Icine atarsın da içinden atamazsın işte..
Canın yanınca kostuğun insan da canını yakınca nereye gidecegini de bilemiyorsun..
Canın yanınca kostuğun insan da canını yakınca nereye gidecegini de bilemiyorsun..
Bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar uzaklaşır senden. İstemeyi bıraktığın anda vazgeçtiğini yanında bulursun.
https://i.hizliresim.com/LaRgLb.jpg
İçine atar da insan, içinden atamaz. İçi dolup taşar da boğulur sonra o taşanlarla. Kendi kendinin sonunu hazırlar işte insan.
Canı yanınca koştuğu da canını yakınca, nereye gideceğini bilemez insan. Bir sağa bir sola koşar, sonra yine can bildiği can yakanına. O zaman daha çok yanar canı. Öyle yanar ki bir daha bir cana ait olmayı kalbinden bile geçirmez. En sonunda kendi çölüne koşar, kendi çölünde kaybolmaya...
Can bildikleri can yakınca, candan geriye ne kalır ki?
En iyisi sevmek değil, sevmeyi sevmek. Bir Leyla'ya aşık olmak değil mesele, tüm mesele aşka aşık olabilmek.
'''Başka'''larda buluşalım beyaz kalpli güzel insan.
hadi ama yapmaaaaaa murphy kanunlarını bilmiyorum deme bana
"Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, ters gidecektir."
"Bir şeyin birkaç şekilde ters gitme olasılığı varsa, hep en kötü sonuç doğuracak şekilde ters gidecektir."
"Bir şeyin ters gidebileceği olasılıkları engelleseniz bile, anında yeni bir olasılık ortaya çıkacaktır."
"Bir şeyin olma olasılığı, isteme olasılığı ile ters orantılıdır."
"Er ya da geç olası en kötü koşullar zincirlemesi vuku bulacaktır."
"Ne zaman bir şeyden vazgeçseniz, vazgeçtiğiniz o şey size geri gelir."
"Olmuyorsa zorlayın, kırılırsa zaten değişmesi gerekirdi."
"Ne kadar beklersen bekle istenmediği zaman gelecektir."
"Çözülen her problem yeni problemler yaratır."
"Her şey yolunda gidiyorsa, kesin bir terslik vardır."
"Bir şeyle fazla oynarsanız, onu bozarsınız."
"Bütün bir dönem kusursuz çalışan hesap makinesinin, matematik sınavında pili biter. (açıklama: her ihtimale karşın, beraberinizde pil taşırsanız, o da bayat çıkar)"
"Hiçbir şey göründüğü kadar kolay değildir."
Piyangoda para kazandığınız gün, ölümünüze fazla kalmamıştır."
"Bir şeyi anlayamıyorsanız, içgüdüsel olarak doğrudur."
"Bir "kişiye masa boyalı, sakın değme!" derseniz, size inanmadan önce mutlaka masaya dokunacaktır."
"Eğer kendinizi iyi hissediyorsanız, üzülmeyin geçer." [2]
:D cok guzel kanunlar baktıkca insanın içi kararıyo aman diyosun boşverr :D
rica ederim eig ben tesekkür ederim :)
Olabiliyor aslında. Sabır ve çaba gerektirir. Ya da senin için hayırlı olmayacağını kabullenip istememek gerekir:)
Akışına birakinca her şey yoluna giriyor ya bir şekilde
Düşünme ustunde fazla goreceksin nasıl oldugunu :))
Cevap
12Cevap
Tek anlamadığım şey işte bu senin bahsettiğin konu.
Çok istersen olmuyor değil mi? Ama birşeyi çok istemen lazım alabilmek için diyorlar. Bir şeyi 40 defa söyledinmi/istedinmi olurda diyorlar.
Ancak ben dahil herkesin yaptığı istatistik sonucu çok istiyorsan olmuyor ben bu çelişkiyi bir türlü çözemedim.
arzu ettiğin şeyler beklemekten vazgeçtiğin anda gerçekleşir. bu; hayatın "sen bakarken soyunamıyorum" deme şeklidir...
Buraya gel anlat... Sen o iki kelimenin altında yatan her şeyi görmek mümkün. İnşallah barışırsın ya.
çözmüş müyüm :)
Cok istenilenin olması cogu zaman gerceklesmez. Hayırlısını istemekte fayda vardır.
Yasadıgımız her durumun hayırsız gibi gorunsede bir anlamı vardır. Zamanla yasadıklarımızı okuyup analiz etmek hepimiz icin gelisen duygularımızdır.
İstediklerin olmuyosa elindekikerle yetin yetinki olmayanlar için canın yanmasın
10 trilyon şuana kadar olmadıkına göre demek kııı doğru.
imali aşk kokularını saran bir cümlee zaafı bu öyle bir koku geldi burnuma :)
bir şeyi ne kadar çok istersen o şey senin sınavın olur
olmuyor. Isteyip icraatt yapmak lazim
Oldurana kadar uğraşıyorum genelde
:))
Gerçekten ne kadar istersen, o kadar olmuyor :)
Olumsuz düşünmemeni tavsiye ederim
Olmuyor isteme
Akışına bırakmak lazım.
Olmuyorsa zorlamamak en güzeli.. :)
Hayır oluyor.
Edirneli aşka dair hüsranların mı var?
Dünya imtihan dünyası be güzel ablam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar