-METİN OKTAY
Bunu da çok severim.
metin tekin'in yanlı maç yöneten hakeme, santra sırasında "sahanıza geçin de başlayalım" demesi. olay tam şöyle olur;
80'li yılların sonların bir beşiktaş-boluspor maçı sırasında hakem
beşiktaşın net 2 golünü vermez, boluspora havadan bir penaltı verir.
maç çığrından çıkmıştır. beşiktaşlılar neredeyse sahayı terketmeyi düşünürler.
boluspor 2. golü de atar.
metin tekin santrayı yapmaz bekler. hakem düdüğü bir daha çalar,ama metin
hala topa dokunmaz.
-hakem, "metin neden başlamıyosun, bak kart çıkartırım" der.
-metin cevap verir: "hocam sahanıza geçin de başlayalım"
Şimdi teknik drektör olsadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-Diyolar ki opsaytmış :D sen gördün mü
.görmedim
-Ben de görmedm
80'li yılların sonları, bir Beşiktaş-Boluspor maçı sırasında Hakem, Beşiktaş'ın net 2 golunu vermez, Boluspor'a havadan bir penaltı verir.Maç çığırından çıkmıştır. Beşiktaş'lılar neredeyse sahayı terk etmeyi dusunurler. Boluspor 2. golu de atar.Metin Tekin santrayı yapmaz bekler.Hakem düdüğü bir daha çalar, ama Metin hala topa dokunmaz.Hakem, "Metin neden başlamıyorsun?Bak kart çıkartırım!" der.Metin cevap verir: "Hocam sahanıza geçin de başlayalım."
"Hiçbir kuvvet beni bu stadda 25.000 kişi olduğuna inandıramaz! Dida'yı bir kere bile duyamadım" Galatasaray mağlubiyeti sonrası Milan kaptanı Paolo Maldini'nin sözleri...
Cevap
21Cevap
Vay be şimdi de felsefeci mi oldu bu futbolcular? Hayatınız olmuş futbol. yakında tapmaya da başlarsınız. ohhh koş at gibi, kazan ceo gibi. Millet de sahip olamadığı şeylerden sana tapsın. Uyu güzel ülkem uyu..
Milletvekili olmuş ,o da olur.
Haklısın başka ne denebilir ki..
Ya tapmakla ne alakası var? Hem bi sporcu olmak söylediğin kadar küçümsenicek bişey değil. Kolaysa sen koş at gibi kazan ceo gibi?
He..
+ Rıdvan abi, çocuklar iddaa oynuyorlar. Bu yaşta kumar falan bik bik bla bla. Ne öğüt verirsiniz bu çocuklara?
- Yunan liginden oynamasınlar, çok sürpriz çıkıyo..
buna çok gülmüştüm ya :)
Lorik Cana'nın sakatlanmasından sonra '' cana geleceğine mala gelsin'' şeklinde espri yapan sabri sarıoğlu kadro dışı bırakılmış 2010 gıbı olmuş bir olay geçenlerde okumuştum çok güldüm :D
Sabri bugünde olmadı diyen spikere sabrinin evet zaten bir türlü olmuyor kadıköyde galibiyetimiz yok bugünde olmadı demesi spikerin senhiç gördünmü sorusuna hiç göremedim malesef demesi :) çok komikti.
Peki sen sabrinin ağzından "şampiyonluk yarınlara kaldı, gördünmu fener lalaylalaylaylaay"ı biliyomusun? Bence o daha komikti.
-Kadıköyde kupa aldıktan sonra takım otobüsü
Fenerbahçe süpermariodaki kutular gibi ne zman kırsak kupa çıkıyo :D
ötesi var mı?
en iyi cevap bence :) +1
Kesinlikle :P
" Bizim zamanımızda galibiyet primi yoktu , O zamanlar namus meselesiydi " İLHAN MANSIZ
Taraftar 5 istedi 6 attık. Bu sefer 10 istediler zaman yetmedi... Serhat Akın...
'' İnsanlar benim kendim ve para için oynadığımı söylüyor. Oysa ki ben, babam benimle gurur duysun diye oynuyorum!" C.Ronaldo
Söyleyecek birşey yok diye başlarlar hiç susmazlar bir de artık onumuzdeki maça bakaçağız :)
erman toroglunun butun sözlerını sıkılmadan dınleyebılırım bıraz + 18 konussada eglencelı bırı :)
türk futbolundaki pisligin baş kahramanlarından.
"Bir ülkede en çok hangi takımdan nefret ediliyorsa o ülkenin en büyük takımı odur.!"
Diego Armando Maradona.
''1969'da içkiyi ve kadınları bıraktım. Hayatımda geçirdiğim en berbat 20 dakikaydı.'' G. Best
"Gerçeğin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır" Aykut Kocaman.
artık önümğzdeki maçlara bakıcağız bu sözü herkes biliyo değilmi
raşit çetiner hocanın bir maçtan sonra..basın toplantısı için gittigi yerde sandalyeyi göremeyince söyledigi söz...maçı kaybettik altımızdan sandalyeyi bile almışlar..:))
bursa-galatasaray maçının henüz 15.dakikalarında Mondragon kırmızı kart görmesiyle;Allah Allah hoca ben ne yapti demesi hiç aklımdan çıkmaz:)
ilk aklıma geleni yazayım
Futbol 90 dakika süren ve sonunda Almanların kazandığı bir oyundur
Söyleyen de İngiliz Lineker
postacı posta dağıtırken seviniyor mu?
balotelli gollerine niçin sevinmediğini bu cümleyle açıkladı.
bu da güzeldi:) ben arkadaşıma pes oynarken gol attıktan sonra sevinmiyorum ve bu sözü söylüyorum tabi sonrasını sen düşün:D
bak bu süper ama sergen yaaa
https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=B-kDO6Ed_cYla bebe tartışam olmasın diyosun fenevlisin ama gslii biri bişey yazınca lafa giriyosun
Profil resmimden galatasaraylı olduğumu anlaman lazımdı. Ayrıca adam takımımla ve sabriyle dalga geçiyosa girerim tabi.
Ya sen hangi cevaptan bahsediyosun?
Olm kafanmı iyi ya? Ben orda fenere gönderme yapıyorum. Adam sabriyle dalga geçiyo bende onu fenere yönlendiriyorum. Çok şükür bende galatasaraylıyım.!
güncellemen sonuna kadar en iyi sözdür :)
everything is something happened
grande terim
why always me? @Balotelli
memet topuzun yozgat şivesiyle hakeme saydırması
önümüzde ki maçlara bakacağız ...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar