An itibariyle 0,50 miyopum. Mor kemik çerçeve bir gözlük aldım. Parası içime oturdu.
Neyse bu durum ne kadar yadırganır. Çok utanıyorum. Saçma ama...
Neyse bu durum ne kadar yadırganır. Çok utanıyorum. Saçma ama...
senin numaran küçük. takmasan bile olur. benim miyop çok ileri bende kullanıyorum fakat sana bir tavsiyem var sonradan pişman olma diye. kemik gözlükler var ya geniş çerçeveli sakın o gözlükleri kullanma! ben 5 yıldır takıyorum ve burnumun şeklini bozdu. ağırlar ve tam burun kemiğinin üstündeki boşluğa çöküyorlar. benim burnum kusursuzdu fakat gözlükten sonra üst kısım içe çöktü şimdi de yandan olmasa da önden sanki burnum kenarlara doğru kemikliymiş gibi görünüyor. her zaman hafif gözlükleri tercih et. numaran küçük sadece derslerde taksanda olur onun dışında bir problem olmaz :) hem gözlük güzel bir aksesuar. değişiklik oldu diye düşün :)
çok ihtiyaç duymadıkça başvurmamaya çalış. çünkü taktıkça çıkardıktan sonra yokluğunu daha çok fark eder hale geliyorsun.
Bende takıyorum başta utandım bende sonra herkes genelde doktorlara benziyorsun dedilerr alıştım yani.:))
8 yaşından beri gözlük kullanıyorum. Sol gözüm 6,75, sağ gözüm 6,50 derece miyop. Seni tanıyanlar en fazla 1 aya alışırlar senin gözlüklü olmana. Gözlük takmak kötü bir şey değil. Sonuçta görmenizde sorun var ve bunu gideriyor. Parasını da dert etmeyin ona da alışırsınız zamanla. (:
Lensi tavsiye etmem. Çünkü yok suyuydu yok çıkarılmasıydı falan bayağı sıkıntılı. :) Çerçeve alırken de bundan sonra çok pahalı çerçeve almayın. Önemli olan camın kalitesi sonuçta ve numaranız düşük olduğundan sürekli takmasanız da olur bence görme konusunda ciddi problem yaşamıyorsanız. :)
Sağlığın için takıyorsun, neden kötü olsun canım benim.
Cevap
5Cevap
niye kötü olsun yadırgansın ki sadece alışana kadar biraz farklı gelir o kadar
bende 2 senedir kullanıyor 0.5 nedir ya benim 2.5 miyop :D kemik rayban iyidir candır güzeldir :)
Utanma. yakışıyor genelde.
Ahaha keşke başka yerden alsaydın :)
Ben kadında gözlüğü beğeniyorum. Çok tatlı oluyor
Ben kendime göre yorum yaptım ben beğeniyorum sonuçta
Niye kotu olsun sağlığın için sonuçta :)
Kör denilir en fazla =/
Hayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar