Arkadaşlar ben uzun normal kiloda fizigim cok guzel bir kizim yuzum de cok guzel ama burnum gercekten cok buyuk kemigi yok yandan kalkik boyle hokka gibi ama onden resmen domuz burnu gibi artik intihari düşünüyorum victoria beckhamın genclik burnuna benziyor daha buyuk bile. uzaktan beni gorenler hayran hayran izliyorlar laf maf atiyolar boyle bakiyolar yuzume uzaktan cok guzel yuzum cunku ama yaklastikca boyle sanki yuzleri degisiyo burnumu farkettiklerinde kafayi yicem cok cirkin oldugumu düşünüyorum intihar edicem ne onerirsiniz bana olmek istiyorum
saçmalama Allah'ın verdiği burnu incelemek yerine aldığın nefesi düşün sağlığın yerinde mi onu düşün ne bileyim inanki o burnu o şekilde yaratanın vardır bir bildiği seni o şekilde kabul edip seni bir ömür mutlu edecek birisini elbette gönderecek olan Yaratan Allah'tır ;)
Hayatında burnundan daha önmli seyler var beni gören laz zanediyo ama degilim uzun kemerli ama barışık olmak lazım çünkü sosyal hayatını etkilersin güzelsen güzeldir
Kendi cinsinize karşı bu kadar diş bileyip tırnaklarınızı göstermeyin hemen kızlar, zati kadınların ezildiği bi' toplumun üyesisiniz hepiniz, kaldı ki soruyu doğru düzgün okusaydın anlardın..=//
En İyi Cevaplar