Tam oldu olacak dersin olmaz. Ama çok istersin neden hep böyle olur ki. Nasibe inanır mısınız?

İşte sırrı burda çok istediğin için olmaz neyi cok istersen o kadar itersin kendinden, ne zaman istemeyi birakirsin kendi sana gelir, kendini frenlemek önemli
Anlaşılan katiplik işi olmamış. Altın kapı kapanıyorsa tahta kapı açılır önemli olan kapının neden yapıldığı değil nereye açıldığıdır ;)))
Arzu ettiğin şeyler sen vazgeçtiğin anda gerçekleşir, bu hayatın sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir
Cevap
19Cevap
benim istediklerimin çoğu olmadı, üstelikde hayatım mahvoldu. şimdi bide insanlar vuruyor. artık şansmı, kader mi, sebeb insanlar mı... bilemiyorum. herkes içinde geçerli.
Kader kısmet yapacak bir şey yok. Önümüze bakmaya devam. Hayat bir sınav belki istediğin şey sınavın zor bir sorusu :)
Üzülme der Mevlana; “Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da olmaması gerektiği içindir…”
İstediğin şeylerin olması için de haketmek gerek. Hakederse o zaman istediği olur insanoğlunun.
Kader nasip ve daha rizahi ilahinin tecelli etmemesi
Çünkü güzel olan her şey onları en az beklediğinde olur
olmayınca olmuyor belki çok gayret göstermediğimizden ya da nasip olmadığından.. nasipse zaten herşey olur
Kafana takmamaya çalış. Nasip belki hayırlısı budur
elımden gelenı yapmısssam ve olmamıssa hayırlı degıldırr derımm
Yoksa katiplik sınavı için mi söylüyorsunuz? Olmadı mı? Yazamadınız mı?
mutlu olmana yalnizca senden bisey almaya hazir olduklarinda izin verirler
Hayırlısı öyleymiş demek
Bu hayatın, sen bakar iken yapamıyorum demesidir.
O olmaz ama daha güzeli olur.
Doğruların karşına cikmasini bekle 😊
Bahtımı Skm buna inanırım
Kadere inanirim olacak olacak
Ben bu 3une artik inanmiyorum
Murpy Kanunu !
inanmam
Nasip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar