Kişilik & Karakter Yazsın diye beklerken ömrünüz çürüdü mü? Bırısıste2716 Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl O kadar bekledik ara verelim dedi 🥹😭 Güncellemeler1 yıl O ara verelim dedi ben tamamen bitirdim gidene uğurlar ola Yazsın diye beklerken ömrünüz çürüdü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,8b cevap paylaştı. hayır kimseyi beklemeyecek kadar değerli zamanım var 0 0 Yorumla
Kashtira Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 716 cevap paylaştı. Ömrünü çürütene kadar da bekliyorsan senin saflığın kusura bakma. O gemi bir gün gelecek edasıyla bekleyeceğine atla yüz. Gemi geliyorsa zaten yolda karşılaşırsınız. 0 0 Yorumla
aleynaymiis Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl daha cok citirlastim yasimizz citirrrr keyfimiz gicirrr kim omrumuzu curutecekmisss yaaahuu yok öyle bir dunyaa smsmsmsmsm 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bıraktık o bekleme işlerini 0 1 Yorumla Emrhttr 1 yıl Ara vermek nedir :) Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yazmasını beklediğim biri yok 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. O seviyeye çıkarmam kimseyi 0 0 Yorumla
NeganLucille Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 482 cevap paylaştı. Beklersen gelmez. 0 1 Yorumla _RuleMaker_ 1 yıl Beklemezsen de gelmez, beklemeye değmez zaten. Yorumla
Selooooooo7 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 1 yıl Sen yaz 0 2 Yorumla Bırısıste2716 1 yıl Sabahtan beri yazıyorum döndüğü yok Yorumla Selooooooo7 1 yıl Yazma artık bırak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
hayır kimseyi beklemeyecek kadar değerli zamanım var
Ömrünü çürütene kadar da bekliyorsan senin saflığın kusura bakma. O gemi bir gün gelecek edasıyla bekleyeceğine atla yüz. Gemi geliyorsa zaten yolda karşılaşırsınız.
daha cok citirlastim yasimizz citirrrr keyfimiz gicirrr kim omrumuzu curutecekmisss yaaahuu yok öyle bir dunyaa smsmsmsmsm
Hayir çürümedi çünkü öyle biri olmadi
Bıraktım kendi haline
Bıraktık o bekleme işlerini
Ara vermek nedir :)
Yazmasını beklediğim biri yok
O seviyeye çıkarmam kimseyi
Beklersen gelmez.
Beklemezsen de gelmez, beklemeye değmez zaten.
çürümedi
Sen yaz
Sabahtan beri yazıyorum döndüğü yok
Yazma artık bırak