Bu ülkede kürt sorunumu var mı sizce arkadaşlar gorusunuz nedir merak ediyorum?
Cevabın nedir?
Vatan bölünmez bir bütündür. Farklı etnik gruplardan oluşan bu cumhuriyetin temelini hep birlikte attık ve şunu söylemeliyim ki yüce bayrağımızın şehitlerimizin kanıyla boyanan al bayrağımızın kırmızısında farklı etnik gruba mensup şehitlerimizin kanı bulunmakta yani TÜRK, KÜRT, ARAP, ÇERKEZ, LAZ VS. gibi etnik grupların birbirinden üstünlüğü yoktur üstünlük sadece takvadadır diyen peygamber efendimizin ümmetiyiz unutmayalım.
BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ :Siz ne kadar kürtseniz, biz de o kadar kürdüz, biz ne kadar türksek sizde o kadar türksünüz.
başbuğumuzun da dediği gibi mhp camiası kürtleri sever kürtlerle ilgili sorunları yoktur tek sorun pkk/pyddir. Terör örgütlerinin kürtlerle özdeşleştirilmesi yanlış bişeydir ve doğruluk payı yoktur çünkü eğer kürtler hain terörist dersek vatanını seven doğuda bayrağına sahip çıkan çanakkalede, kutül amarede , kurtuluş savaşında, sarıkamışta şehit olanlara saygısızlık etmiş olmazmıyız?
gelelim terör örgütünü savunanlara, bunlar ki beyinleri bulanmış akılları fikirleri maksist düşüncelerle doldurulmuş insanlar bu insanlara vatanlarını bayraklarını öğretmemiz gerekir atalarının bu vatan için döktüğü kanları söylememiz gerekir onları yanlış yoldan döndürmemiz gerekir doğru yolu göstermemiz gerekir.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKürtler bu ülkeye düşman derler ama bu ülkenin
Süleyman Şahta ölüsünü
Kerkük'te soydaşını
Ağrıda yaralı askerlerini
yine Kürtler kurtarır... Irkçılıkta mantık aranmaz zaten beyni olsa ırkçı olmaz130 Yorumla
+1 yılarkadaşlar mhp kürtü degil nankörü sevmez. nerde nankörlük eden bir ırk varsa mhp ona karsıdır evet mhp milliyetçidir ama onun miilliyetçiliği sadece türkiye devletini yüceltmek içindir. türk-kürt ayrımı yoktur oyle birşey olsaydı kimliklerınızde tc vatandaşı yazılamazdı bu da acıkca beyan edilir
21 Yorumla- +1 yıl
Karsıdır deyince Kars ilinden bahsediyon sandım.
+1 yıl00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
41Cevap
+1 yılBu soruna neyse bir kardeşimizin yazdığı bu satırlar aklıma geldi kaydetmiştim bilgisayarıma bazıları rant yapacak biz birbirimize gircez
La bu ülke Türk bayrağı satanların bölücükle yargılanmasını gördü, pizza siparişi verenlerin darbe girişiminden yargılanmasını gördü, özelleştirme karşıtı eylem yapan öğrencilerin halktan yediği dayakları gördü, sağ-sol çatışması atlattı, Kürt-Türk çatışması yaşadı ve yaşıyor, dinci-dinsiz savaşı var. Çalan var onu alkışlayan yoksulu var. Teknoloji ile fazla uğraşma kafayı sıyırırsın diyen Teknoloji bakanı gördük, para kaçırmadık bağış onlar diyen bakan gördük. Sıfırlamak için pahalı konut arayan gençler görüdk. Milyonluk arabayla gezen ilahiyatçılar gördük. Hocam bana para teklif ediyorlar alsam caiz mi diyen futbolcular gördük. Ata sporumuz güreşte doping yapmayan sporcu arar olduk.
Koştuk, bağırdık, çağırdık, haykırdık, bölüştük, seviştik, direndik, güldük, ağladık, üzüldük, sevindik. Nedir l*n bir birimizden bu kadar kopmamızı sağlayan. İnsanız işte mk hepimiz. Herkesin insan gibi yaşamaya hakkı var. Para için, rant için işçinin, yoksulun, güçsüzün hakkını yemekten vazgeçin l*n artık ibneler. Doyun artık !!!00 YorumlaBen siverekte yaşıyan bir kürtüm ve mhp’liyim ülkeme çok bağlıyım çok seviyorum ülkemi bayrağım için can veririm canım feda olsun bu vatan için bazı türk kardeşlerimiz kürtleri çok yanlış tanıyor yok ne bileyim kaçak elektirik kullanıyorlar yok ülkesini sevmiyorlar yok ülkesine ihanet ediyorlar inanın onlar çok geride kaldı eski kürtler yok devletini vatanını seven kürtler var bir bakın şehit haberlerine %80 kürt peki neden hiç düşünmediniz mi artık uyanın lütfen kürtleri kötülemeyin ayrıca biz bu doğuda devlet tarafından köle görünüyoruz adam akıllı elektirik vermiyorlar verseler bile günde 4 saat kesinti yapıyorlar sizin bundan haberiniz var mı hayır ben 1 yıl öğrenci evinde yaşadım sadece buz dokabı vardı evimde ve 4 kişiydik aylık elektirğimiz yemin ederim 120 ₺ den alağı gelmiyordu işte biz böyle yaşıyoruz ama dahada devletimizi seviyoruz çünkü bu bizim bayrağımız başkasının değil lütfen sizden ricam artık kürtleri kötülemeyin lütden kürtlerdede kötü insanlar var Türklerdede anladınız mı?
11 Yorumla- +1 yıl
Diyarbakırda hdp'liler Kürdistan bayrağı ile kutlama yapıyor.
Şovenizmle en ufak ilgim yoktur ama Kürtleri sevmek için hatırı sayılır bir neden var mı tartışırım:Bunların her coğrafya da yediği kaba pislemeleri en büyük karakteristik özellikleridir.. Bunlar leş kargalığından da hiç geri kalmazlar emperyal güçlerin köpekliğini yaparak orada burada toprak iddiasında bulunurlar.. Orta Doğu'da yazılan en kanlı senaryolarda bunların yobaz aşiretleri en önemli figürlerdir... Şeyh Said'ler, Adnan Menderes'ler, Turgut Özal'lar, Tayyip Erdoğan'lar radikal islamcı kürt aşiretlerinin birer ürünüdür...
21 Yorumla- +1 yıl
Cidden sizin gibilere laf deiltirmekten usandim anlarson belki die tek tek yazıcam ilk olarak toprak iddia etme demişsin siz orta asyadayken biz zaten Mezopotamya daydık yedigi kaba pisleme filan yok canım biz 1. Dünya savasında canakkalede beraber savastık kürtlerle sizin gibi man kafalı dar görüşlülere acıyorum yalnızca size değil sizin gibi kürt genclerine de acıyorum öğreniyolar 2 -3 kelime kulaktan dolma malca seyler sakız ediyolar agzında keske bu ülkede ilkokul ortaokul sıralarında türk ideolojisinin türkçülügün ne oldugunu anlatsalarda sizin gibi boş kafalı insanları dinlemek zorunda kalmasak ama nerdee.. işte sizin gibi büş beyinli insanlar yüzünden o girmek için can attığım osmanlı ocaklarına girmiyorum senin gibi boş konusan yeni yetme ideolojiden ülküden haberi olmayan bir mal karşıma çıkarda kavga çıkarır soğurum die
+1 yılBu ülkede kürt sorunu yoktu. Taa ki RTE çıkıp her konuşmasında kürt sorunu diyene kadar. Olmayan birşeyi ortaya attılar.
Gördüğün görebileceğin en milliyetçi insanlardan birisiyim ve gerçekten sevdiğim kürt kökenli fakat 'Sen hangi ülkenin vatandaşısın?' diye sorulduğunda 'Türküm' diyebilen insanlar.
Ben doğuda yaşayan bir çok kürdü sevmiyorum, sebebi mi?
Aç seçim sonuçlarını ve bak pkk sempatizanı partiye verdikleri oylara.
Onlar evlatlarını askere gönderiyor, biz onların evlatlarını kendi evladımız gibi görüyor, koruyup kolluyoruz. Peki onlar ne yapıyor? Bizim evlatlarımıza asker sıkanlara yataklık ediyor. Mevzu bitmiştir.01 Yorumla- +1 yıl
rte nın kürt sorunu yok bence zira karısı kürt olmazdı öyle olsaydı. bir kısım kürtlern huzur bozmasından dolayı adlandırılıyor kürt sorunu dıye.
Hepsi diyerek haksizlik etmek istemem ama büyük bir kısmı Kürtleri düsman olarak görür..
Ülkede yasayan herkes Türktür burasi Tüklerin topragidir gibi düsünceye sahip olanlardan ne bekliyorsun..
Adamlar Kürtce'ye bile tahammül edemiyor..
Tek dil konusulacak sacmaligina kapılmis gidiyorlar..715 Yorumla- +1 yıl
Bak beni sinir ediyosunuz burası Türklerin toprağı değil mi zaten? Siktirin gidin ya yeter senelerce yaptıklarınız. Bu toprakların her köşesi milim milim bize ait. İstediğimiz dili yasaklarız paşa paşa konuşmazsınız. Türkiye Türklerindir.
- +1 yıl
Tarih bilmeyen ergen arastır bakalim sizden önce bu topraklarda yasayan kimlerdi..
Malazgirt savasında bizansa karsı kimler ile birlik oldunuz..
Daha sonra sizle birlik olanlara saldirip beylikleri nasıl yıktınız..
Simdi.. Sen s.. git bunlari ögren daha sonra konusuruz..
@AlbatraozO - +1 yıl
Defol şurdan cevap vermeye cürret etme bir daha
- +1 yıl
Sen kimsin bana kötü konuşucaksın? Ben istediğimi yazarım sen ağzını açmaya cürret edemezsin.
- +1 yıl
Hainlere böyle, * git,.
- +1 yıl
Kardeşim uğraşma Türkiye Türklerin eyvallah kabul ama Kürdistan'da Kürtlerindir sıkıntı yok.. Sen ataların orta asyada göçebe hayatı yaşarken Kürtler bu dili burada konuşuyorlardı.. Sallama ergen bebeleri..
- +1 yıl
Bilse kaç yazar bilmese kaç yazar.. Doğru bir tanedir.. İşlerine gelmiyor diye değiştirecek halimiz yok.. :)
- +1 yıl
Zamanı geldiğinde tıpış tıpış gidiceksiniz bu ülkeden. Hayalinizde ülke oluşturup Senegalden özenip bayrak çıkarmakla olmuyor bu işler. k*rtçe konuşucaksanızda yürüyün kendinize ait sitelere. Gönder, yorum yap yazıyor burada Türkçeyle. Biz sizden uzak duruyoruz olduğunuz yerlere gelmiyoruz sizde gelmeyin. #İşidİşiniYarımBırakma
- +1 yıl
Senin gibilerin sonuda isid gibi olacak emin ol..
Leslerini bile toplayamadan s.. olup gittiler Kobaneden..
Calinti dedigin bayragın gecmisi medlere kadar dayanir ahmak..
Medlerden bu yana 2000 senedir yasadigim Kurdistan cografyasindan beni kovacak bak sen hele..
Hadi simdi cekil kösene ergenlere laf yetistiremem simdi.. - +1 yıl
@AlbatraozO sinir oluyorsan ol bizene bundan. sadece senin toprağın olsaydı emin ol biz burada olmazdık ama burası senin, onun, bunun değil hepimizin kürt olarak doğdum ve kürdüm ben. hadi gel dilimi bana yasaklada görelim ne güzel istediğim yerde istediğim gibi konuşuyorum buna sen karar veremezsin. adamlığa gelince bir kürtlere adamlık taslıyorsunuz sıkıysa arapçayı. ingilizceyi yasaklasana hani türkiye ya tek ana dili türkçe ya saçma sapan düşünceler sergilemeyin.
Gündem konusunda 850 cevap paylaştı. Milliyetçi değil de ırkçı oldukları için sevmezler. Hep isterler ki Kürtler inşaatlarda amale, tarlalarında ırgat, kapılarında köle, yanlarında dilini unutan, konuşmayan olsun. Sadece Kürt olsun, Kürtçe konuşmasın, Kürt olamasın. Bir Kürt kendine ve ırkına düşmansa, bu onların hoşuna gider. Çünkü kendileri için bir tehlike değildir. Ama ne zaman ki düşünen, konuşan ve bir mevki-makam sahibi bir Kürt olursan, işte o zaman seni düşman kabul ederler.
68 Yorumla- +1 yıl
Kürtler hiçbir zaman bizim için tehlike değildir. Kendini bilmez RTE sizinle pazarlık ediyor diye kendinizi birşey sanmayın. Evelallah biz dağa çıkan abileriniz gibi sırttan vurmayız. Senin nüfus cüzdanında ne yazıyor? Türkiye cumhuriyeti vatandaşı mı? Sen kimin hastanesine gittin? Kimin okuluna gittin? Kimin ekmeğini yedin? Hainlik etmeyin, bu kadar zorunuza gitmesin 'Ne mutlu Türk'üm diyene' demek. Siz kürdüm deyince ezilen, mazlum olun, biz Türk'üm deyince faşist olalım. Yazık.
- +1 yıl
O ekmeği Kürtler çalışarak, onuruyla kazanıyor. Kim kime ekmek veriyor söyler misin? Kim kime para veriyor durduk yer de? Bu ülke sırf Türkiye diye adlandırılıyor diye sırf Türkler'in ülkesi değil. Bu ülkenin her karışında dedelerim savaşmış şehit olmuşsa, her karışında gezmeye, çalışmaya hakkım var. Her karışında hakkımız var; ama her karışında. Bana buradan tarih dersi verdirtme şimdi. O hastane senin babanın malı değil; benim verdiğim vergilerle benim için var. Kimse Kürtler'e lütfetmiş değil. Yani hakkımız olan şeyler bunlar. Biz başkaları gibi o ülkeye sonradan dahil olmadık. Bu biline.
- +1 yıl
Akp sizin oylarını alıp vermiyor mu ekmek kıyamam. Dağdan inip açıktan atananları bilmiyor muyuz? Doğru düzgün Türkçe konuşamıyorken üniversitelere nasıl yerleştirildiğinizi bilmiyor muyuz? Yaptığınız kaçakçılıkla mı onur kazanılıyor? Türkiye, yap açılımını Türk-iye. Türkün olduğu yer, Türk'ün yaşadığı yer anlamına gelir. Senin dedelerinin isimlerini göremiyorum mezar taşlarında hayırdır? Nerede bu dedeler, kendilerini bekleyen ninelere mi gittiler? Sen kimsin ki bana tarih dersi vereceksin? Yaptığınız hainlikleri, her sırtımızı döndüğümüzde nasıl bıçakladığınızı mı anlatacaksın? Harbi mi sen vergi veriyormuydun ya? Vergin eksik kalsın, kullandığın elektiriğin parasını öde önce. Benim omuzlarımdan yük olmaktan çık.
- +1 yıl
Biz onurumuzu bir oy değişmeyiz. Hele onursuzca yenilen fazladan bir lokmaya oyumu satmam. Satan namussuzdur. Zaten oyunu satan da senin gibi ırkçıların karşısında kendini savunamaz. Ben oyumu onurlu insanlara veririm. Namus yoksunu hırsızlara, Kürtler'i aşağılamaktan çekinmeyen ırkçılara da vermem. Oy namustur. Oyumu amanetin ve namusun ne olduğunu bilene veririm. Ha elinde bir kanıtın varsa, savcılığa gider suç duyurusunda bulunursun. Yoksa da buradan sırf kendini haklı çıkarmak için bunları uydurmana gerek yok. Ben vergimi de veririm, elektriğin de faturasını namuslu ve onurlu bir insan olarak gider veririm. Milletin hakkına girmem. Milletin hakkına giren de en namussuzdur. Tutturmuşsunuz doğudakiler fatura ödemiyor da ödemiyor. Zannedersin ki hepsi ödemiyor. Ödemeyen olduğu kadar ödeyen de var. Bu bir tek doğuda yaşanan bir olay değil. Batıda ne kalantor adamlar elektriği kaçak kullanıyor da haberiniz yok. Kaçakçılık demişsin. Seni ben alıp o kaçakçılığın yapıldığı köye götürsem,
- +1 yıl
Abi senin şu yorumlarını bitiyorum. Kaç gündür senin yazdığın herşeyi okuyorum. Milletin ağzının payını çok iyi veriyorsun. Siyasetçi gibisin. Çok zekisin. Senin gibi olmk istiyorum. Şap diye milletin ağzına vurmak istiyorum. 👍 On numarasın abi. Kıralsın.
- +1 yıl
@mexicasınırı Eywallah, sağ olasın! Okuyup, dünyayı anlamlandırırsan her şeyi anlar, gerçekleri görürsün. Karşıdaki her insanın hikayesini dinlemelisin. Şayet karşındaki adam yerine koyup dinlemezsen, boş bakar, boş yaşarsın. İyi dinledikçe, dinlenirsin. İyi bakarsan, görürsün. Her şeye bir çocuk mantığı ve gözüyle bakmalısın. Çok sade ve basit.
- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel insan. Dediklerini yapcam. 😉
+1 yılÜlkücü değilim ben ama benim fikrimi göre şöyle söyleyebilirim. ülkücüler kürtleri sevmez diye bir kural koymuşsunuz ama hiçbir alakası yok ülkücülerin bölücü olmayan kürtlere zararı asla olmaz diye düşünüyorum. bu ülkede okadar çok türk milliyetçisi kürt vatandaşımız varki hepsine bölücü dersek ötekilere haksızlık olur. allah katında her ırk eşittir. türk kürt laz vb. ülkücüler türk veya müslüman olmayana değil türke düşman olana islam a düşman olana düşmandır diye düşünüyorum bir kaç ülkücü arkadaşımdan dolayı.
10 Yorumlasevmediklerini biliyorum tabi hepsi için değil ama büyük çoğunluğu öyle en azından. nedeni çok basit çünkü ırkçıdırlar. sanki türkiye yi onlar tek başına kurmuş kürtler onlardan almak istiyormuş gibi düşünüyorlar. işte bu kadar cehalet içindedirler. ve objektif olamadıkları için empati yapamadıkları için yıllardır kürtlerin ne istediklerini bir türlü anlayamadılar. ama kürtlerinde artık pek umurunda değil sanırım. ister hoşunuza gitsin ister gitmesin bu ülke sadece bizim değil bizim olduğu kadar kürtlerinde çerkezlerinde lazlarında ermenileride ülkesidir.
00 Yorumla
+1 yılBak acıkca diyorum mhpliyim.! Kutleri sevmez konusuna katılmıyorum kurtlerin içinde yaşadım. Malatya adıyaman elazığ vb bir çok ilde yaşadım kurtlerin %70 i iyidir hatta bugün savaş çıksa koşa koşa gelirler sırtı tırta veririm o bahsettiğim kurtlerle ama o %30luk kısım tehlikeli he o %30kısım genelleme yapılmasına karşıyım ben bana 200tane kurt getirsinler bakıp elerim içlerindeki o %30luk kısmı içlerinde yaşadım.! Benden iyi ayırt edemez kimse !
10 Yorumla- Gündem konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü Mhp liler Türk Irkı'nın dünya üzerinde ki bütün ırklardan üstün olduğunu düşünürler aynı Alman Naziler gibi soruyorum bu arkadaşlar Türk olmak için hangi sınavı başarıyla verdi de sözüM ona üstün bir ırka sahip oldular kim ırkını seçebiliyor? Neden sevmezler çünkü bu topraklarda yaşayan onca milletten sadece Kürtler asimile olmadı diğerleri kraldan çok kralcı şu an bence.
24 Yorumla- +1 yıl
Kürtler mi asimile olmadı? Sen farklı bir coğrafyada yaşıyorsun sanırım. Yapılan evliliklerden bir habersin kıyamam. Evet biz üstün bir ırka sahibiz, geçmişimizde hainlik yok evelallah. İslamiyetin bayraktarlığını yapmışız, peygamber efendimizin hadisine nail olmuşuz.
- +1 yıl
Asimile olmak ayrı şey melez olmak ayrı şey ikisi arasındaki farkı anlayamayacak kadar dar görüşlüsün, islamiyetle ırkçılığın ne alakası var islamiyet ırkçılık yapan bizden değildir der sen kalkmışsın biz üstün bir ırka sahibiz diyorsun bu akıl tutulması değil de nedir? Hain dediğin adamlar Kurtuluş Savaşında Türklere sırtını dönmeyen bir millet Osmanlı'da kaç millet yaşıyordu size sırtını dönmeyenleri say bakalım... Cehalet akıyor parmaklarından @ben-kisaca-fd
- +1 yıl
Irkçılık=Kendi ırkını üstün görmek demek mi? Ne yapacağız biz aşağılık bir ırkız mı diyeceğiz :D Her insan kendi ırkını diğer ırklardan daha çok sever, kendi ırkının çıkarlarını gözetir. Buna siz ister faşistlik deyin, ister ırkçılık deyin ne derseniz deyin. Vatan sevgisi imandandır. Yahu kurtuluş savaşında dedeler deyip duruyorsunuz nerede bu dedelerin mezarları? Gariptir o kadar şehitlik gezdim bir tanesine rastlamadım. Sizin bu bahsettiğiniz dedeler kobaneden kaçanlar gibi kaçmış olmasınlar? ya da çete isyanlarına katılmış olmasınlar?
- +1 yıl
Gören görüyor sen görmek istememişsin Faşistsin ve de ırkçısın...
Aşırı islamcılar ve ırkları ideolojileri siklemeyen kürtler hariç her kürt teröristtir he nasıl teröristtir içinde kürdistan aşkı vardır kürdistanı ister buna en kolay bir örnek vereyim mesala bizim ülkemiz kürtlerin olsaydı türkçeyi yasaklasalardı bizden biride çıkıp türkiye cumhuriyetini kurucaz deseydi seve seve isterdik dimi? işte kürtlerde onu istiyo yani her kürt teröristtir derken bunu kastediyoruz en iyi kürt olursada olsun şu başta saydıklarım dışında alayı teröristtir
10 Yorumla
+1 yılUlkede bir Kurt sorunu var, varliklari reddedildi, anadilleri yasaklandi, cezaevlerinde iskenceler yasadilar, koyleri yakildi. Her seyden ote kimlikleri asimile edilmeye calisildi. Mhp'liler varsin sevmesin Kurtler de onlara bayilmiyor bence :')
00 Yorumla
+1 yılAdı üstünde Milliyetçi hareket partisi, milliyetçi oldukları için Türk ırkı dışında bir ırka karşılar.
Ben Türk milliyetçisine karşı kürdüm, kürt milliyetçine karşı da Türküm - Ahmet Kaya16 Yorumla- +1 yıl
Irkçı olmadığın, türkün t'sini büyük Kürdün K'sini küçük yazmandan gayet belli oluyor : )
- +1 yıl
Özel bir sebeple yapmadım arkadaşım, gece saat 4'ü geçiyor KÜRTleri severim, hatta çoğunu Türklerden daha çok severim.
- +1 yıl
dalgınlığıma gelmiş.
- +1 yıl
Ahmet Kaya ikiside değildi, eli kanlı teröristti.
- +1 yıl
ben-kisaca-fd Sizinle muhatap olmayacağım zira sizin aklınıza yerleştirdiğiniz ezberlerinizi de yargılarınızı da bozamayacağımdan eminim.
- +1 yıl
Ahmet Kaya baba tarafından Kürt bu arada. Yüzde 50.
+1 yılKonuyu şöyle açıklayalım at gözlüğü ile bakan sivri uçlarda takılan insanlar kendileri gibi olmayanları dışlarlar sevmezler objektif değillerdir ve beyinleri manipüle edilmiştir.
20 Yorumla
+1 yılAçık ve net adam gibi adamlar çünkü. Irkçı değil milletçiler.
51 Yorumla- +1 yıl
Milliyetçiler*
- Gündem konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılMhp'li olmakla alakasi yok ven Mhp'li değilim ama ben kürtleri değil pkk'lıları tetöristleri sevmiyorum hepsi gebersin
41 Yorumla- +1 yıl
Kürtler değil pkk ölsün
Gündem konusunda 409 cevap paylaştı. Öyle bir şey yok Türküm Mhp partisini destekliyorum ve ilerde evleneceğim eşimin kürt olmasını istiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Vay be
+1 yılmhpliler kürtleri sevmez diye birşey yok adamlar sadece bu ülkeye ihanet edenleri sevmiyorlar ve haklılarda
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmhp liler kürtleri sevmez diye bişey yok , oktay vural kürttür herkes sever mhp de, bölücüleri sevmezler
26 Yorumla- +1 yıl
Oktay vural kürt değil arap kökenli. Diyarbakır urfa vs doğumluların hepsi kürt olmuyor arap kökenlilerde çok o yörede
Cevap sahibi+1 yılkürt olaydı iyiydi :)
kürt mhp liler var ama :)
Cevap sahibi+1 yıltanıdığım insanlar , köyler var ,
- +1 yıl
@HevalAmed benim halamın damadı MHP milletvekili ama kürt
Kürdün nesini sevecekmişim sevilecek neleri var ben rizeliyim mhp neden rizeli die ayırmıyo ayırmaz çünki adam gibi adamdır hepsi kürdü evime sokmam ben bende MHP liyim ırkçıyım arkadaş
11 Yorumla- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun kardeş sen aslında mhp li değilsin ırkçısın mhpli ülkücüleri kirletme
- Gündem konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence karıştırıyorsun?
Vatan hayinleirni sevmezler Kürt'leri değil.10 Yorumla Gündem konusunda 331 cevap paylaştı. türkeşin bir lafı aklıma geldi 'türkün türkten başka dostu yoktur'
sence niye sevmezler sorusuna verilecek en güzel cevabı kim vermiş? :)21 Yorumla- +1 yıl
Burdaki türk Türkiy vatandaşlarını kasdediyor
Gündem konusunda 984 cevap paylaştı. Bende Mhpliyim benim ailemdede kürt var kan bağım olmasa da ama öyle bişey yok biz pkklilari sevmiyoruz kurtlerde bu toprakların insani.
11 Yorumla- +1 yıl
Hll
provokatif soru... kızın profilini inceleyin anlarsınız
10 Yorumla
+1 yılböyle bişi yok ya kım diyo onu. mhp'li de degılım ama yok böyle bişi.
10 YorumlaDuygular sevdalar karşılıklıdır :)
Kürdüm beni seveni bende severim beni sevmeyeni ben hiç sevmem :)00 Yorumla
+1 yılMhpliyim doğuluyum bir sürü kürt zaza arkadaşım var biz kürtleri değil pkklıları sevmiyoruz
22 Yorumla- +1 yıl
@sefilissa sağol
Mhpliler kürtleri değil pkklıları sevmez, kürtleri sevmeyen her partide olabilir bunu partiye mal etmek doğru olmaz.
00 Yorumla
+1 yılkürtlerin hepsi pkklı değil. sadece mhpliler değil türkiyede genelde teröristler haklı olarak sevilmez.
00 YorumlaGündem konusunda 1,5b cevap paylaştı. Vatana ihanet edeni sevmez milliyetçiler Kürt laz çerkez değil
10 YorumlaGündem konusunda 19,2b cevap paylaştı. kürt sorunu yok terör sorunu var. Onlarda teröristleri sevmezler.
00 Yorumlakürt sorunu yok sorunlu bikaç kürt ermeni karışımı bişeyler ve destekçileri var yoksa kürtmüş lazmış bir sorun yok
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende normalde kürtleri pek sevmem ama sen kürtsen fikrim değişebilir :D
00 Yorumla
+1 yılGayet net. Irkçılar
811 Yorumla- +1 yıl
Noldu bedava elektriğe, askere polise atılan taşlara, yediği kapa s*çanlara karşı çıkıyorlar diye ırkçı mı oldular?
- +1 yıl
Biz Atatürkçü'lerde karşıyız ama her kurt bir değildir kardeşim ya da her yabancı insanlar nereli olduğuna göre ayırt edilmemeli neler yaptığına gör ailesine Gore ayırt edilmeli ama beyin dar kapasite yok diyecek lafta yok
- +1 yıl
Yıllarca adamların dilini yasaklayın (şark ıslahat planı), Kürt varlığını inkar edin ( yok efendim onlar dağ Türküdür de yok kar çok yağar o bölgede kar kurt olmuş Kürt kelimesi ordan türemiştir Kürt diye bir şey yok gibi saçma sapan teoriler öne sürün ) , askerler sivilleri kurşuna dizsin (33 Kurşun ya da Mustafa Muğlalı olayı diye bilinir ) ondan sonra yediği kaba sıçıyor deyin ne ala memleket...
@AlbatraozO - +1 yıl
Kocaman alkış
- +1 yıl
İlk yorumunuz için benden de size kocaman bir alkış ama sadece ilki için.
- +1 yıl
Ve küçük bir detay: Mhp'liler değil ırkçılar Kürtleri sevmez
- +1 yıl
Atatürkçü falan değilsin öyle göstermeye çalışma sakın! Hepsi aynı demiyorum ama en çok hainlik hangi ırktan geliyorsa o ırkın karşısındayız asıl sorun karşısında olmayanlarda. Ayrıca çoğu nankör ve sürekli bişeylerden şikayetçi, bu ülkeye zararlar. Açıkca söylüyorum ki ülkemden kaybolmalarını istiyorum.
- +1 yıl
O zaman bir söz daha vardı Turk'un Turk'ten başka dostu yoktur diye o halde bende muhacır olarak hiçbir zaman sizin dostunuz değilim. Ve Atatürkçü olup olmadığımı sana ispatlamak zorunda değilim kendimin ne olduğunu biliyorum. Ne geliyorsa o ırktan geliyor diye bir şey yok sen o zor şartlar altında yetiş bakalım bir asena olsanda ne halde olduğunu görürdük. Okul yapmaya gidiyorduk bize ağlıyorlardı okulları taşladıkları için kadınlara sosyal eğitim vermeye gidiyorduk ağlıyorlardı değer görmedikleri için. Ağalıkla yonetil bakalım sesini çıkarabiliyor musın? Keşke cahilliğine son versen
- +1 yıl
Kadınlar kimden değer görmedikleri için ağlıyorlardı? Neden anneleri çocuklarını adam gibi yetiştirememiş? Neden lazlar değilde malum ırktan birileri dağa çıkıyor, polise taş atıyor, elektrik su faturası ödemiyor? Neden imkanları varken gelişemiyolar? Neden hdp o ırktan fazla oy alıyor? Neden nevruzda bir tane Türk bayrağı yoktu?
- +1 yıl
Şimdi ben size bu durumu açıklayacagım kafanız berraklaşacak, öncelikle hemen hemen bütün yorumları okudum ve yok kürtler ihanet etmişler, dış güçlerin oyunları, israilin ve amerikanın ülkemizi bölme çabaları falan filan dayanagı olmayan uydurulmus ve araştırma yapmamıs arkadaşların yorumları var, bir örneklerle belirtmek isterim bu duruımları, amerika ve israil deseki size kardeşim ben ingiltereden hoşlanmıyorum gelin size ortamı sağlayayım kaç milyar dolar para istiyorsanız onuda vereyim ingilterenin dağlarına çıkın bölün 30 yıl kalın orda dese hiç biriniz bu kadar paraya o dağlarda 30 sene geçirmezsiniz bu 1 size ama zulüm edilirse asimile edilmeye kalkılırsa size ingilterede ne mutlu ingilizim dedirtilmeye çalısılırsa yok sayarlarsa türkçe şarkı bile dinleyemezsseniz işde o zaman sizde dağa çıkarsınız anladınız mı.
- +1 yıl
@AlbatraozO sana katılıyorum kardesim mesela ben ülkücü bir türk kızıyım ama asla kürtlere düşmanlığım yok akıllı mantıklı insanların karşı çıktıgı tek sey insanların nankörlük yapması ve bunlarda genelde kürtlerin olmasıdır ha neden kürtler? cunku türkiyeden sıkayetçi tek millet Şu an kürt milleti benım görüşüm bu
+1 yılBizde mhplileri sevmiyoruz, sorun değil.
30 YorumlaGündem konusunda 310 cevap paylaştı. türk olmadıkları için
50 Yorumla
+1 yılÇünkü kürtler Türkleri sevmez de ondan.
10 YorumlaGündem konusunda 8,5b cevap paylaştı. Mhp terörislere karsi kürtlere değil
12 Yorumla- +1 yıl
Peki neden Bahçeli Kürtlere "şerefsiz" dedi
- +1 yıl
@175yunusemre kürtlere değil kürt terorıste dedı. kı turk terorıst olsaydı ona da derdı.
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılToz pembe hayallerin yasandigi ulke burasi..
10 Yorumla
+1 yılNe Mutlu Kürdüm diyene (:
20 Yorumla
+1 yıleskilerden beridir süre gelen savaşları var.
00 Yorumla
+1 yılHayır tek sorun cehalet
10 YorumlaYok öyle bir şey ben mhp'liyim. Uydurma o..
10 Yorumlamhp nın acılımı nedır?
10 Yorumla
+1 yılMhpliyim sevgilim kürt kökenli
10 Yorumla- Gündem konusunda 772 cevap paylaştı.
+1 yılMhpliler degil Türkculer Kürt sevmez
00 Yorumla MHP liler teroristleri sevmez guzelim!!
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılülkeyi ihanet edenleri sevmezler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTerör sorunu desek daha doğru olur sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMHP'liler ırkçılar
00 Yorumlamhp=chp=hdp
10 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı