Nişanlıyım, severek evleneceğiz ama nişanlım en ufak şeylerden kavga çıkartıyor

Kafam çok karışık yardım edebilirmsin düşüncelerinizi almak istiyorum :(:(:(:(

1 senedir nişanlıyım severek evlenicez ama nişanlım en ufak seylerden kavga çıkartıyor yüzük takmadan önce bir melekti kafamda hiç bir soru işareti yoktu ama şuan tonlarca soru işareti var kafamda evlenmkten asla korkmayan bn kendime sonsuz güvenim varken şu an korkuyorum:( en ufak seylerden sorun çıkartır suçlu o olsa bile herşeyi benim üstüme atar suçlu benmişim gibi konuşur hiç bir hatayı kendinde aramaz benim insanlığıma laf eder olmicak şeylerden kavga çıkartır. örnek veriyşm dün akşam bir mağazadaydım bir hırka alıcaktım kız kardeşide yanımdaydı aşkım 2 dk gelirmisn yanıma dedim oda mağzacı çıkamam aşkım çok kalabalık dedi tamam aşkım dedim kız kardeşime çıkamazmış dedim hala telefon kulağımdaydı kapatmadım ondan ses gelmeyince 2 defa alo dedim ses gelmedi kapadım bnde bn müşterisi vardır meşkul etmiyim diye düşünürken o kıyametleri kopardı suratına kapatmışım ben içimden kötü bi niyet geçmedi bile bilmiyorum kafam çok karışık çok çıkmazlardayhım resmen çok seviyorum aşığım ona ama bu haretetleri bu tavırları bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
aslında çok efendi biri gerçekten sevdiğine sahip çıkan büyüklerine saygılı biri onuda anlıyorum çok sitresli bu aralar hep düğün teleşımız var bir anca önce yuva kurmak istiyor işleri biraz azaldı sitres yapıo hep ama offffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Nişanlıyım, severek evleneceğiz ama nişanlım en ufak şeylerden kavga çıkartıyor