kızlar erkeklerden hoşlandığını nasıl belli eder?
şimdiden cevaplarınız için teşekkürler...
şimdiden cevaplarınız için teşekkürler...
kiza bagli...bazilar utanganc olur ona bakinca hemen yüzünü cevirir ve kizarir... seni görünce heycanlanir...gibi seyler... ama kendine güvenen kizlarda var...gözlerine bakar ve senden onunla konusmani ister veya direk o konuya girer... bence her insan degisiktir...ama o kizin senden hoslandigini bilmek istiyorsan yanina gidip konusucaksin...gerisi belli olur zaten :)
Arkadaşlarım birinden hoşlandığımı gözlerimden anlıyorlarmış.(Öyle diyorlar ) Ona bakarken şefkatle bakıyormuşum ve gözlerimin içi gülüyormuş :)
aga kız belli eder etmesine de eğer erkek de ondan hoşlanıyorsa ikisinden biri karşısındakine açılma cesareti bulana kadar da , birbirlerinden hoşlanıp hoşlanmadıklarına emin olamaz... herkes anlar kızın senden hoşlandığını ama bir tek seviyorsan eğer sen anlayamazsın... o yüzden çevrendekilere sor derim ben , onlar daha iyi yorumlar...
Ben bı kızı seviyorum kız 16 yasında ben 14 yaşındayım oda beni sevebilirmi lütfen yardım ediiiiin!!!
Cevap
7Cevap
Yaptigi her espiriye guler yada en azindan tebessum eder?gozlerine bakar..
Gözünün içine bakar, konuşmak için ortamlar yaratır konuşur sorular sorar ilgilenir.
bi kızı hep çevrende görüyosan senden hoşlanıyodur sana bakarken gözleri parlıyodur hafif gülümsüyodur sen bakınca bakmıyomuş gibi vs vs
sürekli etrafında dolanır, bakar, konuşmanın bir yollarını arar ve konuşur
burda kızların dedikleri farklı farklı bide belli olur diyolar hepsı farklı farklı ayrıca burda dediklerini yapan kızlar çıktı daha önce ama konuşunca hiçbişey hissetmediklerini söylediler yani anlaşılmaz bunlar hacı boşver sen
aynen katılıyorum
ilgilenir,biryerden konuşmaya girmeye çalışır,her söylediğine güler falan ergenik şeyler..ama erkekler dilden anlamaz o ayrı
dilden derken?
dilden mi yazmışım?:) yani erkekler anlamaz kızın bu hareketlerinden..varsa kafasında başka biri ya ona odaklanmışır ya da öküzdür...sözüm meclisten dışarı..çok oldu beni öyle uğraştıran:)
Göz göze gelmeye çalışırım ve bakışlarımı kaçırmam
sürekli sana gözükmeye çalışır bide gözlerinin içine bakar uzun uzun :)
Senden kaçıyorsa gözlerinin içine bakamıyorsa o senden hoşlanıyordur
Belli etmezler hele türk kızını aya yollarsın ilk adımı aydan bekler
daha çok açılıp saçılıyorsa göğüs külot göstermeye çalışyırosa iş tamamdır
sağol
daha yakın olurum arkadaş gibi olmam tabi bunu anlarsa
malak gibi bakarak insanın canını sıkarlar..kendini rahatsız hissedersin ora anlıyacaksın bu bana yazıyo diye
kızlar belli ederde bazı erkekler bunu anlamaz
Cok dogruu, belli ederz ama anlamazlarr.. Nedeni nedir :/?
kör olmaları saf olmaları
nasıl belli ettiğine bağlı
bilmem ben enazından yaşadığımı söyledim
Ben sürekli bakarım mesela.
bütün hareketlerinden anlayabilirsin
sureklı bakıyorsa hoslanıyordur bu kadar basit
kezbanlar eksılemıs:d
bu karşındaki kızın karakterine bağlı
Gözlerine bakmayı dener , eğer tabi heves değilse.
kaçamak bakışlarla.
bakar gözünü kaçırır bakar gözünü kaçırır
İnşallah:)
Bakışlar, bakışlar..
bakısından gulusunden
bir kaş bir göz yeter
GEREKSİZ İNTİKAM ALARAK.
gülümseyerek
Belli etmem
Ben belli edemezdim
belli etmez
Bakışlarıylaaaaaaaa