Yorumlaranızı bekliyorum birinin okumasına ihtiyacı olur belki. Lütfen seviyeli ve düzgün yorumlar yapınız.
Cevabın nedir?
+1 yılBak çılgın kız genelde ateistler zaten müslümanlardan daha çok okuyor kuranı. Allah peygamber göndermiş, ama kul inanmıyor. Ne yapacaksın başını mı keseceksin? Senden daha bilgili olduğuna emin olabilirsin. Din mantığa terstir. O sadece mantığını daha fazla kullanıyor. Sendeyse iman var. İmanı olmayan birisi kuranı anlayamaz. İsterse pastafaryan olsun makarnaya tapsın.
1- De ki: Ey kâfirler
2- Sizin taptıklarınıza ben tapmam.
3- Siz de benim taptığıma tapıcılar değilsiniz.
4- Ben asla sizin taptıklarınıza tapacak değilim.
5- Siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz.
6- Sizin dininiz size, benim dinim banadır.
Yok illa ben uğraşacağım diyorsan önüne kanıt sun. Akli nakli delillerin tesiri olacağını sanmıyorum. Mantıken kendin bul bakalım. Sen neden müslümansın? Hindu bir ailede doğmuş olsaydın yine müslümanlığı seçer miydin? İlgin olur muydu? Veya şu an 4 bin 299 adet dini reddediyorsun. Hepsini araştır ve sana hitap etmeyen yönlerini önüne sun. Hadi bakalım.
www.kizlarsoruyor.com/.../a16792-din-konusundaki-bilgisizligimiz
göz at istersen bir. Tam da senin gibiler için yazmıştım.32 Yorumla- +1 yıl
@tylerx ben de seni seviyorum can ^^
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 7,6b cevap paylaştı. Sadece kendi fikrine dönükse uğraşmamak en iyisi Seni bile dininden çıkarabilir Sözleri ile aklını karıştırarak Başkasının dinine karışmayın Kendi dininiz ile meşgul olun bence Bunu yapıcaksınız da Dinde kendiniz şahsen üst düzey bilginiz olsun
32 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın
+1 yılİnandıramazsın kendisi inanması lazım tabi fikirlerini değişmesin de etkili olabilirsin.. Ha bir de şu var biz haklıysak ibadet edip toprağa karışırız diyorlar.. Onlar haklıysa cehenneme.. Kusura bakmasın da bu şekil de ibadet edern herkes kendini kandırmış olur. Çünkü ''Yaratıcıyı'' bu kadar basit bir şekil de kandırabileceğinizi düşünmüyorum. Bence ''Yaratıcı'' senin inanıp inanmamana takıcak birşey de değil.. Bu kadar basit düşünmesini bekleme.. Bu arada insanlar topraktan değil yıldızlardan gelir. ya da yıldız tozların dan..
10 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=F1tZhtHEnVg
Ona bu videoyu sonuna kadar izlettir.
Bu kadar milyarlarca hücre birbirleriyle anlaşıp birleşerek nasıl bir insan oluyor anne rahminde?
Yoktuk var olduk, şimdi kalkıp bir yaratıcıyı inkar etmek hiç akıl karı bir iş değil.40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
54Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle Allaha inanmayan birisinin bilen bir kişinin karşısında oturup iyi dinlemesi lazım tabiki bunu kendi isteğiyle yepması gerekir zorla karşına alıp illa inanacaksın demek onu Dinden Allahtan dahada soğutmuş olursun zira dinde zorlama dayatma yoktur. Tatlı dille karşı tarafı kırmadan onun anlayacağı dilde yani nabza göre şerbet vermek suretiyle nasihat yapılabilir. Sen güzelcene nasihatini yaparsın gerisini Allaha havale edersin çünkü senin nasihatinle karşı taraf asla hidayet bulmaz bizim nasihatlerimiz sadece hidayete vesile olur Çünkü hidayet ancak Allahtandır. Allah dilerse senin nasihatini vesile yaparak karşı tarafı hidayete erdirir dilerse hidayet olunmaz bu bizim elimizde olan birşey değildir bizim elimizde olan tek şey nasihattir ve bunu yapmazssak bildiklerimizi karşı tarafa aktarmazsak bundan mesulüz. Resulullah (Sallellahü Aleyhi ve Sellem ) şöyle buyuruyor: Sizin davranışlarınıza bakıpta müslümanlığa özenen insanlar yoksa imanınızı gözden geçirin. Öncelikli olarak bu sözden kasıt şudur: Sen İslamı öyle yaşa ki akıllar dursun yani senin o nezaket ve zerafet dolu davranışların karşı tarafı öyle özendirsin ki, senin o güzelliğini görüp müslüman olmaya karar versin. Özet olarak: Önce bizim Allaha hakkıyla inanmamız ve Onun razı olduğu şekilde hareket etmemiz lazım ki: Bize bakanlar müslümanlığa özensin İslamı güzel yaşamak karşı taraf için zaten en büyük nasihattir çünkü görerek bizzat şahit olmuş oluyor :)
20 YorumlaIla bir kanit istiyosa kendi bedenini ornek goster ona bir meyve yiyosun mesela d vitamini kemige A vitamini goze gidiyo akli mi var vucudumuz nerden bilio hangi vitamin neye lazim. o kucuk fabrika gibi isleyen hucrenin de akli yok mesela kan hucresi. soguk ortamda vucut yuzeyinden kan cekilerek hayati organlari sicak tutmak icin kan dolasimi ic organlarin etrafinda hizlaniyo bir hastalikla dusen vucudumuz tum bu incelikleri mukemmelliyetleri nerden bilio. vucudunda kan et olan canlidan bembeyaz sut nasil cikiyo. elbet bunlari yaratan var bu olaylar her an devam ettigi icin her an bizim kainatın uzerinde hakimiyet sahibi bir kudret var. O da Allah c. c. bilimsel acidan anlatmaya calistim. dusununce her nefesimiz mucize biz bir sanat eseriyiz. ama zihniyetimz korelmis goremiyoruz bunlari malesef
32 YorumlaDoğduğu günden beri kendisine dikte edilen bir şeye inanmayan birinin sebepleri olmalıdır. Herkesin inandığı bir şeye "gerçekten" inanmamak zordur. Ve eğer gerçekten, yürekten, içtenlikle "inanmıyor" ise, yani bu sadece bir şekil meselesi değilse, onu ikna etmek için o sebepleri bilmeli ve ona yanıldığını ispatlamalısın. Tabi eğer böyle bir şey mümkünse.
Bu sorunun tek cevabı bu.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynaya bak, bütün organların nasıl olması gerektiği yerde olduğunu görünce bu bile yetebilir, şuursuz bir dünya bu kadar ince detayı da düşünemesin artık ki iç organları da geçtim... ayrıca afedersin makat ile ağızda aynı yerlerde olabilirdi beyin ayaklarda olabilirdi, göz kapaklarımız olmayabilirdi, vs vs yani dünya da ki düzen ortamında bunlar saçma bile ama aklıma ilk gelenler işte.
14 Yorumla- +1 yıl
Bilimselle çürütüyor bunları
Cevap sahibi+1 yılİnanmak istemeyen sonuçta bir sebep bulur, biz bir alamet gördükte mi inandık? aynı devirde yaşıyoruz ama bizlerin mantığı bunu destekliyor ve inanıyoruz, 1400 yıl önce dünyaya gelmiş Kuran-ı Kerim'de olabilecekler ta o zamandan yazılmış daha ne olsun.
- +1 yıl
dostum şu an dediklerin sana küçükken öğretilen bilgilerden ibaret. o kitabın eski olduğunu nerden biliyorsun. hiçbir şey hakkında kanıtın yok. büyüklerinden öğrendiğin kulaktan dolma bilgilerle kendini bile inandıramazsın.
Cevap sahibi+1 yılDostum yazılanlar oluşumlardan önce ise konu açılmadan kapanmıştır, senin mantığın ancak yazılanlar gerçekleşen olaylardan sonra ortaya çıksaydı doğru olurdu ama öyle değil ve sende bunu iyi biliyorsun, saygılar.
Allah'ın varlığının kanıtlarını göstererek, Kuran okuyarak, Allah inancıyla kazanılmış savaşları, başarıları göstererek, bu dünyaya neden geldiğimizi neden hayatta olduğumuzu anlatarak, bu kadar zulmün adaletsizliğin bir bedeli olmak zorunda olduğunu Allah ın adaletli oluşunu anlatarak... Ne bileyim uzar bu liste. Herşeyden önce Allah hidayet nasip etmeli ki inansın. İnşallah nasip eder
10 YorumlaPeygamber Efendimizi Koruyup Kollayan Amcası Ebu Talip İman edemeden Vefat etti... Efendimiz onu çok seviyordu.. Yani Allah iman vesile etmediği zaman maalesef Olmuyor.. Hatta bununla ilgili bir Ayet indi '' Doğrusu sen, sevdiğini doğru yola iletemezsin; fakat Allah dilediğini doğru yola iletir ve doğru yola erecekleri o daha iyi bilir. ''
Sen Anlat Ama Hidayet Allahdandır..30 Yorumlaİnancın vaktini Allah cc tain eder senin uğraşın sadece belki vesile olur. şu günlerde birazda ikna zor müslümanların birbirine yaptıklarına bakınca biz şüphe ediyoruz kaldıki inanmayanı ikna etmek çok zor ama bu durum iyi niyrtini ve iradeni gölgelenesin sadece fazla üzerine gitmeden dene
30 Yorumla
+1 yılİlk olarak neden inanmadığını bilmek gerekir. Yüzlerce inanmama nedeni olabilir. Bunu öğrendikten sonra da tabii ki mantıksal olarak bir yaratıcının neden var olması gerektiğini ortaya koyarım, ve tabii diğer ateistlerden farklı değilse ya susacaktır ya da saçma sapan ve mantık dışı şekilde söylediklerimi yalanlamaya çalışacak.
20 Yorumla
+1 yılGerçekten Allah a saygısı olup sevgisi olup namazını ibadetini yapanlara saygım sonsuz fakat cennet cehennem kavramlarindan korkarak yapanlara söylüyorum adam değilsiniz. Menfaat hep.
Ben Realistimdir Bir yaraticinin olduguna inaniyorum adini Allah diye tabir ettigimiz. Fakat digerlerine inanmiyorum. Inandirmak isteyen çok oldu fakat mantıgimin el vermedgi bir şeyi kabullenemiyorum.10 Yorumlainandıramazsın allah dilerse inanır
sen islamı güzel yaşat kuranı iyi anla ve allah ı iyi tanıt içinde yeşerecek bişi varsa yeşerir yoksa snein elinden hiç bişi gelmez uğraşma onunla bunları yapmıyorsan hatta uzak dur şimdi değil ama bir gün sana çok büyük zarar verir o ve onun gibileri bilen söylüyor10 Yorumla
+1 yılbeni inandır başarırsan diğerlerinide inandırırsın :)
12 Yorumla- +1 yıl
seni allah inandırsın boşversene
- +1 yıl
tüm yorumları okudum. ve şuna eminim oldum bu yorumların hiçbiri beyin kullanarak yazılmamış. lütfen biraz mantıklı olun arkadaşlar. bu arada sizden sadece tek cevap istiyorum. eğer ilk insanlar adem ve havva ise ondan sonraki dna çeşitliliği nasıl meydan geldi. sonuçta bütün doğanlar kardeş oluyor. bunu cidden merak ediyorum o kadar aradım ama bulamadım
Deist Tanrı anlayışına inandırabilirim de kitaplarda geçen Tanrı'ya inandıramam çünkü inandırabilmem için mantıklı olması ve benimde inanmam gerekiyor.
21 Yorumla
+1 yılDerim ki nefes al.. Gördün mü kim aldırdı? :))) malesef bu sitede başka tarz dışında cevap gelmesi zzor..
Ancak insan kendinin Tanrı olduğuna inana bilirse Tanrı'nın varlığını kabul eder ki o da sizin Allah anlayışınıza ters..30 Yorumla
+1 yılateistler haklıysa yaptıgımız ibadetler boşa gitmiş olur toprak olur gideriz
ama biz haklıysak onlar cehenneme gider her türlü biz kardayız312 Yorumla- +1 yıl
çok fazla ortada değilmi
- +1 yıl
@tylerx bu bir örnek sadece inanmak istemedikten sonra kimse inanmaz ne söylersen söyle inanmaz
- +1 yıl
sen karda olduğunu mu düşünüyosun fuocoturco. Sende cehennemliksin
- +1 yıl
insanoğlu doğuşundan beri çıkarcıdır adam haklı yani.
- +1 yıl
soran neye göre cehennemliğim sen Allah mısın bilceksin en azından inanıyoruz yüzde 1 de olsa cennetlik şansım var diye düşünüyorum yaptıklarımdan ama inanmayan go to hell
- +1 yıl
Bak sende biliyorsun sende inanıyosun aslında ama inanmak istemiyosun kimin cehennemlik olduğuna kimin karar verceğini iyi biliyosun ya
- +1 yıl
@tylerx ateistler cehennem kavramını benimsemezler onlara göre yok iman etmeyen biri cehennemliktir ac oku
- +1 yıl
inanmak istemiyorum? hahahah cok komiksin onu sadece Allah bilir ama benim şansım var ateistler cehennemlik
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAynanın karşısında oturturum incele kendini derim bu gözler bu parmak izleri bu vücut iç organların bubeyin bu kalp kim yaptı bunları söyle cevap veremicektir.
20 Yorumla Derim ki imkansiza inaniyorsan git dinazor zik saka saka sen gormedigin seylere inanmiyorsan annene nasil inaniyorsun karnindan cikarken gordun mu derim ateist şok atesit iptal
12 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılBen de ateistim, neden ateist birini inançlı yapmaya çalışıyorsun :D eğer gerçekten araştırma yaptıysa sana sadece güler
13 Yorumla- +1 yıl
bence argo konuşma :) @aplowes herkes ne istiyorsa onu yapsın. ama bir insanı zorla müslüman yapmaya çalışmayın kaybedersiniz müslümanlar
- +1 yıl
@arplowes
Allahın kendisi inandırma gereği duymazken kulu niye bu kadar dert eder? Kendi inancınıza baksanıza.
20 Yorumla
+1 yılİnandırmaya çalışmam kendi görüşüsü sadece bütün kutsal kitapları oturup roman okur gibi güzelce bir okumasını ve bir kez daha düşünmesini tavsiye ederim gerisi ona kalmış
11 Yorumla- +1 yıl
Kendi görüşü*
Gizli Üye(36-45)+1 yılRisalei nur okut, bişey anlamasın kafası karışınca inanmaya başla dersin, sonra bu Kuran a eş değer dersin, Allah Kuran gönderdi, bizimkiler benzerini yazdı diye anlatırsın
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ateist sevgilimden ayrıldım. mesele allaha inanmaması değil bana inanmaması. allah var diyom yalan mı söylüycem?
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bilim ile... Kuran mucizelerini okut derim.. çünkü bilim kuranın her ayetini tek tek ispatlamaya başladı...
10 Yorumla
+1 yılRİSALEİ NUR OKUSUN 10. SÖZ HAŞİR BAHSİ
Zalim izzetinde, mazlum zilletinde kalıp buradan göçüp gidiyorlar. Demek bir mahkeme-i kübrâya bırakılıyor."20 Yorumla
+1 yılkimseye inandıracak degilim valla ben inaniyorum kafi
10 Yorumla
+1 yılBişey anlatmam dilediği gibi yaşasın insan bir şeye inanmak istiyorsa gidip araştırır zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçenlerde bir ateist soru sormuş, ateist ama aileme nasıl söylerim diye.
Tam 2 saat boyunca tartıştık, en sonunda bir şey diyemedi, cevap yazmadı. İnşallah doğru yola dönmüştür.. :))20 YorumlaNden inanmak zorunda mı?
Herkesin inancı kendine.10 Yorumla
+1 yılİnanmıyor ise pek yapacak bişey yok ama güzel bir şekilde anlat
10 Yorumla
+1 yılkurandan ayetlere bir göz at. bu gibi insanlara örnek ayetler mevcut
10 Yorumla
+1 yılAteist Hz. Ali'ye sorar; Allah var mi?
Hz. Ali; var
Ateist; Kanıtla
Hz. Ali; Aklın var mı?
Ateist ; var
Hz. Ali; Kanıtla.
Böyle bisey iste.10 Yorumla
+1 yılO Kişi İnanmak Değil Bilmek İster.
O Yüzden Kanıtlar Ve Dökümanlarla Konusman Gerekli
Yani Kısaca İMKANSIZ :D10 YorumlaÖnce dinen bilgili olman gerekiyor en azından karşındakinden fazla. Sonra da neden inanmadığını öğrenip ona karşı somut kanıtlar sunmalısın
20 YorumlaEn güzeli yaradılışını Kuran-ı Kerimi Peygamberleri Melekleri yani İSLAMI anlat ona kendin neye inanıyorsan o doğallıkla anlat.
10 YorumlaBizim her dediğimizin farkındadır zaten.
Bildiği halde inanmıyodur. Güler anlattıklarımıza, inandıramayız.
Öbür tarafta vay ben neymişim der.00 Yorumladua ederdim... diyalog kurmaya başlayınca seni aşağılarcasına konuşmaya başlıyorlar...
10 YorumlaBana cok zor geliyor varya, o gucu bulamiyorum kendimde :/
10 YorumlaHerkesin aklı var, neden inandırmaya çalışayım ki? İnanmamasına saygı gösteririm. Ha gelip bana bir şey sorarsa o zaman ayrı.
10 YorumlaBu konuda yeterince Bilgili olman Gerekir ki sordgu her soruya net emin cevaplar vermen gerekir o şekilde ikna edebilirsin ya da int videoları izletebilirsiniz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendi hayatı, kendi fikirleri bana düşmez.
10 Yorumla Görüşüne saygı duymak varken karşımdaki kişiyi inandırmaya çalışmam.
10 Yorumla
+1 yılsuyun altında hiçbir ekipman olmadan 10 dakika kalmasını söylerim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. boşa vakit kaybı bir şey der sinirimi boza hiç onlarla uğraşamam naparlarsa yapsınlar
10 Yorumla
+1 yılbunca şeyi kim yarattı? insanlar ağaçlar taşlar topraklar kendiliğinden mi vardı?
20 YorumlaOna tek soru sor sen varmısın o varım tabi derse sen varsan Allah neden olmasın diye sor? :)
10 Yorumla
+1 yılöyle bir çabaya girmem peygamberimiz bile sadece tebliğ ile görevliydi
10 YorumlaHiç bir şey kendiliğinden meydana gelmez, bugün çizdiğin resmin bile yaratıcısı sensin
11 Yorumla- +1 yıl
bir müslüman olarak o kelimeyi kullanmaman gerekiyordu. islamda tek yaratıcı allahtır. ben demiyorum islam diyor.
Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı. o kararını vermiştir oktan kendisinin inanmasını beklemelisin
10 Yorumla
+1 yılAllah'ın izniyle dini İslamı güzel şekilde öğrenip, sonrada öğretip tebliğ edersin. Tatlı dil ile hak din İslamı anlatır onu davet edersin. Dua müminin silahıdır. Davete icabet etmez ise onun için Dua edebilirsiniz. Allah katında din İSLAM'dır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ona üç harflilieri musallat et bak nasıl inanıyo
18 Yorumla- +1 yıl
ahahah valla sesli güldüm ya :DDd
- +1 yıl
nasıl etcem :D
- +1 yıl
Oha bu kız süper
- +1 yıl
Cinler ilen kanki olur isek tüm dünyayı müslüman edebilir miyiz :D
Bence çaba sarfetmeyin çünkü inanmayacaktır. Zamanla inanabilir.
00 Yorumla
+1 yılsen neden inandığını anlat mantıklı gelirse daha doğrusu onu etkileyebilirsen inanır belki?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılNiye inandırayım ki? Cehennem boşunamı yaratıldı
13 Yorumla- +1 yıl
cehennemin varlığına kanıt var mı?
- +1 yıl
var tabi nasıl yok? kuranı kerimde yazıyor
- +1 yıl
Cehennemin varlığına kanıt var kaldı ki hiçbir kanıt olmasa bile bence insan şöyle bir düşünmeli ya varsa? Inanan biri için olmaması pek sıkıntı değil eğer yok ise toprak olur giderim kaybedecek birşeyim yok ama inanmayan hiç düşünür mu ya varsa Hali nice olur?
uğraşmam kendi tercihi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılDini yayacak son kişiyim sanırım. :):
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 18,6b cevap paylaştı.
+1 yılAllah a inanmayan bana da inanmaz bence
20 Yorumla ben ateistim yorumlarınızı bekliyorum :))
11 Yorumla- +1 yıl
oku lütfen gelen yorumlarıda değişen birşeyler olur belki
+1 yılo kadar aptal biriyle uğraşmam
11 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın kesinliklee
+1 yılinandırmam bu onun seçimi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ona sivrisinegi ya da ariyi arastirmasini soyle
10 YorumlaDin de zorlama yok tur
10 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği