Kızlar dip boyasına gecikmismiyim? Dip boyası tecrübem yok bu renç geçisleri dip boyasında düzelicekmi çok mu aşağıya inmiş düzeltilemezmi kafaya taktım lütfen

Kızlar dip boyasına gecikmismiyim? Dip boyası tecrübem yok bu renç geçisleri dip boyasında düzelicekmi çok mu aşağıya inmiş düzeltilemezmi kafaya taktım lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dip boyan için geciktin mi bilemem ama kime boyattırıyorsan boyatma. Saçların fena halde yıpranmış
Saçımın sağlık durumunu sormadım tatlım
Geciktim ama boyanınca düzelir dimi
Sordun demedim sadece yorulmuş saçların bence boyatmak yerine keratin bakımı yaptır
Bence böyle doğal duruyor
Canım keratinde yaptırdım böyle gezemem sunu soruyorum biraz diplerim asağıya inmis ya nasıl yapıcaklar yaparlar dimi
Dip boyasını yapıyorlar evet kuaförler
500 falan tutar eğer devamlı müşterileri isen
Sarı yapmayacağım dipler yine bebek kumralı 90 tl ye yapıyorum ben canım saçlarımda up uzun sağlıklı kırık bile yok çatla 😀
Yanık saçlarına mı çatlayacağım. Komiksin
90 tl ye saç boyatırsan tabi yanarlar
Kime ne anlatıyorsun… anlayan anlardı 😂 boş ver şunu sanki kötü bir şey dedin doğruları dedin toz kondurmuyor kendisine
Çatla demiş bir de ya tavsiye verdim iyiliği için
Aynen boş ver
Kezban işte 😂 komikler bunlar Gül geç
😄😄
düzelir tabiki kuaför saçına uygun tonu belirleyip dipleri boyar ve yumuşak bir renk geçişi olur😊
hem seninki de bir şey mi? kulak hizasına kadar dibi inenleri bile düzeltiyorlar
Evet yukarısı tas gibi çıkmış
Onun farkındayım düzelip düzelmeyeceğini soruyorum
Bine düzelir
Bine?
Bin tl
zaman varken boya
Halledersin ya
vileda :d