Gizli Üye(36-45)+1 yıluyku felcı psıkolojık bır rahatsızlıktan kaynaklıdır... ben unıversıte yıllarımda cok gormuştum 2-3ay boyunca! bunun sebebıyse o zamanlar bı kız vardı cıddı dusundugum... o kız benı aldattıktan sonra dünya başıma yıkılmıştı yemeden ıcmeden kesılmıştım, kızlar dewamlı cafeye zorla goturuyordu benı atlatmam ıcın.. hatta bundan ıstıfade etmeye çalışan bır kız vardı ıclerınde.. neyse efenım sonrası piç olmaya karar verdım amcoglumun destegıyle.. iyki olmuşum yoksa ınan bana şu an yaşamıyor olabılırdım cunku çooook duygusal çok bağlı bır ınsandım..! ustuste yenılgıler (ayrılıklar) benı mahvederdı ve psıkolojık bunalım sonucu ıntıhara kadar suruklenırdım sanırım! yanı piçlere de saygılı olun.. hanı derlerya or ospuyu * yapan bı p**evenk vardır dıye.. hah ıste piçi de piç yapan şeytan kızlar vardır! insanların geçmişini bılmeden yargılamayınız reja ederım nalancıklar!🌷😎
05 Yorumla
Soran+1 yılevet zaten son bu sene herşey bk gibi ondan oluyor :(
Cevap sahibi+1 yılhmmm.. hayırdır prenses? (lakın burdan yazma cunku profılımın aynı başlık altındakı yazılarla dolmasını sevmıyorum çünkü diğer önemli konulara degındıgım yazılarım görünmüyor.. özeldende sana uymazsa eywalah senbılırsın lady'im ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum)
Soran+1 yılTeşekkğr ederim değişik birisiniz :(
Cevap sahibi+1 yılbenı tanıyan herkez söyler bunu... düşüncelerimi severler özelıkle..! cunku kimseye art nıyet beslemem..! neyse konuşmak ıstersen dedıgım gıbı özelden yazabılırsınız... ıyı geceler..
Soran+1 yıltamam iyi geceler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılyatarken ayetel kursu oku. Basinda melekler nöbet tutar sabaha kadar. Yatagiin yakinina bas ucu tarafina keskin metal esyalar koy (Bicak makas v. s) Uhrevi mahluklar bu seylerden cekinirler ve yaklasmazlar. Eger korkunc rüya görürsen kalk otur sol tarafina 3 defa tükür ve euzu besmele cek sonrada Allahim seytanin ve cinin serrinden sana siginirim " de yat uyu.
Seytan insana soldan yaklasir. Ve senin rüyandaki etkende budur.
Bu söylediklerim birebir tatbik edilmis ve basarili sonuc alinmis tecrübeli bilgilerdir. Dene göreceksin faydasini.112 Yorumla
Soran+1 yılyemin ederim güzel rüya görmeyeli okadar olduki ya kabus görürüm ya da bu şey gelir namaza başladım devam ediyo
Soran+1 yılNe gariptirki hep soldan hissediyorum bugün o bebek eli rüyamda ama gözlerim açıklen soldan karartı vardı hep aynı bılktım
Cevap sahibi+1 yılDedigimi uygula farki göreceksin. Birde Kuran-i Kerimi basucuna gelecek sekilde yakinlarina koy. Kurana yaklasamazlar!
Cevap sahibi+1 yılSeytan ve 3 harfliler insana soldan yaklasir. Oyüzden cünkü.
Soran+1 yılTamam baş ucuma koycam allahım çok korkuyorum bazıları kötğ yorumlar yapmış doğruluk payı var mı bakarmısın yasincenin yorumuna nolur
Cevap sahibi+1 yılInanma öyle seylere. Her verilen linkide izleme. Sana dediklerimi yap. Degisikligi farkedeceksindir. Baska kafana takilan birsey varsa yaz bana sana yardimci olurum. Korkma sakin ol. Bol ayetel kursi oku. Ve euzu besmele cek.
Soran+1 yılYa soğukkanlııyım aslında artık 1738 kez gelince alıştım ama o videodaki kızı görünce izlemedim zaten korktum
Cevap sahibi+1 yılSakin ol. Atlatacaksin merak etme. Her denilene inanma. Bazilari millleti korkutmaktan zevk aliyor. Dengesiz iste. Uyma onlara.
Soran+1 yılinşallah teşekkür ederim
atlatmazsam bir şey olmaz alıştım gelmeyince garipser oldum ama yinede kurtulmak istşyorm tabi
Cevap sahibi+1 yılSen yap dediklerimi. Allahin izniyle kurtulacaksin. Kafana takilan olursa yaz bana yardimci olurum.
Soran+1 yılTamam teşekkr ederim çok çok saol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim..
Gizli Üye(30-35)+1 yılKulaktlin al... Erzincali adamin ismi, insirah duasi diye bir videosu var cok guzel onu dinle türkce :) onu dinleyerek uyu aklina gelmez hic bisey - aklima geldi simdi, - ali erzincali insirah:) tavsiye ederim , bende de oluyor üstümde bir baski oluyor bagramiyorum kimildayamiyorum ama cok yorgunken oluyor bana sanirim, neyse dedigimi dinlersen sevinirum:)
03 Yorumla
Soran+1 yılbanada stresliyken çok teşekkrederim ismi not aldım yatarken dinlicem
Cevap sahibi+1 yılDinle bana da haber ver begendigini duyrsM sevinirim:!
Soran+1 yıltamam öğlen yazarım
+1 yılKendini okuyarak yat-7 ayetul kursi oku 7 tarafina da ufle.1 fatiha 3 ihlas 3 nas 3 felak 3 kafirun oku.21 besmele cek (euzu olmadan ) kendini peygamberimize emanet et. ya rasulallah bu gece beni koru basima bisey gelmesins ag saglim sabaha erdir falan de. icinden ne geliyosa. o gece san bisey olursa ben de adam degilim
19 Yorumla
Soran+1 yılyeminle uyuyakalmadığım sürece okuyorum
- +1 yıl
Peygamberimize emanet et kndin8
Soran+1 yılTürkiyede ilk iş hoca olacak
- +1 yıl
Ben mi asdjkl
Soran+1 yılay haha cümlem yanlış olmus
Türkiyede ilk iş hocaya gitmek olacak
Ama sendende olur hoca :D- +1 yıl
Olcaktmda yarim kaldi egitim. s
Soran+1 yılciddimisin en iyi meslek sevap + para
- +1 yıl
Para yoo bizim sistemde. adi harclik diye gecer. cokda fazla degildir zaten. ilk gaye allah rizasi.
Soran+1 yılHeeee anladım :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Askerde benimde başıma gelmeden önce bende inanmazdım. Keza Ateistim. Bilimsel olarak olaya yaklaşırsak, stresten kaynaklı diye düşünüyorum. Sen gün içinde hayatını yaşarken aklının bir yerinde sürekli birşeyler kurcalıyorsan kafan doluysa aslında belki ondandır. Biraz daha hayatı akışına bırakmak lazım dicem ama, keşke elimizde olsa...
14 Yorumla
Soran+1 yılvalla aynn yazdıgın gibii benm olay
- +1 yıl
Kısacası şu, biraz daha o durum içinde barışık yaşamaya çalış. Zaten ne olacağını biliyorsun, hareket edemediğinde direnme, kapat gözlerini uyumaya devam etmeye çalış. Sabaha kadar tutmuyor nasıl olsa, sen uyuduktan sonra geçiyor hepsi. Panik yapmamaya çalış. Paniklediğini sürece kurtulamazsın. Direnmeden gözlerini yum, sevdiğin birini düşünmeye çalış, ben bu şekilde atlatıyorum genelde.
Soran+1 yıldirenmiom zatn artkk. O baskı yaparken içimden geçiyorum geldi yine diye. ama neden sıklaştı bu durum stressten mi aceppp
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle nas felak dularını sürekli oku durmadan kuran biliyorsan kuran oku nas felak oku sürekli her aklına geldiğinde eğer işe yaramazsa hocaya git bir okdukları zaman daha hiçbir şey olmuyor zaten kendimden biliyorum bide çok kafana takmamaya çalış
03 Yorumla
Soran+1 yıltürkiyede değilim hoca bulamam bir hoca var herkese yayar anlatamam ona
gelmiyordu iki aydır başladı yine bazı sorunlarım var stressten
Cevap sahibi+1 yılanladım nas felak oku çok işe yarar yatmadan önce falan
Soran+1 yılteşekkr ederim
www.kizlarsoruyor.com/.../q2850781-cinlerden-korkuyormusunuz
korkma kaç kişiye yardımcı oldum
bunu korkasın diye değil öğrenesin diye verdim izle hepsini araştır cin ya da şeytan ya da ifrit sana gelmiş04 Yorumla
Soran+1 yılAllah seni bildiği gibi yapsın bakmaz olaydım !!! Çok korkutttun yazma bişey yazma
Soran+1 yılNasıl buladar emin konuşup akıl bulandırabiliyorsun bu ne cürret yaaa
evden ayet el kürsi amenerasullü ve hüvellezi okumadan çıkmam sende öyle yap uyku felci dediğin karabasan dimi bende de öyle başladı
youtube gir rukye duaları var tak kulaklıkları onları dinle orda sana nasıl ve neşekil dinleyeceğin anlatılıyor şimdi aklıma geldi ben dualarımı okuyam başladılar gene etrafımda dolanmaya011 Yorumla
Soran+1 yıloha bende okadarda değil ya uyurken basıyor işte
Soran+1 yılBen anne diye bağırmadım hiç soğukkanlıyım artık 237 kez oldu ama siz anlatınca korkuyrum
Soran+1 yılNe mektubu
Soran+1 yılhayır olmuyor ya farketmedim hiç
Soran+1 yılOha 3 harfliler için yazmış hemen kapaattım
Soran+1 yılAmin
Samimi İnanıyorsan seni ve Alemleri Yaradan Yüce Allah'a Sığın Allah sana yeter, O istemeden yaprak bile kımıldamaz onun izni olmaksızın sana kimse ve hiç bir şey yapamaz Allah'a Sığın ve Korkma Allah sana yeter
27 Yorumla
Soran+1 yılen doğrusu namaz kılmama vesile oldu bu olay ama yinede geliyor işte
Soran+1 yılhaklısınızz teşekkrler
Soran+1 yılallah tek ve büyüktür ona ne şüphe
Nas suresi felak suresi ve ayet el kursiyi surekli oku.. ve kesinlikle bana ulasmalisin. Ve korkma sadece 3 harflilerden yana birsey bu. Ama ciddi bir durumda olabilir nerde yasiyorsun bana ulasirsan insaallah hocamla bu isin icinden cikariz
01 Yorumla
Soran+1 yılniye ulaşcam ki bana gelen 3 harfli değil
- Sağlık konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılyurthaber.mynet.com/.../12-yildir-gozune-uyku-girmedi-321798
okuyun arkadaşlar.01 Yorumla
Soran+1 yılOha
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana da aylarca karabasan geldi bak belki buna sacma diyebilirsin ama yapmanı istiyorum lütfen. Yatagının kenarında hic igneyi eksik etme orda hep bir tane igne dursun. Bende de olsugu icin özle bir hocaya gitmiştim bana biseyler okumuştu ve igne batır yatagına dedi o gündür bu güne hep yatagimda bir igne var ve hic gelmedi.
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam yapcam bunu normal iğnemi dikiş
Cevap sahibi+1 yılEvet normal igne hani kadınlar başörtülerine yaparlar ya onlardan bitanesini batır ama icine kadar degil gözüksün yani
+1 yılKarabasan ayrı Musallat olanlar yani (Cinler) ayrı. Ağırlık varsa ayetel kürsi oku. bir arkadaşıma Cin musallat olmuştu bildiğin aşık olmuş. Hocaya gitti muska yazdırdı gitti. Geçmiş olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkr ederşm ama bana herkes cin desede değil ya o bırakmazdı benim ki karabasan eminim yani uyku felci stressren geliyor hep
- +1 yıl
Dua et karabasan olsun. Karabasanı herkes yaşamıştır. Bende dahil. Her gece kulağımda ve saçlarımda tırnaklarını hissediyordum. Yorganımı çekerdi. Fakat üzerimdeki ağırlıktan dönüp bakamazdım. Korkudan uyuya kalırdım
Soran+1 yılkarabasan benimki
- +1 yıl
Dua bilmiyomusun? Tek çare Nas Fela Ayetel kür. Ayrıca odandaki bütün gözlü olan resimleri, Nazar boncukları, Pelüş oyuncaklarını kaldır. Geldiğini hissettiğin an, ayak sol baş parmağını oynat dua et.
+1 yılKesinlikle uyku ilaci almak lazım pskiyatriler bakıyor bu durumlara gereken uyku ilacini verirler ne rüya ne bişiy uyuyosun uyanıyorsun baska birşey yok...
02 Yorumla
Soran+1 yılRüya görmem hep kabus kabus veya bu şey bu son altı aydır stressliyim baya
Soran+1 yılondan
Mavi hap mı? , Kırmızı hap mı?
www.psikofarma.info/.../xanax.jpg03 Yorumla
Soran+1 yıldalgaya gerek yok inanki yon yani
Soran+1 yıldalgaya devam
+1 yılbaslangıctasın daha ılerledıkce bogazını sıkan varlıgın seklını semalını gormeye baslıyosun sıyah surat kırmızı gozler falan.
09 Yorumla
Soran+1 yılUydurma 5-6 aydır var
- +1 yıl
bende uc senedır var 1 senden sonra falan hergun gelmeye baslıyor cenabet yatma ama o zaman daha kotu oluyo soylıyım
Soran+1 yılKorkutma çabası
- +1 yıl
ısım gucum senı korkutucam alısıyon zaten bı yerden sonra korkmuyosun.
Soran+1 yılbak buna hak veriorm alıştım ama yinede kurtulmak istiyom
- +1 yıl
ıns kurtulursun ya yoksa kankı olursunuz :)
Soran+1 yılAnlatsana biraz
- +1 yıl
ıste gelıyor basta hıc bısey gormuyosun sonra bıgun o varlıgın seklını semalını goruyosun elını kolunu tutuyo ıste hıc bısey fayda etmıyor sonra uyanıyorsun ılk baslarda uyuyamıyon sonra ama sonraları yatıp uyuyon tekrar.
Soran+1 yılEe aynını bendr oluyorda brn hiç görmedm şekilini cmalini kırmızı göz
alakası yok bu tamamen bilimsel birşey
https://tr.wikipedia.org/wiki/Karabasan04 Yorumla
Soran+1 yılAlakası olmayan ne cin min demedimki uyku felci ama kurtulamıyom
Soran+1 yılkorkarım ben ya eeg ne oluyo ki
- +1 yıl
Beynin elektriksel etkinliğinin değerlendirilmesi amacıyla yapılan bir işlemdir.
Beyin dokusunda yer alan sinir hücrelerine ilişkin elektriksel sinyaller kafatası üzerindeki saçlı deriye iletilirler. Bu sinyaller kafa derisinin belirli bölgelerine yerleştirilen elektrotlarla bilgisayara aktarılır. İletilen sinyaller bu konuda eğitim almış Nöroloji uzmanı hekimi tarafından değerlendirilir.
Kesinlikle bir din alimine falan gidiniz. Aynısı bana oluyordu. Bunlar bide yetmezmiş gibi şarja taktıgım telefonun ışığı bile gece beni boğuyodu. Muska verdiler ve ondan sonra şükür öyle birşey olmadı..
016 Yorumla
Soran+1 yılohaa okadar değil bende :(
Türkiyede değilim- +1 yıl
Yaşadığın yerde de vardır elbet.
Benimki ileriydi yani ilerlemişti. Bize misafir gelmişti. Bana baktığı an çağırdı kenara gizliden dedi. Sende sorun var yarın sabah yanıma gel diye. İşte sabah oldu gittim. bir ev çizdi evin etrafına arapça yazılar yazdı falan sonra muska yaptık birşey olmadı şükür
Soran+1 yılohaaaa nerden anlamış ki :S
Soran+1 yılnasıl sormadın mı ya :(
Soran+1 yılNiye tabiki ben sorardım :(
Soran+1 yılhe ya biraz meraklı olun sana kadın korkunç şey diyor köşeye çekip merak etmiyorsn
Soran+1 yılOHAAAAaaaaaaa
Soran+1 yılBana kimse demedii
Soran+1 yılBelki tecrübeli anlayan yok etrafımda
+1 yılkardeş koruma cemberini denedinmi ayrıca hocaya gittnmi mesala hüddamlık dercesine gelmiş birisine zor ama
07 Yorumla
Soran+1 yılKoruma cemberi ne yurtdısındayım hoca bulamam
- +1 yıl
bak vereyim istersersen dene
Soran+1 yılO neki ya :(
- +1 yıl
ayatel kürsi biliyormusun bunu oluyup cember olusturosun ve şeytan iblis cin hic biri bu cemberi aşamaz bu arada işlerini yaparken besmele cek sürekli nerede olursan ol cek besmeleyi nedeni ise mühürdür yani ALLAH ın mührünü gören şerytan iblis cin hiçbirşey yapamaz
Soran+1 yılYapamam bunu ben cemberi yani
O kadın nerden anlamış sana bakınca- +1 yıl
kadın derken? kolay aslında cember ama sen bilirsin
Soran+1 yılyanlışlıkla sana yazmışım pardon ya
yinede teşekkrler
+1 yılBunun bir duası var dıye bılıyorum birde uyuduğun odada kur an bulundurmanı tavsıye ederim. Bebek olarakmı görünüyor her defasında? Ben biraz bilgiliyimdir bu konuda yardımcı olabılırım
01 Yorumla
Soran+1 yılyok o gün bebek eli sıkar gibiydi sadce yüzünü flan görmedim
- Sağlık konusunda 645 cevap paylaştı.
+1 yılBunun tamamen tıbbi yönlü olduğunu ve herhangi bir paranormallikle ilgisi olmadığını anla araştır öğren öncelikle, sonra da bir doktora görünmen en iyisi olur.
00 Yorumla Bende bir kere oldu ve ayetler okuyarak kendime geldim... Karabasan geldiği sırada ayetel kursi oku anında korkup kaçıyorlar.. :)
03 Yorumla
Soran+1 yılbende son alltı aydır felan hafta ikinci hafta bir kere gelirdi iki ay felan gelmedi geçen yine geldi duada ediyorm
Soran+1 yılbenden iyi kimse bilemez o anı :( ama artık alışmışım yaa o ağırlk bile hissettirmiyor kendisini aman nasılsa gidecek yaaah söyleyecek kafada oluyorumtürlkşyede değilim hoca şuanlık zor
+1 yılStres yüzünden işte. Yoksa doğa üstü güçlerin seni bedenini ele geçirdiği falan yok bırakın şu hurafeleri artık.
05 Yorumla- +1 yıl
Ateistim ben. Ben bilime inanırım senin gibi ağ tutmuş zihinlere değil.
Soran+1 yılbiliyorum belirttim zaten ama kurtulamıyorum stressliyim son aylardır ondan ama stressimi azaltamam kolay kolay
- +1 yıl
Zor bir şey bilmez miyim sevgili Soran. Rahatlatıcı müzikler dinle yoga yapmaya çalış tütsüler yak gerçekten işe yarıyor özellikle lavanta kokusu çok rahatlatıcı.
Soran+1 yılBilmemki herşeyi denicem artımk teşekkürler
ayetel kursi, nas, felak bu surelerı sureklı oku yatmadan once, eger faydası olmuyorsa bır imama falan gorun. cinci hocaya falan degıl
07 Yorumla
Soran+1 yılokuyorum namaza başladım bundan dolayı vesile olduda hoca bulamam burada
Soran+1 yıltürkiye değil
Soran+1 yılbir hoca varda şimdi laf yayılır ordan oraya istemem bunu
- https://www.youtube.com/watch?v=egZawnr5Cvw
camiye camiye ca ca ca01 Yorumla
Soran+1 yılnamaz kılıorm
bak guzel kardesim nenemede oldu hoca geldi uc harflerin ayeti var 7 gun hergun yedi kere okuyup suya uflicek iciceksin allahin izniyle biter
09 Yorumla
Soran+1 yılyaa benimki uyku felci ne 3 harflisi :(
Soran+1 yılama o olsa her gün gelir rahatsız eder
Soran+1 yılEvet arkadaş arası olur ya öyle yani :( ama alakası yoltur ınonlara niye gelmiyo
Soran+1 yılAnkama ne?
Soran+1 yıltamamda geçtiysem öylede abartı değil
Ya hepsi saçmalık pisikolojik musalat olacak bişey yok bu dünyada
03 Yorumla
Soran+1 yılpsiko misiko bilmemde bırakmıo
Soran+1 yılhe tamm
Karabasan derler evde iki kisilik dar koltuk var mı sen cevabını ver ben çaresini
013 Yorumla
Soran+1 yılvar
Soran+1 yılBekarım
Soran+1 yılama bu 3 harfli değil bana gelen
Soran+1 yılOlamazki o olsa bırakmaz
Soran+1 yılAma basarken görmedim nasıl bişey bilmiyorum hep siyah karartı ama odayı az çok görebilorum
Soran+1 yıltuhaf vallahi ya
+1 yılBanada geliyodu sürekli kurtuldum coktandır gelmıyo hocaya gitmen lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılhoca bulamam
karabasan diye bişey yoktur. rem uykusu vardır. ve stresliyken rem uykusunda olman normal. ayrıca cinler başka alemde yaşarlar. allah istemezse sana bişey yapamazlar
00 YorumlaStresini azaltmaya bak.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatma seklinle alakali bisey o ya. Oraya dikkat et bence. Dua onerisi ayetel kursi derim. Korktukca yasarsin bu musallatlik bir durum degil
02 Yorumla
Soran+1 yılnerde yatsam oluyo
Cevap sahibi+1 yılGecmis ola
+1 yılDoltora görünmeniz şart
02 Yorumla
Soran+1 yıldoktor anlamaz ki
- +1 yıl
Bu işlere bakıyor bu durumda olan hastalar mevcut
+1 yılsık sık gusül abdesti al
02 Yorumla
Soran+1 yılNamazdan dolayı abdestliyim dir genelde yinede oluyor ya
- +1 yıl
gusül başka normak namaz abdesti başka
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkumaniz gereken dualar var ulasin paylasayim
05 Yorumla
Soran+1 yılsöyleyin
Cevap sahibi+1 yılBen artık açıktan dua Paylaşmiyorum o hatayi 2 kez yaptım 3. Kez yapmam once musluman mi sorarım oyleyse ozelden paylasirim
Soran+1 yılsaçma
Cevap sahibi+1 yılSize göre..
Allah yardimciniz olsun rahat uyku icin
"Allahumme ğarati'n-nücûmü ve hedeetil uyûnu, ve ente Hayyün Kayyûmün lâ-te'hüzüke sinetün ve lâ nevmün, yâ Hayyü yâ Kayyûmü ehdi leyli ve enim ayni."
Soran+1 yılsağol duayı araştırmadan okumam
Sağlık konusunda 19,2b cevap paylaştı. benim selamımı söyle benden çok korkarlar.
036 Yorumla
Soran+1 yıldalganı geç sen inşallah sendede olur her hafta gelirde ne demek istediğimi anlarsın
Soran+1 yılvallahi ne alakası var bende inanmıyordum gelene kadar demekki geliyor yani
Soran+1 yılsen hiç yaşamamışsın belli :)
öyle ha dedln mi kalkamıyorsun ;)
besmele bile çektirmiyor zor çekiyorsun
Soran+1 yılKarabasan diyorum be abi asla kalkamazsın uydurma
Soran+1 yılAyyyyy ben hep yaşıyorum kime anlatıyorsun kalkamazsıııın işte anket yapalım istersen
Soran+1 yıl@zanguc da aynısını diyor
Scare sen hiç yaşamamışsın bu olayı yaaa valla ha
Soran+1 yılAbi anlattıklarına bakılırsa senden iyi bilirim tabi :D
Soran+1 yılyaa inan senle berabr aynı odada olsam sana onun geldiğini görmem sadece sayıkladığını duyarım ;))))))
Soran+1 yılinşallah gelirde sonra analtırsın bana maceralarını
Soran+1 yılBenim ablam duyuyormuş bazen korkudan kaldırmıyor manyak :D
Soran+1 yılBir keresinde kulakcalık car kulağımda gözlerim kapalı mırıldanıyorum bu sayıklıyorum zannetmiş uyandırıyor gereksizz olunca uyandırıyor :D
Soran+1 yılSenle şurdan şuraya gitmem ben be :D
Soran+1 yılKalpten gider :D
Soran+1 yılyatak odası, erkek, siitiri çek
aklın nerde senin bee :D ben burada acil şifa arıyorum dertliyim bu ne diyor :(
Soran+1 yılhadi bee? Duygulandım bak şimdi beni burada asıl düşünen senmişsin hahaa
Soran+1 yılBilemem kıymet felan bildikde noldu stress stresss
onun yüzünden uyku felci geçiriyorm :D herkesee boş tenekeymiş gibi davrancam
Soran+1 yılO gittikten sonra hayatımda her şey bk gibi herşey üstüste geldi nasılım sorusuna gerek yok güzelsin dicekler yüzde 97
Ama bana hakaret bu güzellik işe yaramadı ruhsuz yaşamak istiyorum herkese hiç gibi dvrancam.
Soran+1 yılyatıyom ben
Soran+1 yıltabi orası öyle
+1 yılİnsious filminin yan etkileri
01 Yorumla
Soran+1 yılizlemedim
+1 yılDoktora git bence uyku felci tedavisi var
04 Yorumla
Soran+1 yılvar mı cidden
- +1 yıl
evet var tabi bu bir rahatsızlık https://www.uykuapnesi.gen.tr/uyku-felci.html bakabilirsin
Soran+1 yılhep stresten :(
- +1 yıl
bence Dr gitmende fayda var bu arada namazı da bırakma sakın namaz değilmiş deyipte
konuşalım bitiririm ben
özele acil destek00 YorumlaSağlık konusunda 881 cevap paylaştı. Şükret (slender man) bak bir google a
03 Yorumla
Soran+1 yılNe?
Soran+1 yılSen anlat bana korkunç adama :(
Hocaya gittin mi
25 Yorumla
Soran+1 yılyok bulamam hoca burada
Soran+1 yılTürkiyede değil
Soran+1 yılAnnem okuyorda yine geliyor stresimi azaltabilsem gelmez belki ama zor :(
Karabasan mı geldi?
01 Yorumla
Soran+1 yılkarabasan uyku felci aynısı zaten bu sene uyku sorunu yaşıyorum son aylarda sıklıkla gelmeye başladı
Sağlık konusunda 5,6b cevap paylaştı. bol bol dua oku
01 Yorumla
Soran+1 yılokuyorumda nafile namaza bile başladım ondan oluyordur diye
+1 yılGo to psicolog
013 Yorumla
Soran+1 yılNe için
- +1 yıl
İyi olman içim
Soran+1 yılNayır
- +1 yıl
Sen bilirsin mi diyeyim niye mi diyeyim
Soran+1 yılniye de
- +1 yıl
Peki niye
Soran+1 yılderdimi kendim biliyorum psikosuz çözülcek şeyler ama insanoğlu kafaya takıyor ;)
- +1 yıl
Kafaya takmamak için git o zaman psikoya :)
Soran+1 yılparamıda car cur edeyim iyice psikoya bağlayım
- +1 yıl
Yo bedava ki. Korkma kartanesi seni. Kimsenin sana musallat olduğu falan yok. Bende bu gece karanlığında yalnızım sende. Sadece narin güzel canın bazı şeyleri kaldıramamış. Herkesin başına böyle dönemler gelir ama geçer :) buda geçecek korkma
Soran+1 yılteselliye bak
- +1 yıl
suç sende değil sana teselli verende. iyi geceler
Soran+1 yılteşekkr edermde bir değişik geldii
Sağlık konusunda 646 cevap paylaştı. İman eksikliği var
01 Yorumla
Soran+1 yılyok
+1 yılİlaç al
01 Yorumla
Soran+1 yılilaç içmiyorum ben ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılzorr be bu ıser
00 Yorumla