AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
249Cevap
Mizah yapilcak sey var yapilmicak sey cehhenemi dusunun bence
büyütülecek bir şey yok bence alt tarafı espiri kimsenin dinine hakaret etmedim sonuçta
Hakaret degil ama alayci bir soru biraz dusunursen neden bu tarz sorular soruldugunu anlarsin
ben sadece mizah amaçlı sorduğumu düşünüyorum açıkçası ciddiye alınması saçma bu konun
Sen mizac soruyosun ama inancli insanlar icin saygisizca bisey
Cennette her istedigimiz var diye o sacli arkadas bunu alaya aliyor
bilemem artık öyle düşünmedim üzüldüm şimdi
Sitede neler oldugunu biliyoz az bucuk bencede uzucu
ben saldırma amaçlı sormadım mizah amaçlıydı neyse sağlık olsun
Niyetini anladim demek istedigim o degil saglik olsun
aynen üyeliğimi silerim sanırım yakında
Tabikide turkcell suoer online ttnette nasil kafayi yenedin
eger fiber optikse superonline derim ama normal adslyese ttner derim zaten adsle alırsanız superonlinedan ttnetin hattını kullanacaklar herhangi bir sorun olayında ttnet gelecek :) yani fazla para odemis olacan olay bu
Bende ttnetten superonline gectim pek bir fark goremedim gerci
Alt yapı aynı hepsinin en uygun fiyat hangisi ise onu al
hemen hemen aynı fiyatı hangisi uygun ise o.
kısaca turkcell fiyatı uygun ise sana o. degilse başka alternatif bak vodafonenet gibi.
Trntmi sakınn şu sözleşme bitsin hemen deyiştircem her akşam gidio arıyorum sabaha anla gelio
Akşam'ları yoğunluk oluyor çok fazla müşterisi var gece veya sabah 5 de kalk gir internete snde
Napayım bn o saate neti akşam filim izlicm yokk
tt net den uzak dur abonelik iptal edince sonradan dünya giydiriyorlar. süperonline iyidir iyi.
ttnet alıp pişman olma süperonline al Güle güle kullan:)
Saol tsk
Superonline varken halen TTNet kullananlara bir anlam veremiyorum.
Bende ttnet kullanıyorum odeme yapilmasina ragmen bazen modemin isiklari falan gidiyo geliyo iki uc gun kafasina gore sanada öylemiydi?
Yess
Duzeldi benim bugun allhtan
ikisi de aynı alt yapıyı kullanıyor, önemli olan sizin oraya gelen hattın yüksek hızda mı yok olmadığı mı.
ttnet haricinde tüm firmalar zaten ttnetin altyapısnı kullanıyo. Türkiyede başka telefon altyapsı yok :))
yanlış biliyorsunuz işte,superonline dışındakilerin hepsi ttnet alt yapısını kullanıyor ama süperonlinenin alt yapısı farklı
O senin dediğin şey nasıl olsun ki. Sonuçta eve gelen kabloya kadar herşey Türk telekom firmasına ait. Ben hiçbiryerde başka bir firmaya ait telefon direği görmedim.
ben telefondan değil,internet alt yapısından bahsediyorum :)
yanlış düşünüyor olabilirim ama bu superonline dediğin şey kabloyla gelmiyomu bu eve :)
Super Online (TTNET'ten geçtim) çok memnunum birdaha ttnet kullanmam imkansız
süperonline kllanıyrum ttnetten iyi..:) paket aşma derdi filanda yok hızlı bi internet akışıda var:)
Ttnet kullanıyorum..Süperonline'de kullanmıştım ama memnun kalmadım, daha sıkıntılı buna göre..
tt net ama superonlıne daha ıyı gecemeyı dusnuyorum
en güzeli türksat 10 megabit hız 25 gb ye kadar.25 gb'igeçince 3 megabit e düşüyor hız sınırsız paket artı teledünya tüm kanallar hd kablosuz modem ve receiver hediyeli 29 tl
ciddi misin tahattüt var mı?
Sanirim 2 sene var. ben eski kullaniciydim 34 oduyordum bu pakete gectom hem daha hızlı oldu hem daha ucuz 31 aralık son gün araştır kaçırma.
uydunetmiş bu bizim semtte uydunet yokki?
Evet her yerde yok
superonline bölge sorumlusu olarak, ttnet altyapısını kullanıyor, ancak hizmetleri tam oturmadıgından dolayı sorun yasabılırsınız sabredenler kazanacak Saygılar
İddaa yorumu gibi olmuş yahu.
Yanlış yerin planını kuruyorsunuz anca cehenneme gidebilirsin bu kafayla. ;)
Orası nasip kısmet ya kimin ne olacağı belli olmaz hocam :D
Böyle birşeyle espiri yapma gayesinde bulunman yolunu ve o nicki alanında gideceği yeri çoktan belli etmiştir.
bu kadar taktığın şeye bak ya eğleniyoruz şurada şakadan anlamıyorsun :D :D
Dinimi alet etmeseydın belki eğlenebilirdik neyse iyi günler.
aman ya herkes soruyor bu tip soru boşa alınganlık :D
Aynı tutumu hepsine sergilemeye devam ediyorum bende. ^^
peki öyle olsun abartmanın lüzumu yok sonuçta ciddi olmadığım yazdığım dipnottan belli idi siz bilirsiniz
İnterneti bulursak " zeki murende bizi gorecek mi?"...
görür görür belki de komşu oluruz
Superonline... ttnet kulladım her anlamda kötüydü.. müşteri desteği dahil
Teşekkürler. Suanda superonline kullanıyorsunuz o zaman? Hızından memnunsunuz değil mi? Ayrıca superonline ttnetin cayma bedelinin bir kısmını oduyormus.
evet cayma bedelini ödüyor diye biliyorum... ttnet altyapısını kullanmasına rağmen ttnet'te yaşadığım bağlantı sorunlarını hiç yaşamadım
bende ttnet var katil olcam saat 5 te bir film izleyeyim dedim 1 saatlik videoyu 3 saatte anca izleyebildim yıl 2014 millet uzaydan arsa alıyor biz nelerle uğraşıyoz yaw
bunun sebebi yoğunluk var çok fazla ttnet kullanan var bölgende.
Fiberse superonline kendi alt yapısını kullanıyor tartışmasız iyidir çalıştığım için biliyorum. ama adsl de aynı altyapıyı kullanıyorlar turk telekomdan alıyor hepsi. dolayısıyla fiber deilse fark etmez.
Soruya doğru yanıtı bulsan keşke. Sayende bende faydalanırdım. 1 ay sonra taahhüdüm bitiyor
Ikisindede sorun var ama superonline daha iyi sanki.
ttnet iyi bence ma superonline yi kullanmadim hic ondan bilmiyorum :/
Anladim tsk
vallaha ben çok memnundum superonline'dayken öneririm
Süperonline kullanıcısıyım, memnum muyum? orası tartışılır ama TTNetten daha iyi diye biliyorum..
Süperonline daha iyi ama her yerde bulamazsın bayiisini :)
Bu şekilde değil de fiber mi adsl mi diye ayırmak gerek. Tartışmasız fiberdir. Gelişmiş ülkelerin hiçbirinde artık adsl kullanılmıyor. Sadece fiber.
Tabiki TTNET bünyesinde çalıştığım firma yanlız oturduğun yer çok önemli internet ve hız altyapısı olarak .!
super onlıne kullnıyorum ve en ıyı sı onlıne Counter e bı oturuyom lan FPS hıc dusmuyo full 100 manyak hızlı
link
ttnet'Ten çok şikayet ediyorlar online oyunlarda ama ben çok memnunum
Superonlinenin altyapısı sadece İstanbul da var şimdilik İstanbul'da kendi alt yapısını kullanıyor diye biliyorum
Ankarada da var :)
@xman69 doğrudur mutlaka vardır ordada ama İstanbul da ilk kuruldu talep artınca beğenilince taner alt yapısı olan yerlerde de veriyor
Ttnet pardon
ben uc yildir suleronline kullaniyorum.. arada bir arayip musteri memnuniyetini soruyorlar.. hic bir sorunla karsilasmadim..
ttnet nedense itici geliyor bana :)
@xman69 ben de doping millenicom kullanıyorum ttnet ten çok iyi bize onca eziyet ettiler artık kimse kullanmak dahi istemiyo itici geliyo banada 😃
dobing milleniom? hiç duymadim yeni mi cikti :)
@xman69 10 senelik filan bir firma superonlineden eski yeni sayılır evet
doping etkisi uzun suruyor mu 😂
Biz seni de kalbini de biliyoruz kardeşim..
kötü niyet aramak çok kolay..
boşver, takma kafana..
Teşekkür ederim abi konuyu hal ettik sanırım :)
Bu soruyu sorduktan sonra cennete gideceğin varsa da gidemezsin artık boşver sen 😂
aynen zaten siteden gidiyorum bu yüzden
Bundan sonra soru sorarken üç kere düşün yanlış anlaşılmanı istemem
peki zaten gidiyorum bu arada
TürkcellsuperonlineFiber al, adsl alacaksan TT alt yapisini kulanicak superonlineda :)
Tabiki ttnet nede olsa devletin hazır alt yapısına kondular ( ptt)
Fiber internetse Superonline. Değilse farketmez ikisinde TTNET altyapisi zaten.
ttnet altyapısı da ttnet aboneleri fazla olduğu için yoğunluk nedeniyle hat gidiyor.
yoo farketmez ttnette giderse diğerinde de gider. Biz Turknet kullanıyorduk işyerinde (o da ttnet altyapısı kullanıyor) hem yavaştı, hem ttnetin hemde türknetin arızalarıda internet gidiyordu.
Superonline 100mbps fibere geçirttim sorun falan kalmadı.
25 milyon eminmisin, uydunet, süper Online onlarda var, uydunet in hızı iyidir bu arada yavaşlama olmuyor, hattı Fiber hat direk
tabiki süperonline ttnet ilgilenmiyo fazla ttnet devamlı net gidiyodu bende süpere geçeli sorun yoq
ttnet kullanıyoruz 10 kilo balı 100 liraya satan adamın reklamını bile donarak izliyoruz
ttnet le sefalet, superonline a geç rahat et Bilge :)
icerigini okumadim.basliga baktim ve cevabim: sen :)
ben mi en iyisiyim :D o zaman arkadaş ekleyebilirsin :D
tt net kullanıyorum ama en kısa zamanda süperonline a geçicem tt net tam bir o.. ç..
Süperonline fiberoptik 100mbit 100ü de geçtiği oluyor
Sadece TTnet denemiş olduğumdan bana göre TTnet iyidir diyorum. :/
Neyi kullanırsanız kullanın.. Bütün alt yapı türk Telekom'a ait olduğu için hız aynı olacaktır. Değişmeyecektir.
cahil cahil konuşma
:) katılıyorum sana cahil arkadaşım..
Ben superonline kullanıyorum hatta bir akşam modem bozuldu ertesi gün hemen yenilendi tavsiye olarak superonline diyorum
fiber mi
İnterneti şunu bunu bilmemde 10 gündür bir eve telefon çekilmez mi ya?! Ulan Bundan 15 sene önce annem 1 telefon ile ertesi gün eve telefonu bağlatmıştı teknoloji ilerledi diyorlar 1 haftada beceremediler işi.
TTNet'i tavsiye etmem kesinlikle.
ikiside değil birinet iyi ben kullanıyorum hızı iyi
Ttnet tabiki iyi ama dedigin gibi aksam +pazar gunleri asiri yavasliyor.
Superonline. Ikisini de kullandim. Kesinlikle mukemmel hizmet. Hem hiz hem hizmet kalitesi.
fiberden bahsetmioruz
O zaman bilemem.
Superonline harika 2 senedir falan kullanıyoruz hiç şikayetimiz olmadı.
fiber dir sizinki
Olabilir ama cidden hızlı.
fiberdir hızlıysa sitedemi oturuonuz
Evet
superonline candır 5 senedir kullanıorum süper hızlı...
ben bilmiyorum inan.
ama ikiside aynıdır büyük ihtimalle.
altyapısını tamamladığı yerlerde Superonline ama genel itibariyle ttnet.