Kapı kırıldı kavga ederken sinirlendi kapıyı kırdı şimdi bu kapının hali ne olacak? Ben yapmadım ama sebep oldum bittim ben çaresi yok mu? Kardeşim kapıyı kırdı, tamir edilir mi? Ahşap kapı tamiri nasıl yapılır?
![Kırık kapı tamiri nasıl yapılır? [Resimli]](https://s3-eu-central-1.amazonaws.com/ks.post.images/q2839765/e4446ba6-e59a-4a36-b55f-facee123ea3b.jpg)
![Kırık kapı tamiri nasıl yapılır? [Resimli]](https://cf.kizlarsoruyor.com/q2839765/32e7b97c-08b2-494e-a7fe-6811e665da6c.jpg)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ![Kırık kapı tamiri nasıl yapılır? [Resimli]](https://s3-eu-central-1.amazonaws.com/ks.post.images/q2839765/e4446ba6-e59a-4a36-b55f-facee123ea3b.jpg)
![Kırık kapı tamiri nasıl yapılır? [Resimli]](https://cf.kizlarsoruyor.com/q2839765/32e7b97c-08b2-494e-a7fe-6811e665da6c.jpg)

Geçen gün başıma gelen bir olayı anlatarak oda kapısı tamiri hakkında öğrendiğim detayları aktarmak istiyorum. Şöyle ki; koltuk takımını bir odadan diğerine taşımak isterken oda kapısına koltuğun köşesi çarptı ve kapının ortasında kupa bardak genişliğinde bir parçalı delik oluştu. Biz de hemen apar topar mobilyacıya kapıyı yaptırmaya götürdük. Oradaki tamir aşamalarını da gördükten sonra, "kapı kırıldı, nasıl kapatabilirim?" sorusuna açıklık getirebileceğimi düşünüyorum.
![Kırık kapı tamiri nasıl yapılır? [Resimli]](https://cf.kizlarsoruyor.com/q2839765/op/5f623860-a062-429a-9b70-cd73e3552bd6.jpg)
Tahta kapılar, çoğunlukla evin iç kısmında bulunan yani oda kapılarında kullanılan bir kapı çeşididir. Özellikle eski evlerde sıkça gördüğümüz tahta kapıların yerini daha dayanıksız ahşap kapılar aldığı için, tahta kapı tamiri nasıl yapılır pek bilemiyoruz. Bu konuda size yardımcı olayım.
Kırık olan tahta kapı vernikli veya yağlı boyalı ise şunları uygulamalısınız:
Amerikan kapı tamiri, tahta ve çelik kapıya nazaran daha kolay yapılabilmektedir. Macun, alçı gibi dolgu malzemelerini kolaylıkla kabul edebilen ve boya-vernik tutabilen dolgularla Amerikan kapı tamiri yapılabilir.
Amerikan kapı kırık, tamiri nasıl yapılır? derseniz aşamaları hemen anlatayım:
Amerikan kapı macunu nasıl çekilir? diye merak edenler için bu video kesinlikle işinize yarayacaktır ;)
https://www.youtube.com/embed/OvmNl_scmtASizin yapmanizla olacak sey degil. Orasi eviniz degilmi neden bittin ki. bir kapi nedir ki?
kira kızarlar
Hiim dedigim gibi sizlik bir durum degil degismesi grerekir muhtemelen :-)
Gulucugu yanlis koydum pardon
yapışkan kağıt vur gitsin
ya da cilt leyebilirsin
Sanırım amerikan kapı. Aynı kapıdan bende kırmıştım. Tamir olayı için çok dolaştım genelde kimse kapının bir yüzünü tamir etmiyor tamamını değiştirelim diyorlar. Kapının bir yüzünü tamir ettirecek birini bulsan bile aynı kapı deseninden bulmak zor oluyor. Ben en az 10 tane marangoz gezdim. değişim için 250-400 arası para istediler. Sonunda birini buldum kapının da aynı desenini buldum adam 150 TL yaptı. gelip taktı kapıyı. Ama bu seferde kapının rengi tutmadı biraz daha koyu beyaz olmuştu. Tüm bunlar 2 yıl önce oldu yinede fiyatların çok arttığını sanmıyorum.
Çok ama biriktireyim o zaman:/ teşekkürler peki nalburlara filan gitsem ne olur?
Öncelikle şunu bil orya küçük bir parçayla yama olmaz. Kapının kırık olan olan yüzünü tamamen değiştirmen gerekir. Bende ilk başta bunu kabul etmekte zorlandım ama gezdiğim tüm marangozlar aynı şeyi söyledi. 150 TL yüksek bir fiyat ama belki sen daha ucuza yaptırabilirsin. Anladığım kadarıyla kirada oturduğun evin kapısı bu. Arkadan küfrettirmek istemiyorsan yukarda yazdığım gibi yapman en hayırlısı...
kira evet. yo işte annemlerde kızar çok bittik biz. bakicam artık biriktiricez başka hal çaresi yok:/
Marangoz cagirip oraya yama yapar ya da macunla doldurur o kirik parcalari cikartir ama kapinin boyanmasi gerekir
Cok takilma kalsin oyle,
ya da orayi kapaticak posterdi ne bilim bir etiketti ya da dikkat uyari levhasi yazilari yapistirilabilirsin👍
kapı macunları var al ondan cek beyaz plastık boya al boya = orjinal
Ne kadardır bu dediğin şeyler?
fazla pahalı bişi değil hırdavatcılarda bulabilirsin toplam hepsinden 20 -30 tl ye cıkarsın
dahada ucuz olabilir
Teşekkürler bakacağım
bak bak rica ederim az kapı kırmadık bizde zamanında :D snn kardesın kırmıs benim ablam kırıyodu kapıları :D bizi dövecem die
ahahah yok ılımlıyım ben kardeşim ağır ergenlik geçiriyor :D
:D ahahah hayırlısı be gülüm
Cevap
28Cevap
Üzülme kardeşim ya tek derdin bu olsun.. Aşağıdaki siteyi bir incele olmazsa ulaş halledelim.
www.boyacinbenim.com/kapi-tamir-yapip-boyamak
Teşekkürler, bakacağım.
usta bir marangoz bulursanız oraya parça koyabilir ama kapıyı söküp götürmesi falan lazım.
oo imkansız anlaşılır:/
urun.gittigidiyor.com/.../mobilya-kapi-ve-parke-icin-dolgu-macun-150246146
bunun gibi kapı ile aynı renk bir ürün alıp orayı doldurun, sonra zımpara ile düzeltin.
Evet ona bakacağım teşekkürederim.
oraya bir dolgu tarzı bişeyler yaparsınız :D hayırdır kardeşin hulk'a falan mı özendi :D ya da smackdown'a yazıldıda senin mi haberin yok :D
erkeksiniz işte aynisiniz hepiniz sana vuracagima kapıyı kırdım kötü mü oldu diyor birde
kastettigim nevriniz dönüyor yani birden
Peki temam ulan!:D
piki asf
Alçıyla dolgu yap oraya, üstüne birazda boya çek tmmdır.
kokusu vs olur mu?
caresi yok kardesinin kapiyi kirmasinin sorumlusu olamazsin ama
Bana vuracagina evi dağıtıyor dünde kapıyı kırdı
vurmuyor işte etrafı talan ediyor
Ya ne bileyim ergen işte :D okulda et kavganı diyorum asd
daha kimse bilmiyor. yo ondan değil ama kendimi sorumlu hissediyorum.
yani abartilacak bir durum olmuyor ablasiyim sonucta iyiliğini istiyorum ama yaştan dolayi mıdır nedir pek bir fevri
yani nolacak bilmiyorum üzülüyorum ona çok hırçın:/
Bence gerçeği söylemende fayda var. Yarîm bir gün zaten öğrenicekler ne de olsa.
söyleyemem kapı bizim değil:(
Poster, tuttuğujuz takımın bayrağını filan asabilirsiniz
kontrplak değişimi yapabilirsiniz kırılan parçayı değişeceksiniz yani ama fiyatı hakkında bilgim yok
Bende kırdım diğer taraftan çıktı elim iki tane doğa resmi aldım önlü arkalı yapıştırdım
İşte ev kira olunca..
ahşap dolgu macunu alacaksın. beyaz renkli olanını ve bulabilirsen samet marka al.
Değişmesi Gerek :) Tamiri yapılmaz. Bende kırdığım için Biliyorum. Yeni kapılar Böyle =)
çok basit orayı alçıyla kapatıp boyuyolar bende yaptırmıştım
Benim yapabilecegim bir şey midir peki?
aslında yaparsın nalburdan çabuk donan alçı alıcan suyla karıştırcan bitanede splatula alıcan onunla sürücen o kadar kapı beyaz renkse boyamanada gerek kalmaz
Şişli Çelik Kapı Tamiri-Pimapen Kapı Tamiri-Ayarı Cam Kapı Tamiri
balyozla mı kırdınz naptnz öyle :)
Yok kafasıyla kırdı :D
O onun özelliği :D
Ona evde ayı mı besliyorsunuz
Düzgün konuş kardeşim benim!
Nasıl kırdı kapıyı masallah :)
Erkek sonuçta. Bu çocuğun siniri bitiyor beni:/
Ahahaha :D Bence tarz olmuş kapınız böyle
gülmesene:/
çözmü o kırık yere bir süs asmak :))
tasinirken nolacak:/
işde hıc bır zman taşınmıcaksınz :))
nasıl bir süs asalım :D
@sibelsibel1 süs konusunda uzman olan sizlersiniz :)) benim odanında kapıda var öyle bir yarıkda asmış bizimkiler inekmidir öküzmudur oyle bişey
ben süsten püsten anlamam
@sibelsibel1 bırak şimdi bana ayak yapmayı kız değilmisin sonucda :))
ben transım :P
@sibelsibel1 ayakda işiyebilyosun yani :P
tercih etmiyorum
Çay getiriyim mi?
:))
O kapıya poster falan as
geçici çözüm
Beyaz bant bulursan kapa orayı bantla :)
Macun çekip boya atabilirsin üstüne
Içine bez doldurun eskiler oyle yapardı
Poster as başka çaresi yok
Alçı çek ve boya azcık
kardeşim de valla... koymuş helal olsun :))
bitirdi bizi:/
oraya ince Kontrplaklar var yuvarlak şekilde kesilecek sonra macun çekilip zımpara yapılack :)) sonra aksam yatmadan önce birer tokat atılıp yatılacak :)))
bakacağım artık:/
Sıkıntı etme bişey olmaz
poster as
taşınırken filan
off:/
eleman kaç yaşında çalışsın alsın bitane
www.koctas.com.tr/.../#|s_fiaz|
küçüğüz biz :/
Macun Cekilir :)
Ne macunu dalga geçmeyin
:D Abla diş macunu değil
Anlamadı Zavallım :D
@sibelsibel1
Ne biliyim macun deyince kırılmış sonuçta
kapı değişim.
Onu yapamam:/
başka yapacak birşey yok. aynı kapıların 2. elleri var çokta pahalı değiller onlardan bulup taktırabilirsin.
gerçi menteşelerden yukarı doğru cıkar onlar, sen veya bir tanıdığında takabilir. ama tamiri mümkün değil.
yinede bir marangoza sor ama.
çare drogba
Cok yansiniz
Aferin ona
Sana da
eminin senin yüzünden dir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar