Arkadaşlar ben saçlarımı uzatıyorum. Ama bir hatadır gittim glatt yaptırdım saçlarım yandı ve saçlarım koparak dökülüyor, kırılıyor. Zeytinyağlı maske falan yapıyorum 2 haftadır ama dökülmeler devam ediyor. Saçlarım yumuşak ama hala cansız. Keratin serumunu önerdiler. Keratin serumu kullanan arkadaşlar biraz bilgilendir mi? :)
(Glatt bir kimyasal ilaç. Saçın bir kaç aylığına düzleşmesini sağlıyor. Ama saçları yakıyor kırıyor döküyor. :( lanet olsun ona.)Farmasi keratin serum kullananlar
Merhaba :) Saçlar keratinden oluşmaktadır ve bu proteinler bozulduğunda saçlar daha fazla hasar görür ve zayıflar. Keratin aktifler saç hücresindeki keratin ile etkileşerek hücresel düzeyde protein saçları restore eder ve iç onarım sağlar.
Keratin aktifler saç tellerine hücresel düzeyde nüfuz eder ve saçın bozulma sıcaklığını arttırır. Böylelikle saçlar daha parlak ve güçlü hale gelir. 💪🏻🌸
Merhabalar ben düzenli olarak liquid keratin ürününü yaklaşık 7 aydır kullanıcısıyım ürün başarılı son seansım bundan sonra düzenli olarak şampuan ve kremini alacağım artık ama fiyatı biraz pahalı galiba ama kalitesi diğer ürünleri geçer bence benim ile aynı fikirde olan var mı?
Kesinlikle katılıyorum %98.2 doğal içeriklerden oluşan bir keratin uygulaması yapıyorum. Peki #KaranlıktaKalanlar sen hangi ürün markasını kulanıyorsun?
Saçlarımız çeşitli sebeplerden dolayı yıpranıyor. Bu sebeplerin başında ısı kullanımı, sık boyamak, düzenli bakım yapmamak var. Yıpranan saça sahip olanlar da kestirmeden onarmanın formülünü keratinde buluyor. Saçlarımın çok yıprandığı bir dönemde ben de kullanmıştım. Gerçekten saçlara çok iyi geliyor ve sağlıklı bir görünüme kavuşturuyor.
Farmasi keratin serum ne işe yarar?
Farmasi keratin serum aşırı yıpranmış saçlara çok iyi geliyor. Hasar görmüş, yıpranmış saç tellerini yağ dokusuyla sarıp sarmalıyor, koruma altına alıyor. Kolayca emildiği için saçlara yağlı görünüm vermiyor, uzun süre de hacimli görünmesine yardımcı oluyor.
Farmasi keratin serum nasıl kullanılır?
Keratin serum kuru saçlara uygulanıyor ve durulama gerektirmiyor. Dediğim gibi, kolayca emildiği için saçlara yağlı görünüm de vermiyor. Avcunuza bir miktar alıp, kuru saçlarınızın boylarına yeteri kadar uygulayabilirsiniz.
Farmasi keratin serum fiyatı nedir?
Farmasi keratin serumun 76.00 TL gibi bir fiyatı var ancak sık sık indirime girmekte ve fiyatı 39.99 TL'ye kadar düşmektedir. İndirimli almak daha iyi oluyor ancak fiyatına değen bir performans ürünü olduğunu söyleyebilirim.
Farmasi keratin serum kullananlar memnun mu?
Farmasi keratin serum kullananlar
Farmasi keratin serum kullananlar genel olarak saçlarının daha hacimli göründüğünü, daha sağlıklı hale geldiğini söylüyorlar. Düzenli kullanımda çok belirgin bir fark oluşuyormuş. Saçlar eskisinden daha nemli ve canlı görünüyormuş.
Fitness professional keratin kullananların yorumları neler?
Fitness professional keratin kullananlar
Fitness professional keratin kullananlar saçlarının uzun süre düz kalmasından oldukça memnun. Genel olarak yıpranmış saçlara sahip olanların, evde Brezilya fönü çekmek isteyenlerin seçimi oluyor. Olumsuz bir durum yaşayan yok.
Totex keratin serum kullananlar memnun kaldı mı?
Totex keratin serum kullananlar
Saf keratin serumu kullananların bir diğer tercihi de Totex keratin serum oluyor. Fiyatı 19-24 TL arasında değişse de oldukça makul. İçeriğindeki keratin sayesinde saçları derinlemesine besliyor, parlaklık ve canlılık kazandırıyor. Kullananların yorumları da bu yönde oluyor.
Proharmony keratin kullananların yorumları neler?
Proharmony keratin kullananlar
Proharmony keratin saç serumu da kullananların memnun kaldığı keratin serumlardan bir tanesi. Saçların dıştaki tabakasını yeniden yapılandırıyor, yıpranmalara karşı savaşıyor. Saçları yumuşacık hale getirerek kolayca taranmasını sağlıyor.
Canım benim keratin serum kullanmadım ama saçlarını uzatman için bir tarif verebilirim. Ayrıca gerçekten yumuşacık ve parlak olmasını sağlayan bir tarif, tek sorun B vitamini berbat kokuyor. Ben tekrar yaptığımda lavanta yağı da kullanacağım içerisinde. Tarif şu :
Kürün Yapılışı
1 tutam (yaklaşık 7-8 yaprak gibi) sinamekiyi yarım çay bardağı suda bir kaç taşım ( bir kaç saniye fokurdasın) kaynatın, ılıyınca süzün (yapraklar çöpe) ve içine mevcut olduğu şişenin kapağı kadar tatlı badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin. Saç diplerinize sürün. İmkanınız varsa 4-5 saat bekleyin (yoksa 2 saat kadar) ve yıkayın.
Kür belli periyodlarla yapılıyor. 8 hafta boyunca haftada 1 kere uygulayıp, 2 hafta ara veriyorsunuz. Bu şekilde istediğiniz uzunluğu elde edene kadar yapabilirsiniz.
Bilinmesi gerekenler/ Sıkça sorulan sorular
Kür her defasında TAZE olarak hazırlanmalı. Bemiks yerine bepanten, evigen vs OLMAZ. Bepanten onarıcı, evigen e vitaminidir. Bize b vitamini lazım yani bemiks :) Sinameki kürü saçınızın dökülmesini durdurmaz. Hatta arttırabilir bile. Çünkü yağlı bakımlar bazı bünyelerde böyle olumsuz etkiler yapabiliyor. Kürü daha sık uygularsanız daha fazla uzama OLMAZ. Haftada 1 yeterli, her şeyin çoğu zarardır, unutmayalım. İlk 2 hafta saçlarda dökülme artabilir. Bir nevi ölü kesimin atılması olarak düşünelim.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
teşekkür ederim :) ama şu an derdim saç uzatmak değil saçı sağlığına geri kavuşturmak :( ama bu kürüde not ettim :) ilerleyen zamanlarda neden olmasın :)
Bio keratin uygulattım eskisinden kötü oldu. Saçınız sağlığını kaybettiyse A101 de sprey keratin var. Banyodan sonra kullanın gayit bakım sağlıyor. Zeytinyağ bakımı yaptım hiç işe yaramadı gerçekten. Fakat marketten alınan zentinyağı işe yaramıyormuş. El yapımı zeytinyağı haftada 2 defa uyguladım saçım hem uzuyor hemde ne kadar yıkarsam yıkayayım çok havalı.
ben iki yıldır LIQUID KERATIN kullanıyorum. çok da iyi geldi çok memnunum. çünkü kopan kırılan sert saçlarımı onardı ipeksi yaptı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Keratin bakim baktir.. koparak dökülen yipranmis saclar için hemde 4ay gibi bir duzlestirici gorevide görüyor. . Ama tek sart bitkisel sampuan kullanmak.. kisa sure fonle duz oluyor:)
saçlarımın tekrar düz olmasını istemiyorum. kıvır kıvır bonus haline gelsinler. ben koparak dökülmelerini istemiyorum. kırıkları gitsin canlansın istiyorum :) işe yarıyor mu?
Bende bişey sorabilirmjyik bende kullanmak istiyorumda çok yıpranmış kabarık kırıldı falan serum saçı düzeltir ama bırakınca ya da kullandıkları dahada Doker kötü olur diye duydum doğrumuu
Eğer saçında ynık gibi bir durum varsa direk sana kullandığım ürünü söyleyebilirim liquid keratin yanan saçı onaryor :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
merhaba ben kuaförüm saçlarınız eğer hiç kestirmiyorsanızda dökülme sorunu yaşarsınız uçlar hava almadığı için tıkanıyor ve dökülme başlıyor 2 - 2buçuk ayda bir makas vurdurmanızı öneririm düzleştirici ve maşadanda uzak durmalısınız..
Elidor Ne Diyor