Kız arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor. bende ona unutamayacağı bi gün yaşatmak ve unutamayacağı bir hediye vermek istiyorum. hediye önerisi ve gün içinde onunla neler yapabilirim. önerilerinizi bekliyorum. yer manisa yaşlar 18. Kız arkadaşa doğum günü için ne yapılabilir? Sevgiliye doğum günü sürprizi kadın için ne yapsam hoşuna gider? En iyi doğum günü sürprizleri neler? Doğum günü sürprizleri önerileri verir misiniz? :)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kız arkadaşa doğum günü için ne yapılabilir?

Sevgiliye doğum günü sürprizi kadınınızı şaşırtın Kız arkadaşa doğum günü sürprizi yapmak, bir erkeğin kadına sürpriz yapmasından daha kolay olacaktır. Onlara en iyi doğum günü sürprizleri yapmak biraz emek isteyecektir. Sizin için en iyi doğum günü sürprizi önerileri vermek için hemen yazıma geçiyorum.
En iyi doğum günü sürprizleri neler?

Sevgiliye doğum günü sürprizi kadın için hoşuna gidebilecek bazı sürprizler - Kadınlar pırlantadır sözünden yola çıkarak en güzel hediye pırlanta yüzük olacaktır. Bunu kabul edemem gibi söylemlere girebilirler. Maddi durum el vermiyorsa bundan vazgeçebilir diğer maddelere göz atabilirsiniz.
- Kız arkadaşa doğum günü için bir restoranda güzel bir akşam yemeği fikri her zaman kabul görmüştür. Yaşlarınız küçük ise bunu bir kafe sıcaklığında arkadaşlar eşliğinde pasta keserek de yapabilirsiniz.
- Kız arkadaşa doğum gününde daha özel hissettirmek için kişiye özgü baskılı eşyalara girmemenizi tavsiye ederim. Çoğu kadın bunu vasat karşılayabilir. O yüzden sade ve özgün hediye seçimi yapmalısınız.
- Onunla olan fotoğraflarınızı birleştirip, fotoğrafların arkasına; burada yanaklarına aşık oldum, burada burnunu yiyesim geliyor, burada gözlerinin ışığından fotoğrafa bakamıyorum tarzı minik romantik notlar yerleştirebilirsiniz.
Doğum günü sürprizleri önerileri olarak ne yapmalı, hediye olarak ne almalıyım?

Aklını alabilecek hediyeler ve fikirler ise burada Sevgiliye doğum günü sürprizi kadın için yapılabileceklerden önce kız arkadaşınızın karakterini ve nelerden hoşnut olacağını bilmeniz gerekmekte. Bu bağlamda aşağıdaki sürprizler ve hediyeler onu çok mutlu edeceğine eminim.
- Aksiyon seviyor ise onu paintball tarzı etkinliklere götürebilirsiniz.
- Doğayı seviyor ise onunla kamp setinizi alıp, şehrin gürültüsünden uzak bir kamp tatili yapabilirsiniz.
- Sevgilim uyumayı çok seviyor ona ne alabilirim diyorsanız, ona bir uyku seti almanız çok yerinde olacaktır.
- Sevgiliniz aşırı bakımlı ise ona güzel bir makyaj & bakım seti almanız yerinde olacaktır.
- Sevgiliniz hobi olarak bir şeyle ilgileniyorsa onunla ilgili hediye alabilirsiniz. Örneğin; resim yapmayı seven sevgiliye tuval ve boya alınabilir.
- Kız arkadaşınız hayvanlara düşkün ise 1 paket mama alıp onunla birlikte sokaklarda hayvanlara mama dağıtabilirsiniz. (%100 öneririm.)
- Kız arkadaşınız öğrenci ise ona hediye test kitapları alabilir, aynısını kendinize de alıp beraber çözümler yapabilirsiniz.
- Kız arkadaşınız doğum gününde yalnızca sizinle zaman geçirmek istiyorsa özenerek onun sevdiği tarzda bir film seçip sinemada veya evde beraber vakit geçirebilirsiniz.
- Kız arkadaşınız minimal bir insan ise ona minik maket seti alabilirsiniz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ankara da MOVİE HOUSE FİLM EVİ var ( www. movie house film evi. com ) 2 kişilik özel odalarda baş başa sinema keyfi ve Sürpriz Romantik Oda süslemesi Sevgiliye Doğum Günü ve Evlilik Teklifi mekanı Ankara çankaya Kızılay ve Tunalıda 0534. 0729012
00 Yorumla
+1 yılMeraba .d Bu soruya kendi bi anımla bağdaştırarak yardımcı olabilirim diye düşündüm. :) Benim hiç unutamadığım doğum günlerimden birinde (fakat sevgili olarak değil :) Onun için ne kadar yardımcı olur bilemeyeceğim :)) Abim bana çikolata dolu küçük kutu yaptırmıştı ve 365 tane renkli renkli çikolata koydurmuştu her bir rengin bi anlamı varmış işde o gün kendini nasıl hissediyorsan onu yiyeceksin mesela :) Tabi benim abimle aramda baya yaş farkı var ve yılda bir kaç kez görebildiğim için onu hem çok özlüyorum hemde çok seviyorum :) o da küçük ve tek kardeşi olarak beni o kadar özlüyor. Onun için bir doğum günümü sadece onunla geçirmiştim .Bu arada hediye konusunda o bana altın ve üstünde benim çok sevdiğim şiirin bir mısrası yazılı bileklik yaptırmıştı sende maddi durumuna göre hediye alabilrsin mesela altın çok fazla olur ama gümüş gayet ideal ve hem çok hoş durur hemde takı olarak hemcinslerimin ihtiyacıdır :) umarım güzel bir gün geçirirsiniz
15 Yorumla- +1 yıl
:)) İşde Benim abim romantikdir aslında yaa bak istersen aradığımda ona bu konuyu anlatırım :) yardımcı olabilir hem evet altın fazla olur .d gümüş ve çok güzel bilekliklerim var benim ve uygun fiyatlarda eminim sende bulabilirsin :) fakat ortaki ayrıntıyı unutma her rengin açıklamasını yazman lazım :) küçük ve hoş bir kağıda bu arada kağıdın ön yüzünde benimle abimin resmi var ve hala yiyorum çikolataları o kutuyuda kadığıda eminim ömrümün sonuna kadar saklarım :) İşde öyle ya çok fikir var ...
- +1 yıl
olur :) gönderirim..
Bende Manisalıyım =) manisada yapmak istiyosan malesef o kadar güzel bir yok ama kent ormanına çıkarabilirsin orası uncubosköyde. Çok güzel yeşillik gezersiniz.ve hediye olarak ona sen karar vermelisin . Sevgilinin en sevdiği şeyi ne istediğini bilemem :) umarım eğlenirsiniz :)
15 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
ona verebileceğin en güzel hediye sensin snle birlikte olmaktan zaten mutluluk duyacaktır hediye olarak 1 kırmızı gül le bi yüzük olur bak mesela ona bi tşört al ama ona wermeden önce 2 gün sen giy snn kokun ona sinsin ki her giydiğinde snn kokun gelsin ona bu gzl bi hediye...
12 Yorumla
+1 yılRomantik bir yemeğin yerini hiç bir şey dolduramaz...
Kız arkadaşa en iyi doğum günü sürprizi bence kendi ellerinle hazırlayacağın muhteşem bir masa ve o geceyi güzel kılacak kaliteli bir şarap 🍷
Bence :)10 Yorumla
+1 yılBin motora uçan balonlarla iş çıkışına git.
13 Yorumla- +1 yıl
1 adet değil ama en az 10 Adet olsun çok havalı oluyor.
+1 yılDoğum gününü kutlama bence. Hiç unutamaz. Böylece unutamayacağı bir gün yaşatmış olursun.
71 Yorumlabalon aliyosan 18 tane al :D
02 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Kız arkadaşa en iyi doğum günü sürprizi önerileri nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar