beni sevmeyen bir kızın dogum gününü kutlayacam çok seviyorum kızı onu mutlu etmek istiyorum sizce saçma olurmu saçma deyilse hediye ne alabilirim..
Cevabın nedir?
+1 yılTakriben 3 hafta sonra bende aynı şekilde beni sevmeyen bir kıza hediye sunup sunmama konusunda kararsızınm. Hatta manevi değeri yüksek bir hediye. Kalemimden çıkan "karakalem" çalışması. Saatler süren bir çalışma. Kız bana soğuk olduğu için ve bir önceki hediyem olan "üzerinde adının yazdığı kola şişesi" hediyesine bir mesaj atıp teşekkür bile etmediği için feci şekilde kararsızım. Bir yol gösterin dostlar...
00 Yorumla
+1 yıldoğum gününde ona kırçiçeklerinden oluşan bir aranjman yaptır. Çok büyük olmasına gerek yok. Ayrıca hediye olarak ta renkli bir kol saati alabilirsin. Toplam maliyet 150 tlyi bulur ama. Kazanan sen olursun..
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim tavsiye için
- +1 yıl
eyvallah inş. mutlu olursun. seviyorsan sonuna kadar git dostum. Bırama peşini. Pastayı sen alabilirsin mesela güzel bir jest olur. 2 gün öncesinen sipariş vermen gerekir. Pamuk prensesli güzel pastalar var.. Ben kızıma doğum günüde almıştım. Bu onu mutlu edecektir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni terslemiycekse eğer harika olur
06 Yorumla
Soran+1 yılterslemeyecektirr hediye ne olabilir.. bileklik olabilirmi sence kadın olarak sen hoşlanırmısın mesela
Cevap sahibi+1 yılhayırrr olmazz ne o onu herkes dusunur
Soran+1 yıleeee na alayım :D
Cevap sahibi+1 yılkızın aklını basından al :)
Soran+1 yılonun sadece dogum gününü kutlasam bile sevinecek bir insan fazla gösteriye gerek yok bence ama bir hediye olmalı saat kolye bileklik ne biliyim veya daha farklı birşey ama fazla gösterişli deyil
Cevap sahibi+1 yılbncede ama yinede romantik bişi olmalı herkesten farklı olmalı çalıştır saksıyı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
hiç bişi yapma kıymetlı oluyosun emın ol
06 Yorumla
Soran+1 yıldurum farklı uzaktan sevmekten yoruldum artık 10 yıldır seviyorum 1 yıl önce söyledim sevdigimi kabul etmedi teklifimi şimdi tekrar şansımı denemek istiyorum uzun yıllar oldu yani
Soran+1 yılhediye ne alayım onu söylemedin :)
Soran+1 yılyüzük farklı anlamlar taşır sonraki iş o :)
beni sevmeyeni bende sevmem. saçma
02 Yorumla
Soran+1 yılbende aynı fikirdeydim ama unutulmuyor be abi 10 yıl oldu
seni sevmiyorsa neden kutluyorsun boşver kutlama.s
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim sevmem yeterli
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri