Astral seyahat yapmaya çalışmadan rüyada İstemeden astral seyahat olabilir mi?
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
astral seyhat bedenin uyuyorken senin gezintiye çıkmana denir. bilimsel olarak böyle tanımlanır lakin bu bilinç altinda gerçekleşen bir olaydir. insanin bilinç altı her gördüğünü duyduğunu kaydeder. siz farkında olmadan bilinç altınız beyninizi doldurur. bir gün uyursunuz yaşadığınız şehir mahalle veya daha önce gördüğünüz biryer artık ne olursa hatta çocukken yaşadığınız ev ve mahalle şehir bile olabilir. yeterki daha önce görmüş olun. rüyaya dalarsınız ve o kadar gerçekci o kadar ayrıntılı bir rüyadir ki bedeniniz uyurken siz bunu ruhunuzla yapmışsınız gibi hissedersiniz isterseniz uçabilir isterseniz süper hızla ilerleye bilirsiniz. kendi bedenini uyurken gördüklerini bile söyleyenler var ben bu kadarina inanmiyorum çünki bir türlü kendi bedenimi göremedim. ama çok astral seyhat yaptim. astral seyhatte bilinç altını uyarmanın bir yolu vardır bu her rüya için geçerlidir. eğer uyanamayacağını hissedersen bir binaya çık ve binadan kendini sırt üstü aşağıya at yere çarpmadan bilincin yerine gelmiş olur ve uyanirsin.
ben ruhumu bedeninden çıkarken ve onu bırakmak istemezken gördüm
ama işte astral seyahat yapmıyordum o yüzden istemeden oluyor mu merak ettim bikaç defa daha olmuştu
Astral seyahati araştırmadan yanşış yorum yapmayın gidince dönemem falan ysnlış astral seyahay ha deyince bn gidiyorum demkle olmuyor azim cesaret zaman ister
farkındaysan istemeden oluyor mu diye sordum bilsen sormam
Sana birşey söyleyen oldumu canım cevap vercktim sırf bencilliğin yüzndrn cevap falan yok sana
bak çok kahırlandım😄😄
Lucid mıydı tam ismini hatırlamıyorum ama o rüyadan bahsediyor olabilir misin? rüyalarını kontrol etmek?
Evet
peki bilinçsizce yapıp ya dönemezsen
ya bak rüyamda ruhum gitmek istiyor ve ben hayır diye direniyorum gitmesine izin vermiyorum bikaç defa bu gece oldu anlamayamadm ve korkuyordum ya gider dönemem diye
hayır bir ara araştırdm ama denemedm
Cevap
6Cevap
amerıka calışıyor bıze de ögretecek nasıl yapıldıgını ama ınsan hazırlık yapmadan olmuyor dıye okumustum
pfff
yapmadm rüyamda engel oluyordm
ben de bu sürekli olan bir şey anlatılması çok zor bir duygu derin uykuya daldığım an kendimi dışardan görüyorum kafamın düştüğünü hissediyorum ama asla düşmüyor gerçekte sonra geçiş yapıyorum astrale
oo olmazmı hemen hemen her gün cıkıyorum ben astral seyehate
pfff
zaten yapıyorsun ölüyorsun allah ın yanına gidiyorsun ve geri gelip canlanıyorsun
evet.. komşunun kızının bizde uyanmışlığı var...:/
ne alakaa
Benim hep istemeden oluyor.
Tabi her opel astraya binersen olur
İstemeden astral seyahat olabilir
hayır
hayır
emin misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar