mesela elinizde fırsat olsa,
bu iki yerden nereye gidip yerleşmeyi düşünürsünüz? :)
bu iki yerden nereye gidip yerleşmeyi düşünürsünüz? :)
ABD
İngiltere
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
aslında abd istedim ilk başta ama ingiltereyi seçtim sebebe gelince ingiliz insanları ay onlar ne tatlı ne kibar ne sıcak kanlı öyle :D ayrıca eğitim ülkesi hak, hukuk, adalet yönündende iyi olduklarını düşünüyorum ama illaki istisnada olur arada, kadınlara yaklaşımları hoş ve kadınlar değerli ama orda yaşayan tanıdıklarım hayat pahalı ve zor biraz diolar bazı kişilerde yorumlarda kızlarının güzelliğinden bahsedio doğru diolar fakat erkeklerini unutmamak gerek ingiliz erkekleri yakışıklı oluo genlde benim gördüklerimin çoğu öyle :D :D :D
birine karşı beğeniyi belirtmek suçmu ona yakışıklı dedimde noldu bizimkiler yerin dibine mi girdi yazımda birini mi kötülemişim bana bunu sorucağına kızları güzel diyenlere sor bir bu soruyu bizim kızlarda bulamadığın ne var die :D :D özünde insan mı insan gavur olsada sorun değil :D :D :D kitap oku kitap :D :D @Kry3417
ABD'de ingilizlere bağlıdır kökenleri öyle yani. Her neyse diyeceğim şu ABD lilerin çoğu elindekilerin değerini bilmez ülke geneli gereksiz harcama yaparlar saçma sapan testler vs. Yolun ortasına işeyendne tut hamburger vb. şeylerle kötü emelleri için şeyler yapanlara kadar. İngiltere ise soğuk bir şehirdir insanları gibi fakat eğitimli insanlar daha fazladır. Evet ingilterede holiganlar var fakat eskisi kadar yok artık. Ben İngiltere diyorum eğer iki yerden birine gitmek zorunda olsaydım. İngiliz kızlarıda güzel :)
Amerika sonuçta bir çok eyaletten oluşuyor ve bütün olarak tüm avrupadaki etnik kökenleri kültürünü bile içinde barındırır her iki ülkeye de gittim İngilterede hayat amerika'ya göre daha düz akışlı standart ve değişkenlik yok ama amerika öyle her eyaketinde farkı çeşitlilikler var ve ayrıca yaşam standartları daha iyi ingiltere biraz pahalı bir ülke ve iş bulmak o kadar kolay değil.
Cevap
33Cevap
ingilterede hep hava kapalı neredeyse hiç güneş gördükleri yok benimde o havalarda içim kararır oyüzden ABD (Los angeles , miami)
ABD tabiki ingiltereyi sevmedim sevmemde zaten avrupa insanı çok faşist oluyor bazen ama amerikada fazla böyle bişey yok varda fazla değil
İngiltre tabikide ne güzel olurdu şu yobaz zihniyetten uzaklaşmak
Kendi düşüncesinden olmayana kafir gözüyle bakan ama devlette işi oldugunda parti araclgyla rant, torpil yapan müslümanlar
Emekliye 100 milletvekiline 750 Tl zam yapan halkın adamları güya
Açık giyinen veya tarz yapan gençleri elestiren ama kız gördmmü öküz gibi bakan kesim
Araştrmayan , okumayan eminimki Türkiyenin kuruluşunu bilmeyen ama siyasete gelince en iyisi olan kesim
Bir sey diyim mi ben yoruldum artık her gittigim yerde dil dökmekte biliyorum yine Allah rızası icin diyen adama oy atcaklar acillik oldum sigortam olmadğı icin geri çevrildim arkadasmda vardı bana döndü dediki bak Tolga milliyetcilik yapyordun ugruna ölmek istedigin devletin senin canını hiçe saydı dedi sağlkta bile cebine para sokmaya çalsan zihniyeti ret ediyorum ülke işgal altnda herkes görcek bir gün
Yarın İngiltere'ye uçuyorum.
Kim bilir kalırım belki de..
Her türlü abd bütün güç onda olduğu için özgürüz :)
Benim ülkem gibisi var mı.
O fırsatı ters teperim ;)
ingilterede holigan olcam üff :D manchster city hemide :D
ABD. İngiltere'nin havası beni açmaz. O ne öyle bulut, yağmur benlik değil
belki abd de hayat iyi olabilir ama uzak ingiltere yakın ama avrupa denen zırvalıgın içinde
ingiltere hep yağmurlu. Şöyle bir Los Angelse gideyim ben :))
İngiltere , futbol ülkesi
İngiltere, adalet ülkesi
İngiltere, eşcinsellerin ülkesi
İngiltere, özgürlüğün ülkesi
İngiltere, eğitimin, huzurun, mutluluğun ülkesi..
her yıl brighton da gay festivalleri düzenlenir.
Bu 2 firsata sahip oldum, ingiltereyi sectim :)
Bizdekinden daha iyi ama alman bir arkadaşım sen burayi sevdiysen almanyaya bayilirsin demisti. Nasil kurdularsa artık sistemi :))
ABD daha iyi sanırım.
İngilterenin londra sehrine giderdim
Washington'un beyni Londra derler ama ABD diyorum
ABD düşünmeden giderim
İngiltere daha cazip bence.
ABD, Michigan olabilir
ABD, ama ingilterede çok güzel
abd varken ingiltere ne be :D
ABD -Florida
Hicbirine
ABD <3
ABD.