Erkeklere hurilerle dolu bir cennet, bayanlarda hizmetçiniz olsun mu?

Hurilerin kelimesi duyulduğunda, okunduğunda yüzde 70-80 x kişilerin aklına erkeklerin bayanlarla ödüllendiriliceği ve c. İlişki geliyordur kesin. Ama . . .

Hurilerin sadece erkekler için bir ödül olduğunu düşündürecek bir ayet var mı Kuran- kerimde? Yok.

Bir çoğunuz "huri" kelimesini dişi zannediyorken, hurinin cinseti yoktur!
"Huri" güzel, tertemiz, gözünün beyazı bembeyaz, demektir.

Hurilerin insanlarla eşleştirileceği doğrudur fakat c.ilişki ile alakalı bir şey yazılmıyordur, neden aklınıza cnsllk geliyor?

Elbetde insanlar canın istediği nimetlerde olacaktır.

Ama Bu belirli olmayan huri-cnsllk anlayışı araplardan mı hüküm etti beyinlere?

"Huriler" bayanlarada ödül olarak verilebilirken neden sadece erkeklereymiş gibi, neden "hurileri" hizmetçi, arkadaş olacak bir ödül olarak göremiyor da illa ki cinsellikle bağdaştırılıyor?

Kuran-ı Kerimde her şey/çoğu şey açık yazılmışken neden hurilerin görevide cinselllik olduğu açık yazılmasın ki?

Cennet sanki sadece erkeklere ödüllerle doluymuş gibi gösterip. Huriler seni bekliyor gibi şakalar yapılıyor ki çok sakıncalı. Hurilerin ne gibi bir amacı olduğunu Bilmiyorsanız ozaman arap duyumu ile cnsllk bağdaştırmayı bırakın ve bilmiyorum demesini öğrenin

Şimdi bana huriler inciye benzetiliyormuş'larla gelmeyin. Çocuklar da vildana benzetiliyor ozaman onlarada cnsllk gözü ile bakalım.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben bu yazımda bir şeyleri iddaa etmiyoruum. İlla ki öyleymiş demiyorum. Sadecee bilinmeyen bir şeyi öyleymiş gibi algılayıp yaymak doğru değildir diyorum ki öyle demek istediğimde açık ve net anlaşılıyor zaten. bazılarınız farklı yere çekiyor.
Erkeklere hurilerle dolu bir cennet, bayanlarda hizmetçiniz olsun mu?