Bu kadın dul erkeksiz duramaz diye mi bakılıyor dul kadınlara anlayamadım? Bekar veya dul arasındaki farklar nedir? Neden erkekler sapıkça yaklaşıyor?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
+1 yılee ortalık namus yoksunun dan geçilmiyor be arkadaşım devletin böylelerini zehirlemesi lazım ama gidip sokak köpeklerini zehirliyorlar böyle zararlı itler dururken... bilmiyorlar ki bir gün kendi eşleri ve bacıları da dul kalabilir... Allah ıslah etsin ne diyelim...
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet birgün kendi karısına kızına geldiği zaman anlarlar o zaman
- +1 yıl
inşallah toplum düzelir ve bu duruma gelmeyiz artık...
Soran+1 yılİnşallah
En İyi Cevaplar
Bence çok saçma düşünüyorlar benim bir arkadaşım var çok değerli insan hayatımda tanıdığım en temiz kalpli kişilerden birisi eşi ayrılıp başka birinin peşinden gitmiş çocuğuyla kadını bırakıp ve kadın açıktan üniversite okuyor derslere ve çocuğuna adadı kendisini kimseyle işi olmuyor azgın olan evliyken de aldatır bekarken de her haltı yer önemli olan kalbin temiz olması
27 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum sana ayrıca bu eşlerdeki sadakatsizlik ve vefasızlık nedir anlayamadım benimde evlendiğim insanın kız arkadaşı vardı ve benim yerime onu tercih etti
Soran+1 yılAllahta onu ahirette yüz üstü bıraksın inşallah
- +1 yıl
O tanıdığım kadın çok iyi kalpli tertemiz bir insan bir tanısan yani bu kadın nasıl bırakılır dersin güzellik de var fazlasıyla üç dört yıldan beri tanıyorum çok sağolsun çok ablalık yaptı bana sanki kardeşim gibi geliyor yani o kadar iyi bir insanı öyle zor durumlara sokmuş ki Allah hesabını sorar İnşallah
Soran+1 yılAhirette boynuzsuz koyun boynuzludan hesabını isticekmiş buranın altıda var allah büyük allah her iki cihanda göstersin inşallah
Soran+1 yılKendi zevki için başkasının hayatını alt üst eden kimsenin yanına allah kar bırakmaz ondan şüphem yok allahın adaletinden de amin sağol
karaktersizllerin her zaman kadınlara bakış açısı aynıdır.
Akılları s. klerinin ucunda olan ucubelerin düşüncesi bu,
kadınlar cinsel obje değildir. hiç bir zamanda olmamıştır. ama karaktersizler ordusu hep bu gözle bakmıştır malesef hayatın gerçeği bu :/04 Yorumla
Soran+1 yılMalesef:(
Soran+1 yılKadın olmak çok zor adam sana asılır kadın kuyruk sallamıştır çok zor:(
Diğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. erkekler herkese sapıkça yaklaşıyor üzerine alınma. Dul olunca bekareti olmadığını düşünüp götürme oranının daha yüksek olduğunu düşünerek yaklaşıyordur.
024 Yorumla
Soran+1 yılAma çok ahlaksızca bir düşünce allah ıslah etsin ama onların da karısına kızına kardeşine göstersin
Soran+1 yılSorma hemde nasıl
Soran+1 yılKimsenin arkamda olmasına ihtiyacım yok benim tek istediğim bana bunları yaşatmayı kendine reva göreni allah her iki cihanda yerin dibine batırsın bana da duyursun içimi acısı biraz hafiflesin
Soran+1 yılBeni dul bırakan için söyledim
Soran+1 yılEvlenmek için peşimden koşan oydu ırzıma geçip kapı önüne koyanda o
Soran+1 yılEmin misin? Normal akıllı mantıklı bir adam yapmaz bunu evlendikten sonra bir kere sarılmadı güzel bir söz söylemedi
Soran+1 yıl15 günlük evliyken kadın dırdırı olur mu ya?
Soran+1 yılBana durduk yere hakaretler etti aşağıladı ne bir kere sesimi yükselttim ne de cevap verdim yeni evliyken yatak ayırdı ne diyim daha
Soran+1 yılZaten şükrettim ayrıldığıma başka şeylerde var onlarda bana kalsın sadece yapılanları gururuma yediremedim içine oturuyo insanın
Soran+1 yılAllah bir kapıyı kapar bir kapıyı açarmış bunda da bir hikmet vardır ama onunla ahirette görüşelim inşallah canımı çok yaktı çok kötü günler yaşadım ve hayatın zorluklarına itti beni allah görüyor biliyor
Soran+1 yılÜçüncü büyük şehirde ancak belli kendi çevremiz var
Soran+1 yılİnşallah sağol
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Erkekler Ne Diyor
48
maalesef dediğiniz gibi olduğu için... kısaca fikri ne ise zikri o olurmuş... adam kendi gibi zannnettiği için bakışlarıda davranışlarıda bu yönde oluyor:(((tabi tüm herkes aynı demek haksızlık olur...
00 Yorumla
+1 yıldul kadın erkekle ilişkiye girmiş kadındır. yani ilişki yasamıs ozevki almıs bir insandır. beraber olcagı bir diger erkkle rahatca ilişki yasayabilir. akılda bunalr oldugu için dul kadında , o yuzden yaklasımlar daha rahattr
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki ben evliliğim boyunca hiç zevk almadım ne sapıkça bir düşünce
Dul kadınlar bekar kadınlara göre seks konusunda daha istekli arzulu çılgın ve bilgili olduğu için genel olarak erkekler dul kadınlara yaklaşımı seviyor özellikle seks konusunda.
00 Yorumla- 00 Yorumla
Dul kadin acik kapi kizlik bozulma basina kalma sikintisi yok oda erkeksiz durak zor bekar kizla onla yaptiklarini yapamaz sikintisi cok olur dul birde deneyimli dul kadina ancak dul karisi olmus ya da esinden ayrilmis bir erkek ciddi dusunebilir
023 Yorumla
Soran+1 yılZina boyutunu düşünen yok mu?
Soran+1 yılDoğru diyosun evlenmeden önce hayatımda sevgilim olmamıştı ama kısmet işte
Soran+1 yılBoşanıyorum
Soran+1 yılBilmiyorum sebep belirtmeye lüzum görmedi ırzıma geçip beni evden kovdu allah büyük her iki cihanda allah iki yakasını bir araya getirmesin allahta cennetinden kovsun onu inşallah
Soran+1 yılArkadaşım yapılan muamele resmen ırza geçmektir belediye izni var diye buna rızası var diyemeyiz
Soran+1 yılSebep bilmiyoruz çocuğun sürekli huzursuzluk çıkarma çabası hakaretleri vs iki haftalıkken evden kovdu ve sürekli ağzında boşanma lafı daha iki haftalık evliydik
Soran+1 yılNe olursa olsun rabbim Her iki cihanda huzur yüzü göstermesin Rabbimde cennetinden kovsun onu inşallah
Soran+1 yılAmin sağol
Soran+1 yılAilem evliyken sahip çıksalardı keşke iş işten geçtikten sonra bir kıymeti yok
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağol allah her zaman iyilerle karşılaştırsın
Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. hep filmlerden bunlar. "Dul kadınsın bir ihtiyacın olur" repliği insanların kafasında :D :D :D :D
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok çirkin bir düşünce ama ya
+1 yıldul olmak kötü bişey değil kimse istemez dul olmayı ama bizim toplumda dul olmak ayıp bişeymiş gibi algılanıyo sanırım bu yüzdendir.
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok aptalca bir düşünce
- +1 yıl
benim düşüncem mi aptalca yoksa toplumun düşüncesi mi anlamadım :D
Soran+1 yılSenin düşüncen normal tabiki:)
- +1 yıl
eyvallah yoksa ben bu toplumun fikirlerine çok ters biriyim.
Soran+1 yılBu kadar bozuk düşüncelere ters olmak mı ters yoksa toplum gibi düşüncelere dalmak mı orası tartışılır
- +1 yıl
tabi ya.
Diğer konusunda 742 cevap paylaştı. adamlardaki mantık şu şekilde bu kadın evlenmiş düzenli cinsel hayatı olmuş şimdi ayrılmış canı sevişmek istiyordur diye düşünüyorlar yanlış bir yaklaşım ama olay bu şekilde
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok ahlaksızca bir düşünce
+1 yılbekarın üstlerine kalma olasılığı var ama dul öyle değil. önceden zaten ilişkiyi girmiş ben girsem de başıma kalmaz problem olmaz gözüyle baktığı için böyle yaklaşıyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar ahlaksızca
- +1 yıl
zihniyetleri o şekilde yapacak pek bir şey yok.
yooo genelleme yapma dul kadına neden yavşayalım yan gözle bakalım hemen.. siz de bizi hemen kobra havada ısırtacak yer arıyormuşuz gibi davranmayın...
06 Yorumla
Soran+1 yılDavam devam etmesine rağmen iki kişi hem taciz etti hemde asıldı
Soran+1 yılCezayı veren insanların toplumun olmaması gerek ceza sistemimiz yetersiz
Soran+1 yılEvet ama bizim ceza sistemimiz suçluyu koruyor
+1 yılCunku dullarda bakirelik sorunu yok ve o iliskiyi cok tattiklari icin erkek istiyolar tabi hepsi ddgil bu erkekleri cekiyo hatta dullar kendisi istiyo bazilari ya da cogu
06 Yorumla- +1 yıl
Tabi tdcrubeli olduklari icin bu dul erkeksiz dyramaz diyolar ve satkiyolar
Soran+1 yılUlan ne yavşak erkekler var ya onların kızları kardeşleri yok mu hiç...
- +1 yıl
Onlar namusludur onlara gore toz kondurmazlar burada mini etek giysin diyen erkekler evde bacilarina giydirmezler
- +1 yıl
Ama dullardada suc var kimisi erkek ariyo bu yuzden erkekler hepsini ayni saniyo sansimi denim diyo
Soran+1 yılAllah aşkına ben muhafazakâr bir ailenin kızıyım usturuplu giyinirim kendi halimde biriyim bana bile asılıyorlarsa bazı erkeklerde ciddi ahlak yozlaşması var
- +1 yıl
Bunlarin onemi yok onlar icin seni cani istiyodur diye asikirlar muhafazakarda olsa cani ister diye dusunureler ciddi sorun var ama iste bazi dullarda rahat furmuyo size luyo olan
Diğer konusunda 367 cevap paylaştı. Pislik insanlar olduğu sürece bu düşünce değişmez dul kadınlar seks'e muhtaç diye bir düşünce yerleşmiş insanların beyinlerine anlamıyorum ne fark ediyor ha dul ha bekar?
06 Yorumla
Soran+1 yılBende anlam veremiyorum boşandığımdan beri o kadar asılan oldu ki
Soran+1 yılBende aynısı düşünüyorum bacısı kızı bişeyi yok mu diyorum bunların
Soran+1 yılBoşver allah büyük allah adildir kendi yapar karısı kızından kız kardeşinden çıkar
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eşinin öldüğünü düşünmüyorum buda seni dul bbir bayan yapmıyor sen eşinden boşanmış hayatına yeniden başlayan hedefleri idealleri olan bekar bir bayansin
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru bir tespit keşke herkes senin gibi düşünse daha davam devam ediyo Boşandım mı sanıyor insanlar bilmiyorum şimdiden iki tane sapık ve taciz vakası yaşadım
Soran+1 yılNe düşündüklerine önem vermiyorum fakat bana sapıkça adice yaklaşılması gururumu çok kırıyor teşekkür ederim
+1 yılgüzel soru bir kız kolay kolay bir erkeğe vermes seks yapmaz ama boşanmiş bir kadın öyile ya da böyile bir şekilde seks ikna ediyor nasılsa korkusu yok kadının
00 Yorumla
+1 yılçünkü beyni kucuk olan adamlar dul karının azmış oldugunu sanar o yuzden oyle davranr
10 Yorumla@scare dogru yazmis alabileceginiz en makul cevap sanirim bu
canınız yanmasın umarım hayirli bir eş bulursunuz01 Yorumla
Soran+1 yılAmin sağolun
Bunu yapanlar şerefsiz erkek musvetteleridir. Babaları öldüğünde acaba anneleri içinde başkalarının öyle düşünmesi ni mi istiyorlar?
02 Yorumla
Soran+1 yılÜstelik bana asıl iki kişi oldu ikiside evli bu daha iğrenç
M. Ali Erbil programda dul birine madem dulsun birak icinde dursun demisti :) alisi kuvvetli
03 Yorumla
Soran+1 yılOha
Soran+1 yılÖyle herkese o gözle bakılmaz ki terbiyesizlik
Dul kadın deyince genelde azgın ateşli bir şey olarak lanse edilmes topluma
04 Yorumla
Soran+1 yılKim lanse etmiş meçhul bence azgın erkeklerin görüşü
Soran+1 yılAnlayamadım nasıl?
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü bakirelik sorunu yok diye. çünkü beyinlerine öye kazınmış aile terbiyesi sıfır. siz böyle tiplerle evleneceksiniz sizin çocukların beyninede kazınacak.. o yüzden kızlara acımıyorum azbile yapıyor erkekler
00 Yorumla- Diğer konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılben de dul kadınları seviyorum. aslında dul olmasına gerek yok bence. olgun kadınları seviyorum diyelim. bakımlı kadın aşktır. severim..
00 Yorumla Hani bir kere beraber olmuş bu yine ister gözüyle bakanlar var yalan yok
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte onlara ırz düşmanı ahlaksız diyoruz
+1 yılEvlenmiş boşanmışya, bekar kızlara göre daha rahat davranabilir diye sanırım.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu hayvan evlatlarının ırz düşmanlarının hiç kız kardeşi kızı bişeyi yok mu?
- +1 yıl
Haklısın valla ne diyeyim zihniyet bozuk. Allah belalarını versin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç öyle bir şekilde yaklaşmadım normal arkadaşlarım var bana göre dul eşi ölmüş kadına denir. boşanan kadınlar benim düşünceme göre bekardır :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede bende hiç kimseye dul bekar gözüyle bakmam
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle insanlığı olsun başka birşey beklemem sohbet etmek için dul bekar ne farkeder ki :)
- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılişte camaat toplantılarında gizli tarikatlarda yetişen gençliğin marifeti o
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
adam akıllı yetiştirilen biri dul ya da değil bir kadına o sekilde bakmaz düşünmez oyle
- Diğer konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılKadın akılı duruyorsa kimse vavşamaz bikez yaparlar cevabını alınca ugramazlar birdaha
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi asıl kadın ahlaksız değil mi allah sizin gibi düşünenlerin karısının kardeşinin başınada versin inşallah
+1 yılTam tersi zamaninda bir dul kadin cok pesimden geldi
02 Yorumla
Soran+1 yılBinde bir çıkar böyle biri bana asılan 3 adamın ortak noktasıda evli olmalarıydı
- +1 yıl
Anliyorum seni.. ama guclu olmalisin ailenle kal meseleyide bilmiyorum ama eniyi bilen sensin
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçık kapı diye düşünüyo.
Nasılsa amacıma ulaşırım diye düşünüyo çoğu erkek.
Bence iğrenç bir yaklaşım.:/04 Yorumla
Soran+1 yılBence de çok iğrenç bir düşünce ne kadar pislik erkek olduğunu gördüm bu sayede
Cevap sahibi+1 yılSana öyle bir yaklaşım mı oldu?
Soran+1 yılOldu:(
Cevap sahibi+1 yılDul musun peki?
+1 yılDul kadınlar özgürlük sonrası sonsuz özgürlük peşinde oluyorlar. Bu istekleri karşılanıyor.
00 YorumlaHazır açık kapı mantığıyla baktıkları için
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok çirkin bir düşünce
- Daha fazla (18)
Daha fazla(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?