20 sefer yakalamisimdir yanımda kız arkadaşıyla sohbet edişi var sanki aramızda bir metre yok sanki. beni taniyorlarmis gibi rahatligi var sürekli gülüyor
Bende öyle düşünüyorum da sen karşı cins olarak anlarsi emin olayım dedim balkon gibi olduğumuz kat bu assagi kata indi iner inmez bana baktı benim baktigimi görünce başka yere bakti havaya doğru ters tarafa 🤣
Tabi canim ben de düşünmüyorum 7 24 zaten o kadarda değil hoslanma belirtilerini biliyodum ama emin olmak istedim ilk bende bakmadım bu kıza yani bana bakarken yakaladım bir kaç sefer sonra emin oldum olmuyor olmasin bu söylediklerimiz bir ihtimal belkide hiç öyle birseu yok
Kızlar Ne Diyor
Bence ona karşı gıcıklık yaparak yani ben öyle yapıyorum
Hiç tanımadığı erkeğe sadece ayni ortamdan gördüğü göz göze geldiği erkekten bahsediyorum
O zaman şöyle diyeyim ara ara ona çaktırmadan bakarım yani
Aynn bakiyor kac sefer göz göze geldik
Kimse yok hastanede koridorunda yakınıma geldi durdu assagiyi seyrediyor staj görüyor hastanede
Gözlerini kaçırıyor yanımdan geçerken çok belli ediyor yani
Hmm valla biraz daha takibe al harekelerini hemen bir sonuca varma şimdilik eğer hala arada kiz sana bakıyorsa bi ihtimal hoşlanti begenme olabilir
20 sefer yakalamisimdir yanımda kız arkadaşıyla sohbet edişi var sanki aramızda bir metre yok sanki. beni taniyorlarmis gibi rahatligi var sürekli gülüyor
O zaman git bi konuş ya da sosyal medya hesabıdan yaz ne kaybedersinki
Ne diyosun peki begenmişmidir
Bence hoşlanti olabilir yani
Bende öyle düşünüyorum da sen karşı cins olarak anlarsi emin olayım dedim balkon gibi olduğumuz kat bu assagi kata indi iner inmez bana baktı benim baktigimi görünce başka yere bakti havaya doğru ters tarafa 🤣
Hmm bide utangaç hoşlanti ihtimali var gibi
Kim o mu
Evet
Sana yazacağımı nere yazmisim hahahahaja
Ordan oku
Birde istek attim instadan kabul etmedi
Bence sosyal medya hesabını biliyorsan bi yaz yani bu bakışlarınzin bi anlami var mi bi öğren yani😅
Duruyor öyle
Yazmadim isteği kabul etmedi diye hajshaja
Hmm senin hesabın olduğunu biliyor mu kesin
İste o ihtimalde var bilmem ki belki bildi belki bilemedi
Ondan bu basit birsey hemen buna göre yargılayamayiz
Biliyorsa burdan ekmek çıkmaz o zaman 😅
Olmuyorsa yapacak bir şey yok zorlami sevdirelim kendimizi tanıdı veya tanimadi gene gidicem hastaneye bakalim şimdi ne olacak orada mi hsjahahaa
Staj yapıyor orada
Diğer ihtimalse biraz düşük bence çünkü kendmden örnek vereyim her bana istek atani her yerden kimmis neyin nesiymis diye kontrol ederim
Bunlar bir ihtimal emin degilim
Sende hastenede mi çalışıyorsun
Yok ben refakatçıyım annemi götürüp getiriyorum
Hmm
Gene gidicem 2 saat sonra
Aradan baya zaman geçti
2 hafta olmuştur
Geçmiş olsun nesi var
Diş polikilinigi Diş işi işte anlarsin
Unutmuş mudur sence 2 hafta cok ya
Biliyorum
Valla ben unutmadim ya belki o unutmuştur
Zor kadinsa unutmuştur bence 2 bakışla da gönül kaptirilmaz
Tabi canim ben de düşünmüyorum 7 24 zaten o kadarda değil hoslanma belirtilerini biliyodum ama emin olmak istedim ilk bende bakmadım bu kıza yani bana bakarken yakaladım bir kaç sefer sonra emin oldum olmuyor olmasin bu söylediklerimiz bir ihtimal belkide hiç öyle birseu yok
Doğru sende haklısın da şu gönül olayları kumar gibi iste her ihtimali var
Bunlar bi ihtimal zaten hiç kapılıp giden bir insan degilim hayatıma alacagim insani çok araştırırim günü birlik ihtiyaç ilikisi biri değilim ben
Krallll senin gibileri nadir bulunuyor şu küçük dünyada
Takip isteğini kabul etmiş duydu mu acaba hahshaha