Perşembe akşamı kocamla kavga ettik kız arkadaşlarımla buluşucaktım o da yeter çok görüsüyorsun akşamları biraz azalt gitmeni istemiyorum dedi ben de gidicem söz verdim dedim sonra kavga çıktı olay büyüdü ağır laf etti konu aileye kadar geldi ben de çok sinirlendim çektim çıktım arkadaşlarımla keyif bırakmadı eve de gitmedim sabah ertesi gün evde hesap sordu durdu beni yine sinirlendirdi ve ağır bir laf etti bana da aileme de ben de sinirden aldattım pişman mıyım bilmiyorum ama hala sinirim geçmedi. Konuşmak dahi istemiyorum onunla ne yapmam lazım
Cevabın nedir?
yaklaşık olarak 2 yıldır bu sitede bir şey yazmıyorum sadece arada okuyup çıkarım ancak senin bu başlığını gördükten sonra her nedense unutmuş olduğum üyeliğimi hatırlamaya çalışıp giriş yaptım.
Benim anladığım kadarıyla rahat bir aile ortamında büyüdün yaşında 27-28 filan her gün dar gömlekler dar etekler giyip işe gidip gelen birisin karakterin ise kalite denilen maddi olarak toplumun daha yüksek kesimlerinin takıldığı yerler üzerine kurulmuş günün büyük bir bölümü ciddi yüz ifadesi ve aklından genelde geçenler hayatımı başaklarından daha iyi nasıl yaşayabilirim kıyaslaması ve bunun akabinde oluşan bir evlilik.. Şimdi kendini şurada rahat hissedebilirsin evlilikte aşk kalmış mı? Açıkça söyleyeyim kalmamış peki aşk olunca evlilik şart mıdır? Tabi ki şart değildir, evlilik sadece toplumun kabul etmiş olduğu herkesin bu düzene uyduğu ve insanların aşk adı altında kendilerini garantiye alma durumu diyebiliriz. Tabi ki her evli insan evlilikten dolayı kesinlikle! birbirine aşık ya da sevgi dolu kalacak diye bir gerçeklik yoktur.
Lakin senin durumuna gelecek olursak evet özgürlüğüne düşkün birisin kocan dahi olsa birinin seni yönlendirmesinden nefret ediyorsun senin bir duruşun var ve bu çembere kimseyi sokmuyorsun. Açıklamalarında diyorsun ki bana ağır laflar etti ağza alınmayacak sözler sarf etti hangi konuyla ilgili? Dediğine göre gece geç saatlere kadar gezmen onun gözünde fazla rahat ve dışarıya açık olman konusuyla ilgili diyelim nasıl sözler sarf edilmiştir? Şöylesin böylesin basitsin gibi gibi gibi diye uzar gider sanırım durduk yerde mi söyleniyor? Bunu biz değil sen biliyorsun. Bu sözler söylenirken sen onu aldatmış mıydın? Anlattığına göre hayır peki o sözlerden sonra aldattın mı? Yine anlattığına göre evet. Yani bu durumda sen kocanın gözünde o söylediklerinin aynısısın :) Yani eşin sana git şöyle ol böyle ol şunu yap bunu yap demesiyle sen şöylesin böylesin demesinin arasındaki farkı ortadan kaldırmış oldun :) Bence artık evliyim diye düşünmemelisin biraz uzaklaşmakt10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİkinizde hatalısınız. O sana her ne dediyse ki seni çok sinirlendirmiş, dememeliydi. Sen de bu sinirinin gazına gelip bu hatayı yapmamalıydın. Pişmansan barışın ve bir daha tekrarlama ve de bu hatanı ona söyleme çok üzülür. O da kendi hatasını bilsin ailene ve sana kötü şeyler söylemeyecek. Okuduğum yorumlara göre haftada 1 ya da 2 kez çıkıyormuşsun dışarı en fazla bu sorun edilecek bir durum değil abartmış durumu. Bu olayı düzelt ve eski halinize dönün biraz zaman alacak ama sizin elinizde.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum yaptım bir hata o da aynı şekilde dediğin gibi olacak teşekkürler
+1 yılAdam sana asla dışarı çıkamazsın dememiş. Yeter bu kadar çok çıkma demiş. Belki özledi, belki o an ihtiyacı vardı sana, yanında istedi. kadın-erkek ayrı yapan insanları sevmem. ben erkeğim çıkarım sen çıkamazsın olaylarını da. Biraz saygı olsun, ilişkilerden midem bulandı artık. Kusura bakma da adamın dediği büyük kavga çıkartacak bir şey değilmiş. ağır hakaretlere vardıysa iş ve normalde bu kadar kaba değilse adama tak etmiş. VE!! KADIN YA DA ERKEK KİM OLURSA OLSUN ALDATMAK EN BÜYÜK KARAKTER OROSPULUĞUDUR, ŞEREFSİZLİKTİR! sen kocana kızmışsın da vicdanın nolucak? Pişman mıyım bilmiyorum diyor bir de... Madem ağır konuştu canını yaktı * git boşan. Sen ve senin karakterine sahip insanlar mdiemi bulandırıyorsunuz ya. iğrençsiniz. Hem kendi hayatını bitirme hem de o adamın. o sana 3 ettiyse sen 10 etmişsin resmen. Ama o da aynılarını yapıyorsa açıklamayı detaylı yaz ki bilelim.
60 Yorumla
+1 yıl"Hakim bey, kocam gece sokağa çıkmayı azaltmamı söyledi ve ben itiraz edince ağır laflar etti"
pek boşanma sebebi değil, hatta belki de hiç değil.
"Hakim bey, gece sokağa çıkmayı azaltmasını söyledim, o da itiraz edince sinirden ağır laflar ettim, o da bana kızıp başka bir adamın koynuna girmiş"
tek celsede boşanma sebebi...
Evlilik mevzusunu kabullenmek zorundasın. Özgürlüğüne düşkün olanın harcı değildir evlilik. İki taraf da kendinden çok şey vermeli işin yürümesi için. Bu böyledir, racona uymak lazım...70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
136Cevap
evet görüşebilirsiniz ama sıkıcı durum olmamalı bu demekki hep gidiyosunuz bide akşam olunca tabi doğal olarak kızmış ama bunlar sorun haline getirilmemeli kabul edin bayan hata sizde malesef ama eşinizde de hata var ağır laf kötü söz söylememeliydi...
13 Yorumla
Soran+1 yılhaftada bir iki defa en fazla benim de vaktim aksam oluyor yapabilecegim birsey yok tek yasantım ev degil
Soran+1 yılbunun farkındayım
+1 yılİlk önce kendini öldür sinirlenince de kocanı öldür :D Ben ölünce kocamı nasıl öldürücem diye sorursan sinirlenince kocasını aldatan kendisi ölünce de kocasını öldürebilir saçma olmaz :D Şuna bak aldatmış bir de soru soruyor :D
https://www.youtube.com/watch?v=--jiyd1fzLo
Sen evliliği çiçek böcek güneş bulut sanmışsın kocanın sözü dinlenmeli :-)
Karanlığa bırakılmak istemişsin kusura bakma :-)07 Yorumla- +1 yıl
Yani kocanın yüreğine attığın kör kurşun senin karanlığın.
Soran+1 yılaldatmam hata biliyorum bir anlık birsey oldu ama bu raddeye getiren onun sözleri
- +1 yıl
Ama senin hatan onun hatasından daha büyük hatayı yapan ilk o olsa bile ki insanlar birbirlerini dinlemeli madem dinlemeyecektin evlendiğin kişiyi madem özgür olmak istiyordun niye evlendin? Sorarlar insana.
Soran+1 yılevlenmek özgürlüğümüzü mü kısıtlıyor? çok saçma bir laf ettin. sadece evine daha fazla vakit ayırırsın ben de haftada bir ya da iki gün çıkıyorum arkadaşlarımda buna saygı duyulmalı o çıktığında ben sorun etmemeye çalışıyorum.
- +1 yıl
İki tarafında özgürlü kısıtlanır anlamamazlıktan gelme akşamları dışarı çıkıyorsun bir de sen kadınsın dışarıda bir sürü oc var tecavüzcüler gaspçılar vb oclar var. Akşam çıkmazsan karışmayacaktır o senin kocan seni korumak zorunda ama sen naptın gittin aldattın onu sence bu hikayede kötü olan kim vicdanına sor.
Soran+1 yılbenim bir pazar günüm boş ve haftada 1 2 kez cıkmak en dogal hakkım kimse buna karısamaz gaspcılar maspcılar beni bulmaz merak etme. kocamdan birşey beklemiyorum saygı duysun tamam eglen gel desin yeterdi bu iş büyümezdi kavga cıkmazdı ben bu hataya düsmezdim
- +1 yıl
Tamam o zaman sen evlenme eğlen daha ne diyim :-)
Aferin sana iyi yapmışsın koca demek ne demek ki? bir bağırsın bir el kaldırsın elbette koşa koşa gideceksin başkasının altına yatacaksın bravooo sana arkadaşa bir alkış alalım. Kesin bide kocanda tanıyordur adamı bir ögrense durumu kahrından ölür adam. Kavga ettiniz geçinemiyorsunuz diye bunumu yapman lazımdı. Aslında oturup düşünüldüğünde bu konu hakkında sebeb senin kavga yüzünden onu aldatman değil . O adamın altına yatabilmek için kavga zeminini hazırlaman olmasın sakın? Evet evet bu daha mantıklı geliyor
10 YorumlaDiğer konusunda 3b cevap paylaştı. özrün kabahatinden büyük burada insanlar gerçekleri ifade etmeye çalışıyor ve senin sinirlerin bozuluyor o senin kocan elbette sormaya sorgulamaya hakkı var sağda solda tanıdıklarının gördüğü yerde onun karısı olarak biliniyorsun. onu hiç takmayıp kafanın dikine gidiyorsun dinlemez umursamaz davranıyorsun evleneceğiniz zaman dürüst sizi anlayan mutlu eden kişiler ararsınız bulduğunuzda ya boktan sebeple aldatır bilemme neler yaparsınız yazık be
SEN kocana sadık olamıyorsun kocan burada haklı olduğu gibi üste çıkmaya çalışıyorsun nefsine hakim olamamış aldatmışsın birde nasıl bir sinirdi o bence sen namusuna şerefine düşkün değilsin bir anlık sinirle onu aldatıyorsun. adamın yerinde olsam değil eve almak bütün eşyalarını camdan döker babana arayıpda seni sağlam bağlamasını bir daha ayağıma gelmemesini söylerdim.011 Yorumla
Soran+1 yılöyle yaparsın
- +1 yıl
hala haklıymış gibi tavırların var yorumlarda ilk önce evliliğin ne olduğunu bir anlayın madem kocana karşı sadık olamayacaksın madem bir karar ile yürüyemeyeceksin ne halt yemeye evleniyorsun ki o senin kocan sende onu oda seni sorgulamakta haklı bir birinize aitsiniz bir evli kadın akşam akşam kocasıyla vakit geçirir anlarım arada bir çıkar anlarım sen kocanın sözünü takmaz çıakrsın tartışırsın neymiş sinirle adatmış mış. bence ait olduğun çöplüğe dön burada bu sorunla sana anlayış gösterebilecek kişiler senin gibi egosuna kendi keyfine düşkün kişilerdir anca.
Soran+1 yılhatam yok demedim zaten
- +1 yıl
bizde diyoruz ki burada haksızsın hemde çok. madem böyle haltlar yedin o adamla evliliği haketmiyorsun kocanı tanımıyoruz nasıl insan bilemeyiz ama sen bunları yapan bir insan olarak evliliği haketmiyorsun istediğin kadar kızabilirsin o evliliği bitirmeniz çok faydalı olacaktır sizin iiçn.
Soran+1 yılkızmıyorum haklısın ama bosanma durumu yok
Soran+1 yılonun da hatası var ve benim bunu yapmamam gerekirdi. fazla abarttı ben burada söylemiyorum ama konuştuğu şeyler unutulacak cümleler değil. bilmemesi daha iyi.
Soran+1 yılbenim hatamı bilse kötü hisseder buna gerek yok.
Soran+1 yılhayır
+1 yılNe yani şimdi? Kocan aptallık edip sana hakaret etti diye onu aldatman mı gerekiyor? Hani kocana sarılmazsın, salonda yatırırsın bir kaç gün, koklatmazsın dersini alır onu anlarız. Ama sen gidip onu aldatmışsın? Adam haksızken haklı duruma geçmiş oldu ister kabul et ister kabul etme... Bence en temizi ayrıl, o yaptığı hatadan dolayı bu ihaneti hak etmiyor, sende arkadaşlarınla görüşmek istediğin için hakareti hak etmiyorsun. Anlat, boşanın gitsin. Ben şu an senin karakterine, adamın ise bahtsızlığına ve acemiliğine acıyorum...
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSana ne diyeceğimi bilemedim..
Yanımda olsan ağzının ortasına bitane Osmanlı tokadı yapıştırırdım.
Madem evlenmenin ne mene bişi olduğunu bilmiyorsun ne diye elin çocuğun başını yakıyorsun anlamıyorum ki!!!
Adam da haklı. Hemde sonuna kadar!
Sinirden aldatmış mış?
Her sinirlendiğinde aldatırsan senden otoban olur l a n!!!50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim Annem babamla cok sıkıntı yasiyor... ayrinti yazmicam ama kisaca gorusu su sekilde. ""ben ona bir yalnis yapmadim yapmam da. Fazlasiyla haketse bile. cunku bu durum benim kocama yaptigim bisey değil . Allah la arama actigim koca bir Bosluk olur... """ bir insanda iman varsa boyle seyler yasamaz. Ben evlenmeden iliski vs karsi deilim yani dar goruslu deilim. Ama kocana hatta bence sevgiline yapman kul hakkinada giriyo. Kendine saygisizliga da giriyo. Cirkinlesmek sadece. Allah islah etsin
31 Yorumla
+1 yılSinirden olmuş bunu saklarsan bir süre sonra aranız düzelecektir ama eğer soylersen aranizdaki bütün bağlar kopabilir ve en son çare. sizin için en iyi yol boşanmak olur seçim senin, ama yaptığın yanlış
25 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama o anki durumumda olman gerek anlamak icin
- +1 yıl
Anlıyorum sorun yok
Soran+1 yılAnnem babam ben ne istersem onu yapiyorlardi karisma falan yoktu bu yeni adet cikartti
+1 yılŞİmdi Çok SİniRlenMİŞSSİN beLLİ saBAHA kadar EVE Gİtmeyerek bir ceza vermek akıllanmasını istemişsin sabah seni merak eden bir koca beklerken daha büyük bir kavga koppmuş (doğal olarak) anladım kadarıyla durum böle ANLAMADIM. HEMEN OGUN O SİNİRİN GEÇMEDEN ALDATCAK KİŞİYİ NERDE BULDUN NE YAPTIN NERDE OLDU HAZIR BEKLİYOMUYDU COK MERAK ETTİM _?
40 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen evliligi çiçek böcek güneş bulut sanmışsın..
Bencil duyarsiz ve sorumsuz davranmissin. Evlilik iki kisiliktir boyle davranarak hiçe saymissin esini. Git ozur dile..56 Yorumla
Soran+1 yılSimdilik konusmuyorum
- +1 yıl
Sagopa hangi parça *?
- +1 yıl
Aklıma takıldı
- +1 yıl
Hangi parca derken @Herkestenfarkli6
- +1 yıl
@Herkestenfarklı6
- +1 yıl
Sevdanın son vuruşuymuş tarkan aklıma takıldı da. :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin yaptığın kocanı cezalandirmak değil kendi kaliteni düşürmekten öte gitmez. bir An sinirle bastırılmış bir duyguyu yaşamak istemissin. Ve bunu yaşarken kocanı cezalandirdigini düşünerek yapmışsın. Ve bence sen bundan pişman değilsin. Çünkü o seni sinirlendirdi diye düşünüyorsun. Bir kadının kocası varken ne sebeple olursa olsun başkasının altına yatağa gidemez. Bu kalitesizligi gösterir. . Bu gibi durumlarda hafif meşrep kadınlar daha dürüst geliyor en azından ben muyum diyor. Sizin gibi yapanlar benim gözümde onlardan daha aşağıya düşüyor.
10 YorumlaHaklıymış kızmakta
1. Kocan çalışıp akşam işten geliyor, sende akşam arkadaşlarınla buluşuyorsan haklı adam ( yeter çok görüsüyorsun yazmışsın)
2. Onun ağır laflar kullanmasıda çok terbiyesilik diye yorumlayabilirim
3. En önemli nokta ben de sinirden aldattım yazmışsın, hata senden kaynaklanıyor, kusura bakma sen aldatmayı göze alabildiysen o evlilik yürümez
Olaylar büyümeden ayrıl ve aldattığını kimse bilmesin, çünkü onun kulağına giderse, çılgına döner, cinnet geçirir03 Yorumla
Soran+1 yılben de calısıyorum ve tek vaktim aksam oluyor haftada bir iki kez cıkmamı cok gordu. ağır laflarını burada yazmak istemiyorum kaldırabileceğim şeyler değildi o sinirle evi yıkasım geldi ama birşey yapmadan çıktım dışarı öyle birşey oldu hata olduğunu biliyorum.
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılSizin gibi kızlar yüzünden bizide erkekler böyle görüyo kurunun yanında yaş ta yanarmis. Kocan senden daha iyilerine layık sen namussuz bir insansın az bile yapmış arkadaslarinla görüşmek istiyosan evine çağır yapin pastalar börekler yiyin. Arkadaşıma gitcem diyerek evliliğini bitiriceksin bide aldatmış hic mi utanmadin bunu yaparken
60 YorumlaCanimmm ne kadar büyütmşün arkadaşlarnla buluşma meselesini o gün gitmeyeydin kırıp dizlerini oturarydin agir konusmus kocan sanasa sen sebep olmuşşun kocan sonuçta kıskanir izin vermez sen evlisin bekar gibi gezemezsin ki artk arkadşlarnada söylerdin sonra bulaşlm flan kocam izin vermiyor falan diye anlayışla karşilarlardi bir öfkeyle çıkmaza sürüklemisin kendini şimdi nolacak daha mi iyi olduuu :/
40 Yorumla- Diğer konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi : Sen evli birisin akşam dışarı çıkacaksan kocan izin vermeli aynı şekilde eşinde akşam dışarı çıkacaksa sana sormalı herkes kafasına göre hareket edemez saygı olmalı. Ve kocanın sana hakaretler etmesini çok yanlış buluyorum ama senin yaptığında çok yanlış yapmamalıydın kendine yakışanı yapmalıydın ve sadık olmalıydın. Ama işin içinde aldatma varsa bu saatten sonra barışmak zor gibime geliyor yani işin zor ikinizde de hata var.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlarınla ilişkinizi zedelemeyecek şekilde buluşuyorsan ve o bile onu rahatsız ediyorsa seni eve kapatmak istiyorsa o zaman ayrıl gitsin. Fakat hata kimde diye soracaksan hata sende.. Bu zamana kadar tanıyamamışsan ne bekliyorsun ondan?
12 Yorumla
Soran+1 yılCok bulusmam rahatsiz etmis eskiden bu kadar soylemiyordu
Cevap sahibi+1 yılevlendikten sonra garantiye almış seni şimdi çıkıyor işte gerçek yüzü.. Sonuçta evli bir adamı aldattın yani hiçbir şekilde haklılık payın yok. Onunda yok.
Birilerine her kızdığında başkalarının altına yatacaksan bu durumda senin adın o, f, k harfleriyle başlıyor canım...
118 Yorumla
Soran+1 yılbak benim sadece aksamları vaktim oluyor onda da her hafta bir iki kez arkadaslarımla görüsürüm ailem bana karısmıyordu sonradan evlendigim kisi müdahale etmeye calısıyor benim cevreme bunu fazla görüp azalt deyip bugun gitme demesini gectim bana o gün ağza alınmayacak şeyler kullandı o gün sabaha kadar sinirden arabamda kaldım sabah işe gitmeden üstümü değiştirmek için çıktım olay çok daha fazla patladı sinirden o sabah cinnet geçirdim evi birbirine kattım ve gittim kendi hatamın farkındayım bu yanlısı yapmamalıydım ama kimse beni bu hale sokamaz ki ben bu kadar fazla sinirli biri değilim anlatabiliyor muyum?
Soran+1 yılberaber çıkmanın manası yok iş çıkışı arkadaşlarımla toplanıyoruz onunla ayrı beraber vakit geciriyoruz zaten benim iş çıkışım 8 gibi oluyor bulusup gidiyoruz biryerlere.
- +1 yıl
Özgecan vb. gibi olaylar olan bu ülkede kocanın senin için endişelenmesi en doğal hakkı bence.
Keşke biraz da onu düşünceydin, o da biraz seni düşünseydi. Bak kadın, erkek eşitliği olsun isterim ama hiç kimse bir erkeğe tecavüz etmez değil mi? Ama kadın gece dışarı çıktığında acaba ne oldu diye endişeleniriz. Yazmadan önce iyi düşün ve öyle bana cevap ver. Sence kocan neden dışarı yalnız çıkmanı istemiyordu? Özgencan'ı düşün...
Soran+1 yılözgecanı düşünüyorum ama herkes bir değil orada mersinde kendini bilmez cahil bir köpeğin işi heryerde öyle sadist bir katil yok en azından benim bulundugum ortamda yok. erkeğe taciz eden bir sürü kadınla karşılaşıyorum gün içinde çalıştığım iş yerinde bile oluyor sözlü bir şekilde ama konumuz bu değil ben onun üstesinden gelebilirim ben bunun için endişeleniceğini sanmıyorum
Soran+1 yıldediğim şey o değildi
Eğer sırf sinirlendin diye aldattıysan karaktersiz olan,
Bu ilişkiyi kötüye sürükleyen taraf sensin demektir..
Hiç şüphesiz.. kesin ve net...
Adamı çileden çıkarmışsn haklı bence bağırmakta da, laf söylemekte de.
Ben özgürüm havalarına yatıp koca sözü dinlemiyorsunuz.
Sonra huzursuzluk çıkınca koca suçlu oluyo.00 YorumlaSen hatalısın esin evdeyken akşam disarimi ckkiosun ve izin vermediği halde karşı geliosun beraber yapın ya da gunzduzleri bulusun hata sizde ve sırf bu olaydan Dolayı da eşini aldatmissin yani her an her tartışma da buna meyillisin bence bosanmalisin çünkü evliliğin ne olduğunu bilen birine benzmiyrsn
15 Yorumla
Soran+1 yıl8de işten çıkan biri sabah nasıl arkadaşlarıyla görüşür?
Soran+1 yılkimden bahsediyorum sizce?
Soran+1 yılbir pazarım boş
Soran+1 yılhaftada 1 2 kez çıkmak en doğal hakkım
Bir pazar günün boş ise vakit ayiracagin ilk kişi kocan ailen olmalı haftada iki gün arkadaşlarla çıkıyorum nedir yaa zaten koçan sana rahatsızlığını belli etmiş az alt diyerek sen ise üste cikmissin evet kocan ağır konuşmuş olabilir ama zannetme ki sen sütten çıkmış ak kadınsın birde aldatmissin ki kocanın ettiği kufurden daha ağır senin yaptığın önce şapkanın önüne koy bir dusun kabahat nerde kimse evliliğin bir sorumlulukları var tasiyamayacaksan niye evlendin diye sorarlar insana
00 Yorumla
+1 yılBir kadının gece dışarı çıkması suç değildir onu geçin ancak çocuk gibi sinirlenip aldatmak aşırı saçma, kocana söyle ve boşan başka türlü yaşanmaz, kocana da yazık, belki salağın teki anlamıyor, o da sinirlenip malca konuşabiliyor ama hiç değilse aldatmamış seni, sadık kalmış, bunu da düşün.
00 Yorumla- Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yıllà sinirlendin sonra aldattin mi?
valla canım beş kuruş etmezsin.120 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkızım sende alışkanlık yapar artık alta yatmak. bundan sonra her defasında canın y. rr. k çektiğinde bahane yapar kocanla kavga çıkarır gider si... sin. sen iflah olmazsın artık. bide kocam bana ağza alınmayacak şeyler söyledi nin arkasına sığınıyorsun ya helal sana... sana bol mesailer dilerim.:)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSinirini anliya biliyorum. Biraz kafa dinlemen lzm esinden uzak. bir hafta falan gide bilcegin esinden uzak bir yer varmi? Yanliz kalmayi tercih et. Belki ozlersin esini ya da hatalarinizi anlarsnz. Hala ona karsi olan duygularin deyismezse bosanmak en iyisi. Aldatmak anlik sinir tepkisi o kadar
01 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. kusua bakma ama sinirlendiğinde eşini aldatacak kadar zavvallı bir insansın sen belli isteidğin kadar sinirlen çeker gidersin ailende yaşarsın istemiyorsanda boşanırsın ki kocan haklı bend eolsan hergün bir yere tek başına gitmeni istemem sense ona karşı gelmişsin belki ağır konuşması onun hatası ama onun dışında full sen hatalısın
00 Yorumla
+1 yılSenin içinde varmış bu. Her sinirlenen bunu mu yapacak? Nİye kocanla inatlaşıyorsun? Seninle birlikte vakit geçirmek istiyor ama sen arkadaşlarını tercih ediyorsun. Önem sırasında arkadaş ikinci planda kalır. Sen evlisin evli. Bir de gelmişsin vicdan yapıyorsun. Nefsini mi rahatlatıyorsun? Bir daha böyle birşey yapma. Bu bir boşanma sebebidir.
00 YorumlaSinirden değildir o, karaktersizliktendir. Sinirden olsa duramazdın.
Neyse arkadaşlarına söz verirken kocana sordun mu önemli olan bu. Sorup da kocan izin verdiyse ve sen o şekilde söz verdiysen kocan orada hatalı. Sormadıysan da sen hatalısın.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç iyi yapmamışsin eğer arkadaşlarınla görüşmeyi bu kadar seviyosan inatla evlenmeseydin. Hem biraz empati kur ikiniz kocanla kavga ettiniz illa kocanin seni aldatmasi mi gerekirdi sirf seni sinir etti diye? Bence kocana sadık kalamamışsin. Nikah gününde iyi günde kötü günde denmiyor mu? Sen koyvermişsin hemen. İyi de yapmamişsin empati kur simdi kocan sana ne yapsin?
10 YorumlaDiğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Sizin ve ona karşı tutumunuz yanlış Düzgünce konuşarak Geceleri çıkıp çıkmamayı konuşabilirsiniz
Ama böyle nedenlerden aldatmaya gidiyorsanız o evliliği bir sorgulayın20 YorumlaDiğer konusunda 836 cevap paylaştı. Öfkeyle kalkan zararla oturur demişler. Maşallah çok iyi yere oturmuşsun!!! Karakter onur haya yoksunu insan... iğreniyoeum siz ve sizin gibilerden. Ağzınızdan tut paçalarınıza kadar iğrençlik akıyor adi insanlar..
00 YorumlaAllah rizasi icin o adami bosa ona bir iyilik yapmis olursun. Her sinir anında aldatacaksan vay o adamin haline. Bu tip şeyleri okudukça midem bulanıyor evlilikten soguyorum!
70 Yorumla
+1 yılaldatmak yakısmadı ama ne bılım genede cok baskı ıyı gelmez ayrıca guvensızlıkte var sanırım neyse bıraz sınırlerın yatıssın konus baktın olmuyor ayrıl gıtsın ama aldatma bıdaha sakın bu yakısmaz sana bence tamam gecmıs olsun nedım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi olmuş sktr et ailene laf söyleyecek kadar kimmiş o be? Sinirin geçsin sonra boşan ya da otur konuş
29 Yorumla
Soran+1 yılaldatmak hatam ama dediklerini unutamam heralde ben normalde bu kadar sinirli biri değilim
Cevap sahibi+1 yılHerkes hata yapabilir ama ailene ve sana laf söyletecek kadar aşaalık bir herif olamaz
Soran+1 yılSinirim ondan patladı en çok
Cevap sahibi+1 yılBen sana hak veriyorum arkadasim. benimde basima geldigi icin anlayabiliyorum seni
Soran+1 yılNasıl oldu özel değilse nasıl durum simdi
Cevap sahibi+1 yılbir akşam yeğenimin dogum gunune gondermedi beni sonra aileme ve yetistirilme tarzima kufur etti bende gidip mudurumle dertlestim biraz yakinlastik sonrada bosandik
Soran+1 yılAnladım benzermis. Ben bosanmayı düsünmedim hic
Cevap sahibi+1 yılBende dusunmemistim te anlasamiyorduk bahanesi oldu
Kalbinde allah korkusu olmayan bir kadını eş diye almadan once 2 kere düşünmenizi hatırlatan bir vaka daha her mesajın altında da kendini savunmaya çalışıyor savunacak neyi varsa artık neyse kötü söz söylemek istemiyorum biraz onurunuz varsa bosanin
30 YorumlaKavga etmesniz de aldatacaktin kavga mazeret olmus yaptigin adam kapida mi bekliyordu hemen altina yattin o sinirle le de atesili bir zevknyadadin umarim kocan soyleme evliligin biter. iliskiye girdigin kisiyi de biran once unut unutamazsin gerci ama unutmaya calis allah kolaylik vversin
11 YorumlaCanim uzulme. Kendi ayaklarinin uzerinde durabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıll*n size ne kadar kolay geliyor aldatmak ben şimdi şüphe duydum senin sevginden. dinin ne bilmem ama peygamber efendimiz s. a. v kocası hakkını helal etmezse hanımların cennete bile giremeyeceğini söylemiş ki eminim o gece arkadaşlarınla gittin içtin ondan sonra aldattın. anladığım kadarıylada arkadaşların bekar sende evlendikten sonra evliliğe alışamadın arkadaşlarınla gezmek istedin. Ben sen ve senin gibi kadınları Allah a havale ediyorum Allah senin gibileri bir şehir yanıma yanaştırmasın
10 Yorumla
+1 yılKocanda seni aldatmalı ki adalet sağlansın.
Aldattığını kocana söyle o da gitsin başka bir hatunla bir gece beraber olsun.
Sonra olanları unutun gitsin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu o... luk yapmani gerektirmiodu yinede.. her kizdiginda aldatmanmi lazim evlilik kolay degil.. yaptiginin bahaneside yok ins. icin icini yer kocan ogrenir
70 Yorumla
+1 yılayrıl bacım adama yazık belli ki söylemeyeceksin bu durumu ona inceldiği yerden kopsun ne sen sinirlen bundan sonra, ne o bu boynuzla yaşasın sen de böylece rahat rahat takılırsın arkadaşlarınla. dindar biri isen şöyle söyleyeyim diğer tarafta öğrenirse kul hakkından çok çekersin. yok dindar değilsen bu namus, gurur meselesidir anlat bu olayı eşine helallik al yedirirse kendisine yaşayıp gidersiniz ha olmadı yolları ayırın en acısızı budur sizin için.
00 YorumlaNekadar ağır lafta etse kendini hafife alıp aldatmayacaktin ne agir sozun nede aldatmanin asla dönüşü telafisi olamaz bir daha asla yapma böyle birşey ve asla kendine de ağır laf ettirme bu alışkanlık haline gelmesin dikkat et ve kesinlikle aldattıginida soyleme
00 YorumlaAgir lafmi etti.. kocasina itaat etmeyen gece eve gelmeyen kadinsin sen! yerin artik baba evi!
4113 Yorumla
Soran+1 yılKes sesini
Soran+1 yılBen ona karismadigim surece o da karisamaz ettigi laflar da ayri ahlaksizlik
Soran+1 yılsen daha beterlerine layıksın umarım seni bulur
- +1 yıl
güya müslüman ülke yahu hiristiyan yapmiyor bunun yaptigini abi bosversene bulasma... ne desen fayda etmez.. dank etmez bunun aklina... Allah kocasinin ins gözünü acarda nafaka filan baglamadan kurtulur... adama acidim gercekten... ki Erkekleri pek acincak Halleri yoktur ama bu Vakada Erkek taraf kesinlikle magdur.
- +1 yıl
@cansusura da onaylamısya dedıklerımı olsemde gam yemem artık:)
Soran+1 yılcehaletin akıyor
Adam haklı. Evli barklı kadınsın. Gece dışarı çıkma diyorsa o kadar sık çıkmayacaksın. Sinirlenip aldatmak nasıl bir ahlaksızlık? Umarım senin gibi bir kadından kurtulur bir an önce^^
133 Yorumla
Soran+1 yılvaktim olmuyor sabah anlatabildim mi 8de çıkıyorum işten?
Soran+1 yılhergün değil haftada 1 2
Diğer konusunda 381 cevap paylaştı. l*n bide gelmiş hala sinirim geçmedi diyo.
kocanin sözünü bile dinlemeyip aksamlari dışarı çıkıyorsun hemde adam fazlasina kızmış sadece sen nasıl bir kadınsın!
bide bir günde kendini verecek adamı nerden buldun çok merak ediyorum11 Yorumla
Soran+1 yılbak benim sadece aksamları vaktim oluyor onda da her hafta bir iki kez arkadaslarımla görüsürüm ailem bana karısmıyordu sonradan evlendigim kisi müdahale etmeye calısıyor benim cevreme bunu fazla görüp azalt deyip bugun gitme demesini gectim bana o gün ağza alınmayacak şeyler kullandı ö gün sabaha kadar sinirden arabamda kaldım sabah işe gitmeden üstümü değiştirmek için çıktım olay çok daha fazla patladı sinirden cinnet geçirdim o sabah evi birbirine kattım ve gittim kendi hatamın farkındayım ama kimse beni bu hale sokamaz ki ben bu kadar fazla sinirli biri değilim anlatabiliyor muyum?
ne kadar basit aldatmak , onu nasıl saklayacaksın kocam diyosun... aldatacak kadar kaşar mısın? bu nasıl bişey kavga ettik aldattım ulan neden evlendin sen o zaman?
10 YorumlaDiğer konusunda 460 cevap paylaştı. Kusura bakmada sen ve senin gibilerinin yaşaması bile haram aslında.
Adam demiş kadın eve gelip gidiş vaktini bilecek zırt pırt arkadaşlarla olamazsın. adam doğru olanı yapmış haklıymış da sana guvenmemekte.
Keşke tanısamda kocana söylesem şu yaptığın terbiyesizliği.
Senın ruhunda varmış zaten...21 Yorumla
Soran+1 yılhatamın farkındayım ama annem babam bana bu şekilde karışmamış evlendiğim kişi haftada bir iki defa dısarı cıkmama karısıyor ağza alınmayacak şeyler söylüyor ne dersen de.
Ortam ne kadar da laçkalaşmış bir kadın kocasıyla kavga etti diye rahatça onu aldatabiliyo ne kadar acı. ve böyle ortamlarda rahatça paylaşıyo yaptıysan bir hata sana kalsın kendin hariç kimse bilmesin olmaz ki böyle..
40 Yorumlaanadolu insanına laf ederler birde... böyle modern kadınlarla evlenmektense görücü üsülü evlenmek daha iyi gibi işin ucunda katil olmak var... neyse aldatmışsın seni üzmüş daha ne yaşıyorsun ki dayak yemeyi mi bekliyorsun...
00 Yorumla
+1 yılAldattım diyene kadar haklıydın ama o olmamalıydı.. Git boşan sinirden aldattım diye bir şey mi var. Acıdım o adama gerçekten acıdım bari boşanda adam rahat etsin.. Yazıklar olsun..
03 Yorumla
Soran+1 yılbenim sadece aksamları vaktim oluyor onda da her hafta bir iki kez arkadaslarımla görüsürüm ailem bana karısmıyordu sonradan evlendigim kisi müdahale etmeye calısıyor benim cevreme bunu fazla görüp azalt deyip bugun gitme demesini gectim bana o gün ağza alınmayacak şeyler kullandı o gün sabaha kadar sinirden arabamda kaldım sabah işe gitmeden üstümü değiştirmek için çıktım olay çok daha fazla patladı sinirden o sabah cinnet geçirdim evi birbirine kattım ve gittim kendi hatamın farkındayım bu yanlısı yapmamalıydım ama kimse beni bu hale sokamaz ki ben bu kadar fazla sinirli biri değilim anlatabiliyor muyum?
- +1 yıl
Afedersin ne yaparsa yapsın ne derse desin aldatmamalıydı bak aynısı o durumda olsa o da aldatmamalıydı derim.. Boşan ne istersen yap ama evlisin.. Bu büyük çok büyük bir hata lütfen empati kur.. Aldatana kadar haklısın ama o iş bitiriyor her şeyi.. Nasıl kaldırdı ki bunu miden..
- +1 yıl
Git sinirlenince istediğinle istediğini yap ama lütfen daha görüş yazma bana rica ediyorum..
çok gençsin kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama ciddi yanlış yapmışsın! günümüz evlilikleri işte hep böyle kalitesiz oluyordur iyi halt yemişin devam et!
00 Yorumlagece cikan kadin? hem evli oldun halde? hemde kadin oldun halde utanirdim braz kocanida dinle pisman olan sn olcan karar sana kalmis!
03 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden önce daha çoktu şimdi iş güç anca vakit oluyor haftada 1 2 kez çıkıyorum arkadaşlarla bu en doğal hakkım ne yapayım ne istersin?
Soran+1 yılDurumu biliyor kocamla çıktıktan sonra rvde de durutum maksat onlarla birlikte olmam
+1 yılAldatmak yakismamis o adam simdi ne kadar uzgundur yazik
01 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum hatamı o adam dediğin eşim mi neden üzgün olsun
+1 yılaldatmanın hiçbir açıklaması olamaz ne kadar öfkeli olursan ol yaptığın yanlış kocanda çok haklı demiyorum ama senin yaptığın onun yaptığını gölgeliyor
00 Yorumla
+1 yılYanlış anlama ama karım la kavga edecem sonra gece eve gelmeyecek. Bundan sonra daha gelmesin. Net !!
15 Yorumla
Soran+1 yılağza alınmayacak kelimeler et bir akşam hem de tüm ailesine bak bakalım geliyor mu eve
- +1 yıl
Sonuçta akşam kocanın evine gidip yüzüne bakabiliyorsan. O zaman senden adisi yok ayrılırsan sıkıntı yok. Adamı boynuzlamışsın.
Soran+1 yılbak benim sadece aksamları vaktim oluyor onda da her hafta bir iki kez arkadaslarımla görüsürüm ailem bana karısmıyordu sonradan evlendigim kisi müdahale etmeye calısıyor benim cevreme bunu fazla görüp azalt deyip bugun gitme demesini gectim bana o gün ağza alınmayacak şeyler kullandı ö gün sabaha kadar sinirden arabamda kaldım sabah işe gitmeden üstümü değiştirmek için çıktım olay çok daha fazla patladı sinirden cinnet geçirdim o sabah evi birbirine kattım ve gittim kendi hatamın farkındayım ama kimse beni bu hale sokamaz ki ben bu kadar fazla sinirli biri değilim anlatabiliyor muyum?
- +1 yıl
kocaan kotu birsey dememis ama sende bu kadar siniir olmana kendini uzmzmene gerek yok. bosan gitsin..
Soran+1 yılKötü birşey dememiş mi? Bosanmayı düsünmedim
Kumaşın kalitesini kendi ağzınla söylüyorsun. Senden ve kocandan bir cacık olmaz... Bu karısını ve kocasını aldatan her pislik için geçerli... Kusura bakmasın kimse qma hayat değişiyor, şartlar değişiyor diye insan kendida hayat gibi değişmemeli
10 Yorumla
+1 yılEsinin yaptigi hatanin bedeli bu kadar agir olmamaliydi. Git kocana itiraf et yaptigini cezani versin bosanmak olsa bile sende omur boyu cek cezani. Adami bir omur kandirman onu hergun biraz daha aldatman demek. Yaptigin affedilemez.
00 Yorumla
+1 yılAdam haklı bütün gün çalışsın akşam eve geldiğinde eşi arkadaşlarımla dışarıda buluşacağım desin ondan sonra kocam beni aldattı diye ağlıyorsunuz müstahak siize
08 Yorumla
Soran+1 yılakşam çıkmıycam ne zaman çıkıcam zaman mı var başka?
- +1 yıl
Gündüzler torbaya mı girdi
Soran+1 yılzamanım var mı sence
- +1 yıl
Ev kadınısın değil mi kaldı ki çalışan bir kadın bile olmuş olsan ayda bir iki defa cumartesi veya pazar günü buluşmana eşin bir şey demezdi sen adamla tartış adam sana ağır laf etti diye sinirlen git aldat bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama
Soran+1 yılHergün çalışıyorum sadece bir pazarım var saat 8de cıkıyorum isten belki ondan fazla yoruluyorum!
- +1 yıl
Bu aldatma konusunda seni haklı çıkarmaz aldatacak zamanı nasıl buldun
Soran+1 yılHaklıyım demiyorum zaten ama tek haklı olmayan ben değilim
- +1 yıl
Eşin de haksız fakat bu kadar basit bir olayın ardından senin yaptığın o ne kadar suçlu da olsa mağdur pozisyonuna düşürüyor onun yerine ben olacağım seni boşar üstüne bir de manevi tazminat alırım
Sana güvenmediğinden gitme diyormuş haklıymıştı ayrıl ilk fırsatta buna tenezzül ediyorsan çünkü bu intikam değil bilmeyecek bile sadece hep bastırdığın şey için bahane bulmuştum ayrılmalısın...
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir bahane degil bastirdigim birsey de degil
Soran+1 yılhaklısın
- Diğer konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma ama aldatarak haklı durumdayken haksız duruma düştün. Allah ıslah etsin seni ve senin gibileri...
10 Yorumla
+1 yılYa arkadasim bnce yanlis yapmissin aksam gittin ve gelmedin bosanma sebebi!!!
10 Yorumla- Devamını Gör (129)
Devamını Gör(174)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem