sizce bir erkek annesi istemediği için seviyorum dediği kızdan vazgeçer mi? Cevaplarınızı bekliyorum
Cevabın nedir?
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılÇocukça yorumları baz alırsan vazgeçmez cevabını görürsün, ya da seviyorsa vazgeçmez gibi cevapları.
Gerçekçi ve mantıklı cevaplara bakarsan duruma göre vazgeçer, yani durup durduk yerde bir insanın annesi ki çocuğu için en iyisini isteyen, çocuğunun mutluluğunu isteyen kişi durduk yere istememezlik yapmaz, kesin bir makul nedeni vardır, o an o kişinin göremediği ya da anlayamadığı durumlar olabilir. Belki bazı konular açık değildir yanlış anlaşılmalar vardır ozaman zaten durum telafi edilebilir ve aile bireyinin görüşü değiştirilebilir bu yanlış anlaşılmalar açığa kavuşturularak.
Dış kapının dış kolu olan bir kız ya da erkek için ailesini karşısına alacak ve ailesinin değerli görüşlerini hiçe sayacak, ardından da bu iyi birşeymiş gibi konuşacak kişinin vefasından, saygısından, merhametinden ve de zekasından şüphe ederim açıkçası. Sevgiyle hiçbir alakası yok, vazgeçerse sevmiyor demek değildir, vazgeçmiyorsada seviyor demek değildir.
Yıllar boyu kendisine bakan, sevgi ve şefkat gösteren insanı bir kız bir erkek için görmezden gelen ve dediklerinin zıttına giden kişi, ilerleyen aşamalarda benzer davranışı sana da gösterir, ailesinin makul isteklerine karşı gelen bir erkek/kız sevgilisine/eşine de aynı davranışı göstermekten kaçınmaz.51 Yorumla- +1 yıl
Sana katilmiyorum "çocuğunun mutluluğunu isteyen kişi durduk yere istememezlik yapmaz"
Cok anne var öyle durduk yere içi fesat oldugu için gelinine çektiren !
Söyler misin evladinin mutlulugunu isteyen anne neden gelininin herseyine karisir ? Neden oglunu gelinine karsi fitneler ? (her kaynana için demiyorum bunlari zira içi temiz iyi niyetli olanlari da var ama genelde öyleler)
En İyi Cevaplar
Erkeklerın doğasında anne kucağı ve anne sıcaklığının yerını degıstırecek baska birşey yoktur. KIm ne derse desin, istisnalar cok azdır ve bunların haricinde annenın yerını hıcbırsey almaz, kızlar erkeklere annesıne bakmayacagını, onunla yasamak ıstemedıgını veya onunla bır araya gelmek ıstemedıgını soyledıklerınde erkekler oto refleksle genelde kızları terslerler. Evet dostum erkekler anne ıstemedıgı ıcın kızlardan vazgecer ve gayet normal bir durumdur.
01 Yorumla
Soran+1 yılseven adam nasıl vazgeçer sevdiğinden ya az aklını kullancak annesine kabul ettircek o zaman
+1 yılHerkes anne hakki, anne ne derse o olur bilmem ne, bide dusundunuz mu annenin fesat olmasindan kaynaklandigini, kimse annesine laf soyletmez dogru ama bazen goz kor degil annenin bu kotu huylarini erkek ya da kiz gormeli ve ona gore hareket etmeli, annenin geçerli bir sebebi varsa amenna ama sirf çirkefliginden yapiyorsa yaziklar olsun o erkege ! Anne ne kadar kotu olursa da atilmaz eyvALLAH ama erkek bunu gormeli ve bir yol bulmali, anne sozuyle vazgeçen erkek erkek degildir pisirigin onde gidenidir zaten, ve fesatliktan oglunu sevdigi kizdan ayiran annelere oyle gelinler geliyor ki ALLAH herkesin gonlune gore veriyor !
20 Yorumla
malesef vazgeçemiyor.. benim erkek kareşim öyle.. biz kimse kızı istemedik. amcamla sevgili olmuş sonrada gelmiş kardelimle. insanlar hakkında pek iyi konuşmuyor.. kız nişanlandı evlendi ama hala kardeşimle konuşuyor:@
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
71Cevap
+1 yılvazgecmekle pisirik olmanin bir alakasi yok. Oyle bir durumda ne oglan mutlu olur, ne anne, nede kiz. Vazgecmek en dogru karar olabilir.. Ha tabi kiz anneye karsi hep saygili, sevecen, onun gonlunu alacak sekilde davraniyor, onunla laf dalasina girmiyor, muhalefet etmiyorsa o zaman durum baska. Yani sadece erkege yuklenecek bir durum kesinlikle degil.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçer . geçmeli de . ciddi düşündüğüm birini annemle tanıştırmıştım hissetti heralde kadın. o gün akşam bu kız iyi biri değil olum vazgeç bu kızdan dedi ben karşı çıktım tabi . sonra ayrıldık bunun kirli çamaşırları döküldü benleyken yemediği bok kalmamış annem haklıymış ka*arın tekiymiş kız
10 YorumlaÇoğu kişide anne sözü dinler zaten ama önemli olan direk bırakıpmı gitti yoksa annesini ikna etmeye çalıştımı, bir mücadele ettimi, yapmadıysa zaten laf olsun diye seviyorum demiştir her seviyorum diyen sevseydi ohoooo.
013 Yorumla
Soran+1 yılçok tartıştı annesiyle benim yüzümden
Soran+1 yılbende çok cazgırmışım oğlunu kendime köle yapmışım gözlerimi açtımmı oğlunu korkutuyormuşum ondan çok benim lafımı dinliyormuş her gece kapımda yatıyormuş benm yüzmden oğluna hasret kalmış ben onun elinden almışm oğlunu biz evlenirsek tamamen kaybermiş oğlunu tapıyomuş oğlu bana o böyle gelin istemezmiş benim yüzümden her gece içiyormuş benim yüzümden kendine zarar veriyormuş falan falan işte
Soran+1 yılhe bide bn çok havalıymışım
- +1 yıl
Tamam sorun bulundu zaten kendi ağzınla söyledin, ilk kelimelerden sonra yazacağımı sen yazmışsın. Kadın korkmuş evlendiğinde oğlunu arayıp bulamamaktan, sen ona bir gün cephe alırsan oğlunun kendini arayıp sormayacağından birde kadın yaşlılığı düşünüyordur ileride evlenince gelinimle gelip ara sıra bana baksınlar filan, bu yüzden telaşa binmiş.
Soran+1 yılben bişe yapmadım ki kadına benmi diyorum oğluna bunları yap diye oğlu yapıyo
Soran+1 yılinsan oğlunun mutluluğunu istemez mi ama havalı görmesinin sebebide ben birzcık süslüyüm bide o surat asınca bende asıyorum ondan yani başka bişe yaptığım yok
- +1 yıl
Demek ki farklı düşünüyor yani sen nasıl bir anne bunu yapar derken oda başkasıyla da mutlu olur diyordur. Bu havalı olayında da aşağıdaki yazdığım olaya varıyorum, evlendiği zaman cephe almak, anlattıklarım aynen tutuyor yani bu kız bana böyle kaşları çatıyorsa evlenince çocuğum elden gider benim sözümü de dinlemez dediği belli.
Soran+1 yılben neymişim öyle ya
Soran+1 yılevt çok korkmuş galiba yanımda konuşmadığına göre ama görecek alcam onun oğlunu elinden o bana bunu yaptıya ben ona neler yapcam
Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,1b cevap paylaştı. Geçmez eger geciyorsa sözde seviyorum dur o insan hayatının geri kalanını sevdiği birisi ile geçirmek ister annesiyle değil şahsen benim annem öyle birşey derse ki asla demez ben o kızı begenmedim istemiyorum falan asla dinlemem sen mi evleneceksin ben evlenecegim seviyorum diyebilirim bu benim hakkım
20 Yorumlabence önce anne . sonra sevgili . anneler daha tecrübeli ve ileriyi görür . sezmiştir bir durum . annemi ikna etmeye çalışırım ama olmuyorsa sevgiliyi bırakırım . sevgili ,sevecegim cok olabilir ama bir anne vardır ...hepimiz için .
00 YorumlaOrta Hali Bulmak Lazım. Annesi Kızı Tanıyormu Kıza Haksızlık Yapıyor Olabilir. Yada Tam Tersi Olabilir Ortada Herhangi Bir Durum Yada Sebep Yoksa ANNESİNİN Kızı İstememsi İçin. Bence Vaz Geçmemeli Tabiki.
00 Yorumla
+1 yılO zaman zaten sevmemiş demektir. Sevmek çaba ister emek ister mücadele ister seven insan her şartta ve her koşulda sever. Gerekirse aileler arasında mekik dokur ama ikna eder.
10 Yorumla
+1 yılAnnedir, hakkıdır istemek.
adam olan bir yolunu bulur.23 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle seviyorsa bir yolunu bulur kabul ettirir
- +1 yıl
Ne anne karşına alınır ne yar.
O böbürlenilen adamlık erkeklik kadına şiddette değil böyle durumlarda çıkar ortaya.
Soran+1 yılaynen öyle adam gibi adam olmadığını görmüş oldum adam olsaydı sevdiğine sahip çıkardı
kişiye göre değişir bu durum... hem senin neyin varmış neyin eksikmiş neden istenmiyorsun ki sinir oluyorum şöyle karşı çıkanlara
06 Yorumla
Soran+1 yılbende çok cazgırmışım oğlunu kendime köle yapmışım gözlerimi açtımmı oğlunu korkutuyormuşum
Soran+1 yılmalesef bıraktı ama anlamıyorum tamam ayrıldı madem benden daha niye arıyor beni gecenin bi yarısı çık görcem senii diye haykırıyor
Soran+1 yıldengesiz ya 1 gün önce annesiyle bir ton kavga ediyor bizi ayıramaz kimse istesende istemesende evlencem ben onla diye ertesi gün ayrılıyor
Çocuk & Ebeveyn konusunda 814 cevap paylaştı. Aşıksa vazgeçmez aşık değilse vazgeçebilir de kişilik karakter aile yapısı vs bir sürü şeyle ilgili yani nevi şahsına münhasır bir huy.
20 Yorumlaobjektif bakmak lazım annesinin neden istemediğini bilmek lazım ebeveynlerin görüşü önemlidir elbette ama gerçekten engel teşkil eden bir durum yoksa vazgeçmemelidir ..
10 Yorumlaevet vazgeçer örneğini çok gördüm bunun pısırıklılıkla filan alakası yok . her zaman doğru karar olmaz ama çoğunlukla doğrudur anne bişeye durduk yere yok demez ya gördüğü ya hissettiği bişey vardır
00 YorumlaAnnenin bi kişiye göre yorumlamasi iyi yorumlamasi yada kötü yorumlamasi çok çok etkili olur sevsede annenin dedikleri sogutur o anda vazgecmesede zamnla aradaki baglar kopar ve vazgecer diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılanasını koynuna alıp yatıcak, erkek dediğin idareci olur, hem annesi hem karısının gönlünü hoş tutandır. zaten seni bi erkek muaallakta bırakıyorsa def et gitsin
00 Yorumlaçok düşünüp dogru karar vermeniz lazzım ailesine göremi çok şey var böyle demekle olmz seni seçerse ailesini kaybeder annesini seçerse seni kaybeder ortasında kalıyor hayırlısı neyse o olsn artık..
00 Yorumlaanne 1 tane var seveceğin kız çok var bulursun asıl olan aşık olduğun kızdan vazgeçebilmek
15 Yorumla
Soran+1 yılmadem öyle vazgeçebiliniyor neden her gece arayıp ağlıyor
Soran+1 yılo zmn hiç aramamsıgerekmiyrmu
Soran+1 yılevet ben aramadan durabiliyorum ayrıldığımızdan beri hiç aramadım hep o aradı
Seviyorum' dediği kızdan vazgeçer ama Sevdiği kızdan vazgeçmez.
32 Yorumla
Soran+1 yılorasıda var
evet. annemin demesine de gerek yok, sevgiliyken en ufak bir saygısızlığını görürsem ayrılırım. veya ilerdeki hayatta annemi aradan çıkarcak şekilde aklınca bana akıl oyunları oynuyorsa.
10 YorumlaBen vazgeçmem.Annemi de kaybetmek istemem.Ama bir anne eğer gerçekten çocuğunu seviyorsa(ki sevmeyen anne yoktur) çocuğundan böyle bir fedakarlık beklemez.Eğer isterse bile böyle bir şeyi zamanla kabullenir.
00 Yorumla
+1 yılvazgeçmişse zaten sevmiyordur ki...ilk bahane de güle güle demiş olur..
10 Yorumla
+1 yılevet geçer.6yıldır beraber oldğum şahıs sırf anası kapalı istiyor diye benden vazgeçti.bu kadar da şerefsizdi.ben onun 15ay askerliğinide bekledim.he tabi 5parmağın 5i de bir değildir ama geneli anneci bunların
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle canım benim
eğer evlilik aşamasında ve evlendikten sonra sırtını ailesine dayayarak bir evlilik sürdürme niyetindeyse vazgeçer...
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 353 cevap paylaştı. Vazgecer. Ama gercekten seven vazgeçmeden önce mücadelesini eder.
00 YorumlaVazgeçme olasılığı yüksek. Anne erkeğin üzerinde baskın bir rol oynar vaz geçmese dahi ileriye dönük sürekli sıkıntılar doğar.
00 Yorumla
+1 yılanac ise vazgecer canim öylesinden adam cikmaz aklinda varsa o seni birakmadan sen onu birak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvazgecmez cidden seviyorsa
benim ki vazgecmedi, ki babası da istemiyordu bi akrabaları vardı ona almak istediler ama olmadı
yani demem o ki onemlı olan seni sevmesi00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 369 cevap paylaştı. Bi erkek ikisinden de vazgeçmez Mücadele eder inatçı olur o ne derse o olur
22 Yorumla
Soran+1 yılbıraz pısırık olunca vazgeçiyor
Koçluğa terfi etmemişse anasının "meee"demesi yeterli.
31 Yorumla
Soran+1 yıl.d
+1 yılEğer cidden seviyorsam sevdiğimden vazgeçmem. Çünkü bu hayat benimle sevdiğimin.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen katılıyorum ben annem istemediği halde vazgeçmedim ama o vazgeçti
+1 yılNe annem ne de babam benim kararlarıma karışmazlar annem istemio die bi durum yok annem ewlenmicek sonuçta benim hayatım şekillenecek bunu da kendi kararımla olmasına önem veririm
10 YorumlaZor olur ama bırakabilir belki .Bırakanlar var yani
00 Yorumlaadam olan yüreğinden başka kimsenin sözünü dinlemez
10 Yorumla
+1 yılEvet vazgeçilir.Annenin gördüğü evladın göremediği konular vardır.
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılana kuzusu ise evet terk eder demekki seni ana kuzusu biri bulmuş allah korumuş seni
00 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkek dediğin herkes dediği halde bile vazgeçmez ve bi kaç sene sonra boşanınca anlar olayı :P
00 Yorumla
+1 yılOrtasını Bulurum.Hem Annemi Hem Sevdiğimi Sorun Çıkmayacak Şekilde İdare Ederim.Problem ?
10 Yorumla
+1 yılokadar guzel sorukı ayakta alkıslıyorum cocugunu seven anneyı evlendıgı zaman anlarsınız cocugumun hatrı ıcın dıyen var sutumhakkı ıcın dıyende var
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılkişilik meselesi olmakla beraber maddi olarakda güclü degilse kuzu kuzu geri vites yapar sevdiginee
00 Yorumla
+1 yılbenim dünyada tek varlığım ailem annem ne derse o olur bir kızı beğenmediyse kesin onda birşey vardır bu yüzden annem ne derse o olur :D
00 Yorumla
+1 yıleğer erkek annesine çok bağlıysa vazgeçer kız çok bu dünyada:)
08 Yorumla
Soran+1 yılmadem kız çok niye her gece arayor çık dışarı görecem seni diye bağırıyor annesini arasın o zaman
- +1 yıl
onu benle değil erkek arkaşınla çözceksin birazcıkda ben sadece fikrimi söledim ama havadan sudan seviyosa bahane annesi olur gerçeksede bi şekilde sıyrılır işin içinden
Soran+1 yılyok ya gerçek o söylemedi zaten annesi yüzünden bittiğini annesi başkasına söylemiş ondan duydum
- +1 yıl
kendisinden duymak biraz daha iyi oabilirdi tabi başkasından duyunca ağır geliyo insana
Soran+1 yılaynn öyle ıyyy bide dün gördüm kadını hepten sinirlendim
- +1 yıl
bırak salla hala seviyosan sıkıntıda sevmiyosan takılmaya devam
Soran+1 yılyok yok onun öyle canını acıtmam gerekki
- +1 yıl
eline geçen bi olmıcak senn için rahatlıcak ama dışardan bakanlar senn hakında kötü düşüncek içine atıp sindirmek daha büyük delikanlılık bence
+1 yılkaynana haklıysa mesela kız becerıksızın tekıyse yemek yapmaz temızlıkten anlamazsa vazgecmemek elde mı :) Sevsemde vazgecerım yoksa o kızla ömür gecmez :)
10 YorumlaKeşke zamanında annemin sözünü dinleseydim. Bazen büyük sözü dinlemek gerekir.
00 YorumlaTamamen anne oğul arasındaki etkileşime bağlı. Objektif bir bireyse kendi kararını kendisi verir.
00 Yorumlaşahsen ne olursa olsun anamı çiğneyipde geçip gitmem hakkı emeği var
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,8b cevap paylaştı. beğenirsem zaten kimse vazgeçirmeye çalışmaz. =/
ama vazgeçenleri gördüm.00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 8,5b cevap paylaştı. Gecebilir erkege gorede degisir ben vazgecmem sevdigimden
00 Yorumladeli gibi sevsede vaz geçer ileri görüşlüyse bu kararı zorlanmadan vere bilir
018 Yorumla
Soran+1 yılsevn adam nsl vazgeçer ya
- +1 yıl
seven adam akıllıysa vaz geçer neden dicek olursan annesi istememiş senle evlense ileride o adam ikiniz arasında kalıcak tüm sıkıntıları o çekecek sonunda patlak verecek ilişki onun için başlamadan kesmek en doğrusu bi kızın tek kazanması gereken yer erkek arkadaşının annesiidir gerisi teferruat
Soran+1 yılben kadına bişe yapmadım ki kadın beni gördüğü günden beri yüzü gülmüyo ya sanki bişe yaptım ona
Soran+1 yılbeni görünce şeytan görmüş gibi olan kadını nasıl güldürebilirim ki ağzını açıp tek kelime bile etmiyor benim yanım da
Soran+1 yılkendimi tüm sülalesine sevdirdim hele küçük kız kardeşi var ölüyor benm için bi kaynanaya sevdiremedim
Soran+1 yılçok havalıymışm öyle diyomuş
Soran+1 yılevet başka bi kız var zatn aklında cadlz kadın nlck ama ben onn oğlunu alcm elnden benm dediğim olck gene
Soran+1 yılben onun yaptığını yapmam ki benim çocuğum kimi severse onunla evlensin onun mutluluğu önemli benm için zorda değil şuan içiyodur zaten gel beni al gidelim burdan desem 5 dk ya gelir
Soran+1 yılöyle bişe olduktan sonra gitmesi biraz zor
Soran+1 yılhayr gidemez
+1 yılannem babam ve abimin onaylamayacağı bir kızı ailemle tanıştırmam.
02 Yorumla- +1 yıl
bu yorumu kaale almammı gerekiyo?
ileride ayrılacagımı yada aldatılacagımı bıldıgım halde sevdıgımden vazgecmedım ama buyuk sozu dınlemek ıyı bırsey cok gec kaldık
00 Yorumlagerçekten seviyorsaaa vazgeçmezzz annesini ikna etmeeye çalışılır böyle anneler çok var sanki oglanlarına kızlar dio ailenle ilgilenme sadece benle ilgilenn ya oglunun mutlu olmasını düşünmez
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılbazısı gecerr bazısı gecmezz.Analar hep haklıdıırr..
00 Yorumla
+1 yılmantıklı bi sebebi varsa evet ama kendi görüşlerini desteklemediği içinse hayır
20 Yorumlaannenin inat potansiyeline bağlı.
illa istemiyorsa eninde sonunda ayırır.00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 899 cevap paylaştı. çok şahit oldum türk erkekleri için anne önemlidir inkar etmemek lazım
00 Yorumlavazgeçer ama annesine o kızı ne kadar çok sevdigini gerçekten hissetirse ana yüregi dayanmaz ve anasıda kabul eder
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvazgeçer ve doğruda yapar. ANNE söylüyorsa vardır bir bildiği
10 YorumlaBen yasadım vazgecer anne istemiyosa vardır bi sebebi
00 Yorumla
+1 yılgeçerse o erkek sevmemiştir bence.
30 YorumlaGerçek aşkın önünde kimse duramaz hatta anne bile
10 YorumlaAdamına göre değişir. Ben vazgeçmezdim
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Bir erkek annesi istemediği için seviyorum dediği kızdan vazgeçer mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler