Türk erkeklerini sürekli yabancı erkeklerle kıyaslamayı bırakın artık. Şimdi bir kaç kuş beyinli gelicek "kıskandın mı?" felan diyicek. Hayır kıskanmıyorum, Ama bokunu çıkartıyorsunuz sitede her kız kafadan sürekli bunun gibi sorular çıkıyor. Hani Brezilya, Amerika, İtalya ve Fransa ülkelerinde erkeklerin "geneli" yakışıklı sanki. Eğer çok seviyorsanız ve sizi tutan bir şey yoksa gidin oralarda biriyle evlenin. Ama yapacak bir şeyiniz yoksa kapatın çenenizi aynı muhabbeti sürekli yapıp bokunu çıkartmayın.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Deniz gunes spor ve eglence uzerine kurulu bir ulkede olmasi normal diger tarafta deniz var giren mikrop kapiyor sahil desen yok spor denince kiz ve erkek pesinden kosmak icin yapiliyor eglence yerinede tesadufen yasiyoruz diyen gelecek korkusuyla buyuyen cocuklar gencler
00 Yorumla
+1 yılNasıl ki, kendi anası babası Türk ve kendisi de g. tlü göbekli Türk erkeğiyken gidip Türk kızlarına laf sokmaya çalışan erkekleri salak ve işsiz gözüyle bakıyorsam, önünde sonunda Brezilyalı değil, Türkle evlenecek kıza da hak veremiyorum... Üzgünüm ama nedir bu ülkedekilerin yabancı sevdası?
22 Yorumla- +1 yıl
ailesi Türk ve kendisi de koca g. tlü ve kıllı * türk kızıyken gidip türk erkeklerine laf sokmaya çalışan kızları canım ve işsiz gözüyle bakıyorsam, önünde sonunda rus değil, türkle evlenecek erkeğe de hak veremiyorum... Üzgünüm ama bu türk kızları çok brezilyalı erkeklere tapıyor deli gibi tapıyorlar hatta işleri güçleri turk eklerine laf sokmak.
- +1 yıl
s. lak yazdım canım diye düzeltmiş :)
+1 yılaynen bunlar ne yiyorsa şu bizim türklere de verelim özelikle Francisco Lachowski ve Vini uehara
14 Yorumla
Soran+1 yılFrancisco aynenn 😍
- +1 yıl
syntholl yiyorlar al bak hala bunlara bakıp Türk erkeğini küçümsüyormusun
www.vucutgelistirmetv.com/...kte-eden-gencler.html
www.vucutgelistirmetv.com/...igi-devam-ediyor.html - +1 yıl
cevap verememek değil çıkış yapmıştım yorumuna gelirsek bu olayı asla onaylamıyorum ama şu an genelleme yapıyorsun kullanan vardır hatta belki Türkiye de de vardır aynısı olmasa da benzer yolları deneyen ama sen şu an hepsini aynı kefeye koyuyorsun yinede video için teşekkürler
- +1 yıl
sen hepsini aynı kefeye koyup ne yiyorlarsa Türk erkeklerine de verin demedin mi soranda hepsini aynı kefeye koymadı mı!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBrezilaylı kadınlar da taş iken Türk kadınlar patates olduğu için olabilir mi :D
images.bursadabugun.com/.../...-521314281cff7.jpeg44 Yorumla
Soran+1 yılBen Türk kızı değilim o zaman çoğu erkekten uzun boyum var ve spor yapıyorum kıskanmadım fotoyu yani :D
Cevap sahibi+1 yılbrezilyalı kadın kalça hareketleri varsa takdir ederim :) ben de senin fotoda ortadakiyle aynı vücuda sahibim yüz yapım sağdan 2nciye benziyor. napak yani Türk erkek tipi bıyıklı kelli göbeklidir. kadın tipi de kısa boylu kilolu eşarplı yere düşse yuvarlanacakmış gibi duran kadındır :D yeni nesili bu gruba dahil etmeye gerek yok. benim gittiğim spor salonunda yüzlerce üye var hepsi de sağlam vücut yapmışlar bayanlar için de aynısı geçerli her gün jen selter gibi insanlar görüyorum hayret ediyorum :D
- +1 yıl
aynen kanka bak şu an uzun boylu oldun. ee spor yapıyorsan bize ne aq. türk fitnessçılarda yapıyor spor. siz anca gidin brezilyalı erkeklere tapın.
- +1 yıl
Zaten var. Aynen bak şu an o vücuda sahip oldun. Napalım türk kız tipi koca g. tlü kokuşmuş ayaklı ve kıllı kıllı amlıdır. Hepsi öyle değil bu genetik ile alakalı ve hâla bunun ırk ile alakalı olmadığını öğrenemediniz.
+1 yılencrypted-tbn3.gstatic.com/images brezilyalı demişken örnek vereyim dedim :)
04 Yorumla- +1 yıl
encrypted-tbn3.gstatic.com/images bu da var :)
Soran+1 yılBenim fiziğimde boyle o yüzden üstüme alınmıyorum canım. :D
- +1 yıl
at da görelim canım :D
- +1 yıl
Aynen kanka bana ordan touch blue
+1 yılHaahahha ne güldüm ya bir brezilyaya gidip gelseydin türk erkeklerine tapardın :D
53 Yorumla
Soran+1 yılAynen kezoviç :D
- +1 yıl
Hayat pembe dizilerde ki gibi değil, bir gün gözünle gördüğünde anlarsın :)
+1 yılGit oraya ozaman zorla tutan yok böyle sorular lada prim yapmayın
41 Yorumla
Soran+1 yılCevap verme o zaman kızım sanane
Al sana taş xD
i.dailymail.co.uk/.../...9E00000578-85_964x642.jpg20 Yorumla
+1 yılİstediğiniz kadar laf atın.
Yine evleneceğiniz göbeğinde elma kesiceğiniz türk erkeği.
Şimdilik hayallerinizle yaşayın. Gerçi hayallerle yaşayanı, gerçekler zükermiş.42 Yorumla
Soran+1 yılRus kızı diye çıldırır gelmiş burada şekil şukul yapıyı ya tipini zuktuğum :Dd:D
- +1 yıl
Hadi kanıtla cınım hadi :/
Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. genelde brezilyalılar meslek lisesinin önünde bekleyen serseri tiplerden olur, her ülkeden böyle mankenler çıkıyor :D
Sen şimdi Brezilyanın erkeklerine bizim Rus kızlarıyla nasıl kıyaslarsın :D10 YorumlaHiç zaten kendinizi ruslarla kıyaslamayın. Anca türk erkeklerini hakediyosunuz kızım. Ne kadar ekmek o kadar köfte ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılBen hakketmiyorum valla Türk erkeklerinden uzunum taşım :D
si.wsj.net/.../...670_brazil_MG_20140708164757.jpg bak bu standart brazilya taraftarı
22 Yorumla
Soran+1 yılKıskançlıktan foto bulmuş :D
+1 yılSende birezilya kizi gibi at gibi misin acaba cok merak ettim :) bu kisa boylu guduk bisi degilse pipimi kessinler :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTaşım ben ama sen kıskandın tabi bu tipe normal :D
- +1 yıl
bekle 2 dk simdi kapak atacam kapaktaki benim bir bak benim vucut zaten bunlar gibi ne kiskanacam
Gizli Üye(36-45)+1 yılTencere kapak misali işte davul bile dengi dengine :) Brezilyalı hatunlar ne kadar taşsa erkekleride öyle. Bizimde Türk kızlarının çoğu bodur, şişko onlara düşende kıllı şişko oluyor :)
12 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızlarının çocuda oyle oluyor ama taşlarda var evet :D
Cevap sahibi+1 yılVar tabiki canım kızıda var erkeğide ama çok nadir :)
https://i.hizliresim.com/Vlq4QZ.jpg
Bunlar gibi olmadığınız sürece biz laf atmayın lütfen :)12 Yorumla
Soran+1 yılBen bunlarla rahat fizik yarıştırırım tombik :D
+1 yılBu Türk Kızı Ne?
https://i.hizliresim.com/blzNGV.jpg24 Yorumla
Soran+1 yılBoyle olanlar düşünsün ayrıca Türk kızları Türk erkeklerine fazla :D
- +1 yıl
Siz Bunlara mı Fazlasınız? Bunlar mi Size Fazla Acaba?
https://i.hizliresim.com/pRZrMr.jpg
https://i.hizliresim.com/22XGq2.jpg
https://i.hizliresim.com/rglPp3.jpg
https://i.hizliresim.com/AARBNv.jpg
https://i.hizliresim.com/Gv8LNr.jpg
Soran+1 yılEn yakışıklıları bile brazilyanın en çirkini
- +1 yıl
Sen zaten yakışıklı seçmemişsin k , Cıbıldaklarıalmış koymuşsun
+1 yılNeden ukraynali hatunlar tas gibiyken türk kizlari :((((((( öhö öhö öhöğğğ
03 Yorumla- +1 yıl
İssyaaaaaaaaaaaaannnim varrrr
Soran+1 yılSen bu tiple isteme ben isteyebilirim :D
- +1 yıl
Çok zekisin.. ulasamicani anladigina b.. k at izi kalsin dimii.
+1 yılkeşke brezilyalı kadınlara da baksaydın bacım belki soruyu sormaktan vazgeçerdin :))
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet onlarda taşş bende taşım en doğal hakkım Brezilyalı sevmek sizene :D
- +1 yıl
aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış :)) soru soruyosan sizene deme hakkınız yok o zaman sormayacaksın yorumu kaldıramıyosan
+1 yılKısaca Türk erkekleri dediğin kısımı kastediyorum. İslamiyet yüzünden. Anlamazsın sen şimdi bak dini islam olduğu için böyle tipteki erkekleri de evlenmeden senin görme ihtimalin yok o yüzden yani. Geneli müslüman olduğu için.
00 Yorumla
+1 yılerkekler olarak bizimde brezilya kızlarının fotoğrafını koyup sidik yarıştırmamız gerekiyordu ama biz aklı selim insanlar olduğumuz için böyle bir şey yapmıyoruz
12 Yorumla
Soran+1 yılYaptılar merak etme :D
- +1 yıl
benim yüzümü de kara çıkarttılar:)
i.ensonhaber.com/resimler/diger/kivanc_7331.jpg
Hmmm öylemi...12 Yorumla
Soran+1 yılBundan bir tane var siz kendinizi kıvanç mı sanıyonuz gşdkdpfğs
- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİki tanede brazilyalı kadın koysaydın ya o zaman tartışabilirdik.
44 Yorumla- +1 yıl
Türkiyede 2 sene yaşasın bunlar ciguliye dönerler
Soran+1 yılKonumuz erkekleri kıskandınız mı :D
- +1 yıl
Kılları aldırabilirsin, spor yapıp göbeği eritebilirsin kas yapabilirsin onlar gibi olunabilinir ama türk erkeğinin doğuştan gelen kaşı gözü karizmayı sonradan yapamazsın diye düşünüyorum. En azından kızlar gibi rus kadınlarına özenerek çakma sarışın gibi komik hallerede düşmüyoruz :)
sen kendin çok güzelsin galiba Allah'ın kezbanı. kıllıyız kısayız Allah bizi böyle yaratmış napalım isyan mı edelim?
12 Yorumla
Soran+1 yılMal :D
+1 yılHayatında kaç brezilyali erkek görmüş sanki garibim :))
20 YorumlaYasadigim gune kadar bendrn uzun turk kizi gormedim hala brezilya erkekleri diyorsunuz :D
00 YorumlaDiğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Sen demek hep erkek diye birinci sınıf malları görüyorsun.. Biraz çevrenin dışına çık..
00 YorumlaBrezilya erkeklerine bitiyorum zaten diego pato kaka david luis daha ne olsun <3
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok tatlılar ya ne yiyip ne içiyolarsa :D
+1 yılep.yimg.com/ay/yhst-96138715767537/coco4-3.gif
sende bu resimdeki hatun gibi değilsen, kadın sayılmazsın..02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Evet Kadını yeniden yapan doktorun eline sağlık tam bacım gibi olmuş
+1 yılHayır Türk erkeklerini küçük görünce eline ne geçiyor onu merak ediyorum :)
Görüntücü insanları bizler zaten işimiz bitince sallarız, bence bunu iyi biliyorsun ;)00 YorumlaDiğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Çok saçma rus kızlaryla kıyaslyorlar biz kıyasladğmz zamn söylemediklerini bırakmyorlar. Evet brezilya italya kanada hepside çok iyiler :) ,
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya Türk kızlarının adını kezoya çıkarmışlar kendilerine bakmıyolar beğenirim beğenmem sanki onlara ne gerçekleri duyunca yediremediler :D
Bütün dünya erkekleri Çanakkale, den bilir bizi atadan asaletimizi ayrıca osmanlının toprak bütünlüğunü düşünürsek melezler o beğendiklerin atalarımız el atmış mevzuya
10 YorumlaDiğer konusunda 427 cevap paylaştı. nedeni türk kızları:hayatlarında en çok gördükleri erkek göbekli kel babaları olduğu için öyle erkeklerle beraber olma isteği vücudu düzgün yakışıklı erkekleri geri planda bırakıyor
10 Yorumla
+1 yılanlattıgın kadar yakısıklı olup nankör olmasınımı istersin yoksa standart türk erkegi (normal) olup sadık olmasınımı
11 Yorumla
Soran+1 yılTürk erkeğimi sadık ikinci kadın görünce gotu başı dağıtırlar bırak :D
Haahahhahahah ulan ben de bunları anlamıyorum kendisii adriana lima da türk erkeğine laf ederler :DDDD Hadi şimdi git bıyıklarını al sen :D
00 Yorumla
+1 yılSen brezilyalı hatunlara bak bir de bizimkilere bak ^_^
02 Yorumla
Soran+1 yılBen üstüme alınmıyorum boyum Türk erkeklerinin çoğundan uzun ve taş gibi :D
- +1 yıl
Alınma zaten. Sen genelleme yaptın ben de yaptım. Haksızsam söyle.
+1 yıllatin kadınlarıda var bu dünyada ama biz kezolara bakıyoruz ver iz dı adalet
12 Yorumla
Soran+1 yılYazıııkk
- +1 yıl
sonuçta çıplak adam olamadık ondan :D
kısa boylu değilim göbekli değilim kıllı değilim, baskıcı olduğum doğrudur, gevşek değilim
22 Yorumla
Soran+1 yılBence çirkinsin
allah allah ya tam beni tarif ettin göbekliyim len ben
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte klasik Türk erkeğii
+1 yılGobekliyim ve kilolu biri olarak kiskanmadim çalışırım benim de olur:)
12 Yorumla
Soran+1 yılAferin
- +1 yıl
Sağol ama bende biraz Alex telles tarzı var
Cidden dünyanın çivisi çıkmış o çivide sensin bu ne biçim soru.
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz sorunca çivisi çıkmıyo gorende çok düzgün sanıcak bırak :D
+1 yılAynen bak şu an uzun oldun. Direk ırk ile değilde genetik ile alakalı o. Ben bütün kızlara kötü laflar etsem feministler üstüme atlar ama siz diyince bir şey olmuyor. kukusu kıllı kokuşmuş ayaklı turk kızları sizi 🤓
00 Yorumla
+1 yılSenin ülkende kıvanç tatlıtuğ gibi kenan imirzaloğlu gibi keremcem gibi kenan doğulu gibi kerem bursin gibi adamlar varken elin yavuru tenezzül etmez size :))
01 Yorumla
Soran+1 yılIıyyy kıvanç hariç hepsi çirkin be en yakışıklılar bile oranın çirkini :D
Diğer konusunda 348 cevap paylaştı. bari kendinize de bir şey diyin sanki türk kızları çok mükemmel
10 YorumlaBrezilyali kizlar o kadar cekiciyken neden bizim kizlar bu haldeyse o yuzden
00 YorumlaDiğer konusunda 362 cevap paylaştı. Sorun türk erkekleri tarz diye bişey bilmiyorlar yani amarikanlar giyim tarzına bak bide bize herşey tarzdan beli olur bizim erkeklerden olmaz :D
00 Yorumla
+1 yılhttps://hizliresim.com/YvXzd6 bak buda brezilyalı :D
00 YorumlaSanirsin guzellik kraliçesi konuştu yahu her yeriniz kıl olmuş erkekten farkınız yok hala konuşuyosunuz ayıptır :-D
02 Yorumla
Soran+1 yılHe ya he :ahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılBrezilya erkeğini öven ibibik kuşu tipli kıs hadi hepsini geçtim bunlar sana bakicak mı :)
12 Yorumla
Soran+1 yılBakarlar canım ben Türk erkeklerine fazlayım :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha eminim öyledir
seni brezilyaya gönderiyorum herşeyin benden. yeter ki kapat lanet çeneni.
00 Yorumla
+1 yılAbi turk kadini turk erkege tuek erkegide turk kadinina yakisir nokta.
10 Yorumla
+1 yılBrazilyanin kizlarini pylascam intthar flan edrsin diye korkuyorm onlar kizssa bnnneyim psikolojisi
02 Yorumla
Soran+1 yılSen önce yazı yazmayı öğren ergen
- +1 yıl
Sen onvce. Gizliden cik ergen olmyn tipinle adriana lima kafasindasin ezik
Adamlar her sene rioda taş gibi hatunlar görüyoken siz metrobüste ter kokuyonuz zalimin kızı :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBen metrobüse binmiyorum cınım banane :D
+1 yılhahaha sende bir rus değilsin hani pirinç pilavı kalçasıyla olmaz o işler
02 Yorumla
Soran+1 yılBende brezilya kızları gibi fizik var canım Ruslardan cacık olmaz :D
- +1 yıl
at foto görelim bir darlene amoro musun
+1 yılo erkekleri taş yapan karşılarındaki kadınlardır eee atalarımız boşuna dememiş üzüm üzüme baka baka kararır onlar taş karılara bakarak taşlaşıyor bizde meşe odunlarına bakarak odunlaşıyoruz
00 Yorumla
+1 yılBana, benden bir tane yakısıklı brazilyalı birisini gösterebilir misin
00 Yorumla
+1 yılspora gidip vücut yapcam bu site yüzünden cok gaza geldim
00 YorumlaDiğer konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sanki her hafta sonu brezilyalı erkekler ile halvet ediyor.
Tipik 15 yaşındaki jastın bibir hayranı kız modeli cıkın beyler cıkın41 Yorumla
Soran+1 yılOy kıyamam sende tıfıl kısa erkek tipi var :D
19 yaşındayım brazilyalı erkek gördüm jastin bibırda sevmem çirkin bay :D
Brezilya kızları neden manken gibiyken bizimkiler kezban gibi laf söylesem doğrumu sence
00 Yorumla
+1 yılBrezilya li biriyle evlene ozaman :) rus kizlarida güzel ama türk kizlarina değişmem :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle diyorsunuz sonra gidip ali ahmet mehmet fatma hayriyeyle evleniyosunuz.
ve yanlisin var italyanlar daha taş 😁00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHepsi 16 lık ergen gibi, koluna kocam diye taksan sınıf arkadaşın mı diye dalga geçerler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRus kızlar bu kadar taşken siz neden değilsniz. s. s
12 Yorumla
Soran+1 yılBrezilya kızları daha taş bende onlar gibi fizik var. s
Cevap sahibi+1 yılgörmeden bilemem olduğunu inanmam lazım hani ispat?
Git ablacim seni tutanmi var git bu cocuklar toplansin toplu anladin sen :)
10 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat