tanımıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli olan inançdır ahlaktır deģerlerdir her ailenin degerleri vardır güzel kalbin olan kişi i sanların değerlerine göre kalbini bozmaz degerlere saygı ve anlayış ve gösterir bilirim ne güzel işte hayırlısı olsun hep birlikte güzel gunleriniz olsun yarınlara 🙂🙋♂️
00 YorumlaEğer kafalarınız Uyuşuyor sa sorun olmaz bence ki her evlilikte anlaşamazlıklar var ama önemli olan birbirinize saygı ve sevgiyi kaybetmemeniz
04 Yorumla
+1 yılailenin nasıl değerlendirdiği çok önemli, benim ailem böyle değil mesela önyargıları yoktur ama bunun kararını senin vermen gerek
10 Yorumlaİnsan mı kaldı git bari suriyeli bul onlar bile daha iyi
24 Yorumla
+1 yıltöre nomıs intikom
getirin hele benim keleşi ta ta ta ta ta taa :D :D
tararım ulâ hepinizi haa :D :D20 Yorumla
+1 yılbende Kürt kökenliyim im Türk idi hiç sorun olmadı ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde aile ile evleniyorsun. Çevrelerinde terör örgütü, ırkçı sempatizanı yoksa bu yola girilir.
13 Yorumla- +1 yıl
Hayır iyi vatana millete değer veren kişiler
Cevap sahibi+1 yılBence burada belirleyici olan aile buluşması. Eğer bu güzel geçerse arada samimiyet oluşursa, güzel bir evlilik olabilir. Mutluluklar. İyi geceler diliyorum.
- +1 yıl
Teşekkürler:) hayırlı geceler
+1 yılhemen konuşmayı kesiyorsun böyle bir derdin olmuyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHDP'li bir aile değillerse sorun olmaz, HDP'lilerse kaç git.
01 Yorumla
+1 yılTercih etmiyorum ama karar senin. Birbirinizin töresine alışamazsınız, anlaşamazsınız. Yol yakınken vazgeç, pişman olursun.
24 Yorumla- +1 yıl
Dostum sevmene saygım sonsuz emin ol, ama mantıklı düşünebilmen lazım. Kürtlerle evlenen 2 tane tanıdığım var ve ikiside boşandı.
- +1 yıl
yok kankam demek istediğim farklı bir şey. töreler farklı, düşünceler farklı. Anlaşabileceğinizi sanmıyorum. Sonunuzu görebiliyorum kısaca.
1 yılKızım kezbansın sen valla seni parmağında oynatır kürtler hakkında hayırlısı olsun
10 Yorumla
+1 yılBol bol dogurusun artik😂
11 Yorumla- +1 yıl
Vallaha bende pkos var kolay kolay beni dogurtsmaz sj
+1 yılBence bu aile içinde çok sorun olur
05 Yorumla- +1 yıl
Türk Kürt ayrımı diyim ırkçılık
- 1 yıl
Ben evlendim 3 ay dayanabildim oryaa gidince değişiyor her şey hiç burdaki gibi samimi değiller ailesine önem verirler kadınk eşya gibi görürler hiç umurlarinda dahi değilsin eve geri geldim burdura keşke hic evlenmeseydim hepside aynı bunların bu şerife de yaşayacak pişman olacak ben gibi dul kalacaksın unutma bunu
- 1 yıl
Anladım geçmiş olsun ama şunu anlamadım Sen dul kaldın diye ben neden dul kalayım?
- 1 yıl
Kürtlerle evlenince göreceksin hakikati iyi aksamlar her ne kadarda her şey normal olsada iki toplum birbirini asla sevmiyor
+1 yılSeviyorsan sorun yok kalbinin sesini dinle
02 Yorumla- +1 yıl
Mutluluklar
Evlilik için erken degilmi
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Kime oy verdiklerini sor çok şey anlatır
04 Yorumla
+1 yılAşiret paket gelin yükleniyor
00 Yorumla
+1 yılMutluluklar , seviyorsan aşkına sahip çık
00 YorumlaIrkçılık yapmak istemiyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Çok sorun yaşayacak
- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılNerdenin kürd ü
05 Yorumla- +1 yıl
Aşk var mı
- +1 yıl
Vavvvv süper bence sorun yok
- 1 yıl
Çok pisman olacaksın çok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürtler akraba
10 Yorumla
+1 yılKürtle evlenilirmi
01 Yorumla- 1 yıl
Ben evlendim bin pişmanım
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılZorr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk Kürt mevzusu mu kaldı hâlâ
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır bu böyle bir ayrışma vs gibisinden değil , ben aldığım tepkilere göre bu soruyu sordum hayat şartlarına göre yetistigimiz değerlere göre ileride önümüze bir sorun cikarmi diye benim dogrum onun yanlısı olabilecek konularla yüzleşir miyim diye. mesela en basitinden gün içinde yediğimiz yemeğe kadar farklyz karakter aynı olsa da yetistigimiz ortam kültür vs farklı ben bu tarafından sıkıntı yasarmyz onu sormaya çalıştım
Nereli aile
07 Yorumla- +1 yıl
Ben orduluyum Karadenizli , ablası buraya evli 101 de eleman bizim mahallede çok sıkı fıkı olduk zamanla beni hep kardeşiyle konuşturmak istiyordu fazlasıyla ovuyordu sonrasında beni bir şekilde konuşmaya ikna etti sonrasında tlndan konuştuk bir hafta sonra buraya geldi yüz yüze de tanıştık ve sevdim yani tam istediğim gibi birisi çıktı
Gizli Üye(18-24)+1 yılSikinti..
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı