AMA CİNLERİN BUNU YAPTIĞINA İNANMIYORUM YANLIŞ ANLAŞILMASIN !!!
Uyku felci/ Karabasan uykuyu haram etti bana :( ?
AMA CİNLERİN BUNU YAPTIĞINA İNANMIYORUM YANLIŞ ANLAŞILMASIN !!!
Uykudayken beynimiz vucut kaslarimizi kitler, ruyada görduklerimizi yapmayalim diye ayni zamanda beynimiz de uyku pozisyonuna gecer. Uyku felcinde beynimiz uyanir ama vucudumuz hala kitli kalir, bu uykumuzun Rem-uykusuna dalmadan önce olur. Beynin calisip vucudun felc olmasi halususinasyon görmemize sebep olur. Genelde stressli dönemlerde meydana gelir. Uyku pozisyonun etkisi buyuk, dedigin gibi yuzustu uyanmissin. Bana genwlde uyandiktan sonra hemen uyudugumda olur, o da sadece sabahlari. Yani karabasan olayi falan yok.
Anlatığın olayı biliyorum karabasan uyku felcinin halk içinde kullanılan ismi sanıyordum herkes cinli minli birşey canlandırıyor gözünde demek ki :D inanmıyorum öyle bir şeye kesinlikle onlar başka alemde yaşıyor bizim dünyaya girip bize zarar veremezler
Bende de oldu ya dün gııı besmele çekiyom gitmiyo ber duayi okudum gitmedi en sonunda yüzümü kapattım korkudan bakarsam görecem çünkü daha çok korkacam :// genelde kızlarda adet döneminde gelirmiş
Uyku felci bu rüyayla gerçek arasında kalınca insan görebiliyor öyle şeyler :(
Uyku sorunu stres psikolojik durumun hepsi etkileyebiliyor bunu kalitesiz bir uykuda olur sadece uyku felci...
Allah korusun rahatlık versin uykuda
Cümlemize tatlım be :(
böyle durumda hiçbişey hissetmemeye ve korkmamaya çalış. zira çırpındıkça daha beter bir hal almaya başlıyo :) sakin kalabilirsen eğer bir müddet sonra geçiyor.
Cevap
1Cevap
Kucukken bir iki kez olmustu
Bende ara ara oluyor...
Vücudun bir anlık felç geçirmesiyle beyin daha fazla çalışıyor buda halüsinasyon görmene neden oluyor şöyle şeyleri batıl inanca çevirip de karabasan demeyin arkadaş.
Batıl inançlarım yok bu bir uyku felci halk adında karabasan dendiği in yazdım neden bahsettiğimi anlasınlar diye, yoksa cinler gelip bunu yaptığını düşünmüyorum -.-
Yatmadan önce 7 âyet el kursi oku iyi gelecekti r
Okuyorum yatmadan iyi geliyor ama yine olabiliyor böyle...
O zaman söyle yap
Güzel ni abdest al dalga geçmiyorim. Lütfen bunu yap
Aksam yatmadan namaz kılmayı bilmiyorsan bile namazdaki hareketleri yap ve hiç tanımadığın birine Hayır yap ve unut onu kendi nefsine dahi hatirlatma paran mi yok yola düşmüş bir taş mi gördün al kenara koy belki o vesile ile birini kazadan koruyacaksin ve içinden besmeleni eksik etme her işin Besmele ile olsun elbette bunları yapan birisindir hayatında gerçekten uygula bakalım inşallah yararı olur RAbbim yar ve yardımcı n olsun
Sağol canım namaz kılmayı biliyorum yatmadan kılmaya başkasam iyi olur besmele de çekiyorum dua ediyorum
Harika ! Lütfen bunu düzenli yap inan çok güzel olur. Islerin Rast gitmeye başlar sana bir şey anlatacağım bir arkadas grubumuz vardı her gün toplanır ilmi sohbetler yapardık kainat kitabı her şeyin gostergesi amacım seni kötüye yönlendirmek değil lütfen on yargısız dinle.. neyse bir arkadas yoga yapıyordu rahatliyorum o şekilde dedi biz de güzel namazı dene falan ilk başta istemedi süre vs ezberleme sadece hareketlerini yap dedik şaşırdı nasıl ya falan o dönemde ciddi sorunları vardı bunalım hali kabuslar vs 2 kez akşam yapmış bir de sabah namazına kalkmış öyle muazzam bir şey ki diyor ama korkuyorum namazın ibadetin ne denli ruhun ihtiyaç duyduğunu bilmek... sonrasında o da başladı namaza ister kıl ister kilma bir baskı vs yok namaz kilmafigin için oluyor da diyemem hasa.. ruhunun iyilik besiniyle Besle olur mu güzel kardeşim?
Tamam çok teşekkür ederim canım.
Yoga bende yapıyorum ama başka o namaz gibi ibadetin yerine geçemez asla.
Namaz gerçekten ruhunla Allah'a bağlanırsan faydalı, söylenen surelerinde anlamlarını bilmek lazım bilmeden ezberleyip kilinirsa namazın amacından kopmuş olur insan türkçe bile kılınabilir.
Düzenli kılmaya niyet ediyorum sağol canım.
Oha ters ilişki yapmış bir de
Manyak mısın sen be uyku felci bu cinle alakası yok
Ne kadar pisliksin ülkemin insanından utanıyorum senim gibileri görünce git sorumdan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar