1 hafta içinde 3 kez kabus gördüm ve üçünde de aynı korkunç kız vardı. Ve tesadüfen neredeyse tıpatıp aynısını bugün tesadüfen nette gezinirken gördüm. Bunların anlamı ne sizce?
İşte o kız bu, tamamen aynısı gibi.
Bu kız şeytan mı? Çok korkutucu ve olağandışı şeyler yaşıyorum, bunların anlamı ne?
Büyük ihtimalle demonların iblisleri tarafından rahatsız ediliyorsun , şöyle ki ;Bir insan eğer 1 kez bir demon ile iletişim kurmaya çalışırsa ve eğer ruhu bunu kaldıramıycak kadar zayıf ise demon yerine onun elçişi gelir yani iblis bir iblis veya demonla eğer 1 kez iletişim kurarsan aradaki bağ asla kopmaz ve kan ile gelicek nesillere aktarılır, iblisler sana zarar veremez en fazla korkutur ve korkudan beslenirler peki bir insan neden demonla iletişim kurmak ister? dersen açıklıyım sana , pek çok kademeye sahip birbirinden farklı onlarca demon vardır ve bunların en güçlüsü 16 lejyona sahip Barbatos tur , demonlar geçmişi ve geliceği görebilir, sana herşeyin cevabını verebilir, sana pek çok yetenek kazandırabilir. Eski çağlardaki pek kabile covenler kurarak onlarla iletişim kurar ve kendilerini geliştirirlerdi. Tahminimce kan bağın bulunan biri eskiden tesadüfen ya da bilinçli bir şekilde demonlarla iletişim kurmayı denedi ve başarısız oldu o yüzden şu an rüyalarında iblis tarafından korkutuluyorsun. Ama korkmana gerek yok tanrıçadan seni koruması için yardım isteyebilirsin bunu gayet normal bir şekilde dua eder gibi yapmalısın. Onun dışında bulunduğun oda da sakın ayna, su, ya da küre benzeri bir şey bulundurma ve mum yakma.. Tütsüden de bir süre uzak dur.. Geceleri mor bir aydınlatma kullan ve odanda bir ses açık olsun sürekli dizi , çizgi film vb açık kalsın pcde öye uyumayı dene.. eğer devam ederse internetten korunma tılsımlarına bak gnoxis. com dan
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
demon dediğin ne ya :( kötü birşeylemi karşı karlıyayım ben?
Yazdıklarımı iyi oku, demon değil bir iblis ile karşı karşıyasın yani demonun elçisi . Demonlara saygılı davrandığın takdirde sana yardım ederler çok bilgediler ama bir o kadar kibirli Dünya'nın varoluşundan daha da eskidirler. Bir nevi cennetten atılan tanrılardır. Normal insanlar ile iletişim kurmazlar , dediğim gibi büyük ihtimalle ailenden birisi birşey denedi ve artık bir iblis tarafından korkutulmaya çalışıyorsun. Daha önce hiç herhangi birşeyi çağırmaya çalıştın mı?
2 kız arkadaşım ruh çagırmaya heves etmişti bir ara ama birşeyde olmamıştı, öylesine yani, pek ciddi birşey değildi ha birde ruyama giren bu kızın ayakları aynen keçi ayağı gibi ve sanki sekerek zıplayarak yürüyor gibiydi
Arkadaşların bunu yaparken sende yanlarındaysan eğer dediğim gibi bir iblisle karşı karşıyasın. Ama güçsüz bir iblis sadece rüyalarına girebiliyor ondan korkmaman gerekli çünkü sana zarar veremez. Dediklerimi yapıp odandaki saydığım şeylerden varsa ortadan kaldır ve mutlaka mor ışık bulman gerekli direk iyi enerji toplayıp uzaklaştırıyor çünkü onları onun dışında odana biraz adaçayı as ve şu şekili bir kağıda çizip baş ucuna as mor kağıt üzerine siyah veya beyaz kalem ile çiz www.hizliresimyukle.net/.../8e666197_orginal.jpg
Kırmızı gözler, boynuzlar, keçi ayaklar, ters kafalar, sürekli değişen suratlar, çok sevdiğin bir insanı çift görmek bunların hepsi iblislerin korkuturken kullandıkları ortak özellikler bu arada bir oda da kedi veya özellikle köpek varsa o odaya demon ya da iblis giremez , özellikle iblislerin bir o kadar korktuğu başka birşey ise bebek sesi veya çocuk kahkasıdır aklında bulunsun internetten bebek kanalı açıp uyumayı deneyebilirsin mesela alternatif olarak rahatsız edemezler o zaman
Şeytanın kendisi değil ama şeytani cinlerin biri senin peşinde ve musallat olmaya çalışıyordur kızım. Hiç korkma ve Allah'a sığın. Eğer hala devam ediyorsa, gereğini yaparız.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim abla, aynen öyleymiş gerçekten. Hocaya gittim, cin musallat olmak üzereymiş ama engelledim dedi. Bilmiyorum artık ne yaptı ama ben hala huzursuzum ve çok korkuyorum. Sanki biri sürekli beni izliyor gibi hissediyorum. Aynı rüya olmasada benzerlerini görüyorum :(
Yatmadan önce Ayet-el Kürsi, ardından Nas ve Felak sürelerini okuyup öyle uyu. Bir süre bunu yap, bir daha hiç görmezsin. Allah hayırlara vesile etsin kardeşim
Tanıyorum ben bunu. "Korkunçlu kadın"ın kızı bu. :D
Evlat olsa sevilmez. :D
Bir de şunu anlatırlar...
Kadının biri hacda şeytan taşlıyormuş... Birinci taşı atmış, ikinci taşı atmış, tam üçüncü taşı atacakken, derinlerden bir ses gelmiş ve şöyle demiş: "Kanka bari sen yapma!" :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Korktum gece gece nasıl tuvalete gitcem ben yaa off? Bilinçaltı bence birşey izlemiş, okumuş, düşünmüş etkisinde kalmış olabilirsin.
3 kabusta da sana aynı şu resimdeki gibi bakıp izlediyse ve senaryolar benzerse musallat olabilir, farklı senaryo yaşatmaz bunlar bilmiyorum bana da bir kaç kez olmuştu oradan bu kanıya vardım..
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
aynı ruya ve hep aynı şeyler, aynı bakış ve ruyada hissettiğim şey aynı korku
Bence daha once bunu nette gordun bilinçaltına yer etti daha sonra kabuslarinda gormeye basladin -.-
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
hayır kesinlikle görmedim aslında ben bu tür şeylere gülüp geçerdim, nettede hiç merak edip böyle şeylere bakmadım 3 kez aynı ruyayı görünce nette bakındım biraz karşıma çıktı
Görmediğini düşünüyo olabilirsin ama bu fotograf sosyal medyada cok paylasildi beyin her turlu calisir analiz eder belki sayfa degistirirken analiz edip beynin bunu kaydetmis olabilir aksi halde kiz seytan olamaz cunki aktör rol yapıyo :D
Sen bir dua kitabını ac oku en iyisi kendini hatta arkadaslarından varsa erkek olanlarından rica et senin icin okusunlar erkeklerin okuması daha etkilidir ailenden abin falan varsa kim varsa okusunlar yani senin icin devam ederse bana ulas
Yatmadan önce ney sesini dinlersen asla ama asla kabus görmezsin. Bende 1 ay boyunca hep kabus gördüm. Ney sesini dinletikten sonra bir kere bile kabus görmedim
Hayir sadece ney sesini aç ve dinle. Nedenini bende bilmiyorum ama bu sesi dinledikten sonra kabus görmuyorum. tavsiye olarak youtubede 45 dakikalik ney dinletisini dinlemeni tavsiye ederim. Çok huzur verici sesler var o videoda
ne sıkıntın var kardeşim allaha inanırmısın cinlere inanırmısın onları arzuladınmı tikin var mı kendi kendine konuşurmusun içinde ses duyarmısın kimse seni konuşurken gördümü yanlızken uyardımı pis pis gezermisin
Daha önce bu tarz bir resim ya da video görmüşsündür. Bilinç altına yerleşmiştir, daha sonra rüyanda görmüşsündür.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
hayır kesinlikle görmedim aslında ben bu tür şeylere gülüp geçerdim, nettede hiç merak edip böyle şeylere bakmadım 3 kez aynı ruyayı görünce nette bakındım biraz karşıma çıktı
En İyi Cevaplar