Kız arkadaşımın doğum gününde ne gibi unutamayacak hediyeler, sürprizler yapabilirim?

Kız arkadaşımın doğum günü 9 martta. Aklımdan şöyle şeyler geçiyor fakat yetersiz gibi düşünüyorum daha çok fikre ihtiyacım var ve çok değer verdiğim birisi kendisi en çok onunla sohbetimiz dönüyor seviyorum kendisini. Bir cafeye gitsem pasta alsam ve vakti geldiğinde biz cafedeyken el işareti ile çalışanlara pastayı getirebilirsiniz gibisinden bildirsem ve hep birlikte iyi ki doğdun gibisinden yüksek sesle sürpriz yapsam olur mu? Hediye olarak ise kendisi oyuncak arabalardan çok hoşlanıyor özellikle hotwheeles arabalar onun çok ilgisini çekiyor. Çok süper onun hoşuna gidebilecek bir araba alıp hediye etmek istiyorum pastasını yedikten sonra cafedeyken. Ondan sonrasında bir mağazaya gidip ona kıyafetler satın almak istiyorum tabi öncesinde kendimce uydurabileceğim onun üzerinde de denemesi için vakit verebileceğim hoşuma gittiği anda ise eğer üzerine oturuyorsa şık görünüyorsa o kıyafetleri satın alıp tekrardan doğum günün kutlu olsun iyi ki varsın iyi ki hayatıma girdin tanıştığımız ilk günden beridir seni seviyorum ve sevmeye devam edeceğim gibisinden sözler söyleyip giydiği onunda hoşuna gitti kıyafetler onun olsun istiyorum. Sizce nasıl bir fikir? Bu yaşananacaklar o gün içerisinde gerçekleşecek fakat yetmezmiş gibi geliyor bana siz ne diyorsunuz bu duruma? Fakat şöyle bir sıkıntı var o gün pazara denk geliyor ama pazar günü benim kursum var bu yüzden ya haftaya yapasım var geçmiş doğum gününü kutlamak ya da doğum günü gelmeden geçen hafta mı kutlasam diye düşünüyorum bir yandan hangisi mantıklı olur bilmiyorum bu durumdan ötürü tam vaktinde bunları yaşayamayacağımız için üzgünüm

Kız arkadaşımın doğum gününde ne gibi unutamayacak hediyeler, sürprizler yapabilirim?