Hadi ateyizler hafsjs aciklayin :D :D
@trueblood34 gel :D acikla
@trueblood34 gel :D acikla
Kızım ateist falan değilim ben millet yanlış anlayacak..:D:D
Bu tespitinden ötürü charles darwin'in geçmişini zükeyim.. Kişi kendinden bilirmiş şu tipe baksana meymenetine zıçtımın yakışıksızı :D:D:D
www.google.com.tr/search
Ajfsjs sende gel diye dedim yanlis anlasilmasin :D
Rahatsız p**evenk ya :D
Ajdgsj ippne hafs
İnsanı maymuna benzeten sığırdan ne beklenir ki :D
hala gelemeyen yolda olanlar var. siz ne anlarsınız ateyizler toplanın din kardeşlerim :D
Evrimi okadar din alimi bilim adami curutemedi helal olsun sana ne diyim 👏👏👏👏👏
Agfssj
Evrim din ile değil bilim ile çürür. Bu kafayla mı evrimcisin. Yazık yazık.
Hahah nerenden anlayip nerenle yazdigina bagli tabi bisey diyemicem :D
Tamam oyle :D ama caticak baska yer bul inan cevap vermicem :D
Bana türlerin kökenine 1 tane örnek verebilir misin?
Primatlar
Primatlar sadece teoriden ibaret. Ayrıca gerek din alimleri olsun gerekse bilim adamları sözde evrim teorisi çürütüldü. Charles Darwin zamanın da destekli sallamamış demek ki...
Tam açıkla? Neydiler, neye dönüştüler, ne oldular.
Tekrar ediyorum "türlerin değişimine" bir örnek verir misin?
ahahah https://www.youtube.com/watch?v=ebRDmAfLuvQ şu videoyu bir izleyin. nasıl video paylaşabileceğimi bilmiorm. o yüzden linki yazdım. özellikle sen izle eig sahibi gizli kullanıcı:))
@justtwatch
Dinazordan microraptor zhaoianus kuşların evriminr örnektir. Bilmeden boş yorumlar yapmayın. Doğa tarihi müzeleri bu örneklerle doludur.
@justtwatch
Canis lupustan, canus lupus familiarise dönüş de insan eliyle oluşturulan evrimlerden biridir.
Yine lenski deneyi raporları da ortada. Cahil cahil konuşup asabımı bozmayın yaraklarm
evrime bende inanıyorum. ama yaradana da inanıyorum. ayrıca o raporlarda sürekli değişiyo be arkadaşım.
O raporlar sireklie değişir çünkü o bakteriler 10 seneden uzun süredir sürekli evrim geçiriyorlar. Sürekli değişim halindeler.
İnandığın şey beni ilgilendirmez fakat kimse tonla bilimsel delilin üstüne çıkıp da evrim yok diyemez. Bilmediği konuda da ahkam kesemez. Keserim diyen adamı da itin götüne sokarım. Bu kadar net. @blackholeinmymind
ahkam kesen sensin. ben daha ziyade dasssaaaakhhh geçiyom.
@SchindlersTits ahmaklığın dibine vurup "insan eliyle evrim" gibi zırvalama yaşadın. Bu kadar saçmalığa inanmak için "eğitimli" cahil olmak gerekir. Bu bahsettiğin canlıların geçirdiği revrime ait "ara form" var mıdır? Itin gotünden öce bir çık da sonra gel istediğini kınuşalım. Şu bilim adamlarının %98 i evrime inanıyor saçmalığını kullanan cahilleri andırır bir havan var.
@SchindlersTits dünyanın en ünlü ornitologlarından (kuş bilimcilerinden) ikisi, Alan Feduccia ve Larry Martin bunun tamamen yanlış bir senaryo olduğunu defalarca anlatmışlardır.(bu ikili "evrim inancına" sahiptir). Ayrıca ek olarak böyle bir girişimin evrim tezine olan inanvında zayışlamasına neden olacağını açıklamışlardır. Dinazor-kuş evrimi olayına en şiddetli tepkiyi bizzat evrimciler verirken. Bu cehalet ile nasıl burada yorum yapıyorsun anlamadım. Okuma-yazman varsa makaleleri göndereyim.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma!!!
@justtwatch bu kadar kanıtlı şeye inanmamak için ise eğitimsiz zır cahil bir inançlı olmak gerekir. İnsan eliyle evrimin birsürü örneği vardır. Yediğimiz sebze ve meyvelerin çoğundan tut, evcil hayvanların çoğu bugüne yapay seleksiyon ile gelmişlerdir.
Sen daha itin götünde olduğun için bunlardan haberin yok.
Ara form dolu. Archeopyterx ten tutta milyonlarcasının fosili var. Azıcık kafan çalışsa bunu böyle yazmazdın.
@justtwatch okumam yazmam var gönder makaleleri de bakayım kaynaklarına. Yalancı mısın değil misin.
@SchindlersTits komik çocuk hadi gönder araformları. Ben srçenin "evrim inancına" sahip cahillerin makalelrini atıyırum. Ben hiç din katmadım. Evrimi din üzwrinden tartışıp, eksik bilgini bununla kapatacağını sanıyorsan. Söyleyeyim yemezler. Mantar gibi tezek ve karanlıkta büyümeye meyillisin belli. Azıcık oku aydınlığa çık ve güneş yüzü gör. Beynine oksijen gitsin. Ara formları bekliyorum
@SchindlersTits tıp okulunu bile bitiremeyen bir adama. Bilim adamı diyip. Arkasından koşan ahmaklara anlatacak lafım yok. Koyun geldiniz. Koyun gideceksiniz.
Cok uzattiniz hee
@justtwatch bizi cahillikle suçlayan adama bak. Bundan kaç sene önce ortaya atılmış teorinin hala aynı şekilde kullanıldığını zannedecek kadar sığır. Birader oralardan geçeli çok oldu. 150 senede büyük gelişmeler oldu. Sen hala tunç çağındaysan yapabilecek birşey yok. Bu arada hakaretlerinin ve pisliğinin sebebi de dinin olduğu aşikar.
Şimdi adım kadar eminim ki okumayacaksın. Ama ben yine de paylaşayım şu araformları. Belki okuyacak bir tane adam akıllı birey çıkar.
https://www.evrimagaci.org/makale/216
https://www.evrimagaci.org/makale/217
https://www.evrimagaci.org/makale/218
Cilt cilt makale paylaşıyorum sana. Eminim okumayacak kadar sığ bir adamsın. Ama yine de bir de video atayım ben sana.
https://www.youtube.com/watch?v=gunWaj2FCaU
Artık o pis ağzını kapat. Salyalar saçma.
@SchindlersTits ahhh cehalet ah. Zannediyor ki beyninin eksikliğini, dine laf atarsa anlamam. Evladım sen mal mısın? Önceraform ne demek onu araştır. Hala devam eden ayrı türler araform değildir. Gerçi "insan eliyle evrüm" fiye saçmalayandan ne beklenir;)))) ciltlerin baya kalınmış bir çırpıda bitti. Bu kadar ahmak olunmaz ama.
Tekrar ediyorum. Dünyaca ünlü "evrim inancına" sahip kuş bilimciler bile dinazor-kuş olayı imkandız diyor. Tabi kuş beyinliler "bilimi bir kenara bırakıp" her şeye evet diyor.
Iyi güldürdün sabah sabah. Bu don mesaj. @soran ı rahatsız etmeyeyim. Bilimn ışığında karanlıktan kurtulup aydınlanman dileğyle cehalet.
Oku biraz oku.
@SchindlersTits cahil engellrmiş. Bilmukabele.
Dünyaca ünlü bilim insanları inkar ediyordan başka bir sik diyemeyen malın tekisin.
Kim bu dünyaca ünlü bilim insanları, hangi makaleler bunlar? Göster. Madem cahiliz, hakaretten başka birşey yap da at o makaleleri. İkidir söylüyorum atamıyorsun.
O ciltlerde gösterilen türlerin hepsi bugün hayatta yok. Okusan anlardın.
Keşke sende beyin eksik olsa. En azından biraz olmuş olurdu.
Cevap
47Cevap
Bu suru pasivize oldu ve curutulen tez hakkinda hala sorumu soruyorsun. Her ateist bu teze inanmaz ve her tez bir gun muhakkak ya curutulur ya da kullrini birakir. Darvinin babasi orangutan annesi sempanze demistim ve blug caginda farketti insan oldugunu ama beyni maymun kaldi.
Soru sordum evet ama yinede +1 panp
Sordugun soruyla eig secimin uyusmuyor ve eigenin cevabida senin sorunla. Uzgunum ikinizde tezatsiniz.
Yanlislikla oldu ak vurma yuzume :D yoksa asagida bir yorum var onu seccektim :D @--WakeUpp-- "Bunlari sen mi dusunuyon bilmiyom ama senin sordugun sacma sorular gorduklerimin en mantiklilari sacmalar arasindan :)" yorumuyla o hakediyodu :D
Yigide hakkini ver bundan sonra :)
Saygilar :D
Ben saglik olsun diyorum :)
Vallahi insanları bilmemde benım atam Hz. Adem aleyiselam
Beyin yoksulu -,-
Videoyu izleyen herkes bunun cevabını bulacaktır.
Daha iyi açıklanamazdı
https://i.hizliresim.com/q4LYyQ.jpg
Hahahah :D
eig hakkımdı taraf tuttun. Ama neyse;))))
Valla eig u yanlislik sectim :D
peki
Bidahaki soruma bekliyorum :D eig senin olsun ne yazarsan :D
teşekkür ederim
murat dalkılıç ne alaka yaa ondan da soğudum :D
@üzgünkız215 neye hizmet ediyorsa artık;)))
içlerindeki insanı ortaya çıkarmamız için bizden yardım bekliyorlar. destek olalım maymun kardeşlerimize. insan olmak hepimizin hakkı!
O zaman once insan gorunumlu maymunlari yok edelim nasil fikir? Yine zehir gibiyim ak :D hafsd
onlar insan olma şanslarını kaybetmişler bikere yok edelim aynen :D
İnsanlar maymundan geldi anladık peki a... maymunu kımden geldi
Tebrikler
sadece ateyizler mi açıklıyor? ben memeistim açıklayamam mı :(
Oyy kiyamam :D
Ateisler neyi açıkladı ki bunu aciklasin allah yok diyorlar hasa kör olmak lazım yaratani bu dünyada görmemek için
ibretlik tespit
https://i.hizliresim.com/vg9Eg6.jpg
Derin bir nefes aliyomus gibi batiyoruz yükümüz agir
Yeni bir soz soylemek icn olmek mi gerekir?
Birileri ormanda digerleri sehirde.. sehirdekiler daha tehlikeli
Haklisin :D
Eğer maymunlardan geldiysek şimdi maymunlar neden evrimleşmiyor bunuda açıklasınlar
Ayni seyden bahsediyorz :D
aynen ha yeni farkettim ateist maymun kelimelerini görünce hemn atladım :D
:D sorun degil :D
Bunlari sen mi dusunuyon bilmiyom ama senin sordugun sacma sorular gorduklerimin en mantiklilari sacmalar arasindan :)
Cansin
Ağda yapmaktan traş olmaktan nefret edenler maymun olarak kalmışlar
Üzüm üzüme baka baka kararır onalr da bir 200 sene sonra falan insan olur az sabır * . insanlar maymun olmuş bu devirde sistemin oyuncaklarıyız kahrolsun kapitalizm. d
bir de neden çekik gözlü maymun yok kafamda deli sorular hacı abi
Cok haklisin
her zaman muhalefet tipler olur neymiş ben herkesin yaptığını yapmam falan aman karşı çık biz insan oluyoz sen olma hep böyle kal :D
insan maymundan gelmedi ama lanetlenen bir takım kavimler darwinden önde çok çok önce domuz maymun ve ota döndürüldü bu nedenle araştırmacılar bazı domuz bitki ve maymunların dna larını insan dna larına yakın buldu
insanlar topraktan geldiyse şimdiki toprak nedne insan olmuyor? bunu da teistler açıklasın
canım benim sen boşver bu evrim teorilerini bence kafa yorma böyle boş şeylerle. geleceğini şekillendirmeye bak derim hazır daha yaşın gençken :)
Bir insan olarak tüm hayvan türlerinden aha üstün bir düşünme gücüne sahip olduğunuz halde neden böyle aptalca sorular soruyorsanız o yüzden.
nerden biliyorsun insanların hayvanlardan daha üstün bir düşünme gücüne sahip oldugunu?
Şimdiki maymunların da insana dönüşmesi lâzım ama dönüşmüyorlar?
maymundan geldi diyenlerin dedeleri maymunsa bu bizi ilgilendirmez. :D
İki dakika insan taklidi yapamayan maymunlarda var yok değil..
İnsanlar maymundan geliyorsa, maymunlar bıraktığımız yerdedir..
yılbaşında 10 dan geri sayamadıysa demek gelemedi bu günlere gep oyle kaldılar
Maymunlar da insandan gelmişler. :):
Tespitin irzina gectin tebrikler bafsg
peki insanlar topraktan geldiyse şimdiki topraklar neden insan olmuyor mk? :/
Ölünce gene oraya dönüyoruz ama:)
Omg dedim panpa cozmussun sen olayi
dimi. d
İnsan olmayacakları ne malum? Evrimleşme dediğimiz şey yüzyıllarca hatta daha fazla yıl sonra ortaya çıkan değişimdir. Hemen olacak şey değil. Evrimleşiyorlar belki de.
Maymunlar insandan geldiyse bide böyle düşün :))
Kafamda deli sorular hafs
Hepsinin bitmesine zaman var demek ki :D
Hayran kaldim :D
Bunu 10.000 yıl sonra anlarız.
Bu sorudan sonra darwin şok
Maymundan gelenleri bilmem ben hz Ademden geldim
maymundan gelmedık ama maymuna gittigimiz kesin
evrimciler bu tarz sorulara çok kızıyor :)
evrimi kanıtlamaya çalışanların damına kodunn :D
Hafss
Evrimi çürüttün helal olsunxd
Agfahs
Maymunlar nerden geldi
Orasida ayri bir sorun tabi
onlar o ara tuvaletteymiş :D
"Maymundan gelmedik maymunlarla aynı atalardan geldik." O teori bunu der. Araştırmadan cahil cahil konuşmayın.
Illa biri cikcak. Boylelerini ziktirceksin. Cogalirlar diye korkuyo insan :((
Dene dene
İncici kro
Onlar daha adam olamamislar dimekki
iyi şebeklik yapanlara sormuşsun :)
millet ne araştırmalar yapıyor bizdeki muhabbete bak..
Biz hala muratgilin damindan atlayamadiiik hsfs
Maymunları s.. meyimi bıraktk nieki
Nerde l*n bu ateyizler
onlar insan olmayi reddetmis bu gunleri gormusler
Sen köyden gelince koy yok mu oluyor. :D :D
evrim bazılarına torpil geçmiş işte :))
beni atlamış tamam ama hiç değilse senin gibi koaservat değilim maymunum yani :))
bilmem ki zamkiyto
Aferin mantıklı ;)
Tabii ne sandin :D
Ama deme oyle ak bir iltifat ediyon onuda sicip siviyon -,-
Sen sor diye puhahay:)
sen köyden geldin diye, köy yok oluyor mu *
soyunu bu kadar belli etme bea :D
Npc
ne içtin sen
bir bitmediniz
Senin tuylerin ne ara dokuldu ya 😏
Seninki benden once dokulmus ak kosesi -,-