Kuaföre gitmekten fenalık geldi. Dip boyamı kendim yapsam nasıl olur; becerebilir miyim?

kuaförümün kullandığı boyayı biliyorum. karışım yapmıyor. profesyonel bir boya. istanbulda bir handa satılıyor. taşındığım için gitmeye üşenir oldum. başka kuaföre de emanet edemiyorum. koyultursa diye. biliyorsunuz laftan sözden anlamıyorlar. renk değişimi falan da yapmayacağım. sadece dip boya.

8.31 loreal majirel. koyu sarı dore küllü bir renk. haliyle yıkadıkça yeşilimtırak oluyor lanet şey. diplerim iyice gelmeden de boyamayan inatçı bir kuaförüm var.

ben şimdi diyorumki nasılsa rengini açmayacağım. gideyim alayım bu boyayı. karıştırayım 30 volumele. uçlara uygulayayım. bekleyip sonra diplere. dipler parlamasın diye. kuaförüm de böyle yapıyor.

hiiç kasmayayım. onca yol çekmeyeyim. saatlerce beklemeyeyim.

fakaaat benim saçlar uzadı :-(. bu halde tek başıma nasıl boyayacağım. ufak ufak ayırıp tokayla tutturup sürsem olur mu? nasıl beceriyorsunuz yahu uzun saçı boyamayı :((.
Kuaföre gitmekten fenalık geldi. Dip boyamı kendim yapsam nasıl olur; becerebilir miyim?