yoksa kesinlikle bıakmazmı*************************************
bırakır
kesinlikle bırakmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bugun magzaya iki tane musteri geldi. Biri gozluklu iri gögüslü kaşları falan ama ses tonu farklydı. Sırt dekoltesi vardı. Yanındada erkek vardı birbirlerine karım kocam seklinde hitap ettiler. Biraz sasirdım ama supelenmedim. Erkek tipli olan nden gözelrin parladı falan dedi bana , bir tuhaf bakti yanii. Cıktikları zaman bayan giyinimli olana arkadasım gay'dı anlamadınmı sırtından falan dedi supelendim ama aklima hic gelmedi ve cok sasirdim bildiniz goguslu sarı saclıydı. Bir kız olarak vücudum titredi korktumm tuhaf baktılar bana nasıl ayırt ediliyolarki. bir ses tonu farki var 😮
Gayler sadece feminen veya trans değil.
Gaylerin erkek olmakla bir problemi olmaz sadece erkeğe ilgi duyarlar o kadar.
Cemil İpekciyi gay sanmayın o bir trans kadın.
Bir suru erkek gay tanıdım bir çok heteroseksüelden daha erkek.
peki gay leri nasıl ayırt edebilriz bu erkektir... keinlikle gay değildir diyebilmemiz için nasıl olmalı dış görünüş olarak falan
@greeneyes ne demek.
bildirim gelince aşşağı doğru inerken gözüme takıldı yormunun uzun oluşu bakim ne diyo bu dedim
okudum sonuna kadar
son cümleni ve diğerlerini birleştirip ; Hay beynini S. K tiğim ya dedim ve kendi yorumuma gittim.
bide ne görim ; altıma yan sensin
altıma yazan ellerini S. K im. şimdi uza
@HayatAynaSnYansıması Türk toplumu bilgiye kapalı bilgiye düşmandır. Şaşırmadım öyle yapmana.
ok kib. by
kulağıma gelen son verilere göre
gaylar artık stil ve tabulaşmış görseli ve birbirlerini tanıyabilmek için uzun sakal bırakıyor muş , sakalın detayını bilmiyorum ama onların ben G. T üne koyim :D sakal da mı bırakamicaz L an :>) yakında sakallılara da gay derler artık
O zaman onlara saygi duysaydiniz da birbirleriyle iletism kurmak icin bu yollari denemeselerdi... bu toplumun sucu bir kere de "toplum ne salak" deyin?
peki gay leri nasıl ayırt edebilriz bu erkektir... keinlikle gay değildir diyebilmemiz için nasıl olmalı dış görünüş olarak falan
bilmiyorum usta , bizim zamanımızda ayol mayol dendiğinde yürüyüşünden cartın dan curtundan anlıyodun. şimdi anlamıyosun ki. normal erkek hammına kodum , G. Tten vurduruyo. Allah islah etsin başımıza taş yağacak mına koyim
Tüm gayleri feminen sanan bir cehalet... hayır anlatıyorsun idrak da edemiyor:)))
:D.
dısarıdan bakınca cogu benden erkek duruyor egılıp saygıyla dızlerıne kapanasın var ama adam gay ıste
Senden daha az erkek degiller zaten. Gay demek kadin olmak isteyen erkek demek degildir, gay erkekten hoslanan erkektir.
Cevap
5Cevap
sakaldan toto deliği analizi mi yapacağız bu ne yahu
bırakanda vaaaarrrr bırakmayandaaa vaaarr :D:FGH
bırakır tabiki sakal erkeği yakışıklı gösterir
Cemil ipekçi varya bıyıklı
O gay degil trans kadin
cemil abi var
Cemil abi gay degil trans kadin
adam geyim dedi tv de
Yalan söyledi. Öyle gay mi olur bildiğin kadın o.
hım yani geylik bile biraz erkeksi duruyor, ama bu trans. olabilir aslnda
Gay olmanin erkek olmakla bir problemi yok zaten. Gayler erkektir, erkeklere cinsel istek duyarlar.
Ama Cemil İpekci erkek değil kadın hissediyor kendini.
bu konuda baya bilgin var anlaşılan. evet hareketleri kadınsı gibi, erkeksi bir tarafı yok
Onlar tuyu sevmez
bırakır
bırakır
En İyi Cevaplar