Tayyipin hedef 2023 dediği ne ne yapacak 2023de ne hedefi var? :D
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılLozan anlasması biticek ve yer altı kaynaklarını kullanabileceğiz. Bunun yanında kendi savas ucaklarımızı, silahlarımızı, deniz araçlarını vs kendimiz yapıcaz. Zaten şu an da da birçok kendi savas aletlerimizi yaptık. İnsansız hava araçlarını mesela. Yine o zamana kadar nüfusumuz da artacak ekonomiye yatırımlar artacak. Büyük türkiye güçlü türkiye gibi sloganların olmasıda bundan kaynaklanıyor. Nüfus önemli bir husus. Kalabalık olursak dünyada yok sayılamayız görmezden gelemezler milyonları. Detaylı bilgileri internetten öğrenebilirsin. Ama öyle aptalca muhalefet sitelerinden değil. Bir kere hedef akpnin. Yani neyi hedeflerini arastırabilirsin. Genel olarak dediğim gibi.
110 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha. kim ogretiyo olum bunlari size. abd yapimi aksiyon filmi tadinda:)
Soran+1 yılYer altı kaynaklarının dışındabazı şehirleri geri alacağımız ve aynı zamanda ermenilerinde bizden şehir talebi varmış bunlar doğrumu peki?
Cevap sahibi+1 yılYine sen mihendisstt :D cahilsin sen anlamazsın. Akp sizin hayallerinizin ulasamayacagı şeyleri yapıyor. Sen anlamazsın ;) bu konuları öğrendiğin zaman tartısırız. Simdi rahatsız etme beni bildiriminle ugrasamam :) hadi Allaha emanet
- +1 yıl
Lozan baris antlasmasidir. ateskes antlasmasi degil. daha tarihi bilgiye teknik kelimelere bihabersiniz... koyunla cobanla bir tuyulduk mu kiziyon
Cevap sahibi+1 yılGüneydoğu sınırındaki bazı yerlerin sınırımıza katılacağı konusuluyor ama bilmiyorum. Yani ermenilere falan da toprak verilmez. Yani ülke hiç bölünmez. Genişler ama daralmaz.
Cevap sahibi+1 yılMühendis git maddelerini oku önce. Hem ben ateşkes demedim ki. Barış kelimesi var diye bizim lehimize mi olması gerekiyor? Neyse tamam sen bildiğini oku
Soran+1 yılAma kardeşim bu madenleri kullandırmazlarki bize başta amerika ingiltere vs bizi sömürgeye alamayacaklarını bildikleri için oraya kürdistanı kurmak istiyolar :)
Cevap sahibi+1 yılİsteseler ne olacak? Kurabildiler mi kürdistanı? Kuramayacaklarda. İşte ülkemiz dışa bağımlı olmaktan kurtulunca kafa tutabilecek. Chp zamanındaki ecevit gibi aşağılanmayacak. Ayakta dikiltemeyecekler liderlerimizi. O yüzden abd ingiltere bir halt yiyemeyecek. Zaten barış sürecini baltalamaya çalısmalarının sebebide bu. Çünkü türkiye sırtındaki kamburdan kurtulucak. şu an da zaten pkk olayları eskisi gibi değil. Azaldığının farkındasındır
- +1 yıl
Anlamlarini bilmiyorsun anlamlarini. neyse odunbukmekten yoruldum. sikin ulkenin anasini tolayan cikar nasilsa...
- +1 yıl
Ecevit kafa tuttuğu için indirildi, Kıbrıs harekatı amerika istemedi, ambargo yedik o yüzden, dik duruş değilmi bu, Kürdistan kuramazlar diyorsun, Erdoğan ın kendi sözleri var, ey cehape ve mehape Kürdistan lazistan var siz cahilsiniz diye diyarbakır da konuşması var, dik duruş örneği nasıl oluyor akp de, süleyman şah türbesinden işid korkusundan kaçtık, ve bu işidin kaçıncı tehtid edişi bizi, sesimizi çıkaramadık, Yunanistan a 16 tane adayı verdik, milli savunma bakanının cevabı yunanlıların fiili hareketi önemli değil orası bizim diyor, ama adamlar bayraklarını dikmişler hatta kilise yapmışlar adanın birisine. Dik duruş bumu, ya da one minute deyip yarım saat sonra özür dilemesimi, devlet politikasının ciddiyeti kalmadı, bir tek barzani ciddiye alıyor türkiyeyi, oda mecburiyetten alıyor, onu kaideye alan yok başka
En İyi Cevaplar
+1 yıl2002 de sormadinizda simsimi geliyor akliniza sormak.
Gecti bunun pazari surun esseginizi nigdeye artik...02 Yorumla
Soran+1 yılne diyon knk sakin ol ben o zamanlar cocuktum ya :D
- +1 yıl
Sana degil genel soyluyorum...
+1 yıllozan bitecek sonra hepbir görücez Cumhur-u Reis imiz ne yapacak
22 Yorumla
Soran+1 yılLozan bitince ne olacak?
- +1 yıl
görüce işte diorum ya
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
+1 yılYa onların düşüncesine göre Lozan Antlaşması bitecekmiş. Süreli antlaşma olur tabi de Barış Antlaşmaları süreli olmaz ki? Mantığı anlamak güç. 2023'te Cumhuriyet 100. Yılını kutlayacağız. Daha ne olsun?
013 Yorumla
Soran+1 yılBilmem niye süreli olmasın 100 yıl geçerli kılınmış o anlaşmanın içindekiler sonuçta boğazları petrolleri kullanamıyoruz şu an varken
- +1 yıl
Montrö Boğazlar Sözleşmesi'ni unutuyor muyuz nedir? Ayrıca Batman, Adıyaman, Siirtte çıkan petrol değil de ne?
Soran+1 yılo zaman çıkmayan yerlerdede çıkacakmış işte ayrıce kerkük musul falan türkiyeye katılacakmış bilemiyorum
- +1 yıl
Ben jeologum kardeşim, Türkiye sınırları içerisindeki petrol oldukça katı ve akışkan değil. İşlemek ve çıkarmak da oldukça maliyetli. Ayrıca o dönemdeki Cumhurbaşkanı ve Başbakanı, bakanları, milletvekilleri Musul ve Kerkük'ü topraklarımıza katmak için uğraştılar. O sırada olan olayı biliyorsun "Şeyh Sait İsyanı". Maalesef katamadılar. İngiltere ve ABD sırf Musul-Kerkük petrolleri için Irak'a tüm dünyayı karşısına alıp savaş açmıştı. Umarım dediğin gibi olur, Musul ve Kerkük topraklarımıza katılır. Ayrıca Batum da Misak-ı Milli sınırları içinde , Batı Trakya da aynı şekilde. Fakat şu anki devlet yöneticilerinde o yüreği göremiyorum. Alamazlar. Çok değil yakın zaman önce Suriye'ye yaptıkları Şah Fırat operasyonunu gördük.
Soran+1 yılAynen öyle genişleyeceğimize daralıyoruz türbeyi kaçırdık buraya kadar boklu işidden korkup. O topraklar gelse güzel olurda batı trakyada hangi şehirler var onları bilmiyorum? ve jeolog olduğun için soruyorum belki biliyosundur bazıları israil amerika ingiltere vs buraya adamlarını gönderip doğudaki petrol yataklarını keşfettiriyomuş yerlerini falan buluyolarmış kapatıyolarmış hatta israilde türkiyedeki petrol yataklarının haritası falan var diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum. Ve bu petrol yataklarının işlenmesi 70 yıl 100 yıl sürüyo diyenler var kullanabilir hale gelmesi için cidden öyle birşey varmı? öyleyse biz göremicez hiç birini :(((
- +1 yıl
Abdulla Gül cumhurbaşkanıyken bir yasa onayladı. Hala resmi gazete arşivlerinde vardır. Kaya gazı diye bir teknoloji vardır. Bu teknoloji güneydoğu anadoluda uygulanabilir. O zamanki meclis bir yasa çıkarttı, kayagazı işletme yetkisi sadece yurtdışı şirketlere ait (kapitülasyon 1) Ayrıca çıkan kaya gazının %5i bizim, %95i onların (kapütilasyon 2). Resmi gazetenin 2013 yılındaki baskılarının birinde hala duruyor bu yasa onayı. Tam detaylı hatırlamıyorum hangi tarihte olduğunu.
Soran+1 yılnasıl yani petroller açılsa bile biz sadece %5inimi işletebilecez?
- +1 yıl
Çıkan petrolü yabancı şirket satacak. Kar payı olarak da %5 bize verecek. Link yazamadım resmi gazetede bu hala mevcut, istersen kendin de inceleyebilirsin.
- +1 yıl
Çıkacak olan petrol değil kayagazı, doğalgazın türevi
Soran+1 yılanladım peki niye böyle birşey yaptılar bunlar? :@
- +1 yıl
:) onun cevabını da kendin bul
Soran+1 yılAmerikadan korktukları için obamanın isteğiylemi? valla siyasette çok bilgim yok :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok şey yazdım geri sildim, 2023 te ülke kalmayabilir, bop projesinin son basamağı türkiyenin zamanı doldu bence
019 Yorumla
Soran+1 yılYazdıklarını silmeyeydin keşke :(( niye doldu sence zamanı ve bop projesinde büyük israilde kurulacakmı?
Cevap sahibi+1 yılBop projesi, ortadoğu ve kuzey afrika projesi, mısır, Libya, Somali, suriye, Irak, yemen durumlar belli, iç savaş hali, ve babağımlı bir kürt devleti. işlerini çok görür gibi duruyor, hem İrana karşı hem suriyeye karşı hem Türkiyeye karşı, amerika apoyu teslim etti, askeri tutuklattırdı ve zayıflattı, Kürt bölgelerini güçlendiriyor ve medya desteğini oluşturdu dünya kamuoyunda, Türkiyede verilmiş vaad edilmiş okadar çok söz varki, belirli bir halk kitlesini umutlandırdılar, vermezsen isyan etmeleri doğal, ve verilen sözler içinde Kürdistan eyaleti var, federal sistemden eyalet sistemine geçişte iç savaş çıkmasıda muhtemel, Yugoslavya örneğindeki gibi, kısaca bop Türkiye planını oynadı, tutarmı bilmiyorum ama 2023 te parçalanmış iç. savaştan çıkmış bir Türkiye olma ihtimalini yüksek görüyorum
Soran+1 yıl2023e kadar parçalanır diyorsun? kürt sorunumu peki sadece bu iç savaşın nedeni olacak?
Cevap sahibi+1 yılReyhanlı daki bombalı saldırıyı hatırlıyormusun, El nusra sahip çıktı, Jandarma nın elindeki istihbarat belgesi basına sızdırıldı redhack tarafından, askerin birisi yargılandı gizli belgeleri sıxdırıyor diye, niğdede askerimizi öldüren işidciler reyhanlı bombalamasından yargılanıtorlar ayrıca, ama Erdoğan ogün 52 sünni vatandaşımız öldü dedi ve katili Esad dedi, kısaca alevilik için yapıldı dendi,, Kılıçdaroğlu alevi o yüzden esadı destekliyor deyip sünni alevi kutuplaştırma yapmaya çalıştı, Telaferdeki Türkmenleri yarısı SüSüi yarısı Şii dedi ve işide ses çıkarmadı, işide aşırı göz yumdu devlet ve işidin bir tehdidi 50.000 adamımız var türkiye de diye, amerika işid ile savaşırken bir yandan silah desteği veriyor, sadece medyada dünya çapında psikopat düşman oluşturdu, Kürt sempatisi artarken Türkiye işide destek veren ülke konumuna düştü, kısaca işid, Kürtler, Türkler , alevi sünni çatışması hepsi bir arada çıkabilir, suriyedeki gibi
Soran+1 yılAynen benimde anlamadığım tayyip niye işidede destek veriyor bir taraf belirleyemedi herif kürtlerede destek verdi sonra işide ne boka yaradı şu an işidliler de nefret ediyo tayyipten pkklılarda bu kadar saçma bir hareket olurmu
Cevap sahibi+1 yılAmerika önce askeriyeyi darmadağın etti sonra yargıyı, ve büyük ortadoğu projesi için yaptı bunu, ve tayyibi yükseltti baya, tayyip çok iyi çok yakışıklı olduğu için değil, bop için yaptı, proje tamamlanmak üzere, tayyip alt yapıyı oluşturdu, iç savaş güçlerini büyüttü elinden geldiğince,, ggüneydoğuda pkk, suriyeliler ile birlikte işidciler aşırı biriktiler Türkiyeye, Tayyip artık dünya kamuoyunda kötü baskıcı bir lider olarak anılıyor, Almanya amerika ingiltere gazetelerine bakarsan anlarsın, Amerika nın son
Hamlesi diktatörü devirmek, halkı baskıdan kurtarmak için muhaliflere destek vermek olacak, tıpkı suriye gibi olacağız ve savaş içerde yaşanacak, pimi nezaman çeker bilmiyorum
Soran+1 yılTayyipin burdan çıkarı bop mu yani orada başkan olmak içinmi aksi halde tayyipte gömülecek çünkü herif kendi kuyusunu kendi kazmış olamaz ve bu bopu biraz daha acarsan sevnirim valla duymustumda tam amacını bilmiyorum acıkcası şu an duyduğum kadarıyla iki hedef var diyolar birincisi büyük israil devleti onun içinde türkiyeyi kullanıyolar amerika ile israil işbirliği yapıyor hepsi israil için diyorlar bir diğeride tayyipin bop projesi islam birliği falan kafam karıştı inan :D ve bu suudi iran gerilimi de var orta doğuda o olaylarda biz ne yapıcaz merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılTayyip piyon sadece, gorbaçovun sscb yi dağıttığı ve amerikanın adamı olduğu çıktığı gibi buda öyle çıkacak bence, aşırı zengin oldu zaten, başkanlık olursa olur, olmazsa fuat avninin dediğine göre uçak dolusu dolar Bangladeş ti sanırım oraya gitti, kaybedeceği bişey yok, bop sonucunda israil yine karlı çıkacak, ama tam nolur yaşanmadan bilinmez, bazen dengeler planları bozabilşyor,
Soran+1 yılaynen peki bop sonucunda ne olacak yani hedef ne? ortadoğuda nasıl bir düzen yaratmayı düşünüyolar amerikanın karı petrolmu sadece burdan?
Cevap sahibi+1 yılBir amerikan başkanı Vietnam da savaşı bitireceğim dediği için, konvoyunun yolu değiştirilip, gitmesi. gerekenden daha düşük bir hızla gidip suikastcinin ölümüyle sonuçlanan bir suikastle öldürüldü, sadece petrol. değil satılacak silahları düşünsene, bir amerikan başkanını öldürecek kadar güçlü silah lobisini düşüN
Soran+1 yıliran ile suudi arasındaki savaş ne olur sence araları gergin türkiye katılırmı
Cevap sahibi+1 yılOna ne desem yalan olur, Türkiye suriye ye girmeye çalıştı, hatta ses kayıtlarında Davutoğlu süleyman şah türbesini mit tarafından iki üç füze atalım suçu Esada atarız diye söylemişti, ses kayıtları çıkınca beyin fırtınası yapıyorduk dedi, Rusya faktörü var, İran Suudi Arabistan savaşı dünya savaşına kadar ateşlenebilir, bu savaşı göze alabilirlermi bilmiyorum, Türkiye napar bilemiyorum, ortada rusya hatta çin faktörleri var, sadece yemendeki halkı sikahlandırıp satranç oynarlar gibime geliyor
Soran+1 yılbu savaşta mezhep savaşı rusya ve çin niye karışsınki onlar karışırsada kimin yanında yer alır?
Cevap sahibi+1 yılRusya neden Suriyeyi tuttu, bölgedeki tek üssü orda, tek müttefiki de iran bölgede, Suudi Arabistan a bakarsan amerika nerde bir olay olursa kendisi elini kirletmeden Suudi Arabistan aracılığıyla para ve silah yardımını yapıyor, dünyada en çok silah alan ülkeyi araştır Suudi Arabistan olduğunu görürsün, aden körfezi Suudi Arabistanın petrol ü dünya ya çıkardığı nokta, ve İran yanlısı husiler orayı elegeçirmek için saldırıya geçtiler, savaş belki yemende mezhep olabilir ama iran ile Suudi Arabistan arasında stratejik nokta savaşı veriliyor, Rusya ve Çin in savaşa dahil olması burdaki strateji den kaynaklanıyor,
Soran+1 yılya şu petrol yok mu dünyanın altını üstüne getirmiş ya ve o kadarda şanslıyız ki bu petrol müslümanların elinde şu an sacma sapan mezhep savasları amerika veya başka devletlerin emir kullupunu yapacaklarına bir islam birliği kurulsa gerçekten uyabilecekleri ama çok güçlü bir birlik olurdukta bu ortadoğudaki müslümanlardan bir cacık olmaz kafa yok hiç birinde dubaide birleşik arap emirliklerinde nasıl para var adamlarda ben böyle birşey görmedim ya hızlı ve öfkeli 7 filmine bile konu oldular :D bizim 2023 de petrol kaynakları kullanıma açılınca ne olacak onu merak ediyorum bizimde başımıza çökerler kesinlikle petrol yüzünden iç savaş çalışmaları sürüyor zatende iç savaş olmadan o günleri görebilirsek o zaman ne olacak merak ediyorum :D
Cevap sahibi+1 yıl2023 yılı na kadar madenlerimşzi kullanmayız diye bir anlaşma var diyorlar, peki neden anlaşma örneği yok şu an , söylenti tamamen, Müslüman birliği zor kurulur kurulsada eğer bu yönetimlerle kurulursa, Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkeler zengin olduğu için yönetimi ele geçirir, onlar da amerika yönetiyor malesef, dediğin gibi cacık olmaz
Soran+1 yılÖyle bu salaklar niye amerikanın kölesi anlamıyorum para var zaten sizde niye kullandırıyosunuz hala kendinzi :D tayyip 2023 de neyapacak görücez bakalım büyük ihtimal bu gidişle 2023 e kadar kalır zaten başta Allah sonumuzu hayır etsin :D
Cevap sahibi+1 yıl2023 olurmu bilmiyorum, umarım olur ama dünyanın bukadar bir anda övmeside sonra karalamaya başlamasıda iyi değil, hayırlısı olur inşallah, iyi geceler :)
Soran+1 yılSağol sanada iyi geceler :)
2023 diye sayıklama aslında Türkiyenin tekrar dağıtılıp paylaşılma sürecinin başlangıcıdır !!
00 YorumlaDiğer konusunda 870 cevap paylaştı. Bunu sormadan önce bir arastır 1923te ne antlaşması yapılmış ne imzalanmış sonra sor, kimse dötünden uydurmuyo 2023ü.
00 Yorumla
+1 yılCumhuriyet'in 100. yılı
15 Yorumla
Soran+1 yılCumhuriyetin 100. yılında cumhuriyetimi kaldıracak diyorsun yani :D
- +1 yıl
Allah aşkına su ülkede ne kadar hükümet düşmanları var bak açıklayalım
1- Lozan antlaşması bitecek
2- E o bitince onun getirdiği bir çok yasak da bitecek.
3- Ülkemiz yapamadığı bir çok şeyi yapabilecek.
Soran+1 yılBaşlıca yasakları yazsana petrol dışında
- +1 yıl
Boğazlar üzerindeki tek hakimiyet Türkiye nin olacak.
Tüm yeraltı kaynaklar ve doğal kaynaklarını tam kullanma hakkı.
(Bor madenleri vs.)
Yani bunlar olunca zaten kim önümüzde duracak?
Boğazlardan gelecek ekonomik gelir..
Yeraltı kaynakları desen Dünyanın en fazla bor bizim ülkemizde ve bir geleceğin yakıtı..
Her türlü eşya ve maddemizi kendimiz üreteceğiz..
Soran+1 yılAynen bunlar varda bazı şehirler de bize katılacak diyorlar? kerkük musul vs balkanlarda var mı bilmiyorum
+1 yılÜlkeyi tamamen satacak
05 Yorumla
Soran+1 yılKime?
- +1 yıl
1915 te bize saldiran 7 cihana
Soran+1 yılKardeşim ciddi konusmak gerekirse lozanın bitimi falan konusuluyor hedef olarak sence ne olur peki? ne düşünüyolardır o zaman için
- +1 yıl
Suleymansah turbesi senin ananin etegidir ve onu gidip düşmana teslim ettin hatta kactin ordan devlet kurumlarinin çoğu ozellestirildi anladinmi? 2023 felan hikaye yapan simdide yapar
+1 yılÜlkeyi satıp kaçıcaz
11 Yorumla- +1 yıl
Hangi ülke olduğunu söylemedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizi mikcek bence
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe aceba
Soran+1 yılTayyip baba öyle bşy yapmz bkere grzklı. s. s
Başbuğlar ölmeyecek.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani :D
+1 yılsonu b*k
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
- +1 yıl
bir düşün hedefine ulaşmak için neler yapıyo ulaştımı neler olacak babalara gelcek millet
Soran+1 yılgelmedimi zaten? :D
- +1 yıl
bu daha başlangıç
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih