23 yasındayım acıkogretim okuyorum bu yasa kadar hiç çalışmadım. bunca zaman çalışmayınca da belli bir yaştan sonra çalışmak zor geliyor dogal olarak... geçtigimiz senelerde 2 defa iş bulabildim ondada cok agır ayak ıslerı yaptırdılar bana ve unıversıtelı oldugum için zoruma gitti acıkcası işi bu yuzden bıraktım. duzgun masabası bir is cok aradım aslında ama nereye basvursam biz sizi sonra ararız dediler aramadılar. sonra pes ettim is filan aramıyorum. ailemden de inanılmaz tepkiler gleiyor dogal olarak tek cocugum ailemin durumu normal cok kötü değil cok iyide değil. akrabalar falan insanlar bana bu yuzden cok kötü davranıyor baba parası yıyen sımarık zengın pıcıymısım gıbı davranıyr herkes ama ben oyle bırı değilim bu yuzdn piskolojm bozuldu.
sizce benim bu durumum normal mi? bu durumda olan vrmı aranızda? bırde calısmak ayıp mı? mesela bana calısırsam is yerinde azar isitsem yada baska bisey olsa hemen gurur meselesi yapıyorm. bıde calısırsam sanki hayatım bıtecekmıs gibi ve kendimi köle gibi hissediyorum evden ise isten eve filan off bilmiyorum hiç calısmayan insan var mıdır dunyada? calısmak bir zorunluluk mu yoksa zenginler hiç calısmaz mı mesela yoksa herkes calısır mı dogal olarak? simdi benim colugum cocugum yok ev kıram yok okuyorum ben neden calısayım? haksız mıyım? ne düşünüyorsunuz?
sizce benim bu durumum normal mi? bu durumda olan vrmı aranızda? bırde calısmak ayıp mı? mesela bana calısırsam is yerinde azar isitsem yada baska bisey olsa hemen gurur meselesi yapıyorm. bıde calısırsam sanki hayatım bıtecekmıs gibi ve kendimi köle gibi hissediyorum evden ise isten eve filan off bilmiyorum hiç calısmayan insan var mıdır dunyada? calısmak bir zorunluluk mu yoksa zenginler hiç calısmaz mı mesela yoksa herkes calısır mı dogal olarak? simdi benim colugum cocugum yok ev kıram yok okuyorum ben neden calısayım? haksız mıyım? ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil