Bu sorumu kadınlarada kadınlar açısından soruyorum. Sorumun sorma nedeni sanki erkeklerin özelikle genç erkeklerin dul kadınlara özel bir ilgisi var bunun nedeni nedir hiç ilgim yok diyorsanız onun açıklamasınıda yapabilirsiniz..
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin gizli sevmediğini biliyorum ama gizliyim sen beni biliyorsun :)
dul kadın şarap gibidir. ağırdır istekleri arzuları bellidir, bir genç kız gibi tutarsız kararsız değildir. ne istediğini bilir. gerçek bir erkeğin değerini kıymetini iyi bilir. dul kadın yarım kalmış kalmış kadındır bir şeyler eksik kalmıştır hayatında, erkekten bunu karşılık beklemeden tamamlamasını ister. aşkı yarımdır. şefkate sevgiye doymamıştır dul kadın, dul kadın her sıkıntıya kendisi göğüs germek zorunda bırakılmıştır isterki bir erkeğin gölgesinde aşayım o zorlukları ve o erkeğin kulu kölesi olayım. yarımdır bişeyler hayatında dul kadının. dul demekte hata aslında. bekar bir kadınla aynıdır ama yaralıdır sadece.
bizim millet dul kadına;
açık kapı der, yüzüne gülene verir der, erkeğimizi baştan çıkarıcak der, kocasını aldatmış der, bir yuvaya sahip çıkamamış der, derde der. ama kimse düşünmez dul bir kadının yalnızlığı göze alıcak kadar cesur olduğunu. aldatılmaya karşı çıktığından dul kaldığını.
neysem: dul kadın benim için şudur. bilir neyin nasıl yaşanması gerektiğini tadını dozunu bilir. dırdırın gereksiz olduğunu öğrenmiştir. hayatında bir şeyler yarımdır. erkekliğimin her türlü hünerine ilgi gösterebilir, korunmaya kollanmaya açtır, sarıp sarmlanmaya sevgiye şefkate açtır. dul kadın bir erkek yüzünden duldur başka erkek yüzünden yarımdır. herşeyi eksik kalmış bir kadını erkekliğimin her bir yanıyla tamamlamak nasıl bir erkek olduğumu tam bir erkek olduğumu bir yeni yetmeden değil gerçek bir kadından duymak beni yüceltir. o gerçek kadında dul kadındır.
29 yaşındayım. daha önce hayatımda böyle gerçek bir kadın girdi. 3 sene kadar görüştük. karşılıklı her anı güzel yaşattık birbirimize hayatımda bir efsanedir. o çıktığpım hiçbir kız onunla geçirdiğim yoılların yerini dolduramaz. uzun oldu okuyanlata teşekkürler. neden niçin demeseydin bu kadar yazmazdım esmerim.48 Yorumla- +1 yıl
haha baya detaya girmissin tesekkur ederim. okadar onemlilerse bu dul kadinlar neden hala beraber degilsin?
Cevap sahibi+1 yılonunla evlenemeyeceğimiz başından belliydi zaten meselede evlenmekte değildi beraberliğimizde yarım kalmışlığı bütüne eriştirmekti.
- +1 yıl
bende bunu diyorum bastan beri belli cogu zaman. ozaman neden okadar onemsiyorsdun ve neden evlenemiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılsen analyamamışsın olayı anlatmak istediğimi. kadın zaten evlenip hayır görmemişki evlenmeye değil adam gibi bir adamın sevgisine, kanatlarının altına girmeye ihtiyacı var. evlilik cüzdanı bişey ifade etmiyor. he sonrasını diyorsanda orasınıda bırak bende kalsın ama şunu bil o hala beni hatırladığında içini çekiyor ve özlemle hatırlıyor.
- +1 yıl
hatirlamiyordur :D
- +1 yıl
ben konusma seklinden utan dedim cocuk gibisin ayni. herseyide farkli anlamaya bayiliyorsun. bidaha yazma lutfen burada actigim konuda seninle tartisacak degilim hadi iyi gunler
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşuyoruz zate seninle :)
En İyi Cevaplar
Dul kadın ilgisi mi :) Hiç o gözle bakmamıştım insanlara :)
25 Yorumla- +1 yıl
:))) bakma zaten
- +1 yıl
tuhaf oldugu icin :)
bizim de komşuda öyle bir durum vardı bütün komşu genç erkkeler seferber oluyo o kadının ihtiyaçları için:D
27 Yorumla- +1 yıl
herkeste bunu biliyormu?
- +1 yıl
Nede olsa yardım sever bir milletiz, olsun o kadar :):)
- +1 yıl
haha guldurdun beni kiz
Onlara göre dullar ' açık kapı ' zihniyetlerine s. çayım.
42 Yorumla- +1 yıl
haha sence oyle mi :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
91Cevap
Neden dullara ve olgunlara ilgisi vardır? Aslında cevap basit, evlenip boşandığı için bakire değildir, evlenip boşandığı için dulluktan dolayı daha istekli olacağını düşünür o ayrılığın boşluğunda olduğunu düşünür ve en önemlisi erkekler hep sürü psikolojisine sahiptir bütün kızlarla yatayım ama bir tanesi benimle ilgilensin sadece o hesap sorsun falan der buda onun gibi dullar evlenip boşandığı için erkeklere nasıl davranılacağını bilirler, trip atmazlar fazla, gerçekçidirler, erkeklerin sorunlarıyla gerçekten ilgilenirler ve çoğuda evlilikte kendisine özen göstermese bile dul kaldığında daha da dikkat etmeye başlar kendine terk edilmenin aldatılmanın anlaşmazlığın sonunda ayrı kalmak rahatsız eder onu, yeme içme düzeni, giyinişi, konuşması artık her şeyi farklılaşır. :) Erkekler açısından genel yorum yapmayım ama bence gayet hoşlar yani ben severim, dul ve olgunları :)
22 Yorumla- +1 yıl
:))
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Daha rahat verebiliyorlar. Sorun olmuyor, o mantıkla hareket ediyoruz. Bizide alsa kapısından ne kaybedicek ki? Mantığındayız biz. O yüzden bazen olabiliyor. Hem istekleri olduğunu düşünüyoruz, erkeğe ihtiyacı var diye. Belki bizi atar yatağına felan :) Bu mantıkla hareket ediyoruz. Tüm kirli çamaşırlarımızı, ortaya döktüm kusura bakmayın beyler :D
34 Yorumla- +1 yıl
:) herkes oyle dusunmuyor ki zaten
- +1 yıl
kusura bakmayin beyler dedigin icin oyle dedim :)
Aile & Toplum konusunda 800 cevap paylaştı. Bu söylemiş olduğun, kişiden kişiye değişir. Herkesin bir bayana yaklaşırken, bir amacı olur. Bu nedenle, erkekler amaçları doğrultusunda ikiye ayrılır. Ya bir aşkı yaşamak için yaklaşanlar ki, aşk sadece cinsellikten ibaret olsaydı, eşekler dünyanın en büyük aşıkları olurdu. İkincisi, bir de cinsel amaçlar için, bayanlara yaklaşanlar. Dul bayanları, sırf dul olduğu için ve bekareti olmadığı için, seks objesi olarak görenler var. Bunlar, insanların kişiliği ile ilgili ve sadece erkeklerin değil, bir de bayanların kişiliği ve amacıda belirleyicidir.
11 Yorumla- +1 yıl
tabiki ikiye ayrilir
Bunun tek sebebi zekası düşük olan erkeklerin dul kadınlar için o artık açık kapı, alışmış sevişmeden duramaz, başkası düşürmeden ben kapayım vs vs gibi aşağılayıcı düşünceler barındırmasıdır. İnsani duyguları yerinde olan insana insan olduğu için değer veren biri dul bayan için bu tarz iğrenç düşünceler zaten barındırmaz. Dul olması bir kadını o. ospu yollu verici yapmaz. Dul olup evli kadınlardan daha namuslu karakterli çok bayan varken bu şekilde düşünmelerinin sebebi zar beyinlilerin toplum baskısı sebebiyle birlikte olacak kız bulamamaları ve asosyal kişiliğinin altında ezilip insanlarla diyalog kuramadığından dullara yönelip nasılsa açılmış alışmış hayır demez mantığıdır. Bu mantık sadece zar beyinlilerde vardır.
32 Yorumla- +1 yıl
tabi canim her kadin ayni degil ki karakter meselesi bencede
- +1 yıl
Onlarda düşünme kabiliyeti olsa cinsel ihtiyacın sadece evli ya da dullarda daha fazla olduğu düşüncesinin yanlış olduğunun farkında olurlardı. Bekar olan ve hergün değişik kişilerle ya da evli olan ve eşini neredeyse hergün başkalarıyla aldatan farklı kişilerle yapmayı sevenlerin olduğu bu dünyada dulların serbest geçiş kartı almış görüntü vermesi ne yazıkki bu kastettiğim erkeklerin makarna beyinli olmalarından kaynaklanıyor. Ayrıca dul kadın insan değil mi? Tabi ki ihtiyacı olacak ama bunu yeniden sevdiğiyle ya da kendi istediğiyle yaşayacak. Erkeklerin istemesi ve her dul bayanı sıkıştırmasıyla değil.
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Dul hanımlar altın değerinde bir tecrübeye sahiptir, hareketleri yürüyüşü duruşu hal ve tavırları çok farklı olur, genelde kendilerine özen gösterirler, bakımlı olurlar tavırları çok farklıdır, kimi ona acı çektiren eski günlerinden intikam alırcasına bir çok erkekle birlikte olurken, kimisi o zor günleri hatırlayıp tekrar yanlış seçim yapmamak için çok seçici davranıp yeni bir eş arar, kimiside tövbe edip birdaha asla evlenmez onlar yıllanmış bir şarap tadında erkeğin ağzında tatlı bir tad bırakır ne olursa olsun hepsinin içinde o kötü günlerinden bir iz kalır 🙏
21 Yorumla- +1 yıl
keske hepsi oyle olsa guclu kadin anlaminda diyorum
+1 yılÇünkü erkekler, dul kadınların tecrübeli olduklarını düşünür. Dul oldukları için de, bir erkeğe ihtiyaç duyduklarını ve bu yüzden kolay teslim olacaklarını düşünür. Nedense, dul kadınların, 7/24 sanki erkek aradığı yönünde toplumsal bir kanı var. İşte böyle cahilce ve at gözlükleri ile bakan bir toplumda, dul kadın olmak gerçekten zor. İnsanlar eskiden beri böyle şartlandırılmış, filmlerle falan.
Oysa hiç erkeklerin zannettiği gibi değil, dul olan bir kadın, aksine daha temkinli ve seçici davranır. Evliliğinde yapmış olduğu ya da kendisine yapılan hataları tekrarlamak istemez. Aksine, bekar kadınlardan daha çok kontrollüdür.
İstisnalar kaideyi bozmaz tabi ki. Hem erkekler açısından, hem kadınlar açısından.
Ayrıca dul lafına da uyuz oluyorum ben. Dul ne ya. Bir insan ya evlidir, ya bekardır. Başka bir medeni durum olmamalı bence. Dul, boşanmış, nişanlı, sözlü vs vs çok boş laflar.22 Yorumla- +1 yıl
yok bu dedigine katilmiyorum. evet bende senin gibi dusunuyorum filmler falan herkesin hepimiizin beynini yikamis durumda ama bu tarz seyler gercekten kirsal kesimde oluyordu ve bazi kadinlar gercekten erkeksiz yapamiyordu ama hepsi boylemidir? hayir tabiki.. ama daha secici davrandiklarina katilmiyorum zeki olanlari oyle bazilari cok saf ve ayni hatayi yine yapiyorlar ya da zamanla sevgi bosluguna dusup cabuk biriyle beraber olabiliyorlar.
- +1 yıl
bende o yüzden, istisnalar kaideyi bozmaz diye bir ibare ekledim yorumuma zaten :)
Dul bayanların ardında bir hesap soran olmaz bu kadın içinde erkek içinde rahatlıktır.
ilişki konusunda deneyimli ve tecrübelidirler erkeği memnun ederler.
Dul kalmanın tesiriyle genelde ateşli olurlar.
Ve onları mutlu edersen her türlü deneyimi seninle paylaşabiliecek kadar cesur ve çılgınlardır.
Oyun oynamazlar ve toy kızlar kadar da kafa ütülemezler...22 Yorumla- +1 yıl
kafa utulelemek ha :D
yalan yok ALLAH biliyor benim öyle bir ilgim yok, fakat ilgisi olan arkadaşım çok var. dul kadınlara ilgilerininde tek sebebi varmış, kadın dul olduğu içineğer ilgisini çekebilirse onunla rahatlıkla ilişikiye girebilmekmiş.
yani bildiğin gibi bekaret sorunu kızlık bozulma korkusu olmadan rahatca iki tarafında zevkini alabilmesi, bütün ilgi ve istek bundan ibarettir bilgin olsun.04 Yorumla- +1 yıl
benim kendi dusuncem var dul kadinlara bakis ile ilgili ama ben erkeklerin cevaplarini merak ettim onlar nasil goruyorlar hangi pencereden baktiklarini. burada butun yazilanlara katilmiyorum
- +1 yıl
heyecani unutuyorsun :)
+1 yılDul kadınlar daha olgun oluyor neyi nasıl yapacağını biliyor hareketleri yerinde ne için birlikte olduklarını onlarda biliyor bizde biliyoruz cinsellik konusunda dul kadınlarda erkeklerin geneliyle birlikte olup ihtiyaç karsilamak için çıkıyor EE tabi erkeklerinde canına minnet
02 Yorumla- +1 yıl
hahahah erkeklerin canina minnet
- +1 yıl
Öyle ama dul kadını her erkek tercih eder yani etmem diyen erkek değildir :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılDul, evli veya bekar olmasından ziyade yaşça büyük olması da cinsel açıdan tahrik eder bir erkeği. Yani 20-25 yaşlarındaki bir erkek 35-40 yaşındaki bir bayandan etkilenir. Ancak onunla sürekli bir ilişki sürdürecek olan azdır. Çünkü bu ilgi, ilginç ve farklı olanın çekiciliğinden kaynaklanır.
40 yaşındaki erkeğin 20 yaşındaki kızdan hoşlanması veya bazen 20 yaşındaki kızın 40 yaşındaki erkekten hoşlanması gibi...01 Yorumla- +1 yıl
tesekkurler yorumun icin
Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı. son cümlenize cevap yazayım.. dul bir kadınla sırf kendimi tatmin etmek için birlikte olurum ki bunu da kendime yakıştırmam. o yüzden uzak durmak en iyisi..
Büyük konuşmamakla beraber dul bir kadınla evlenmek istemem.. onları kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın, sadece benden önce başka biriyle olduğu düşüncesi beni rahatsız ediyor.. bunu kafamdan atamayacağım için evlensem bile huzursuz olurum ki bu evliliğe de yansır..04 Yorumla- +1 yıl
seni rahatsiz eden bakire olmamasimi yoksa bundan once evlenmis olmasi?
- +1 yıl
tamam ozaman senin sorunun dul bir kadinla degil senin sorunun bakire olmayan bir kizla zaten :)
- +1 yıl
şunu diyorum, gerdek gecesi öpüşürken dul kalmış olsan bile... ben o kişiyle evlendiğimde onu öptüğümde eski kocasınında öptüğünü düşündükçe soğuyorum.. istek kalmıyor.. sadece buna bağlamak da yanlış olur..
neden dul kaldığıda önemli benim için.. kocası askerde veya iş kazasında ölen bir dul ile, şiddetli gecimsizlik yüzünden kocasından boşanan bir dul benim için çok farklıdır..
bir dula arkadaş olarak neden yaklaşmıyorum ( sırf bu kadınlarla ilişkiye girmek için yaklaşan erkekler yüzünden ), yani bu şekilde bir kadına iyilik yapmak istediğimde aklımda hep şu olur.. acaba ondan faydalanmak istediğimi düşünüyor mu? ya da beni yanlış anladımı.. ya da benimle birliktemi olmak istiyor.. bu tür olayların önüne geçmek için biraz uzak kaçıyorum.
kesik kesik anlatığım halde uzun oldu :) artık kusura bakma
- Aile & Toplum konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yıldul olup olmaması değil de ben 21 yaşındayım ve 26-30 arası kadınlar ilgimi çekiyorlar çünkü bu yaşlarda olgun oluyorlar. yani bakımlı ve güzelse ilgi duyuyorum , hattta 28 yaşında birisiyle görüşmüştük gerçekten yaşıtlarımla farkını gördüm :) ama bu demek değildir ki her dul kadına yan gözle bakıcaz falan böyle düşünmek adilik olur.
12 Yorumla- +1 yıl
buda farkli ve guzel bir bakis acisi. peki evlenirmisin o yaslardaki bir bayanla?
- +1 yıl
yok daha memeler.
- Aile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılbundan bahsediyorsun sanırsam haha
resimhack.com/.../...986419768483271169338555n.jpg03 Yorumla- +1 yıl
Hahaha Game of Thrones Yesilcam olmus :)
- +1 yıl
aynen öyle haha :))
- +1 yıl
guzelmis :)
sanki değil gerçekte bu böyle:) dul kadın yalnızdır ve bir erkeğe ihtiyacı vardır.. yani her yönden! bir de biraz daha rahat oluyorlar istediğin fanteziyi yapabilirsin:D
04 Yorumla- +1 yıl
herkese gore farklidir
- +1 yıl
eminim istiyorlardir :)
alt katımda dul bir kadın var üstelik yaşıtız 26 yaşında öğretmen birde benim ilgimi bırak onun bana ilgisi var kadın bana takmış kafayı hiçte sevmem evnelip boşanan insanları hatta sorunlu tipler olarak bakarım..
04 Yorumla- +1 yıl
sorunlu tip olarak gormen cok sacma bence cunku kimse ayrilmak icin evlenmez. kiz genc yasta evlenip ayrilmis bu onun sorunu degil ama sana takmasina bozulmus olabilirisin :P heyecan olmadi mi :D
- +1 yıl
gayet normal bakış açım evlilik kurumunu yürütemiyorsa mutlaka bir sorunu vardır çekilmez tiplerdir bu benim görüşüm katılmak zorunda değil kimse.. ne heyacanı kız arkadaşımı eve çağırıyorum benden uzak dursun diye ama numaramı bile bulmuş kimden bulduysa kırık birine benziyor ki buda tezimi doğrular nitelikte..
- +1 yıl
belki erkegin sonra gozu acildi ve karisini aldatti? bunun yurutememekle ne ilgisi var? belki kadin her vazifesini yerine getiriyordur ama erkek doyumsuzdur ve karisini aldatmistir. kadinda bu nedenden dolayi ayrilmista olabilir. ama sen bir kisiden butun kadinlari yargiliyorsun cok sacma. bide yasin 25/29 arasi. cocukta degilsin yani
- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılyani en temel neden giriş serbest :)) genelde azgın oluyorlar etrafa belli etmeseler bile, bekarlara göre daha özgür oluyorlar genelde.
07 Yorumla- +1 yıl
ozgurlukte hakli olabirsin dogru olabilir :)
- +1 yıl
birde tecrübeli oluyorlar.
- +1 yıl
eh oda bir yere kadar
- +1 yıl
birde üstüme kalır derdide olmuyor genelde öyle bir korku varsa.
- +1 yıl
bir yere kadar derken?
- +1 yıl
daha olgun davranıyorlar, daha dost canlısı oluyorlar.
- +1 yıl
birde vajinal orgazm bir kere oldun mu sürekli istersin ya, kıymetini biliyorlar erkeklerin ve penisin.
Dul serbest diye görür çoğu kişi hem tecrübelidirde düşüncesi olur. ve ayrı olduğu için azgın olduğu düşünülür. çok yanlış bir düşünce bu.
Bu arada ben düşünmedim mi bir zamanlar evet düşündüm üzgünüm :)14 Yorumla- +1 yıl
simdi ne dusunuyorsun :)
+1 yılkardiş kadınlar yaşlandıkça aynı yaşlı erkekler gibi yaşı küçüklere olan ilgisi artıyor. yaşı küçük erkeklerin önemli bir kısmıda aynı yaşı küçük kızlar gibi olgun kişilerden hoşlanyor. arz ve talep meselesi diyorum ben bu olaya.
04 Yorumla- +1 yıl
cok haklisin. o yaslandikca yasi kucuklere birden ilgi nerden doguyor onuda merak ediyorum ama bu birden oluyor herhalde
- +1 yıl
gençliğini dolu yaşamayınca bir eksiklik oluyor zannederim.
- +1 yıl
ya da genc ve narin vucutlar ozleniyordur
- +1 yıl
eh yani onuda unuttum.) taze ekmek gibi çıtır :D
- Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılkadınları dul evli bekar diye değil zeki, cool, bilgili, seksi diye ayırdederim bu yüzden bişey diyemem.
31 Yorumla- +1 yıl
oyle tabiki erkeklerin dunyasinda oyle degildir
bekaret sorunları yok..
işin (!) erbabı olduklarını düşünüyorlar (yanlış bir değerlendirme)
sorumluluk duygusu yüklenmiyor vs. vs.
toplumda böyle bir psikoloji var..12 Yorumla- +1 yıl
bir yere kadar oyle
+1 yılValla benim öyle dul olsun diye bir fantazim yok :D hatta dul olmazsa daha iyi.
15 Yorumla- +1 yıl
ahh o neden :D
- +1 yıl
Kimse paketi açılmış hediye istemez.
- +1 yıl
Biraz sert oldu eksilerler şimdi :D azıcık sempatik gözükeyim de belki vaz geçerler :D
- +1 yıl
neden onceden birliktelik yasamiz cok kiz cvar onlardami paketi acilmis hediye oluyor
- +1 yıl
Olmuyor mu
sahsen ben 28-35 yas aralıgındakı bayanlara daha cok ilgi duyuorum dul olsun olmasın.. zevk meselesi sanırım dulluga gelince cinsellıgi tatmıs brisi olarak ne istedigini bilirler ve istediklerinide alırlar..
01 Yorumla- +1 yıl
tabi zevk meselesi
benim m. ö. böyle bir ilgim oluyorsu arkadasım nedeni ise kısa süreli iliski alamında hai unumu eleyeyim elegi asayım anladınmı bilmiyorum m. s tövbe ettim 5 yıldır anadan üryan olsan ellmem hatunlara
02 Yorumla- +1 yıl
anlamadim ama oke :)
+1 yıltecrübeli ve rahatlar.
o yaşta olduqları için oyunlara başvurmazlar.02 Yorumla- +1 yıl
tesekkurler afro
- +1 yıl
rica ederim.
nedeni cinsel konuda bekar kadınlara göre daha rahat tavırlar sergileyebiliyor olmaları.
01 Yorumla- +1 yıl
bekar kizlarda rahat tavirlar sergilyebiliyor hele Istanbuldaki kizlar :D
+1 yılÇünkü çoğu erkek onların çaresiz olduklarını bildikleri için böylece daha kolay yaklaşırım diye düşündükleri için ilgi duyarlar :)
010 Yorumla- +1 yıl
hahaa sende iyi bir avatar bulmussun
- +1 yıl
Yok ben etrafımdan gördüklerimi söylüyorum benim işim olmaz pislik işlerle :) tövbe ettim ALLAHA şükür:)
- +1 yıl
fotografindan bahsediyorum hahaah
- +1 yıl
k. b yanlış anladım evet avatar fena değil :D
- +1 yıl
evet çok alçakça bir yaklaşım insanlar çok farklılar yani ben erkeğim ama bu kadın erkek meselesinden iğrenti geldi bana artık bıktım usandım yani
- +1 yıl
seninkinden bahsediyorum :) kendi fotonu koysaydin
- +1 yıl
tamam olur koyuyorum şimdi :)
- +1 yıl
ha soyle
- +1 yıl
fotomu koydum diyorum :)
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dul kadin genel olarak olgun iliski yasamis deneyimli ve yalniz olacagi icin genc erkeklerin ilgisini ceker benim de cekiyor...
00 Yorumla
+1 yılevet erkeklerin ilgisi vardır. çünkü seks için dul bayan idealdir. bakirelik problemi yoktur tecrübelidir vesaire. yeni yetme kızlar gibi naz yapmaz evlenmeden olmaz gibi şeyler demez. zaten açık kapıdır:))
02 Yorumla- +1 yıl
bilmem tek ondan mi?
- +1 yıl
tercih sebebinin büyük kısmı. tek sebep olmasada. kimiside olgun tercih eder ayriyeten
- Aile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılDul kadın daha kolay yatağa atılabilir diye farklı bir ilgi olur, duygusal yönden olmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
yani ask olamaz mi?
- +1 yıl
Olabilir tabi neden olmasın herkes aynı değil. Ben evli birine bile aşık olmuştum (ilk zamanlar evli olduğunu söylememişti sonradan öğrendim.) Genel olarak yatağa kolay atılır, sorun olmaz diye ilgi gösterilir istisnalar hariç.
Açık kapı varken, kapalı kapıyı açmak için uğraşmaya gerek yok.. diye düşünülebilir.. ne kadar doğruysa artık.
02 Yorumla- +1 yıl
tsk yorumun icin
+1 yılDul = rahat seks demek. Evlenmiş boşanmış olduğu için yatakta daha iyi olacağını sanar erkek dünyası.
Başkada bir sebebi yok.05 Yorumla- +1 yıl
daha iyi olacagi icin degil o :)
- +1 yıl
18-20-23-25-28-30 yaşlarını görmüş bir erkeğim. Benden iyi bileceğini mi düşünüyorsun? :)
Bizde geçtik o yollardan! - +1 yıl
dusunuyorum :)
- +1 yıl
hic bir tesir altinda kalmadan :)
- +1 yıl
Ahahaha, doğrudur.
dul kadınlar konumları itibari ile cinselliğe daha meyilliler ondandır ilgi çekmeleri. ya da erkeklerin bakış açısı böyle dul muymuş kesin verir gibi.
01 Yorumla- +1 yıl
bir yere kadar dogru evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübeli oldukları düşünüldüğü içindir ya da fantezi meselesidir bana her zaman cazip gelmişlerdir
02 Yorumla- +1 yıl
her zaman bide :D
Cevap sahibi+1 yılevet bazı konuları aştıklarını düşündüğüm için herkesin kişisel tercihidir
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. ben bir kadın dulmuş değilmiş diye bakmıyorum
ben bu kadını servermiyim sevmez miyim diye bakıyorum10 YorumlaSebebi şu, evlenip dul kaldığı için bakire deildir, ve yanında bir erkek olmadığı için sürekli cinsel açlık duyduğu düşünülür...
00 Yorumlabenim yok normal kadınla aynıdır farklı değil benm için
01 Yorumla- +1 yıl
guzel tesekkurler
Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Tecrübesi yeter kızlar gibi naz yapmazlar korku nedir bilmezler :)
06 Yorumla- +1 yıl
peki evlenirmisin?
- +1 yıl
aynen katiliyorum
- +1 yıl
BEN DUL DEGILIM HERKESIN DIKATINE :D
nefes alsın bakış açısı daha fazladır diye düşünüyorum
02 Yorumla- +1 yıl
mesela?
Erkeklerin ki tabiki a*için başka ne olabilir ama çoğu genç erkek evet dul kadınlara ilgi duyar dediğim sebepten dolayı
02 Yorumla- +1 yıl
:))
daha rahatlar belllı yastan sonra genc kızlar gıbı cok gereksız naza cekıp kendıleırnı bırsey zannetmıyorlar ayrıca tecrube
02 Yorumla- +1 yıl
vay vay tecrube tecrube tecrube
Gizli Üye(36-45)+1 yılöncelikle dul bir kadın olduğunu anlayınca düşünüyorum isteği vardır doymaz bu şimdi diye yazık diyorum sonuçta oda kadın istiyor tabi o tadı aldıktan sonra ve böyle çekici bir tarafı var dulların hepsinin değil tabi
12 Yorumla- +1 yıl
tabi hepsinin degil
Cevap sahibi+1 yılevet bazıları böyle bakınca evli olduğu ya da dul olduğu anlaşılıyor
Yaşamışlıkları var ve irde aktif seks hayatları olduğu için daha bir istekliler tabuları olmuyor sebebi bu
02 Yorumla- +1 yıl
tabulari olabilir canım
+1 yılDul kadınlar işte azgın olur cünkü deneyim yaşamış olduğu için ve cinsel yöne ilgi duyar hep diye böyle bir algı olduğu için.
03 Yorumla- +1 yıl
evet aynen dedigi icin ama ALGI oldugu icin
- +1 yıl
Bazı dul kadınlar böyle olabiliyor ama geneli böyle diyemeyiz
- +1 yıl
bencede geneli boyle diyemeyiz yani
bir bayanın dul olduğunu öğrenen erkek rahatlar nedenine gelince fazla zorluk çıkarmaz inancı vardır. güzel bir akşam yemeğinden sonra mutlu sona ulaşmak daha kolaydır:)
01 Yorumla- +1 yıl
yok ya :D ne alaka
Dul kadına ac kadın olarak bakılır. Dul oldugundan tecrübeli olacağından vede genelde cevresi tarafından bekar gibi baskıya tabi kalmaz. Anliyacagin daha serbesttir.
01 Yorumla- +1 yıl
cevresiyle annesini babasinimi kast ediyorsun akrabalarini falan mi
+1 yılçöpsüz üzüm açık kapı rahat çakar yol verilir düşüncesi güden çok insan tanıdım
01 Yorumla- +1 yıl
hmmm
Herkes cinsellik. demis ama kesinlikle değil daha olgun daha akıllı oluyorlar
04 Yorumla- +1 yıl
genc bir kadinda ayrilmis olabilir
+1 yılEvet var. Bunun sebebini az çok tahmin edebilirsin.
Öyle değil mi?02 Yorumla- +1 yıl
yo herkesin ki farkli gordugun gibi
- +1 yıl
Ben şahsen dul bir kadını cinsel açıdan doyurulmaya açık biri olarak görürüm. Ama bu görüşüm onu yatağa atmaya çalışma çabasıyla bitmez.
+1 yıldulda kizlik derdi yok kanks sorumluluga girmek istemiyorlar. evlenme kaygisida yok.
04 Yorumla- +1 yıl
dul kadinda evlenmek ister var benim oyle tanidiklarim :D
- +1 yıl
kafasini kurekle kopar onun kanks :D
- +1 yıl
laftan anlamiyor :D
- +1 yıl
vazgectim o zaman kaderine terket kanks.
+1 yılGenelde dul azmış gibi görülüyor. Salatalık sokcana benimle yatar diyor bizim millet
02 Yorumla- +1 yıl
hahaha abartma
- +1 yıl
Öğle ama :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir tünel düşün başında bir ton asker bekliyor sağlam korumalı güvenlikli, birde bir tünel düşün sakin ıssız geçilmek için müsait hangisinden geçerdin?
01 Yorumla- +1 yıl
hahaha alemsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılişin asıl yönü cinsel taraf. kadın artık rahat ve muhtemelen azgın olduğu bir dönem aynı zamanda tecrübeli daha ne olsun. 2 dulla daha önce seks yaptım cidden muhteşem bir şey
18 Yorumla- +1 yıl
okadarina girmene gerek yoktu efendim :D
Cevap sahibi+1 yılmaksat açıklık getirme
- +1 yıl
yuru git be gizli kulanciyim diye atip tut burdan hadi yol al
- +1 yıl
pardon bana yazildigini sanmistim :D burdada erkekler birbiryle tartisiyor
Cevap sahibi+1 yılhmmm gereksiz gaza gelme sezdim
- +1 yıl
bende anlamadim neyse bos seyler bunlar
Cevap sahibi+1 yılaynen
seks daha ne olmalı ki karsı tarafta istekli erkekte ateşle barut gibi
04 Yorumla- +1 yıl
neden her dul kadin isteklimi olmasi lazim? oyle bir kural mi var?
- +1 yıl
bu cevabin daha iyi :)
Dul olmasi tecrubeli ve alısmıs olacagi icin isteklidir kizlar gibi bin dereden su getirmezler cabuk verirler anladinmi canim mucuk
02 Yorumla- +1 yıl
yine kadinina gore degisir
Dul olmasi daha ise yatkin olmasi ve sıkıntısız oldugu icindir bence.
02 Yorumla- +1 yıl
acik ve net diyorsun
dul hatunlar isteklerine daha kolay evet diyebilir diye düşünürler genelde (:
02 Yorumla- +1 yıl
eh iste :)
+1 yılBiseyin tadina varan vazgecemez. Dul kadinlar da öyledir.
01 Yorumla- +1 yıl
buda cok farkli bir bakis acisi tesekkurler gorusun ve cevabin icin
acık kapı kadın nıkah derdı ıvırı zıvırı yok evı arabası varsa kadının hem kadını s... hemde parasını yer on numara da yasar
06 Yorumla- +1 yıl
hahaa sen daha ileriyi dusundun :D
- +1 yıl
yok paraya falan getirdin guldurdun beni :)
- +1 yıl
hahaah cok iyi biliyorsun
Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı. Azgin olarak goruyor erkekler dullari.
birazda kafa rahatligi01 Yorumla- +1 yıl
tesekkurler
Gizli Üye(36-45)+1 yıldul kadın diye bişey yoktur bekar kadın vardır ya da evli öncelikle bunu anlayalım
evlenmiş boaşnmış kadınlar erkeğin kıymetini daha iyi anlarlar o yüzden değerlidir01 Yorumla- +1 yıl
buda farkli ve guzel bir yorum
- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkeklerin dul kadınlara farkli bir ilgisi var mı? Varsa neden? Hiç yoksa neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler