https://pbs.twimg.com/media/CDBvetKWMAEihBz.jpg
Dondurma reklamları fuhuşu arttırıyor mu?
https://pbs.twimg.com/media/CDBvetKWMAEihBz.jpg
O zaman bende şikayetçii olacağım bu ülkede ne boru ne hortum reklamları yapıldı...
Gel kardeşim gel!!! Ekleme yeri yok , yekpare , nereye sokarsan sok.. Kale kudur hortum budur.
Tut şunun ucunu döşeyelim abi... Garip mimikler eşliğinde...
Ucubelerin dis gicirdatmalarinin, yumruk sikmalarinin cezasini biz cekiyoruz. Biktim valla hem sizofren hem sapik bir millet.
Evet malesef ve daha fazla çekeceksiniz.
Çünkü bu sistem kadını seks ve kadını erkeğin statü belirtisi gibi algılatmaya devam edecek.. Öte yandan yobazlar saç telinden tahrik olacak...
Kapitalizm seks düzenidir.. Herkes birbirini düzer ya maneviyatta , ya fiziken , ya da hissiyatta.. Örgütlü bir seks hareketi..
O diyenlere kalsa kadının nefes alması bile fuhuşu arttırır.
Ahh Emine Senlikoglu; ülkenin kanayan bir baska yarasi...
Bunlari dert etmeyi birakip, imamin manken kizi tarzi "sahane" romanlarina kafa patlatmaya devam etsin.
Nasil bir histerik kafayla izliyorsa reklamlari allahin sapigi...
normal yani aslinda var oyle tipler. hallenip hallenip millete kapanin, yasaklanin diyen.
Ortulusunu bilmem ama bir sapikla ayni dusuncede olmak istemiyorum zaten jvxks
Bunlar barbie reklamlarından bile tahrik olurlar..
Bir donem cemaat ile işim gereği iç içe oldum.. Sinema gösterimi yapıyordum ve arkadaşımla şehirleri geziyorduk..
Fil başlamadan tarzan fragmanını açtım animasyon film fragmanı.. Abilerden biri geldi kardeşim bu ne kapat Allah aşkına şu tarzana bir don buşamamışlar mı dedi..
Meme uçlarını sıkıp kaçasım geldi yobaz herifler...
Cevap
2Cevap
kadin dondurmayla farkli bir iliski halindeyse demekki.
Bence de öyle. Nefret ediyorum kadını seks objesi olarak kullanan reklamlardan.
Profile bu resmi koyup, kadını seks objesi olarak kullanan reklamlardan nefret etmek çelişki değil mi?
s3-eu-central-1.amazonaws.com/.../coverd.jpg?28
Onlar erkek. Erkekler seni ilgilendirmez.
Gerizekali belalti zihniyetli mallar dotumuze sokuyoz sanki dondurmayi
Bilinç altini hedef alan bir ideolojinin bunları söylemesi çok ilginc hatta bilgisizce
O reklami izlediğinde zaten fikir ideoloji düşüyor beynine
Yurt dişinda neden subliminal mesajlar yasaklandı peki?
Tamam hayri abiiii
Zihin kontrolü iste
Sacmaliyorsun bence
olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar