Ey insanlar, Bunca hayatım boyunca çok duydum, gördüm, yaşadım. Ancak bu gün ölürken keşke hiç görmeseydim, duymasaydım, yaşamasaydım diyorum. Çünkü yaşadığım her şeyde biraz daha hissiz, biraz daha duygusuz birine dönüştüm. Eğer ilerleyen zamanda mutlu olmak istiyorsanız duygusuz biri olmayı fazla düşünmemeyi deneyin. Unutmayın sizi hayatta tutan cesaretiniz olacak. Der ve giderim heralde :)
Of gelin gelin vasiyetimi söylüyom. @sametiedi @igrencapacheçikoo @julieeetttt @herkestenfarklı6 Mezar taşımda at resmi olsun. Atgiller yazdirin bide elüf falan bozar.
~~~~
@slim_shady @ruhhastasihanimkizz sizde varili kültürünü yayın l*n :(( bu bir vasiyettir :(
Allah gecinden versin vasiyet hazir Araba koleksiyonum @estfrllh Bicak kolesiyonum @herkestenfarklı6 Don koleksiyonum @nediyonla Timin haklari @Julieeetttt Tekne @_bluelady Silahlar @Sametiedi Yarim kalan isleride sana birakicam iste :)
beni gömmeyin organlarımı bağışlayın cesedim de denek olarak kullanılsın diye vasiyet etmeyi düşünüyorum gömmek çok saçma mezar parası mermer parası 1 2 bin küsür lira eder ne gerek var la zaten kuruyup gidecem
Allah gecinden verrsin. vasiyett yerine video cekerdim. cunku bizim time zarf gelse okumaz yirtarlar. ahaha :)) @nediyonla @igrencapacheçikoo @Julieeetttt @Sametiedi @
Olursem borclarim babama telefonuma da kimse dokunmasin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tek vasiyetim var ; Beni babamın yanına gömmeleri... Ben henüz anne karnındayken hizbullah tarafından şehit edildi... bu dünyada tanımadm bari diğer tarafta tanıyabileyim... :'(
En İyi Cevaplar