• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Allah'a inanmayan birini nasıl inandırırsınız?

crayzgirl8
crayzgirl8 Takip Et
Xper 5 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Yorumlaranızı bekliyorum birinin okumasına ihtiyacı olur belki. Lütfen seviyeli ve düzgün yorumlar yapınız.
Allah'a inanmayan birini nasıl inandırırsınız?
Sevgi Soruları Yorum Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• ElysionXena
    ElysionXena Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Bak çılgın kız genelde ateistler zaten müslümanlardan daha çok okuyor kuranı. Allah peygamber göndermiş, ama kul inanmıyor. Ne yapacaksın başını mı keseceksin? Senden daha bilgili olduğuna emin olabilirsin. Din mantığa terstir. O sadece mantığını daha fazla kullanıyor. Sendeyse iman var. İmanı olmayan birisi kuranı anlayamaz. İsterse pastafaryan olsun makarnaya tapsın.

1- De ki: Ey kâfirler

2- Sizin taptıklarınıza ben tapmam.

3- Siz de benim taptığıma tapıcılar değilsiniz.

4- Ben asla sizin taptıklarınıza tapacak değilim.

5- Siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz.

6- Sizin dininiz size, benim dinim banadır.

Yok illa ben uğraşacağım diyorsan önüne kanıt sun. Akli nakli delillerin tesiri olacağını sanmıyorum. Mantıken kendin bul bakalım. Sen neden müslümansın? Hindu bir ailede doğmuş olsaydın yine müslümanlığı seçer miydin? İlgin olur muydu? Veya şu an 4 bin 299 adet dini reddediyorsun. Hepsini araştır ve sana hitap etmeyen yönlerini önüne sun. Hadi bakalım.

www.kizlarsoruyor.com/.../a16792-din-konusundaki-bilgisizligimiz

göz at istersen bir. Tam da senin gibiler için yazmıştım.

3
    2 Yorumla
    • tylerx
      tylerx
      +1 yıl

ben bu hatunu neden mi seviyorum?

Yorumla
    • ElysionXena
      ElysionXena
      +1 yıl

@tylerx ben de seni seviyorum can ^^

Yorumla

En İyi Cevaplar

• kripton94
    kripton94 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 7,6b cevap paylaştı.

Sadece kendi fikrine dönükse uğraşmamak en iyisi Seni bile dininden çıkarabilir Sözleri ile aklını karıştırarak Başkasının dinine karışmayın Kendi dininiz ile meşgul olun bence Bunu yapıcaksınız da Dinde kendiniz şahsen üst düzey bilginiz olsun

3
    2 Yorumla
    • crayzgirl8
      crayzgirl8
      +1 yıl

Çok haklısın

Yorumla
    • kripton94
      kripton94
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • YouMyEverything
    YouMyEverything Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl

İnandıramazsın kendisi inanması lazım tabi fikirlerini değişmesin de etkili olabilirsin.. Ha bir de şu var biz haklıysak ibadet edip toprağa karışırız diyorlar.. Onlar haklıysa cehenneme.. Kusura bakmasın da bu şekil de ibadet edern herkes kendini kandırmış olur. Çünkü ''Yaratıcıyı'' bu kadar basit bir şekil de kandırabileceğinizi düşünmüyorum. Bence ''Yaratıcı'' senin inanıp inanmamana takıcak birşey de değil.. Bu kadar basit düşünmesini bekleme.. Bu arada insanlar topraktan değil yıldızlardan gelir. ya da yıldız tozların dan..

1
    0 Yorumla
  • beyond_two_souls
    beyond_two_souls Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=F1tZhtHEnVg

Ona bu videoyu sonuna kadar izlettir.

Bu kadar milyarlarca hücre birbirleriyle anlaşıp birleşerek nasıl bir insan oluyor anne rahminde?

Yoktuk var olduk, şimdi kalkıp bir yaratıcıyı inkar etmek hiç akıl karı bir iş değil.

4
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

22

Cevap

54

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Öncelikle Allaha inanmayan birisinin bilen bir kişinin karşısında oturup iyi dinlemesi lazım tabiki bunu kendi isteğiyle yepması gerekir zorla karşına alıp illa inanacaksın demek onu Dinden Allahtan dahada soğutmuş olursun zira dinde zorlama dayatma yoktur. Tatlı dille karşı tarafı kırmadan onun anlayacağı dilde yani nabza göre şerbet vermek suretiyle nasihat yapılabilir. Sen güzelcene nasihatini yaparsın gerisini Allaha havale edersin çünkü senin nasihatinle karşı taraf asla hidayet bulmaz bizim nasihatlerimiz sadece hidayete vesile olur Çünkü hidayet ancak Allahtandır. Allah dilerse senin nasihatini vesile yaparak karşı tarafı hidayete erdirir dilerse hidayet olunmaz bu bizim elimizde olan birşey değildir bizim elimizde olan tek şey nasihattir ve bunu yapmazssak bildiklerimizi karşı tarafa aktarmazsak bundan mesulüz. Resulullah (Sallellahü Aleyhi ve Sellem ) şöyle buyuruyor: Sizin davranışlarınıza bakıpta müslümanlığa özenen insanlar yoksa imanınızı gözden geçirin. Öncelikli olarak bu sözden kasıt şudur: Sen İslamı öyle yaşa ki akıllar dursun yani senin o nezaket ve zerafet dolu davranışların karşı tarafı öyle özendirsin ki, senin o güzelliğini görüp müslüman olmaya karar versin. Özet olarak: Önce bizim Allaha hakkıyla inanmamız ve Onun razı olduğu şekilde hareket etmemiz lazım ki: Bize bakanlar müslümanlığa özensin İslamı güzel yaşamak karşı taraf için zaten en büyük nasihattir çünkü görerek bizzat şahit olmuş oluyor :)

2
    0 Yorumla
  • esilla12
    esilla12 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Ila bir kanit istiyosa kendi bedenini ornek goster ona bir meyve yiyosun mesela d vitamini kemige A vitamini goze gidiyo akli mi var vucudumuz nerden bilio hangi vitamin neye lazim. o kucuk fabrika gibi isleyen hucrenin de akli yok mesela kan hucresi. soguk ortamda vucut yuzeyinden kan cekilerek hayati organlari sicak tutmak icin kan dolasimi ic organlarin etrafinda hizlaniyo bir hastalikla dusen vucudumuz tum bu incelikleri mukemmelliyetleri nerden bilio. vucudunda kan et olan canlidan bembeyaz sut nasil cikiyo. elbet bunlari yaratan var bu olaylar her an devam ettigi icin her an bizim kainatın uzerinde hakimiyet sahibi bir kudret var. O da Allah c. c. bilimsel acidan anlatmaya calistim. dusununce her nefesimiz mucize biz bir sanat eseriyiz. ama zihniyetimz korelmis goremiyoruz bunlari malesef

3
    2 Yorumla
    • arplowes
      arplowes
      +1 yıl

Sen ne diyon ak

Yorumla
    • esilla12
      esilla12
      +1 yıl

Vucudumzdaki mukemmel isleyis diyorum Allah in varligina inanmayanlara en guzel kanit diyorum. soyledigim yoruma katilmayabilirsin onu anlarim da. boyle terbiyesizce bir yorum yaparak kendi seviyesizligini gosteriyosun

Yorumla
  • kediloki
    kediloki Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

Doğduğu günden beri kendisine dikte edilen bir şeye inanmayan birinin sebepleri olmalıdır. Herkesin inandığı bir şeye "gerçekten" inanmamak zordur. Ve eğer gerçekten, yürekten, içtenlikle "inanmıyor" ise, yani bu sadece bir şekil meselesi değilse, onu ikna etmek için o sebepleri bilmeli ve ona yanıldığını ispatlamalısın. Tabi eğer böyle bir şey mümkünse.
    Bu sorunun tek cevabı bu.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Aynaya bak, bütün organların nasıl olması gerektiği yerde olduğunu görünce bu bile yetebilir, şuursuz bir dünya bu kadar ince detayı da düşünemesin artık ki iç organları da geçtim... ayrıca afedersin makat ile ağızda aynı yerlerde olabilirdi beyin ayaklarda olabilirdi, göz kapaklarımız olmayabilirdi, vs vs yani dünya da ki düzen ortamında bunlar saçma bile ama aklıma ilk gelenler işte.

1
    4 Yorumla
    • crayzgirl8
      crayzgirl8
      +1 yıl

Bilimselle çürütüyor bunları

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İnanmak istemeyen sonuçta bir sebep bulur, biz bir alamet gördükte mi inandık? aynı devirde yaşıyoruz ama bizlerin mantığı bunu destekliyor ve inanıyoruz, 1400 yıl önce dünyaya gelmiş Kuran-ı Kerim'de olabilecekler ta o zamandan yazılmış daha ne olsun.

Yorumla
    • ungesellig
      ungesellig
      +1 yıl

dostum şu an dediklerin sana küçükken öğretilen bilgilerden ibaret. o kitabın eski olduğunu nerden biliyorsun. hiçbir şey hakkında kanıtın yok. büyüklerinden öğrendiğin kulaktan dolma bilgilerle kendini bile inandıramazsın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dostum yazılanlar oluşumlardan önce ise konu açılmadan kapanmıştır, senin mantığın ancak yazılanlar gerçekleşen olaylardan sonra ortaya çıksaydı doğru olurdu ama öyle değil ve sende bunu iyi biliyorsun, saygılar.

Yorumla
  • ViolenceX
    ViolenceX Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Allah'ın varlığının kanıtlarını göstererek, Kuran okuyarak, Allah inancıyla kazanılmış savaşları, başarıları göstererek, bu dünyaya neden geldiğimizi neden hayatta olduğumuzu anlatarak, bu kadar zulmün adaletsizliğin bir bedeli olmak zorunda olduğunu Allah ın adaletli oluşunu anlatarak... Ne bileyim uzar bu liste. Herşeyden önce Allah hidayet nasip etmeli ki inansın. İnşallah nasip eder

1
    0 Yorumla
  • Sametiedi
    Sametiedi Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Peygamber Efendimizi Koruyup Kollayan Amcası Ebu Talip İman edemeden Vefat etti... Efendimiz onu çok seviyordu.. Yani Allah iman vesile etmediği zaman maalesef Olmuyor.. Hatta bununla ilgili bir Ayet indi '' Doğrusu sen, sevdiğini doğru yola iletemezsin; fakat Allah dilediğini doğru yola iletir ve doğru yola erecekleri o daha iyi bilir. ''

Sen Anlat Ama Hidayet Allahdandır..

3
    0 Yorumla
  • Muskara
    Muskara Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

İnancın vaktini Allah cc tain eder senin uğraşın sadece belki vesile olur. şu günlerde birazda ikna zor müslümanların birbirine yaptıklarına bakınca biz şüphe ediyoruz kaldıki inanmayanı ikna etmek çok zor ama bu durum iyi niyrtini ve iradeni gölgelenesin sadece fazla üzerine gitmeden dene

3
    0 Yorumla
  • muhendisozi
    muhendisozi Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

İlk olarak neden inanmadığını bilmek gerekir. Yüzlerce inanmama nedeni olabilir. Bunu öğrendikten sonra da tabii ki mantıksal olarak bir yaratıcının neden var olması gerektiğini ortaya koyarım, ve tabii diğer ateistlerden farklı değilse ya susacaktır ya da saçma sapan ve mantık dışı şekilde söylediklerimi yalanlamaya çalışacak.

2
    0 Yorumla
  • SenDurNaminYürüsüN
    SenDurNaminYürüsüN Takip Et
    Xper 5 Yaş: 88
    +1 yıl

Gerçekten Allah a saygısı olup sevgisi olup namazını ibadetini yapanlara saygım sonsuz fakat cennet cehennem kavramlarindan korkarak yapanlara söylüyorum adam değilsiniz. Menfaat hep.

Ben Realistimdir Bir yaraticinin olduguna inaniyorum adini Allah diye tabir ettigimiz. Fakat digerlerine inanmiyorum. Inandirmak isteyen çok oldu fakat mantıgimin el vermedgi bir şeyi kabullenemiyorum.

1
    0 Yorumla
  • yasince
    yasince Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    +1 yıl

inandıramazsın allah dilerse inanır
    sen islamı güzel yaşat kuranı iyi anla ve allah ı iyi tanıt içinde yeşerecek bişi varsa yeşerir yoksa snein elinden hiç bişi gelmez uğraşma onunla bunları yapmıyorsan hatta uzak dur şimdi değil ama bir gün sana çok büyük zarar verir o ve onun gibileri bilen söylüyor

1
    0 Yorumla
  • ungesellig
    ungesellig Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 48%
    +1 yıl

beni inandır başarırsan diğerlerinide inandırırsın :)

1
    2 Yorumla
    • crayzgirl8
      crayzgirl8
      +1 yıl

seni allah inandırsın boşversene

Yorumla
    • ungesellig
      ungesellig
      +1 yıl

tüm yorumları okudum. ve şuna eminim oldum bu yorumların hiçbiri beyin kullanarak yazılmamış. lütfen biraz mantıklı olun arkadaşlar. bu arada sizden sadece tek cevap istiyorum. eğer ilk insanlar adem ve havva ise ondan sonraki dna çeşitliliği nasıl meydan geldi. sonuçta bütün doğanlar kardeş oluyor. bunu cidden merak ediyorum o kadar aradım ama bulamadım

Yorumla
  • Sollertis
    Sollertis Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 39%
    +1 yıl

Deist Tanrı anlayışına inandırabilirim de kitaplarda geçen Tanrı'ya inandıramam çünkü inandırabilmem için mantıklı olması ve benimde inanmam gerekiyor.

2
    1 Yorumla
    • jelyboon
      jelyboon
      +1 yıl

👏👏 cok güzel ozetlemissin

Yorumla
  • Bir_Acayip_Adam
    Bir_Acayip_Adam Takip Et
    Bilge Yaş: 38
    +1 yıl

Derim ki nefes al.. Gördün mü kim aldırdı? :))) malesef bu sitede başka tarz dışında cevap gelmesi zzor..

Ancak insan kendinin Tanrı olduğuna inana bilirse Tanrı'nın varlığını kabul eder ki o da sizin Allah anlayışınıza ters..

3
    0 Yorumla
  • fuocoturco
    fuocoturco Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

ateistler haklıysa yaptıgımız ibadetler boşa gitmiş olur toprak olur gideriz
    ama biz haklıysak onlar cehenneme gider her türlü biz kardayız

3
    12 Yorumla
    • tylerx
      tylerx
      +1 yıl

bu mu bakış açın? dalga mı geçtin ciddi miydin

Yorumla
    • crayzgirl8
      crayzgirl8
      +1 yıl

çok fazla ortada değilmi

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

@tylerx bu bir örnek sadece inanmak istemedikten sonra kimse inanmaz ne söylersen söyle inanmaz

Yorumla
    • tylerx
      tylerx
      +1 yıl

yok ben senin böyle düşünüp düşünmediğini merak ettim sadece?

Yorumla
    • crayzgirl8
      crayzgirl8
      +1 yıl

sen karda olduğunu mu düşünüyosun fuocoturco. Sende cehennemliksin

Yorumla
    • ungesellig
      ungesellig
      +1 yıl

insanoğlu doğuşundan beri çıkarcıdır adam haklı yani.

Yorumla
    • tylerx
      tylerx
      +1 yıl

genelleme yapılmaz kimin cehennemlik olduğuna da kul karar vermez :D ama bu bakış açısı garip geldi o yüzden sordum sadece

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

soran neye göre cehennemliğim sen Allah mısın bilceksin en azından inanıyoruz yüzde 1 de olsa cennetlik şansım var diye düşünüyorum yaptıklarımdan ama inanmayan go to hell

Yorumla
    • crayzgirl8
      crayzgirl8
      +1 yıl

Bak sende biliyorsun sende inanıyosun aslında ama inanmak istemiyosun kimin cehennemlik olduğuna kimin karar verceğini iyi biliyosun ya

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

@tylerx ateistler cehennem kavramını benimsemezler onlara göre yok iman etmeyen biri cehennemliktir ac oku

Yorumla
    • tylerx
      tylerx
      +1 yıl

biliyorum arkadaşım seni savundum yorumda zaten sakin ol :D

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

inanmak istemiyorum? hahahah cok komiksin onu sadece Allah bilir ama benim şansım var ateistler cehennemlik

Yorumla
  • blondewoman
    blondewoman Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Aynanın karşısında oturturum incele kendini derim bu gözler bu parmak izleri bu vücut iç organların bubeyin bu kalp kim yaptı bunları söyle cevap veremicektir.

2
    0 Yorumla
  • BaySamuel
    BaySamuel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Derim ki imkansiza inaniyorsan git dinazor zik saka saka sen gormedigin seylere inanmiyorsan annene nasil inaniyorsun karnindan cikarken gordun mu derim ateist şok atesit iptal

1
    2 Yorumla
    • arplowes
      arplowes
      +1 yıl

Ateist sok olmaz bunun biyolojik test ile sonuclarina ulasmak mumkun bir yoldur kardesim. Bu sey gibi kulak arkani gormedigine gore kulagin yok gibi bir sey. sacma yni

Yorumla
    • BaySamuel
      BaySamuel
      +1 yıl

Tamam bro olabilir ama ben farkindaysan gormedigi bisey icin diyorum hala yanan yesil ates var ona bakarsan o da var

Yorumla
  • laurapiggott
    laurapiggott Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 563 cevap paylaştı.

Ben de ateistim, neden ateist birini inançlı yapmaya çalışıyorsun :D eğer gerçekten araştırma yaptıysa sana sadece güler

1
    3 Yorumla
    • arplowes
      arplowes
      +1 yıl

Salak bu musluman barzolar ya sktr et

Yorumla
    • laurapiggott
      laurapiggott
      +1 yıl

bence argo konuşma :) @aplowes herkes ne istiyorsa onu yapsın. ama bir insanı zorla müslüman yapmaya çalışmayın kaybedersiniz müslümanlar

Yorumla
    • laurapiggott
      laurapiggott
      +1 yıl

@arplowes

Yorumla
  • kurugöt
    kurugöt Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 37%
    +1 yıl

Allahın kendisi inandırma gereği duymazken kulu niye bu kadar dert eder? Kendi inancınıza baksanıza.

2
    0 Yorumla
  • QueenBadWolf
    QueenBadWolf Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

İnandırmaya çalışmam kendi görüşüsü sadece bütün kutsal kitapları oturup roman okur gibi güzelce bir okumasını ve bir kez daha düşünmesini tavsiye ederim gerisi ona kalmış

1
    1 Yorumla
    • QueenBadWolf
      QueenBadWolf
      +1 yıl

Kendi görüşü*

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Risalei nur okut, bişey anlamasın kafası karışınca inanmaya başla dersin, sonra bu Kuran a eş değer dersin, Allah Kuran gönderdi, bizimkiler benzerini yazdı diye anlatırsın

1
    0 Yorumla
  • Apsolute
    Apsolute Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Ateist sevgilimden ayrıldım. mesele allaha inanmaması değil bana inanmaması. allah var diyom yalan mı söylüycem?

2
    0 Yorumla
  • arda120
    arda120 Takip Et
    Yoda Yaş: 45
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Bilim ile... Kuran mucizelerini okut derim.. çünkü bilim kuranın her ayetini tek tek ispatlamaya başladı...

1
    0 Yorumla
  • mirkelam1976
    mirkelam1976 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 50
    +1 yıl

RİSALEİ NUR OKUSUN 10. SÖZ HAŞİR BAHSİ

Zalim izzetinde, mazlum zilletinde kalıp buradan göçüp gidiyorlar. Demek bir mahkeme-i kübrâya bırakılıyor."

2
    0 Yorumla
  • Whistleblower
    Whistleblower Takip Et
    Xper 6 Yaş: 53
    +1 yıl

kimseye inandıracak degilim valla ben inaniyorum kafi

1
    0 Yorumla
  • alicanercan07
    alicanercan07 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Bişey anlatmam dilediği gibi yaşasın insan bir şeye inanmak istiyorsa gidip araştırır zaten

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Geçenlerde bir ateist soru sormuş, ateist ama aileme nasıl söylerim diye.
    Tam 2 saat boyunca tartıştık, en sonunda bir şey diyemedi, cevap yazmadı. İnşallah doğru yola dönmüştür.. :))

2
    0 Yorumla
  • jelyboon
    jelyboon Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Nden inanmak zorunda mı?
    Herkesin inancı kendine.

1
    0 Yorumla
  • HeLLFoRCeee
    HeLLFoRCeee Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

İnanmıyor ise pek yapacak bişey yok ama güzel bir şekilde anlat

1
    0 Yorumla
  • mantıkoloji
    mantıkoloji Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

kurandan ayetlere bir göz at. bu gibi insanlara örnek ayetler mevcut

1
    0 Yorumla
  • KatolikPapazz
    KatolikPapazz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Ateist Hz. Ali'ye sorar; Allah var mi?
    Hz. Ali; var
    Ateist; Kanıtla
    Hz. Ali; Aklın var mı?
    Ateist ; var
    Hz. Ali; Kanıtla.

Böyle bisey iste.

1
    0 Yorumla
  • Marksist001
    Marksist001 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

O Kişi İnanmak Değil Bilmek İster.
    O Yüzden Kanıtlar Ve Dökümanlarla Konusman Gerekli
    Yani Kısaca İMKANSIZ :D

1
    0 Yorumla
  • tylerx
    tylerx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Önce dinen bilgili olman gerekiyor en azından karşındakinden fazla. Sonra da neden inanmadığını öğrenip ona karşı somut kanıtlar sunmalısın

2
    0 Yorumla
  • Suattt
    Suattt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

En güzeli yaradılışını Kuran-ı Kerimi Peygamberleri Melekleri yani İSLAMI anlat ona kendin neye inanıyorsan o doğallıkla anlat.

1
    0 Yorumla
  • Jeira
    Jeira Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 44%
    +1 yıl

Bizim her dediğimizin farkındadır zaten.
    Bildiği halde inanmıyodur. Güler anlattıklarımıza, inandıramayız.
    Öbür tarafta vay ben neymişim der.

0
    0 Yorumla
  • Kenijey
    Kenijey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

dua ederdim... diyalog kurmaya başlayınca seni aşağılarcasına konuşmaya başlıyorlar...

1
    0 Yorumla
  • Laviiin66
    Laviiin66 Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

Bana cok zor geliyor varya, o gucu bulamiyorum kendimde :/

1
    0 Yorumla
  • mertbkl
    mertbkl Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Herkesin aklı var, neden inandırmaya çalışayım ki? İnanmamasına saygı gösteririm. Ha gelip bana bir şey sorarsa o zaman ayrı.

1
    0 Yorumla
  • Tubatgb
    Tubatgb Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Bu konuda yeterince Bilgili olman Gerekir ki sordgu her soruya net emin cevaplar vermen gerekir o şekilde ikna edebilirsin ya da int videoları izletebilirsiniz

1
    0 Yorumla
  • mertcanpolata
    mertcanpolata Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.

Herkesin kendi hayatı, kendi fikirleri bana düşmez.

1
    0 Yorumla
  • Lemniskat
    Lemniskat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Görüşüne saygı duymak varken karşımdaki kişiyi inandırmaya çalışmam.

1
    0 Yorumla
  • igrencapacheçikoo
    igrencapacheçikoo Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

suyun altında hiçbir ekipman olmadan 10 dakika kalmasını söylerim

1
    0 Yorumla
  • Carmena
    Carmena Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.

boşa vakit kaybı bir şey der sinirimi boza hiç onlarla uğraşamam naparlarsa yapsınlar

1
    0 Yorumla
  • remember23
    remember23 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

bunca şeyi kim yarattı? insanlar ağaçlar taşlar topraklar kendiliğinden mi vardı?

2
    0 Yorumla
  • JoySerhat
    JoySerhat Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Ona tek soru sor sen varmısın o varım tabi derse sen varsan Allah neden olmasın diye sor? :)

1
    0 Yorumla
  • nvllivs_in_verba
    nvllivs_in_verba Takip Et
    Yoda Yaş: 109
    +1 yıl

öyle bir çabaya girmem peygamberimiz bile sadece tebliğ ile görevliydi

1
    0 Yorumla
  • Amidaa
    Amidaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Hiç bir şey kendiliğinden meydana gelmez, bugün çizdiğin resmin bile yaratıcısı sensin

1
    1 Yorumla
    • ungesellig
      ungesellig
      +1 yıl

bir müslüman olarak o kelimeyi kullanmaman gerekiyordu. islamda tek yaratıcı allahtır. ben demiyorum islam diyor.

Yorumla
  • cnklc
    cnklc Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.

o kararını vermiştir oktan kendisinin inanmasını beklemelisin

1
    0 Yorumla
  • Hakikatizinde
    Hakikatizinde Takip Et
    Xper 2 Yaş: 65
    +1 yıl

Allah'ın izniyle dini İslamı güzel şekilde öğrenip, sonrada öğretip tebliğ edersin. Tatlı dil ile hak din İslamı anlatır onu davet edersin. Dua müminin silahıdır. Davete icabet etmez ise onun için Dua edebilirsiniz. Allah katında din İSLAM'dır

0
    0 Yorumla
  • buhranlıı
    buhranlıı Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Ona üç harflilieri musallat et bak nasıl inanıyo

1
    8 Yorumla
    • crayzgirl8
      crayzgirl8
      +1 yıl

ahahah valla sesli güldüm ya :DDd

Yorumla
    • buhranlıı
      buhranlıı
      +1 yıl

:D :D gerçek bak he

Yorumla
    • crayzgirl8
      crayzgirl8
      +1 yıl

nasıl etcem :D

Yorumla
    • buhranlıı
      buhranlıı
      +1 yıl

orasını bilemem gece korkut bence :D

Yorumla
    • ElysionXena
      ElysionXena
      +1 yıl

Oha bu kız süper

Yorumla
    • buhranlıı
      buhranlıı
      +1 yıl

ahahah @ElysionXena nerden esti :D

Yorumla
    • ElysionXena
      ElysionXena
      +1 yıl

Cinler ilen kanki olur isek tüm dünyayı müslüman edebilir miyiz :D

Yorumla
    • buhranlıı
      buhranlıı
      +1 yıl

Onlarında dinsizi var anam onalrda dinsiz edebilir :D

Yorumla
  • BeyinAdam
    BeyinAdam Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Bence çaba sarfetmeyin çünkü inanmayacaktır. Zamanla inanabilir.

0
    0 Yorumla
  • nickname006
    nickname006 Takip Et
    +1 yıl

sen neden inandığını anlat mantıklı gelirse daha doğrusu onu etkileyebilirsen inanır belki?

0
    0 Yorumla
  • capkinbiber
    capkinbiber Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 486 cevap paylaştı.

Niye inandırayım ki? Cehennem boşunamı yaratıldı

1
    3 Yorumla
    • ungesellig
      ungesellig
      +1 yıl

cehennemin varlığına kanıt var mı?

Yorumla
    • crayzgirl8
      crayzgirl8
      +1 yıl

var tabi nasıl yok? kuranı kerimde yazıyor

Yorumla
    • capkinbiber
      capkinbiber
      +1 yıl

Cehennemin varlığına kanıt var kaldı ki hiçbir kanıt olmasa bile bence insan şöyle bir düşünmeli ya varsa? Inanan biri için olmaması pek sıkıntı değil eğer yok ise toprak olur giderim kaybedecek birşeyim yok ama inanmayan hiç düşünür mu ya varsa Hali nice olur?

Yorumla
  • Dajsy
    Dajsy Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 50%
    +1 yıl

uğraşmam kendi tercihi

1
    0 Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 20,4b cevap paylaştı.

Dini yayacak son kişiyim sanırım. :):

1
    0 Yorumla
  • erkeksihayvan
    erkeksihayvan Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 18,6b cevap paylaştı.

Allah a inanmayan bana da inanmaz bence

2
    0 Yorumla
  • wajwoood
    wajwoood Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

ben ateistim yorumlarınızı bekliyorum :))

1
    1 Yorumla
    • crayzgirl8
      crayzgirl8
      +1 yıl

oku lütfen gelen yorumlarıda değişen birşeyler olur belki

Yorumla
  • Arsen_Lüpen
    Arsen_Lüpen Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

o kadar aptal biriyle uğraşmam

1
    1 Yorumla
    • crayzgirl8
      crayzgirl8
      +1 yıl

çok haklısın kesinliklee

Yorumla
  • 2ölümperisi
    2ölümperisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

inandırmam bu onun seçimi

1
    0 Yorumla
  • Onurun0
    Onurun0 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Ona sivrisinegi ya da ariyi arastirmasini soyle

1
    0 Yorumla
  • hüla_gü
    hüla_gü Takip Et
    +1 yıl

Din de zorlama yok tur

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Allah'a inanmayan birini nasıl inandırırsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Allah'a inanmayan birini nasıl ikna edebilirsiniz? 31 cevap verildi
Dine inanmayan birini nasıl inandırabilirsiniz? 31 cevap verildi
Allah'a inanma konusunda şüpheleri olan birini nasıl ikna edersiniz? 12 cevap verildi
İnançsız birini allah cc var olduğuna ikna etmenin en iyi yolu nedir? ? 27 cevap verildi
Allah'a inanmayan birine ne derdiniz? 8 cevap verildi
Kiz kardeşim Allaha inanmıyor nasıl fikrini değiştirince? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Son dakika fikir değiştirir misin, karar verdikten sonra ne kadar esneksin?
  • Anneden tiksinmek neden olur?
  • Sevmediğiniz biri ile sırf çıkar için sevgili olur musunuz?
  • Gördüğüm yalanlara sessiz kalmam, oyunları izleyip karakteri çözdüğümden mi? Sessizlik bazen en ağır cevap değil midir?
  • Sevgiliyle el ele tutuşarak dolaşmak itici mi bulunuyor?
  • Sizi çekemeyen haset kişilere ne tepki veriyorsunuz?
  • Ya yük gibi ya da yokmuş gibi hissettirildiniz mi?
  • Yarın Paraguay maçını izlemek için uykusundan vazgeçecek olanlar kimler?
  • Mesajlaşma esnasında noktamama işareti kullanıyor musunuz?
  • Aldatmaya ne kadar meyillisin test edelim mi 😂?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨